Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι οι δικοι μας οι νεοι για ποιο ακριβως λογο ειναι ευτυχισμενοι 68%  :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ανεξαρτητα απο την διεθνη μελετη εγω πιστευω οτι οι πιο ευτυχισμενοι ειναι εδω :

images

kiani+akti.jpg

Έτσι! Μηδενική άμεση φορολογία και έμμεση ΜΟΝΟ για τους ξένους, οι Μονεγάσκοι ούτε στο νοίκι ή το σούπερ μάρκετ ΦΠΑ.
Φέτος είχα βρεθεί εκεί και είχα πετύχει έναν ηλικιωμένο κύριο, μισό Έλληνα και μισό απο εκεί που μου τα έλεγε. Αυτός πλήρωνε νοίκι για τα 60 τ.μ του διαριού του 450 ευρώ, ενώ αν πήγαινα να το νοικιάσω εγώ θα μου ζητούσαν 1.500 (η διαφορά προφανώς έσοδα του κράτους). Απίστευτη χλιδή και ταυτόχρονα αίσθηση "χωριού" όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους! Καλός καιρός και ωραία θάλασσα, μόνο αμμουδιές δεν έχει.

Το κορυφαίο ήταν αυτό που μου είπε για την πολιτική. "Εδώ δεν έχει απεργίες, εκλογές και τέτοιες μαλακίες! Εδώ έχει ότι πει ο πρίγκηπας! Όποιου του αρέσει μένει, όποιου δεν του αρέσει πάει στη Γαλλία που είναι λίγα μέτρα πιο εκεί ή στην Ιταλία που είναι λίγα χιλιόμετρα..."

Να ήταν κι εδώ έτσι με τον Μεγαλειώτατο ρε απόλυτε, τί λες; :cheesy:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λογικο να ειναι ευτυχισμενοι αφου δεν εχουν το κρατος τους γεματο ελλεηνιδες

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Στο Μονακό έχουν το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής,0% ανεργία και το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα,τι να λέμε τώρα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πως γίνεται να είναι οι πιο ευτυχισμένοι στις βόρειες χώρες τη στιγμή που έχουν τις πιο πολλές αυτοκτονίες?  :2funny:

Είχα γνωρίσει κάποιον Νορβηγό που δούλευε εδώ για μια διετία, λίγο μεγαλύτερό μου, τότε στα 55.
Όλο γκρίνια ήταν με την Ελλάδα! Και που "τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του και τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλο θα δούμε και που οδηγάτε σας τρελλοί" (αυτός βέβαια οδηγούσε και μετά από 5-6 μπύρες!) και τέτοια.
Τέλειωσαν τα δυό χρόνια και ήταν να φύγει. Σεπτέμβρης, εδώ 27 βαθμοί εκεί 12. Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ κι αυτός κι η γυναίκα του. "Τώρα που φεύγω και πάω στην Νορβηγία συνειδητοποιώ τί χάνω!" μου είχε πει...  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είχα γνωρίσει κάποιον Νορβηγό που δούλευε εδώ για μια διετία, λίγο μεγαλύτερό μου, τότε στα 55.
Όλο γκρίνια ήταν με την Ελλάδα! Και που "τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του και τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλο θα δούμε και που οδηγάτε σας τρελλοί" (αυτός βέβαια οδηγούσε και μετά από 5-6 μπύρες!) και τέτοια.
Τέλειωσαν τα δυό χρόνια και ήταν να φύγει. Σεπτέμβρης, εδώ 27 βαθμοί εκεί 12. Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ κι αυτός κι η γυναίκα του. "Τώρα που φεύγω και πάω στην Νορβηγία συνειδητοποιώ τί χάνω!" μου είχε πει...  
τα κοψιδια στις ταβερνες θα εννοοουσε και την ρεκλα στις καφετεριες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Στο Μονακό έχουν το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής,0% ανεργία και το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα,τι να λέμε τώρα...

Είναι βέβαια κάπως σαν να λέμε "Τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;" "Εφοπλιστής!" :)

Επισκέπτης
Έτσι! Μηδενική άμεση φορολογία και έμμεση ΜΟΝΟ για τους ξένους, οι Μονεγάσκοι ούτε στο νοίκι ή το σούπερ μάρκετ ΦΠΑ.
Φέτος είχα βρεθεί εκεί και είχα πετύχει έναν ηλικιωμένο κύριο, μισό Έλληνα και μισό απο εκεί που μου τα έλεγε. Αυτός πλήρωνε νοίκι για τα 60 τ.μ του διαριού του 450 ευρώ, ενώ αν πήγαινα να το νοικιάσω εγώ θα μου ζητούσαν 1.500 (η διαφορά προφανώς έσοδα του κράτους). Απίστευτη χλιδή και ταυτόχρονα αίσθηση "χωριού" όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους! Καλός καιρός και ωραία θάλασσα, μόνο αμμουδιές δεν έχει.

Το κορυφαίο ήταν αυτό που μου είπε για την πολιτική. "Εδώ δεν έχει απεργίες, εκλογές και τέτοιες μαλακίες! Εδώ έχει ότι πει ο πρίγκηπας! Όποιου του αρέσει μένει, όποιου δεν του αρέσει πάει στη Γαλλία που είναι λίγα μέτρα πιο εκεί ή στην Ιταλία που είναι λίγα χιλιόμετρα..."

Να ήταν κι εδώ έτσι με τον Μεγαλειώτατο ρε απόλυτε, τί λες; :cheesy:
gianevan αυτο περιμενει ο απολυτος , την επιστροφη !

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το θέμα είναι τι θα κάνει, αν επιστρέψει.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
gianevan αυτο περιμενει ο απολυτος , την επιστροφη !

Ε, μα τώρα Σαμαράς και Τσίπρας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται! Θα μας σώσει κι ο Θεοδωράκης τώρα...
Φέρτε βρε τον διάδοχο να τον κάνουμε απόλυτο μονάρχη να μην ασχοληθούμε ξανά με πολιτικές και μαλακίες. Αν κι Παύλος είναι κάπως μπούλης. Εγώ προτιμώ τον Νικόλαο που είναι και καλόγουστος στις γυναίκες. :cheesy:

Επισκέπτης
Ε, μα τώρα Σαμαράς και Τσίπρας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται! Θα μας σώσει κι ο Θεοδωράκης τώρα...
Φέρτε βρε τον διάδοχο να τον κάνουμε απόλυτο μονάρχη να μην ασχοληθούμε ξανά με πολιτικές και μαλακίες. Αν κι Παύλος είναι κάπως μπούλης. Εγώ προτιμώ τον Νικόλαο που είναι και καλόγουστος στις γυναίκες. :cheesy:
και ως που να παντρευτει ηταν στην γυρα , ηταν ενας απο εμας  :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
και ως που να παντρευτει ηταν στην γυρα , ηταν ενας απο εμας  :)

Λες και τώρα δεν θά 'ναι! Αφού δεν κόβεται αυτό το χόμπυ! ;)
Μέχρι στην Παπαρίζου (όταν ήταν μούναρος ακόμα) της είχε στείλει ανθοδέσμη μαζί με μονόπετρο! Άρχοντας...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.800
Πόντοι
35.668

Επισκέπτης
Λες και τώρα δεν θά 'ναι! Αφού δεν κόβεται αυτό το χόμπυ! ;)
Μέχρι στην Παπαρίζου (όταν ήταν μούναρος ακόμα) της είχε στείλει ανθοδέσμη μαζί με μονόπετρο! Άρχοντας...
εχεις δικιο αυτο το χομπυ δεν κοβεται  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
kommaalaniariko100000278796028-124293-8031652-n.jpg

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Δωσαν τη χεσονησο του αστερα για 400μυρια και πηραν τα λαμογια με 300μυρια...!!!
ουρανοξυστη στη τουρκια... :cum: :cum: :cum:
εθνικο σκανδαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom