You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Έφερε την ανάπτυξη ο Σαμαράς γι'αυτό.τυποι οι δικοι μας οι νεοι για ποιο ακριβως λογο ειναι ευτυχισμενοι 68%
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
ανεξαρτητα απο την διεθνη μελετη εγω πιστευω οτι οι πιο ευτυχισμενοι ειναι εδω :
Έτσι! Μηδενική άμεση φορολογία και έμμεση ΜΟΝΟ για τους ξένους, οι Μονεγάσκοι ούτε στο νοίκι ή το σούπερ μάρκετ ΦΠΑ.
Φέτος είχα βρεθεί εκεί και είχα πετύχει έναν ηλικιωμένο κύριο, μισό Έλληνα και μισό απο εκεί που μου τα έλεγε. Αυτός πλήρωνε νοίκι για τα 60 τ.μ του διαριού του 450 ευρώ, ενώ αν πήγαινα να το νοικιάσω εγώ θα μου ζητούσαν 1.500 (η διαφορά προφανώς έσοδα του κράτους). Απίστευτη χλιδή και ταυτόχρονα αίσθηση "χωριού" όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους! Καλός καιρός και ωραία θάλασσα, μόνο αμμουδιές δεν έχει.
Το κορυφαίο ήταν αυτό που μου είπε για την πολιτική. "Εδώ δεν έχει απεργίες, εκλογές και τέτοιες μαλακίες! Εδώ έχει ότι πει ο πρίγκηπας! Όποιου του αρέσει μένει, όποιου δεν του αρέσει πάει στη Γαλλία που είναι λίγα μέτρα πιο εκεί ή στην Ιταλία που είναι λίγα χιλιόμετρα..."
Να ήταν κι εδώ έτσι με τον Μεγαλειώτατο ρε απόλυτε, τί λες;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Έφερε την ανάπτυξη ο Σαμαράς γι'αυτό.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Στο Μονακό έχουν το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής,0% ανεργία και το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα,τι να λέμε τώρα...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Πως γίνεται να είναι οι πιο ευτυχισμένοι στις βόρειες χώρες τη στιγμή που έχουν τις πιο πολλές αυτοκτονίες?
Είχα γνωρίσει κάποιον Νορβηγό που δούλευε εδώ για μια διετία, λίγο μεγαλύτερό μου, τότε στα 55.
Όλο γκρίνια ήταν με την Ελλάδα! Και που "τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του και τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλο θα δούμε και που οδηγάτε σας τρελλοί" (αυτός βέβαια οδηγούσε και μετά από 5-6 μπύρες!) και τέτοια.
Τέλειωσαν τα δυό χρόνια και ήταν να φύγει. Σεπτέμβρης, εδώ 27 βαθμοί εκεί 12. Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ κι αυτός κι η γυναίκα του. "Τώρα που φεύγω και πάω στην Νορβηγία συνειδητοποιώ τί χάνω!" μου είχε πει...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα κοψιδια στις ταβερνες θα εννοοουσε και την ρεκλα στις καφετεριεςΕίχα γνωρίσει κάποιον Νορβηγό που δούλευε εδώ για μια διετία, λίγο μεγαλύτερό μου, τότε στα 55.
Όλο γκρίνια ήταν με την Ελλάδα! Και που "τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του και τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλο θα δούμε και που οδηγάτε σας τρελλοί" (αυτός βέβαια οδηγούσε και μετά από 5-6 μπύρες!) και τέτοια.
Τέλειωσαν τα δυό χρόνια και ήταν να φύγει. Σεπτέμβρης, εδώ 27 βαθμοί εκεί 12. Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ κι αυτός κι η γυναίκα του. "Τώρα που φεύγω και πάω στην Νορβηγία συνειδητοποιώ τί χάνω!" μου είχε πει...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Στο Μονακό έχουν το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής,0% ανεργία και το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα,τι να λέμε τώρα...
Είναι βέβαια κάπως σαν να λέμε "Τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;" "Εφοπλιστής!"
Επισκέπτης
gianevan αυτο περιμενει ο απολυτος , την επιστροφη !Έτσι! Μηδενική άμεση φορολογία και έμμεση ΜΟΝΟ για τους ξένους, οι Μονεγάσκοι ούτε στο νοίκι ή το σούπερ μάρκετ ΦΠΑ.
Φέτος είχα βρεθεί εκεί και είχα πετύχει έναν ηλικιωμένο κύριο, μισό Έλληνα και μισό απο εκεί που μου τα έλεγε. Αυτός πλήρωνε νοίκι για τα 60 τ.μ του διαριού του 450 ευρώ, ενώ αν πήγαινα να το νοικιάσω εγώ θα μου ζητούσαν 1.500 (η διαφορά προφανώς έσοδα του κράτους). Απίστευτη χλιδή και ταυτόχρονα αίσθηση "χωριού" όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους! Καλός καιρός και ωραία θάλασσα, μόνο αμμουδιές δεν έχει.
Το κορυφαίο ήταν αυτό που μου είπε για την πολιτική. "Εδώ δεν έχει απεργίες, εκλογές και τέτοιες μαλακίες! Εδώ έχει ότι πει ο πρίγκηπας! Όποιου του αρέσει μένει, όποιου δεν του αρέσει πάει στη Γαλλία που είναι λίγα μέτρα πιο εκεί ή στην Ιταλία που είναι λίγα χιλιόμετρα..."
Να ήταν κι εδώ έτσι με τον Μεγαλειώτατο ρε απόλυτε, τί λες;
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Το θέμα είναι τι θα κάνει, αν επιστρέψει.....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
gianevan αυτο περιμενει ο απολυτος , την επιστροφη !
Ε, μα τώρα Σαμαράς και Τσίπρας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται! Θα μας σώσει κι ο Θεοδωράκης τώρα...
Φέρτε βρε τον διάδοχο να τον κάνουμε απόλυτο μονάρχη να μην ασχοληθούμε ξανά με πολιτικές και μαλακίες. Αν κι Παύλος είναι κάπως μπούλης. Εγώ προτιμώ τον Νικόλαο που είναι και καλόγουστος στις γυναίκες.
Επισκέπτης
και ως που να παντρευτει ηταν στην γυρα , ηταν ενας απο εμαςΕ, μα τώρα Σαμαράς και Τσίπρας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται! Θα μας σώσει κι ο Θεοδωράκης τώρα...
Φέρτε βρε τον διάδοχο να τον κάνουμε απόλυτο μονάρχη να μην ασχοληθούμε ξανά με πολιτικές και μαλακίες. Αν κι Παύλος είναι κάπως μπούλης. Εγώ προτιμώ τον Νικόλαο που είναι και καλόγουστος στις γυναίκες.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
και ως που να παντρευτει ηταν στην γυρα , ηταν ενας απο εμας
Λες και τώρα δεν θά 'ναι! Αφού δεν κόβεται αυτό το χόμπυ! ;)
Μέχρι στην Παπαρίζου (όταν ήταν μούναρος ακόμα) της είχε στείλει ανθοδέσμη μαζί με μονόπετρο! Άρχοντας...
Επισκέπτης
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.travelstories.gr/community/attachments/awww-zyrinis-gr_sites_default_files_images_map_of_greenland-jpg.52358/[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
http://[URL unfurl="true"]www.travelstories.gr/community/attachments/awww-zyrinis-gr_sites_default_files_images_map_of_greenland-jpg.52358/[/img[/URL]]
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 35.668
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1[/url]
[/quote] ;D[img]http://bucketlol.com/wp-content/uploads/2012/09/greenland_vs_iceland.jpg
Επισκέπτης
εχεις δικιο αυτο το χομπυ δεν κοβεταιΛες και τώρα δεν θά 'ναι! Αφού δεν κόβεται αυτό το χόμπυ! ;)
Μέχρι στην Παπαρίζου (όταν ήταν μούναρος ακόμα) της είχε στείλει ανθοδέσμη μαζί με μονόπετρο! Άρχοντας...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ε, μα τώρα Σαμαράς και Τσίπρας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται! Θα μας σώσει κι ο Θεοδωράκης τώρα...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Και ωραία γυναίκα και ξενοπηδηχτής λέμε!!
Υ.Γ. Ο Μεγαλειώτατος παραγέρασε ρε σύ!