Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
MHN TO ΔΕΙΤΕ ΦΑΓΩΜΕΝΟΙ
 

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Μηνύματα
3.791
Like
6
Πόντοι
16
Πωωωω..........το διέλυσε το άλογο....
 

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Μηνύματα
3.926
Like
24
Πόντοι
16
ρε γαμωτο ελεος με τα ζωακια τα καημενα,τι μας φταινε πια και τα βασανιζουμε ετσι,πρεπει να σταματησει το εθιμο και της ταυρομαχιας :( :( οσοι τι βρισκουν με τετοια θεαματα και πραττουν γενικως βασανιστηρια σε ζωα ειναι ΚΤΗΝΗ.., να βαλουμε ευχαριστως το Βενιζελο να κανει τον ταυρο
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Ένας αμερικάνος businessman είχε κάτι δουλειές στην Ισπανία, και πήγε ένα ταξείδι.
Ο Ισπανός αντιπρόσωπος του που ήθελε να τον περιποιηθεί, τον πήγε στις ταυρομαχίες, και μετά τον πήγε για φαϊ στο καλύτερο εστιατόριο, εκεί κοντά στην αρένα.
"Ποια είναι η σπεσιαλιτέ εδώ?" ρωτάει ο αμερικάνος.
"Αμελέτητα" του λέει ο Ισπανός.
"Τι είναι αυτό?" (άσχετος ο αμερικάνος).
"Είναι τα αρχίδια του ταύρου" του λέει ο ισπανός. "Τρομερός μεζές."
"Εν τάξει, να πάρω τη σπεσιαλιτέ" λέει ο αμερικάνος.
Πράγματι, μετά από λίγο έρχεται ένα πιάτο με δυο τεράστια αρχίδια, σαν μεγάλα πορτοκάλια, ψημένα εξαιρετικά στη σκάρα.
Ο αμερικάνος τα έφαγε και τρελλάθηκε. Δεν είχε ξαναφάει τόσο νόστιμο μεζέ.

Πέρασαν χρόνια, ο αμερικάνος ξαναχρειάστηκε να πάει για δουλειές στην Ισπανία, αλλά αυτή τη φορά δεν είχε αντιπρόσωπο. Θυμόταν όμως τον τρομερό μεζέ που είχε φάει, και πήγε μόνος του στο ίδιο εστιατόριο και παράγγειλε μια αμελέτητα.

Μετά από λίγο έρχεται ένα πιάτο, αλλά... απογοήτευση. Τα αμελέτητα ήταν μικρά σαν καρύδια, καλά ψημένα βέβαια, αλλά καμία σχέση με αυτά τα τρομερά, ζουμερά αμελέτητα που είχε φάει στο ίδιο μέρος πριν λίγα χρόνια.
Φωνάζει το γκαρσόνι:
"Για πείτε μου, πριν κάμποσο καιρό είχα ξαναφάει το ίδιο πιάτο στο εστιατόριο σας, και δεν ήταν έτσι. Ήταν μεγάλα, ήταν ζουμερά, καμία σχέση με αυτό που μου φέρατε τώρα. Τι έχει συμβεί?"

"Ε, να, ξέρετε..." λέει το γκαρσόνι "Στην ταυρομαχία δεν χάνει πάντα ο ταύρος!"
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
[size=14pt]Ορδές ώριμων Γερμανίδων κατακλύζουν τα θέρετρα της Κένυας για σεξ με τους περιβόητους ιθαγενείς επιβήτορες[/size]

Εδώ και δεκαετίες, τα παραθεριστικά κέντρα στην Κένυα δεν φημίζονται μονάχα για τις παραλίες τους και το έντονο φολκλόρ στοιχείο, αλλά και για έναν άλλο τουριστικά ελκυστικό παράγοντα που μπορεί να συνοψιστεί σε μία και μόνο λέξη: σεξ!

Πράγματι, λευκές, ώριμες ως επί το πλείστον και εύπορες, γυναίκες απ' όλη την Ευρώπη - κυρίως Γερμανίδες - καταφθάνουν μαζικά στα θέρετρα της αναπτυσσόμενης Κένυας με ένα και μοναδικό στόχο: να γευτούν το μυθικό καρπό, κοινώς να επιδοθούν σε έκλυτο σεξ με τους περίφημους «Moran» («πολεμιστές»), τους φημισμένους για τις σεξουαλικές τους ικανότητες ιθαγενείς εραστές των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.

Σε αυτό το μύθο συνέβαλε τα μέγιστα το δημοφιλέστατο κατά τη δεκαετία του '90 αυτοβιογραφικό βιβλίο 320 σελίδων της Κορίν Χόφμαν με τίτλο που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Η εξωτική ιστορία μου έρωτα και περιπέτειας με τους Μασάι.

Εκεί, η Χόφμαν εξιστορούσε πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άντρα της για χάρη ενός πολεμιστή στον οποίο χάρισε επίσης ένα παιδί.

Καθώς αποκαλύπτει το ακόλουθο βίντεο ρεπορτάζ, ο μύθος δεν είναι αβάσιμος: ορδές ώριμων Ευρωπαίων γυναικών σπεύδουν να ζήσουν το απόλυτο ερωτικό ειδύλλιο στην παραδεισένια γωνιά της αφρικανικής ηπείρου, στην Μομπάσα της Κένυας.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης

Πηγή: [URL unfurl="true"]http://gr.news.yahoo.com/%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%AD%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%85%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82--%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF--125736352.html[/url]
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
[video]http://www.eteknix.com/pornhub-share-statistics-console-users-browsing-habits/[/video]
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
[size=14pt]Στο Αττικό Νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου[/size]

[move]Για προγραμματισμένη εξετάση.[/move]


Αθήνα
Στο Αττικό νοσοκομείο εισήχθη η Μαργαρίτα Παπανδρέου για προγραμματισμένη εξέταση από γαστρεντερολόγο.

Η κ. Παπανδρέου αναμένεται να επιστρέψει την οικία της εντός της ημέρας.

Πηγή: [URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231280521[/url]
 
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Μηνύματα
2.172
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Οι αστυνομικοί στην Άρτα άπλωσαν χέρι βοήθειας σε 22χρονη που είχε συλληφθεί

Η Μελίνα είναι μόλις 22 χρονών. Πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη από αστυνομικούς της Άρτας μαζί με τον φίλο της από την Αλβανία, ο οποίος κατείχε κι εμπορεύονταν ηρωίνη.

Οι συλλήψεις των δύο νέων έγιναν στο Αίγιο, καθώς εκεί κατέληξε το περίπλοκο κουβάρι που άρχισε να ξετυλίγει η αστυνομία.

Η 22χρονη μετά την απολογία της στον Εισαγγελέα παρέμεινε στα γραφεία της Ασφάλειας Άρτας, καθώς δεν είχε που αλλού να πάει.

Όπως διαβάζουμε στο epiruspost.gr, ο πατέρας της Μελίνας ήταν Έλληνας και η μητέρας της Γερμανίδα. Ο πατέρας της απεβίωσε το 2009 και με τη μητέρας της δεν έχει καμία επαφή και από τότε ζει μόνη της χωρίς κανένα συγγενή... Τον μόνο που έχει είναι ο φίλος της, ο οποίος πλέον κρατείται.

Η έκκληση που απευθύνει η νεαρή Μελίνα είναι να βρεθεί κάποιος και να της προσφέρει μια μικρή βοήθεια.Προς το παρόν οι μόνοι που έδειξαν ενδιαφέρον είναι οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άρτας, οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα και προς το παρόν βρήκαν στέγη για τη νεαρή σε ένα από τα ξενοδοχεία της πόλης.



URL]]
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.675
Κριτικές
183
Like
43.751
Πόντοι
21.896
Ανατροπή: Ζωντανός στη Βουλγαρία ο Άλεξ

  Τι υποστηρίζει ο αγρότης που ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων
•    Ο μεταφορέας, η πλαστή ταυτότητα και οι Βούλγαροι μαφιόζοι
•    Το κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οι περίεργες συμπτώσεις


allη μια μουφα ειδηση ή εχουμε εξελιξεις!!
πατνως αυτο με τα μπλογκσ εχει παραγινει πετανε μια ειδηση χωρις την παραμικρη τεκμηριωση :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.675
Κριτικές
183
Like
43.751
Πόντοι
21.896
Ο εραστής της γυναίκας του τον σκότωσε με μία γροθιά

Μία γερή γροθιά από τον εραστή ήταν αρκετή για να σκοτώσει τον νόμιμο σύζυγο της γυναίκας που είχε σχέσεις. Το σκηνικό απαθανατίστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος

ο κλειστό κύκλωμα δείχνει ακριβώς τη στιγμή όπου ο 44χρονος Frew χτυπά δυνατά με γροθιά τον 41 ετών Welford ο οποίος πέφτει κάτω. Κατέληξε μία βδομάδα μετά στο νοσοκομείο.

Ο λόγος, τι άλλο, ερωτική αντιζηλία.

Ο θύτης φαίνεται να είχε σχέση με τη σύζυγο του 44χρονου θύματος, τη Σάρα. Ο 41 ετών σύζυγος επιχείρησε να αντιμετωπίσει τον εραστή, ο οποίος όμως με μία ξαφνική κίνηση, του κατάφερε μία γροθιά και τον έριξε στο έδαφος.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε να ήταν απλώς ένα βίαιο συμβάν, ίσως και αστείο. Η πτώση όμως του Welford από την μπουνιά του Frew, του προκάλεσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και τελικά τον σκότωσε, έστω και μία εβδομάδα μετά.

Ο πατέρας δύο παιδιών εξέπνευσε μετά τον καβγά στο πάρκινγκ σε νοσοκομείο του δυτικού Γιορκσάιρ στη Βρετανία.

Ο Frew, ο οποίος είναι γυμναστής, φυλακίστηκε την Τρίτη για τρισήμισι χρόνια, αφού βρέθηκε ένοχος για το συμβάν.

Τα στοιχεία λένε πως εραστής και σύζυγος, η Σάρα, είχαν βρεθεί σε ξενοδοχείο δύο βραδιές.





τα λογια ειναι περιττα-αληθεια νομιζω αν φαω ποτε κερατο στη ζωη μου(αν δε το εχω φαει μεχρι τωρα) μονο τον αντρα δεν θα ενοχλησω
τι φταιει αυτος? καλυτερα ενα φτυσιμο την σζηγο μο και τελος κατηγορηματικα ακομα και αν υπαρχουν και παιδια!!
ξεφτιλιζεται ο ανδρικος εγωισμος που δεν καλυπτεται και με ολα τα λεφτα αν εχει η γκομενα




 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Μία ημέρα αφότου η πρωτεύουσα του κρατιδίου Maharashtra πέρασε νόμο κατά των δεισιδαιμονιών, οι αρχές  συνέλαβαν έξι άτομα ως ύποπτα για την ανθρωποθυσία,αναφέρει δημοσίευμα της International Business Times.

Η 50χρονη  Kalavati Gupta δολοφονήθηκε στην Ινδία, στο πλαίσιο ενός τελετουργικού μαύρης μαγείας που σημειώθηκε στο προάστιο Nalasopara της Μουμπάι. Ο γιος της αναγνώρισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τους Times of India η Kalavati επισκεπτόταν συχνά τον Sarvajeet Kahar, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός στο τμήμα μεταφορών της Air India, ενώ ασκούσε καθήκοντα «σοφού» (tantric) μαύρης μαγείας στο σπίτι του. Το θύμα πίστευε ότι θα τη βοηθούσε να βρει θεραπεία για τον 30χρονο παράλυτο γιο της.

Ο 33χρονος γείτονας του θύματος Ramdhani Yadav και ο αδερφός του Gulab, 28 ετών, πήγαιναν επίσης στον ίδιο σαμάνο, ο οποίος τους είχε «συμβουλέψει» να κάνουν μια ανθρωποθυσία αν θέλουν να έχουν υγεία, πλούτο και ευημερία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι αρχικά τους είχε προτείνει να θυσιάσουν κάποιο ζώο, όμως μετά επέμενε ότι το θύμα έπρεπε να είναι  άνθρωπος.

«Ο Kahar επέμενε ότι η θυσία ενός ανθρώπου ήταν ανώτερη. Τότε οι αδερφοί Yadav σκέφτηκαν να θυσιάσουν την Kalavati» είπε στους Times of India εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Πέρα από τα δύο αδέρφια, στην «τελετή» πήραν μέρος ακόμη, ο σαμάνος, ένας οδηγός, ο 42χρονος Shyamsunder Gupta, ο 22χρονος γιος του Pankaj και ένας ξάδερφός του, ο 48χρονος Satyanarayan.

Παρέσυραν την άτυχη γυναίκα σε μια ερημική τοποθεσία, λέγοντάς της ότι θα έκαναν μια τελετή προσευχής και τη σκότωσαν, κόβοντάς της το κεφάλι ενώ προσευχόταν.

Ο Kahar παραδέχτηκε την ενοχή του και αποκάλυψε ότι έχει κάνει ακόμη μία ανθρωποθυσία στο παρελθόν, προσθέτοντας ότι και ο πατέρας του ασκούσε μαύρη μαγεία.
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2013/12/mageia.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.makeleio.gr/?p=39816[/URL]
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Οι 10+1 ατάκες - γκάφες του 2013




(21/12/2013, 09:50) Από τον Γιάννη Στουρνάρα στον Νότη Σφακιανάκη


Ατάκες για γέλια και για κλάματα, που συζητήθηκαν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, τη χρονιά που φεύγει.

Τις ακούσατε και τις διαβάσατε σίγουρα κάποια στιγμή τη χρονιά που φεύγει. Άλλες ήταν για γέλια και άλλες για κλάματα. Άλλες κλόνισαν το νευρικό σας σύστημα και άλλες προκάλεσαν θυμηδία. Υπό διαφορετικές συνθήκες, κάποιες από αυτές θα περνούσαν απαρατήρητες. Ακριβώς όμως λόγω του ότι ειπώθηκαν αυτή τη δύσκολη, από όλες τις πλευρές, χρονιά, απέκτησαν "ιστορική" σημασία.

Λίγες μέρες πριν φύγει λοιπόν το 2013, το NEWS 247 αναζήτησε και φέτος, όπως έκανε πέρυσι αλλά και πρόπερσι, τις αλήστου μνήμης ατάκες που ειπώθηκαν τους προηγούμενους μήνες και σας παρουσιάζει τις 10+1 καλύτερες:

11) Η μια κατηγορία μόνη της, Μ. Ρεπούση

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σχετική λίστα, αν και θα μπορούσε να την καλύψει όλη μόνη της, αφού τα "χτυπήματα" της ήταν ουκ ολίγα (και) μέσα στη χρονιά που φεύγει.

Τα πιο αξιοσημείωτα: σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του Alpha, η ακαδημαϊκός κ. Ρεπούση, αφού χαρακτήρισε "εθνικό μύθο" τον χορό του Ζαλόγγου, προκαλώντας αντιδράσεις, "τα μάζεψε" στη συνέχεια, τονίζοντας ότι απομονώθηκαν οι δηλώσεις της και η ίδια δεν έκανε καμία αναφορά στο ιστορικό γεγονός.

Στο "στόχαστρο" της μπήκαν, επίσης, τα θρησκευτικά και τα αρχαία ελληνικά. Και αν για το μάθημα των θρησκευτικών, η άποψη της ήταν λίγο πολύ γνωστή ("Τα θρησκευτικά δεν συνάδουν με το σύγχρονο λύκειο"), αυτή για τα αρχαία και τα λατινικά, ήταν σε...πρώτη παρουσίαση. "Νεκρή γλώσσα τα αρχαία. Να γίνουν προαιρετικό μάθημα" είπε μια ωραία μέρα στη Βουλή.

Η "απάντηση" ήρθε, μεταξύ άλλων, από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, ο οποίος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: "Έτσι που το πάτε θα μας πείτε στο τέλος ότι πρέπει να ρίξουμε την Ακρόπολη για να βλέπουμε το Φάληρο".

10) Η συνωμοσιολογική μπλε Βουλή, κατά την Ρ. Μακρή

Με το διεθνές μπλε χρώμα του διαβήτη φωταγωγήθηκε η Βουλή στα μέσα Νοεμβρίου, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην εκστρατεία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της νόσου.

Τα βλέμματα όλων έπεσαν στο έστω και προσωρινά, νέο "πρόσωπο" του ιστορικού κτιρίου. Αυτό μέχρι να μιλήσει η Ραχήλ Μακρή. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πίσω από το μήνυμα για τον διαβήτη ανακάλυψε συνωμοσία.

Μέσω Twitter εξέφρασε την απορία της, αφήνοντας τους πάντες σύξυλους: "Έβαψαν γαλάζια τη Βουλή. Τι σκαρώνετε πάλι;"

9) Θ. Πάγκαλος: Και εμείς παρακολουθούσαμε τους Αμερικανούς. Ήταν διασκεδαστικό

Και ενώ οι μισές χώρες του κόσμου ήταν στο πόδι μετά τις νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, ήρθε ο Θεόδωρος Πάγκαλος να δώσει τη "χαριστική βολή".

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε με ιλαρό ύφος ότι: "Παρακολουθούσαμε τον πρέσβη των ΗΠΑ. Ήταν διασκεδαστικό". Μάλιστα τα στοιχεία από τις υποκλοπές που κρίνονταν πιο ενδιαφέρουσα, ο κ. Πάγκαλος τα έβρισκε στο γραφείο του, όταν πήγαινε με τον καφέ και το κουλούρι του...

Το θέμα επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί από την κυβέρνηση, δικηγόρος υπέβαλε μήνυση εναντίον του και δόθηκε εντολή από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης.

8) Γεωργιάδης και Τόμσεν "κονταροχτυπιούνται" για τη δόξα

Πεδίο δόξης λαμπρό φαίνεται ότι βρήκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πολ Τόμσεν (ο τελευταίος ερήμην του) στο χώρο της υγείας και δυστυχώς στην πλάτη των εκατομμυρίων ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.

Περιγράφοντας τον Νοέμβριο το πλαίσιο στο οποίο θα κινούνταν στα θέματα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ο υπουργός ξεκαθάρισε ορθά κοφτά: "Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου".

7) Καμμένος: Να λιντσάρετε τον Πάχτα

Σε μια ατυχή δήλωση προέβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, συνομιλώντας με κατοίκους που αντιδρούν στην επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, μετά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καμμένος προέτρεψε τους κατοίκους να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

"Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, όταν κάτοικοι της Χαλκιδικής του έθεσαν το ζήτημα με την εμφάνιση τιμών αρσενικού πάνω από τα επιτρεπτά όρια στις γεωτρήσεις του Νεοχωρίου, και προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.
Η Πρωτοβουλία "Πολίτες Αριστοτέλης" "έδωσε στεγνά" τον κ. Καμμένο, φέρνοντας στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο.

Εμ, αυτό γίνεται όταν είναι καλύτερο να μασάς παρά να μιλάς κ. Καμμένε μας...

6) Σφακιανάκης: Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της απονομής του πολυπλατινένιου δίσκου του.

Ο γνωστός αοιδός δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το μονό κόμμα που θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά τη χώρα είναι η Χρυσή Αυγή.

"Επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή. Διότι αυτή έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος", είπε μεταξύ άλλων.
Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, μετά τις επίμαχες δηλώσεις περί διακυβέρνησης της χώρας από την Χ.Α.. δε σταμάτησε εκεί, αλλά μιλώντας στην εκπομπή" Ευθέως" στις αρχές Δεκεμβρίου εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας πως η δικτατορία του Παπαδόπουλου είχε αίσιο τέλος!

Σημειώνεται ότι η Δέσποινα Βανδή αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη λόγω των εν λόγω δηλώσεών του. Μάλιστα, είπε εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες. Μπράβο Δέσποινα,
5) Ο Ηλ. Παναγιώταρος και ο Κολοκοτρώνης. Ο Θεόδωρος ή ο Κωνσταντίνος;

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος όταν σε ομιλία του στη Βουλή για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, χρησιμοποίησε ιστορική φράση του Κολοκοτρώνη. Όχι του γνωστού Θεόδωρου, αλλά του...Κωνσταντίνου, σύμφωνα τουλάχιστον με τον βουλευτή.

"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, θα έλεγε ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης" είπε ο Ηλ. Παναγιώταρος, ο οποίος πάντως στη συνέχεια έσπευσε να δικαιολογηθεί, διευκρινίζοντας ότι εκ παραδρομής απέδωσε την συγκεκριμένη φράση του Γέρου του Μοριά στον πατέρα του, Κωνσταντίνο.

4) Μ. Λιάπης: "Η κρίση έχει αγγίξει και μένα"

Το τελευταίο "χτύπημα" του έτους ήρθε από τον Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος πριν ξεστομίσει την αξιομνημόνευτη ατάκα, φρόντισε να παραβιάσει τον μισό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οδηγώντας τζιπ μεγάλου κυβισμού, παραβίασε STOP και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα και ασφαλιστήριο συμβόλαιο ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Και ενώ όλα αυτά φαίνονταν αρκετά για να μας αφήσουν όλους άφωνους, ήρθε κατά την μεταφορά του στον εισαγγελέα το "κερασάκι στην τούρτα". "Η κρίση έχει αγγίξει και μένα. Έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο για να γεμίσω την μπαταρία" είπε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ο οποίος τις επόμενες μέρες είχε προγραμματίσει να φύγει για την Ασία.

Το twitter υπό το hashtag #free_Liapis πήρε "φωτιά" ενώ εξίσου "καυτό" ήταν και το πόθεν έσχες που είχε καταθέσει λίγες μέρες πριν στη Βουλή, καθώς σ' αυτό αναφέρεται ατομικό εισόδημα περίπου 110.000 ευρώ, 20 ακίνητα, 8 οικόπεδα και 3 αυτοκίνητα. 

Καθόλου άσχημα, δηλαδή, για κάποιον που τον έχει αγγίξει η κρίση...

3) Τζαμτζής: Οι βουλευτές ξεραίνουν το σκ@τό τους για να ζήσουν

Μια φράση δια στόματος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνη Τζαμτζή ο οποίος προκάλεσε όσο δε πάει στα μέσα Νοεμβρίου όταν την ξεστόμισε, όντας καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα δε δίστασε να πει ότι με μισθό 2.000 ευρώ δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος!

Σ.σ. παράλληλα δήλωσε ότι ο ίδιος παίρνει 5.450 ευρώ το μήνα. Ε μα δηλαδή ας αφήσει κάποιος με 300 ευρώ τον κ. Τζαμτζή για ένα μήνα να δει τι εστί βερίκοκο.

2) Σαμαράς: Δωρεάν ασύρματο WiFi, internet σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο
Μια… δέσμευση από τον Έλληνα πρωθυπουργό που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και σχολιάστηκε στο έπακρο στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Ανατροπή", ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε σε όλη την Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ τη στιγμή βέβαια που εκατομμύρια νέοι -και όχι μόνο- είναι άνεργοι ενώ οι συντάξεις ολοένα και παίρνουν την κατιούσα.
"Εγώ σήμερα μπορώ να του υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο WiFi, internet σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο. Το έχω ψάξει και γι' αυτό το λέω. Το έχω μελετήσει και μπορώ να το υποσχεθώ μετά βεβαιότητας", είπε ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη δυσπιστία των νέων απέναντι στο πολιτικό σύστημα.

Για αυτό μη σκάτε μπορεί να μην έχουμε δουλειά, αλλά με το δωρεάν διαδίκτυο θα σερφάρουμε, θα περνάμε ευχάριστα την ώρα μας και θα το ξεχνάμε.

BONUS >>> Σαμαράς: Γ@μω το κεφάλι μου μ@λ@κ@

Και μια φράση-δώρο από εμάς για σας με αφορμή τη γκάφα ολκής με λάθος βίντεο που βγήκε στον αέρα,  στο οποίο δεν κόπηκε το σαρδάμ και τα "γαλλικά" του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον ίδιο να προσφέρει άθελά του άφθονο γέλιο. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο, όταν μέσω διαγγέλματος  ο κ. Σαμαράς εξήγγειλε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

Ωστόσο, κατά λάθος, αρχικά δόθηκαν στον αέρα αμοντάριστα πλάνα, με τον πρωθυπουργό να κάνει σαρδάμ, να σταματά λέγοντας "θα την ξαναπώ" και χωρίς φυσικά να πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει μοντάζ, βγαίνει από το πλάνο και μονολογεί εκνευρισμένος, "Γ....ω το κεφάλι μου μ.........α". Μάλιστα, η εν λόγω φράση του Αντώνη Σαμαρά έγινε trend στο twitter υπό το hashtag #gamw_to_kefali_mou_malaka όπου έγινε πανικός.
Και οι πρωθυπουργοί άνθρωποι είναι, έχουν νεύρα και τις κακιές στιγμές τους, τι να κάνουμε…

1) Στουρνάρας: Ξέρω πολύ καλά πως είναι να ζεις με 500 ευρώ το μήνα

Στην εν λόγω δήλωση προέβη ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στο Star. Όπως είπε χαρακτηριστικά, υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ζουν με πολύ λίγα λεφτά. Η μητέρα μου, ο πεθερός μου, η πεθερά μου... Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να ζεις με 500 ευρώ το μήνα.

Με τον κ. Τζαμτζή και σεις κύριε Στουρνάρα, πάρτε 300 ευρώ άντε 500 αφού ξέρετε πως είναι να ζείτε με αυτά και περάστε το μήνα, για να δούμε θα τον βγάλετε; Άντε τώρα γιατί προκαλείτε τον απλό κοσμάκη που έχει φτάσει στο αμήν.

News247.gr
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα sites πρεπει να βαλουν μια καινουργια υποκατηγορια στα κοινωνικα με την ονομασια "ολα γινονται στην Πατρα"  :jerking:
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
281
Πόντοι
86
Στατιστικά δεν βγαίνει τύπε όντως.
Αλλά αν σκεφτείς ότι ο κυρ-Βασίλης ειναι πατρινός, όλα να τα περιμένεις!  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom