Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 912K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τύπε ανεβαινει ο εθνικισμος στην ευρωπη η ειναι ιδεα μου;; :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
[size=30pt] Μπήκε φυλακή για 15 μέρες γιατί.... [/size]

pistepseto.net.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι φατσα ειναι αυτη ρε σεις ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο[size=12pt]ο[/size][size=14pt]ο[/size][size=16pt]ο[/size][size=18pt]ο[/size][size=20pt]ο[/size][size=22pt]ό[/size][size=20pt]ο[/size][size=18pt]μ[/size][size=16pt]ο[/size][size=14pt]ρ[/size][size=12pt]φ[/size]ος!
Χαρα στο κουραγιο σου να φτιαξεις την λεξη !!!!!!!!

Ομορφο το αποτελεσμα ομως  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Μαίου λανσάρεται το νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ με το οποίο η ΕΚΤ εγκαινιάζει τη νέα σειρά των χαρτονομισμάτων «Ευρώπη». Θα ακολουθήσει πολύ σύντομα το 10ευρο. Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου χαρτονομίσματος αλλά και τις οδηγίες της ΕΚΤ για τα υφιστάμενα χαρτονομίσματα.

Τα νέα τραπεζογραμμάτια αποτελούν εξέλιξη των προηγουμένων. Θα διατηρήσουν, δηλαδή, τα σχέδια της πρώτης σειράς με θέμα «Εποχές και ρυθμοί». Θα είναι όμως ελαφρώς τροποποιημένα προκειμένου να ενσωματώσουν τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Έτσι, θα διακρίνονται ευκολότερα από τα τραπεζογραμμάτια της πρώτης σειράς. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής τραπεζογραμματίων από το Βερολίνο, ο Reinhold Gerstetter, επιλέχθηκε για να ανανεώσει το σχέδιο των τραπεζογραμματίων ευρώ. Οι ονομαστικές αξίες παραμένουν ίδιες: 5, 10, 20, 50, 100, 200 και 500 ευρώ. To χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ, μοιάζει ως εξής:

http://[URL unfurl="true"]www.fpress.gr/ECB_5_euro_Banknote.jpg[/img[/URL]]

«Τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας της σειράς «Ευρώπη» αναγνωρίζονται εύκολα πάνω στο τραπεζογραμμάτιο και εξασφαλίζουν ότι τα νέα τραπεζογραμμάτια βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από την τεχνολογία αναπαραγωγής εικόνων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΤ.

Η διαδικασία εισαγωγής των τραπεζογραμματίων της σειράς «Ευρώπη» θα είναι διαφορετική από τη διαδικασία εισαγωγής του ευρώ σε φυσική μορφή το 2002 για διάφορους λόγους.
Οι διάφορες ονομαστικές αξίες θα εκδίδονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Επομένως, για την εισαγωγή ολόκληρης της νέας σειράς τραπεζογραμματίων θα χρειαστούν αρκετά έτη, σε αντίθεση με τη διαδικασία απότομης εισαγωγής («big bang») η οποία επιλέχθηκε το 2002.
Επειδή η εισαγωγή των νέων τραπεζογραμματίων είναι σταδιακή και κάθε χώρα έχει τον δικό της «κύκλο ζωής μετρητών», η ταχύτητα αντικατάστασης των τραπεζογραμματίων θα ποικίλλει εντός της ζώνης του ευρώ. Κάθε χώρα θα χρειάζεται διαφορετικό χρονικό διάστημα για την αντικατάσταση των παλαιών τραπεζογραμματίων. Μέχρι το φθινόπωρο του 2013, αναμένεται ότι τα νέα τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ θα έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τα τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ της πρώτης σειράς σε επίπεδο ζώνης ευρώ.
Τα «παλαιά»
Προκειμένου να εξαντληθούν τα υφιστάμενα αποθέματα, σε πολλές χώρες της ζώνης του ευρώ τα τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ της πρώτης σειράς θα εκδίδονται για αρκετούς μήνες παράλληλα με τα νέα τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ. Και οι δύο σειρές θα κυκλοφορούν παράλληλα και θα αποτελούν νόμιμο χρήμα. Η ημερομηνία κατά την οποία η πρώτη σειρά θα πάψει να έχει ισχύ νόμιμου χρήματος θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Ωστόσο, τα τραπεζογραμμάτια της πρώτης σειράς θα μπορούν να ανταλλάσσονται ανά πάσα στιγμή στις ΕθνΚΤ του Ευρωσυστήματος.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τα 1 κ 2 ευρώ θα κυκλοφορήσουν ποτέ σε χαρτονόμισμα;;

Αρχίδια....Ετσι θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία στο μάτι κ θα δίνουμε πιο δύσκολα...

Ξέρουν τι κάνουν οι κουφάλες...

Οι Αμερικάνοι μαλάκες είναι που τα έχουν;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μας κόβουν το ίντερνετ! Διαδώστε!

«Σε λίγες μέρες δεν θα έχουμε ίντερνετ, καταθέσεις και Superleague». Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας που κάνει αυτή την προφητεία; Ο Μίλων Φιρίκης και οι «Μικροί Ήρωες» έχουν τις απαντήσεις

Έχω ιερό καθήκον να σας μεταφέρω τα δυσάρεστα μαντάτα φίλοι μου για να φροντίσετε να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τις επόμενες μέρες. Διότι όπως φαίνεται θα είναι και οι στερνές σας! Την προηγούμενη Παρασκευή η εφημερίδα της καρδιάς μας, η έγκριτη «Ελεύθερη Ώρα», έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «Καντήλι κουνιέται μόνο του στο Άγιον Όρος. Ανάστατοι οι Άγιοι Πατέρες. Προάγγελος δεινών;».

Σήμερα η καλή εφημερίδα έδωσε την απάντηση, αφού πρώτα μας έκανε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το άκρως αισιόδοξο «Η ζωή εδώ τελειώνει σβήνει το καντήλι μου (αυτό που κουνιέται από μόνο του)». Το κεντρικό της θέμα έκοβε την ανάσα: «Ένα περίεργο ηχητικό ντοκουμέντο προειδοποιεί: Οι καταθέσεις θα χαθούν και οι. γείτονες θα επιτεθούν. Σάλος από τον μυστηριώδη Άγνωστο (Stranger) του διαδικτύου. Δημοσιεύουμε τα όσα λέει με κάθε επιφύλαξη γιατί αν απ' όσα ισχυρίζεται έχει βάση το 1% τότε πρέπει να προετοιμαζόμαστε για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αμέσως μετά το Πάσχα!!».

Αν τον μυαλό σας πηγαίνει στον «Ευλογητό» από το «Καλημέρα Ζωή» (κάτι τέτοιες τσαχπινιές έκανε κι αυτός πριν τον τεντώσει ο Θεοχάρης) είστε σε λάθος δρόμο. Η «Ελεύθερη Ώρα» το ξεκαθαρίζει: «Ο άνδρας που ακούγεται στο ηχητικό αυτοαποκαλείται "Stranger"». Προσοχή! Αν γράψετε στο youtube «Stranger» θα σας βγάλει από κάτω πρώτη επιλογή «Strangers in the night». Μην ψαρώσετε. Δεν είναι ο Σινάτρα ο άγνωστος.

Τώρα που προετοιμαστήκατε ψυχολογικά μπορείτε να αρχίσετε την ανάγνωση του μηνύματος: «Μέσα σε τριάντα μέρες αρχής γενομένης από τις 10 Απριλίου του 2013 πρόκειται να γίνει κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων. Όλες οι ελληνικές τράπεζες θα κλείσουν για μια εβδομάδα και το κούρεμα θα γίνει μέρα Παρασκευή, όπως και στην Κύπρο». Θερμή παράκληση μόνο να μην είναι ΣΚ που θα 'χει πλέι οφ. Αμαρτία να χάσουμε το υπερθέαμα της Superleague για μια ψιλοκατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Συνεχίζει ο άγνωστος: «Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα βρίσκεται σύντομα στα πράγματα και τη θέση του θα πάρουν δυο άλλοι». Μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι δίδυμο πρωθυπουργών ή θα ακολουθηθεί το μοντέλο του Παναθηναϊκού. Με πρωθυπουργό και τεχνικό διευθυντή.

Σταθείτε μόνο, γιατί τώρα μπαίνουμε στο ζουμί: «Θα προκληθεί πανικός και οι τηλεπικοινωνίες και το ίντερνετ για κάποιες μέρες δεν θα υφίστανται. Σας προειδοποιώ για να ειδοποιήσετε τους δικούς σας, με τους οποίους μπορείτε να βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας όταν δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα». Για παράδειγμα σήματα καπνού ή αφιερώσεις μέσω ράδιο Μπλάκμαν (έχει γεννήτρια). Μην χαίρεστε τσάμπα φίλοι μου. Δεν τελείωσαν ακόμα οι συμφορές σας: «Κυκλοφορούν και πληροφορίες που μιλούν για "επίσκεψη" των γειτόνων μας». Λογικό! Μάθανε ότι καταστρεφόμαστε, πλακώσανε και οι Τούρκοι!

Ευτυχώς για όλους μας ο άγνωστος στο τέλος του μηνύματος προτείνει και μερικούς απλούς τρόπους για να απολαύσουμε την καταστροφή: «Διάλεξε αν θα μείνεις κλειδωμένος στο σπίτι ή αν θα φύγεις και θα πας σε φίλους ή στο χωριό». Δεν θέλω να σας επηρεάσω, αλλά αν όλα αυτά συμβούν Κυριακή χίλιες φορές να επιλέξετε το χωριό. Τουλάχιστον θα 'χετε την ελπίδα να συναντήσετε εκεί τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και να βγείτε πρώτο τραπέζι πίστα στην ΕΤ3! Άντε και καλή συντέλεια να 'χουμε.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Κάποιος να τον κάνει μέλος εδώ (σιγά μη...).

www.enikos.gr/lifestyle/139979,Gaitanos:_Den_me_endiaferei_to_sex.html]"Γαϊτάνος: Δεν με ενδιαφέρει το σεξ[/url]

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σεξ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ποτέ δεν με ενδιέφερε. Σέβομαι τον έρωτα, αλλά προτιμώ περισσότερο ένα φιλί και ένα τρυφερό χάδι από το να υπάρξει αυτό που λέγεται σεξ" σχολίασε ο Πέτρος Γαϊτάνος στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".

Ο Πέτρος Γαϊτάνος επίσης αποκάλυψε για το θέμα γάμου: "Ευτυχώς δεν έχω φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο. Η οικογένεια είναι πολύ όμορφη, όμως θα έλεγα πως για μένα θα ήταν η πλήρης καταστροφή μου. Είμαι ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικής προσέγγισης χαρακτήρα και αναγκών. Θα ήταν μία....ατομική βόμβα σε όλη μου την καλλιτεχνική, πνευματική και ανθρώπινη υπόσταση μου".

Τέλος σχολιάζει για τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για την Χρυσή Αυγή και που προκάλεσαν αντιδράσεις: "Δημοκρατία είναι ο καθένας να εκφράζει αυτό που αισθάνεται, ακόμα και αν αυτό είναι ακραίο, μέχρι το σημείο βέβαια που δεν θίγεται η ανθρωπιά, η ανθρώπινη υπόσταση και η κοινωνία. Πολλοί μου λένε 'Γεια σου Πέτρο! Είμαστε μαζί Χρυσή Αυγή' και απαντώ σε όλους 'Δεν είμαι Χρυσή Αυγή, ούτε ανήκω σε κανένα κόμμα'. Εγώ, όποτε το αισθάνομαι, λέω τα υπέρ και τα κατά των πραγμάτων που βλέπω γύρω μου".

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Η Μις Ρωσία παρέδωσε το στέμμα της λόγω βλακείας!

Ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη, ή το αντίθετο; Ήταν αρκετή αυτή η ερώτηση για να προκαλέσει πανικό στην Μις Ρωσία, Ινα Ζιρκόβα. Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η 23χρονη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Γιούρι Ζιρκόφ, έχασε τα λόγια της.

«Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη…ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω», είπε η Ινα γελώντας αμήχανα. Η συνέντευξή της προκάλεσε σάλο, ενώ το βίντεο με τις δηλώσεις της αναρτήθηκε στο YouTube συγκέντρωσε πάνω από πέντε εκατομμύρια θεατές!

Μόνο που η Ινα φρόντισε να… αποτελειώσει τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της», εκείνη απάντησε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα».

Μετά τις καταστροφικές δηλώσεις της, και έπειτα από τα αρνητικά σχόλια των Ρώσων που την χαρακτήρισαν «Μις Ηλίθια», η Ινα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον τίτλο. Όπως δήλωσε στο Komsomolskaya Pravda, η 23χρονη βασίλισσα της ομορφιάς, αποφάσισε να παραδώσει το στέμμα της, καθώς υπέφερε μετά τον εξευτελισμό που βίωσε.
Έκανε, ωστόσο, δηλητηριώδη σχόλια για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι «φρόντισαν να αγνοήσουν τις προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες ρητορικής τους».

Από την πλευρά του ο σύζυγός της, είναι σύμφωνος με την απόφασή της, δηλώνοντας, όμως, ότι «δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ινα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».

Επισκέπτης
Η Μις Ρωσία παρέδωσε το στέμμα της λόγω βλακείας!

Ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη, ή το αντίθετο; Ήταν αρκετή αυτή η ερώτηση για να προκαλέσει πανικό στην Μις Ρωσία, Ινα Ζιρκόβα. Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η 23χρονη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Γιούρι Ζιρκόφ, έχασε τα λόγια της.

«Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη…ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω», είπε η Ινα γελώντας αμήχανα. Η συνέντευξή της προκάλεσε σάλο, ενώ το βίντεο με τις δηλώσεις της αναρτήθηκε στο YouTube συγκέντρωσε πάνω από πέντε εκατομμύρια θεατές!

Μόνο που η Ινα φρόντισε να… αποτελειώσει τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της», εκείνη απάντησε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα».

Μετά τις καταστροφικές δηλώσεις της, και έπειτα από τα αρνητικά σχόλια των Ρώσων που την χαρακτήρισαν «Μις Ηλίθια», η Ινα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον τίτλο. Όπως δήλωσε στο Komsomolskaya Pravda, η 23χρονη βασίλισσα της ομορφιάς, αποφάσισε να παραδώσει το στέμμα της, καθώς υπέφερε μετά τον εξευτελισμό που βίωσε.
Έκανε, ωστόσο, δηλητηριώδη σχόλια για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι «φρόντισαν να αγνοήσουν τις προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες ρητορικής τους».

Από την πλευρά του ο σύζυγός της, είναι σύμφωνος με την απόφασή της, δηλώνοντας, όμως, ότι «δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ινα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».

άμα ρωτήσεις το 1.000.000 των ηλίθιων που την κορόιδευαν στο yt
το 99.9 % θα σου που ότι τα αστέρια είναι μικρότερα από τη Γη...

ωστόσο κοροιδεύουν

αυτή είναι η αηδία των ανθρώπων που κατευθύνονται από τα media

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Και γιατι να μην ζητησει και 18 και 20 για την παρτυ της;;;;;

Σε μεγαλύτερα ποσα-αρπαχτες ειχε μαθει τα χρονια της ψευτοευημεριας των παμπερς, της μαιμους, και του μεθυστακα....

Σημερα ο αστερας ειχε βουλιαξει απο τραγουδιαρες...Τους εκαναν θεους τα κοπροσκυλα που πηγαινανε και τα σκαγανε στα κλαρινα..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μπορει να το εκανε απο μεγαλη συμπονοια στους φτωχους....
Να τα παρει απο τους πλουσιους του καζινο και να παει να τα μοιρασει στους φτωχους...
Εγω ετσι νομιζω...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και γιατι να μην ζητησει και 18 και 20 για την παρτυ της;;;;;

Σε μεγαλύτερα ποσα-αρπαχτες ειχε μαθει τα χρονια της ψευτοευημεριας των παμπερς, της μαιμους, και του μεθυστακα....

Σημερα ο αστερας ειχε βουλιαξει απο τραγουδιαρες...Τους εκαναν θεους τα κοπροσκυλα που πηγαινανε και τα σκαγανε στα κλαρινα..
Ελα ρε...
Καμνανε οι Ελληναραδες τετοια πραγματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom