αυτα γινονται σε αλλες χωρες. αν γινονταν και στο μπουρδελιστάν, δεν θα λεγοταν ετσι, αλλα ''ελλάδα''..
Σε παρακαλώ παππα μου μην βρίζεις το σάιτ μας.
Το bourdela tv δεν είναι σαν το ελλαντισταν, έχουμε τάξη και ηρεμία εδω μέσα
αυτα γινονται σε αλλες χωρες. αν γινονταν και στο μπουρδελιστάν, δεν θα λεγοταν ετσι, αλλα ''ελλάδα''..
Eιδήσεις που δείχνουν τη βλακεία ορισμένων... και προβληματίζουν εμάς τους υπόλοιπους
Βρε'συ γενικό αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ καλύτερα!!!ΑΥΤΌΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΑΥΤΌΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
από Κοζάνη είσαι τσάκαλε;
Όχι από Λωζάνη γάτε
Όχι από Λωζάνη γάτε
αντι να βαζω εγω στον οργανισμο μου αγνωστα πραγματα/χημικα βαλτε εσεις προφυλακτικο!Στην κυκλοφορία αντισυλληπτικό σπρέι;
Παρελθόν θα αποτελεί σύντομα το αντισυλληπτικό χάπι, σύμφωνα με Αυστραλούς επιστήμονες.
Ερευνητές εταιρίας παρασκεύασαν ένα αντισυλληπτικό σπρέι το οποίο ήδη δοκιμάζουν σε 40 γυναίκες.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρίας, Ρίτσαρντ Τρέγκους, οι γυναίκες μπορούν να βάζουν λίγο σπρέϊ στον καρπό του χεριού και αυτό περνά στο δέρμα και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό.
"Τα έως τώρα πειράματα δείχνουν ότι το σπρέι είναι αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες, όπως συμβαίνει με το χάπι" είπε ο κ. Τρέγκους.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το σπρέϊ θα αντικαταστήσει το χάπι και άλλες μεθόδους αντισύλληψης γιατί "είναι εύκολο και δεν έχει παρενέργειες".
πηγή skai.gr
αντι να βαζω εγω στον οργανισμο μου αγνωστα πραγματα/χημικα βαλτε εσεις προφυλακτικο!
ε μα ελεος πια!!!!θα σε ψεκάσω κάτσε ήσυχη
Eχει πολυ δικιο σε αυτο το θεμα,με ολα αυτα τα χημικα τι γινεται?????αντι να βαζω εγω στον οργανισμο μου αγνωστα πραγματα/XHMIKAβαλτε εσεις προφυλακτικο!
Eχει πολυ δικιο σε αυτο το θεμα,με ολα αυτα τα χημικα τι γινεται?????
Σε αυτο το πραγμα αλαζη τωρα,μπρος στα καλη τι ειναι ο πονοςEίναι λίγο οξύμωρο γυναίκες να διαμαρτύρονται για χημικά με όλα αυτά που βάζουν στις μούρες τους και αλείφουν το σώμα τους όλη μέρα...
δεν ειναι το ιδιο κ το ξερετε...Eίναι λίγο οξύμωρο γυναίκες να διαμαρτύρονται για χημικά με όλα αυτά που βάζουν στις μούρες τους και αλείφουν το σώμα τους όλη μέρα...
δεν ειναι το ιδιο κ το ξερετε...
Έλα μωρέ ένα φσσσστ θα είναι και θα νοιώθετε τις κορυφώσεις μας μέσα σας χωρίς περικοπές
Τοσο πολυ για να τα ριχνης μεσα ενω εχει τοσα αλλα σημεια να τα ριχνης και μπορη να το ευχαριστιεται πολυ περισσοτεροΈλα μωρέ ένα φσσσστ θα είναι και θα νοιώθετε τις κορυφώσεις μας μέσα σας χωρίς περικοπές