You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 906K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.764
- Πόντοι
- 46.232
αν έρθουν και στην Αθήνα ενημέρωσε μας...............
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Εχουμε πολλεs καφετεριεs........Εχω στο νου μου μερικεs με ωραια διακοσμηση στο κατρουλιο-ρουμαν έρθουν και στην Αθήνα ενημέρωσε μας...............
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Να πω οτι με συμφερει η το κοινωνικα αποδεκτο???αυτα να τα βλεπουν οι φοιτητριες της αθηνας. και να τις εχουν παραδειγμα. προς μιμηση ομως η προς αποφυγη ? τι λετε ?
Ποτε δεν συμφωνουσαν αυτα τα δυο
Μόνο με ΣΕΞ,κερνάω ποτό.........το μπούκι-τσι....δεν είναι αρκετό.....και δώρο σουβλάκι....Πραγματικά, είναι απίστευτη η καταγγελία από ιδιοκτήτη καφετέριας στα ΓιάννΕνα.
Ωστόσο ο ίδιος επιμένει πως είναι αληθινή.
Επιπλέον και άλλοι μαγαζάτορες επιβεβαιώνουν πως γίνεται το ίδιο και στις δικές τους καφετέριες.
Σύμφφωνα με το katoci.com, φοιτήτριες στα Γιάννινα κάνουν στοματικό σεξ στις τουαλέτες καφετεριών, για ένα ποτό.
[URL unfurl="true"]http://xespao.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1544.html[/url]
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τί έγινε, τελείωσαν οι ιστορίες από την Πάτρα και την Καλαμάτα και πιάσαμε τα Ιωάννινα??
Ταυλανδη γιναμε τυπε
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 8.535
μαλακιες τουμπανα...ρε μην πιστευετε οτι διαβαζετε...Πραγματικά, είναι απίστευτη η καταγγελία από ιδιοκτήτη καφετέριας στα ΓιάννΕνα.
Ωστόσο ο ίδιος επιμένει πως είναι αληθινή.
Επιπλέον και άλλοι μαγαζάτορες επιβεβαιώνουν πως γίνεται το ίδιο και στις δικές τους καφετέριες.
Σύμφφωνα με το katoci.com, φοιτήτριες στα Γιάννινα κάνουν στοματικό σεξ στις τουαλέτες καφετεριών, για ένα ποτό.
[URL unfurl="true"]http://xespao.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1544.html[/url]
Ε καλα ...Καποια μεμονωμενα περιστατικα δεν μπορουν να ειναι η γενικοτητα
Αν ηταν ετσι.....τα τραπεζια στην καφετερια θαταν αδεια και στην τουαλετα θα ειχε ουρα με χαρτακι
λες να γινει μοδα ? το χαρτι που κολλαει ?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ ειπαμε κριση οκ αλλα οχι και ετσι.το διαβασα το μεσημερι.βασικα ειναι φημη απο μαγαζατορες.καταρχην πιπες σε τουαλετες παντα παιζανε οσο υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ξεκωλα.ασε που πονηρα σκεφτομενος καλυτερη διαφημιση μεσω κρισης για τους μαγαζατορες απο αυτη δεν υπαρχει.το πιασατε το υπονοουμενο ετσι?να γεμισει το μαγαζι πυρφορους να γινει τζιρος.μουφες με αλλα λογια.πανε να τσιμπησουνε αγαμητους πυρφορους για πελατες.
χαρτι= εισιτηριο ρε ποντιε
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 8.535
πεστα ρε μαν,οι πυρφοροι καταστρεψανε τα παντα...οκ ειπαμε κριση οκ αλλα οχι και ετσι.το διαβασα το μεσημερι.βασικα ειναι φημη απο μαγαζατορες.καταρχην πιπες σε τουαλετες παντα παιζανε οσο υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ξεκωλα.ασε που πονηρα σκεφτομενος καλυτερη διαφημιση μεσω κρισης για τους μαγαζατορες απο αυτη δεν υπαρχει.το πιασατε το υπονοουμενο ετσι?να γεμισει το μαγαζι πυρφορους να γινει τζιρος.μουφες με αλλα λογια.πανε να τσιμπησουνε αγαμητους πυρφορους για πελατες.
αν έρθουν και στην Αθήνα ενημέρωσε μας...............
ουρες θα σχηματιστουν για παρτη σου, αν ερθουν εδω :-*
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Το χαρτι οπωs σε ολεs τιs ουρεs....διαφυλαττει την σειρα αγαπητε
Δεν μπορειs να πηγαινειs στιs 6 για καφε και να θεs και τουαλετα
Οι πρωινοι τι θα κανουνε??
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οκ ειπαμε κριση οκ αλλα οχι και ετσι.το διαβασα το μεσημερι.βασικα ειναι φημη απο μαγαζατορες.καταρχην πιπες σε τουαλετες παντα παιζανε οσο υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ξεκωλα.ασε που πονηρα σκεφτομενος καλυτερη διαφημιση μεσω κρισης για τους μαγαζατορες απο αυτη δεν υπαρχει.το πιασατε το υπονοουμενο ετσι?να γεμισει το μαγαζι πυρφορους να γινει τζιρος.μουφες με αλλα λογια.πανε να τσιμπησουνε αγαμητους πυρφορους για πελατες.
αυτονοητα πραγματα
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά