παει στην αθηνα καλα τοσο μαλακας ?τωρα τι θακανει αυτη το εβαλε μαλλον γιατι δεν γουσταρε τον αλλον αυτος τοσο τρομπας ?????? δεν ειδα και φωτο για να κρινω το μουνι τις απο αυριο θα εχει νεα παντου ολοι αυτο θα λενεΝαι, πολλές γυναίκες ενεργούν όπως το λες. Όσον αφορά τον άλλο, έχει μπουρδέλα καλά η Λαμία;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 906K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Για πες μας ρε ξυπνιε μπλοντ εσυ που εισαι ξυπνιοςχαχαχα μονο κατι ηλιθιοι τα λενε αυτα.
Απλα οταν εισαι στην μαζα ειναι δυσκολο να βρεις καλη γκομενα
γιατι αυτες εχουν αλλους στοχους.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Για πες μας ρε ξυπνιε μπλοντ εσυ που εισαι ξυπνιος
Βαριεμαι φιλε. Ρωτα τον απολυτο αυτος τα ξερει.
Όσο καλό μουνί και να ήταν βρε αδερφέ, πρέπει να είσαι εντελώς καμένος στον εγκέφαλο για να κάνεις κάτι τέτοιο.παει στην αθηνα καλα τοσο μαλακας ?τωρα τι θακανει αυτη το εβαλε μαλλον γιατι δεν γουσταρε τον αλλον αυτος τοσο τρομπας ?????? δεν ειδα και φωτο για να κρινω το μουνι τις απο αυριο θα εχει νεα παντου ολοι αυτο θα λενε
οντως σαν τον μπολτνι ας πουμεΌσο καλό μουνί και να ήταν βρε αδερφέ, πρέπει να είσαι εντελώς καμένος στον εγκέφαλο για να κάνεις κάτι τέτοιο.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Όσο καλό μουνί και να ήταν βρε αδερφέ, πρέπει να είσαι εντελώς καμένος στον εγκέφαλο για να κάνεις κάτι τέτοιο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε λες τον μορτη καμμενο? :Sοντως σαν τον μπολτνι ας πουμε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που ρε τυπε?απολυτε κανεις και καθηκοντα μεσαζοντα κοινως τσιρακι?
αμα κολλησει κατι θα πει οτι εσυ την κολλησες και θα σου κανει θεμα ετσι δεν ειναι το παραλογο !Τι νομιζεις οτι θα σου πει ναι πηδηχτηκα με καποιον και με κολησε κατι ΣΥΓΝΩΜΗΕντελώς πατσαβούρες είναι φίλτατε. Μα εντελώς όλες τους! Καθόμαστε εδώ μέσα και λέμε το εάν είναι επικίνδυνο να κάνεις ακάποτο με εκδιδόμενες, και κανένας δεν έχει σκεφθεί το πόσο επικίνδυνο τελικά είναι να είσαι παντρεμένος με ελλεεινίδα!!! Και δεν εννοώ μόνο το να κάνει φόνο: ξέρεις κανείς η γυναίκα του τι κάνει όταν ξενοπηδιέται και εάν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάτι;;;
η διαφωνια μπορει να ειναι μονο στο πολλη η λιγοτυπε λες τον μορτη καμμενο? :S
αφου μου ειπε να σε ρωτησω μαλλον εισαι το τσιρακι του ?που ρε τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο μορτης ειναι καθηγητης σε αυτα τα θεματααφου μου ειπε να σε ρωτησω μαλλον εισαι το τσιρακι του ?
και ενας καθηγητης δεν λεει κανει το ιδιο μαθημα πολλες φορες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι τυχερος που ο μορτης δεν τσακωνεται τυπε :Sη διαφωνια μπορει να ειναι μονο στο πολλη η λιγο
αφου εσυ ειπες να μιλησει για σενα !λογικα τοτε ο απολυτος ειναι το τσιρακι σου ?Η ο βοηθος σου αλλιως πρεπει να σου την πει γιατι με ποιο δικαιωμα με παραπεμτεις σε αυτον εκτος και εαν εισαι εσυ τσιρακι τουαπολυτε σε λεει τσιρακι ο τυπος...
πρεπει κατι να κάνεις για αυτο.
και εσυ μαθαινεις απο αυτον?τυπε ο μορτης ειναι καθηγητης σε αυτα τα θεματα
και ενας καθηγητης δεν λεει κανει το ιδιο μαθημα πολλες φορες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μας μπερδεψες ρε τυπεαφου εσυ ειπες να μιλησει για σενα !λογικα τοτε ο απολυτος ειναι το τσιρακι σου ?Η ο βοηθος σου αλλιως πρεπει να σου την πει γιατι με ποιο δικαιωμα με παραπεμτεις σε αυτον εκτος και εαν εισαι εσυ τσιρακι του
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά