Τυπε κι εγω ειμαι εναντιον της υψηλης φορολογιας και συμφωνω οτι για το ρισκο που βαζεις θα πρεπει να εχεις υψηλα κερδη και σιγουρα οχι συνεταιρο το κρατος. Ομως οι νομοι ειναι νομοι και πρεπει να τους σεβομαστε οταν εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα. Διοτι στην τελικη οι νομοι πηγαζουν απο το λαο, αφου οι βουλευτες που τους ψηφισαν εκλεχθηκαν απο εμας. Εφοσον δεν κοβεις αποδειξη και κλεβεις το κρατος εισαι παρανομος και κατα την προσωπικη μου αποψη και ανηθικος.
Σωστη η αποψη σου αλλα ετσι θα πρεπει να το κλεισει το μαγαζι του
Αλλωστε μερικοι νομοι μπηκαν ακριβως για να μην πειραχτει η βαση των ψηφοφορων στο δημοσιο φανταζομαι ....
Ποιος λογικος πολιτης θα ψηφιζε να μπει συνεταιρος σε ολα τα μαγαζια το κρατος ?
Συνεταιρος ειναι, απο την στιγμη που αξιωνει φορολογικες κλιμακες, αναλογα με το ποσα βγαζει ο καθενας ....
Οι κλιμακες 10-40% ..... αν ειναι δυνατον
Θα μπορουσε να κανει το αλλο.....
Μια γενικη ενιαια φορολογια για ολους η οποια θα ειναι αναλογικη και χωρις προκαταβολες επομενου ετους
Εβγαλες 10.000 ευρω το χρονο ? 1.000 ευρω εφορια
Εβγαλες 1.000.000 τον χρονο ? 100.000 εφορια
Και αυστηρο ελεγχο ..... αν φοροδιαφυγεις θα εχεις 2 ετη φυλακιση ανευ εξαγορας και στερηση επαγγελματος για 2-5 ετη για σενα και τα συγγενικα σου προσωπα μεχρι 3ο βαθμο (περιπτωση οικογενειακης επιχειρησης η και μεταβιβασιμης)
Ετσι οπως το εχουν κανει ποιος αποφασιζει να στησει δουλεια ?
Μονο οσοι εχουν ετοιμα και μαυρα