Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 906K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.231
Πόντοι
2.310
εξήγησε μου λίγο τον όρο οικονομικοί πολλαπλασιαστες, αν θες σε παρακαλώ

Χονδρικά και πρακτικά: είναι πόσο μεταβάλλεται ένα μέγεθος όταν κάποιο άλλο μεταβάλλεται κατά μιά μονάδα, κάτι σαν ευαισθησία να πούμε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βαριεμαι να το διαβασω ολο αυτο το κατεβατο.....
Σε ευχαριστω παντως.

Με λιγα λογια λες οτι η αντιδραση (ως ευαισθησια) της αγορας θα επηρεασει και τις τιμες....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πχ τα lacoste.
Όταν η εταιρία σε υποχρεώνει σε στάνταρ τιμή πώλησης πως να τα ρίξεις ;
Μια και ειπες για λακοστ, την προηγουμενη βδομαδα το αττικα τα ειχε 95ε, ενω μαγαζι στην θεμιστοκλεους 50ε....Τα ιδια χρωματα...

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Δεν πάει έτσι φίλε μου

όταν ο έμπορος αγοράζει σε φίξινγκ τιμή με συγκεκριμένο ποσοστό κέρδους και αυξημένες υποχρεώσεις πως να μειώσει την τιμή με;

Πχ τα lacoste.
Όταν η εταιρία σε υποχρεώνει σε στάνταρ τιμή πώλησης πως να τα ρίξεις ;

Το κράτος σιγά σιγά θα πρέπει πλέον να βγάλει πλαφόν πώλησης χαμηλώνοντας και τους συντελεστές φόρου σε πολλά προϊόντα και ανάλογα να κινηθεί η αγόρα
Φίλε σε κατάστημα με ηλεκτρικά είμαι και τα βλέπω.Η καραμέλα της φιξ τιμής πρέπει να σταματήσει,στην Ιρλανδία μειώθηκαν οι μισθοί και η μείωση τιμών έφτασε στο -5% από το επίπεδο μισθών.
Τέλος συγκεκριμένο παράδειγμα,πουλάς π.χ. Miele και λέει ο έμπορος με υποχρεώνει η αντιπροσωπεία να το δώσω σε συγκεκριμένη τιμή.Έτσι διατηρεί υψηλό ποσοστό κέρδους ενώ κάνοντας ένα -15% ΑΝΕΤΑ κερδίζει ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους,δεν το κάνει όμως ενώ έχει μειώσει μισθούς και έξοδα.Η δικαιολογία είναι οι φιξ τιμές.Από την άλλη το σκεπτικό της τρόικας είναι χαμηλότεροι μισθοί ώστε να πέσει η κατανάλωση στα εισαγόμενα και να αυξηθούν οι εξαγωγές με το χαμηλότερο κόστος που θα προκύψει και να μειωθεί η διαφορά ισοζυγείου εισαγωγών-εξαγωγών.
Όμως αυτό δεν γίνεται μας έφαγαν τα εισαγόμενα....Φαύλος κύκλος,αιώνια θύματα οι μισθωτοί,σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι σας :helpplea:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Τα στοιχεια πως τα βρισκουν για να υπολογισουν τον τζιρο? Ρωταω διοτι πλεον ΚΑΝΕΙΣ δεν κοβει αποδειξη, πρεπει να τους το ζητησεις πιεστικα για να σου φερουν. Κατα τα αλλα μας φταιει το κρατος  :jerking:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Που θα βρουμε μια τετοια γυναικα γαμωτο...
:think: :think: :think:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
1
:2on1:
Τα στοιχεια πως τα βρισκουν για να υπολογισουν τον τζιρο? Ρωταω διοτι πλεον ΚΑΝΕΙΣ δεν κοβει αποδειξη, πρεπει να τους το ζητησεις πιεστικα για να σου φερουν. Κατα τα αλλα μας φταιει το κρατος  :jerking:

Ναι φιλε μου ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!  Καποτε ο αντιστοιχος φορος που τον λεχανε χαρτοσημο και εμπαινε στα τγ ητανε 3,6%!!!!!  Και σημερα ειναι 23% Αν καποιος αγοραζει ας πουμς 50 χωρις ΦΠΑ και πουλαει 100 με το ΦΠΑ τοτε τα 73 ειναι κοστος και το 27 ειναι μεικτο κερδος!!!Με αυτο τι να πληρωσει κανεις??Ενοικιο χαρατσι ασφαλεια τη σακουλα που θα στο βαλει μεσα???????  Αν κρατουσανε τον φορο σε λογικα επιπεδα θα τον πληρωνανε ολοι!!!Σε τετοιο επιπεδο καλα κανουν και δεν δεχονται να τους φορο"χωνει" το κρατος!!Επεισης εσυ (και εννοω ολο το πελατολογειο των καταστημαυων" πληρωνεις οτι λεει επανω????Η ζητας ψαλιδι και μαλιστα χοντρο????? Βαλτα κατω με αριθμιτικη του δημοτικου για να δεις οτι τα μαγαζια εχουν μεγαλομετοχο συναιτερο περιπου 80% 20%!!! (Μαλλον ομως κανεις αλλη δουλεια και δεν το εχεις δει ο εργο και σου ευχομαι να μην το δεις!!!

Σορυ αν κουρασα η επιθεση ειναι κατα της ληστρεικης φορολογιας και οχι του συναγωνιστου!!!
στομαγαζι μου θελει το κρατος να παρει 23% καθαρο κι εγω 27% και να πληρωσω ενοικιο χαρατσι ρευμα αλληλεγγυη περαιωση τεβε και να φαω κι ολας!!!2 λυσεις!!Η θα κλεψω τον πελατη μου πουλωντας Χ4 για να ζησω η θα κλεψω το κρατος με μειωμενες αποδειξεις!!!!Προτιμω το 2ο!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έλεος με τους ξενους. Ο άλλος στην Αυστραλία εκανε μήνυση στο μιιλφακι επειδη και καλα τον βιασε. Γι αυτο πάμε κατα διαόλου
τελικα αυτοι οι πιρφοροι δεν κατεστρεψαν μονο την ελλαδα τυπε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Ναι φιλε μου ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!  Καποτε ο αντιστοιχος φορος που τον λεχανε χαρτοσημο και εμπαινε στα τγ ητανε 3,6%!!!!!  Και σημερα ειναι 23% Αν καποιος αγοραζει ας πουμς 50 χωρις ΦΠΑ και πουλαει 100 με το ΦΠΑ τοτε τα 73 ειναι κοστος και το 27 ειναι μεικτο κερδος!!!Με αυτο τι να πληρωσει κανεις??Ενοικιο χαρατσι ασφαλεια τη σακουλα που θα στο βαλει μεσα???????  Αν κρατουσανε τον φορο σε λογικα επιπεδα θα τον πληρωνανε ολοι!!!Σε τετοιο επιπεδο καλα κανουν και δεν δεχονται να τους φορο"χωνει" το κρατος!!Επεισης εσυ (και εννοω ολο το πελατολογειο των καταστημαυων" πληρωνεις οτι λεει επανω????Η ζητας ψαλιδι και μαλιστα χοντρο????? Βαλτα κατω με αριθμιτικη του δημοτικου για να δεις οτι τα μαγαζια εχουν μεγαλομετοχο συναιτερο περιπου 80% 20%!!! (Μαλλον ομως κανεις αλλη δουλεια και δεν το εχεις δει ο εργο και σου ευχομαι να μην το δεις!!!

Σορυ αν κουρασα η επιθεση ειναι κατα της ληστρεικης φορολογιας και οχι του συναγωνιστου!!!
στομαγαζι μου θελει το κρατος να παρει 23% καθαρο κι εγω 27% και να πληρωσω ενοικιο χαρατσι ρευμα αλληλεγγυη περαιωση τεβε και να φαω κι ολας!!!2 λυσεις!!Η θα κλεψω τον πελατη μου πουλωντας Χ4 για να ζησω η θα κλεψω το κρατος με μειωμενες αποδειξεις!!!!Προτιμω το 2ο!
:thumbsup:

Το πρωτο παντως δεν σε παιρνει να το κανεις .... ειδικα τετοια εποχη !!!!!  :cool2:

Σε ολα εισαι αψογος οσον αφορα την τοποθετηση σου.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δωσε ακριβη διευθυνση να δω κι εγω.....

Θα σου στειλω πμ...Παντως, αν θες να το ψαξεις, εχω ψωνισει και απο το ebay λακοστ αλλα και αλλα επωνυμα ρουχα σε τιμες πολυ σουπερ. οπως επισης και απο εδω
www.yoox.com/gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83]http://www.yoox.com/gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83[/url]

Edit Πχ αυτο www.yoox.com/item/YOOX/LACOSTE/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/37366273KO/sts/sr_men80]http://www.yoox.com/item/YOOX/LACOSTE/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/37366273KO/sts/sr_men80[/url]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα σου στειλω πμ...Παντως, αν θες να το ψαξεις, εχω ψωνισει και απο το ebay λακοστ αλλα και αλλα επωνυμα ρουχα σε τιμες πολυ σουπερ. οπως επισης και απο εδω
www.yoox.com/gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83]http://www.yoox.com/gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83[/url]
Στειλε πμ φιλαρακο.... ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
  Ναι φιλε μου ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!  Καποτε ο αντιστοιχος φορος που τον λεχανε χαρτοσημο και εμπαινε στα τγ ητανε 3,6%!!!!!  Και σημερα ειναι 23% Αν καποιος αγοραζει ας πουμς 50 χωρις ΦΠΑ και πουλαει 100 με το ΦΠΑ τοτε τα 73 ειναι κοστος και το 27 ειναι μεικτο κερδος!!!Με αυτο τι να πληρωσει κανεις??Ενοικιο χαρατσι ασφαλεια τη σακουλα που θα στο βαλει μεσα???????  Αν κρατουσανε τον φορο σε λογικα επιπεδα θα τον πληρωνανε ολοι!!!Σε τετοιο επιπεδο καλα κανουν και δεν δεχονται να τους φορο"χωνει" το κρατος!!Επεισης εσυ (και εννοω ολο το πελατολογειο των καταστημαυων" πληρωνεις οτι λεει επανω????Η ζητας ψαλιδι και μαλιστα χοντρο????? Βαλτα κατω με αριθμιτικη του δημοτικου για να δεις οτι τα μαγαζια εχουν μεγαλομετοχο συναιτερο περιπου 80% 20%!!! (Μαλλον ομως κανεις αλλη δουλεια και δεν το εχεις δει ο εργο και σου ευχομαι να μην το δεις!!!

Τυπε κι εγω ειμαι εναντιον της υψηλης φορολογιας και συμφωνω οτι για το ρισκο που βαζεις θα πρεπει να εχεις υψηλα κερδη και σιγουρα οχι συνεταιρο το κρατος. Ομως οι νομοι ειναι νομοι και πρεπει να τους σεβομαστε οταν εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα. Διοτι στην τελικη οι νομοι πηγαζουν απο το λαο, αφου οι βουλευτες που τους ψηφισαν εκλεχθηκαν απο εμας. Εφοσον δεν κοβεις αποδειξη και κλεβεις το κρατος εισαι παρανομος και κατα την προσωπικη μου αποψη και ανηθικος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυπε κι εγω ειμαι εναντιον της υψηλης φορολογιας και συμφωνω οτι για το ρισκο που βαζεις θα πρεπει να εχεις υψηλα κερδη και σιγουρα οχι συνεταιρο το κρατος. Ομως οι νομοι ειναι νομοι και πρεπει να τους σεβομαστε οταν εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα. Διοτι στην τελικη οι νομοι πηγαζουν απο το λαο, αφου οι βουλευτες που τους ψηφισαν εκλεχθηκαν απο εμας. Εφοσον δεν κοβεις αποδειξη και κλεβεις το κρατος εισαι παρανομος και κατα την προσωπικη μου αποψη και ανηθικος.
Σωστη η αποψη σου αλλα ετσι θα πρεπει να το κλεισει το μαγαζι του
Αλλωστε μερικοι νομοι μπηκαν ακριβως για να μην πειραχτει η βαση των ψηφοφορων στο δημοσιο φανταζομαι ....
Ποιος λογικος πολιτης θα ψηφιζε να μπει συνεταιρος σε ολα τα μαγαζια το κρατος ?
Συνεταιρος ειναι, απο την στιγμη που αξιωνει φορολογικες κλιμακες, αναλογα με το ποσα βγαζει ο καθενας ....
Οι κλιμακες 10-40% ..... αν ειναι δυνατον  :uglystupid: :headbang:

Θα μπορουσε να κανει το αλλο.....

Μια γενικη ενιαια φορολογια για ολους η οποια θα ειναι αναλογικη και χωρις προκαταβολες επομενου ετους
Εβγαλες 10.000 ευρω το χρονο ? 1.000 ευρω εφορια
Εβγαλες 1.000.000 τον χρονο ? 100.000 εφορια

Και αυστηρο ελεγχο ..... αν φοροδιαφυγεις θα εχεις 2 ετη φυλακιση ανευ εξαγορας και στερηση επαγγελματος για 2-5 ετη για σενα και τα συγγενικα σου προσωπα μεχρι 3ο βαθμο (περιπτωση οικογενειακης επιχειρησης η και μεταβιβασιμης)

Ετσι οπως το εχουν κανει ποιος αποφασιζει να στησει δουλεια ?
Μονο οσοι εχουν ετοιμα και μαυρα

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Τη βοήθεια της γερμανικής αστυνομίας ζήτησε ένας εξαντλημένος 43χρονος για να γλιτώσει από την ερωτική σύντροφό του που τον κρατούσε φυλακισμένο και απαιτούσε συνεχώς... σεξ.

Σύμφωνα με την Courier-Mail, oι αστυνομικές αρχές του Μονάχου ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί πρόσφατα σε μια τοπική παμπ. Την Δευτέρα συμφώνησαν να πάνε στο σπίτι της 47χρονης γυναίκας για να κάνουν σεξ. Όταν εκείνος κουράστηκε και θέλησε να φύγει, η απαιτητική σύντροφός του αμπάρωσε την πόρτα.

Ο 43χρονος αναγκάστηκε να υποκύψει στις ορέξεις της ακόρεστης συντρόφου του, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα κατάφερνε να δραπετεύσει.

Το μόνο που μπόρεσε όμως ήταν να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία για να τον σώσει.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι ανέφεραν ότι δέχτηκαν και οι ίδιοι "προτάσεις" από την 47χρονη.

Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει πλέον τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της παράνομης κατακράτησης προσώπου.
τι μαλακεσ ειναι αυτοι οι γερμανοι ας ημουν εγω και ας ψωφαγα.αν ηπυρχε τετοια γυνεκα στην ελλαδα οχι μονο δεν θα ειχε συληφθη αλλα θα της καναμε και αγαλμα..........ηδαλμα η γκομενα....τι ειναι αυτοι γερμανοι ρε γαμοτο..........

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τι μαλακεσ ειναι αυτοι οι γερμανοι ας ημουν εγω και ας ψωφαγα.αν ηπυρχε τετοια γυνεκα στην ελλαδα οχι μονο θα ειχε συληφθη αλλα θα της καναμε και αγαλμα..........ηδαλμα η γκομενα....τι ειναι αυτοι γερμανοι ρε γαμοτο..........
Kαι αν εμοιαζε με
mary%2Bann%2Bbevan.jpg
  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom