Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 907K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ως τι το επιβεβαιώνεις εσύ?
Eιχα κανει καποια στιγμη παλιοτερα αιτηση για δουλεια, επιασα το κλιμα με την μια απο αυτα που ειδα και απο αυτα που μου ειπε κατοπιν η γκομενα της συνεντευξης. Επιπλεον εχω δυο γνωστες πωλητριες που ενω δουλευουν σε διαφορετικα καταστηματα μου εχουν πει τα ιδια πραγματα, τα ιδια με αυτα που γραφει και αυτος που εκανε την καταγγελια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι νέα, όμορφη, έχει μία πολύ καλή δουλειά, γενικά έχει όλο το μάλλον μπροστά της. Όμως οι επίδοξοι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να μάθετε κάτι γι' αυτήν...

Η 21χρονη οδοντιατρική νοσοκόμα Kerry Trebilcock έχει φάει πάνω από 4.000 σφουγγαράκια πιάτων και περισσότερα από 100 σαπούνια εξαιτίας μιας σπάνιας διαταραχής από την οποία πάσχει από το 2008.

Μάλιστα, λέει, ότι προτιμά τα σφουγγάρια με κέτσαπ, καυτερή σάλτσα ή μουστάρδα, ενώ για αλλαγή τα βουτάει σκέτα στο τσάι, στον καφέ ή στην καυτή σοκολάτα της όπως ακριβώς τα μπισκότα.

Η διαταραχή της -γνωστή με την ονομασία Pica- κάνει τους πάσχοντες να επιθυμούν να καταναλώνουν αντικείμενα που δεν είναι τρόφιμα, όπως για παράδειγμα, άμμο, κιμωλία, σαπούνι, ακόμη λαμπτήρες ή έπιπλα!

Η Κerry υποστηρίζει ότι εμφάνισε την παράξενη αυτή διαταραχή μετά την επιστροφή της από διακοπές στο Μαρόκο το 2008, αφού μολύνθηκε από ένα είδος αγκυλόστομων.

Αγαπημένη της γεύση είναι το σαπούνι με λεμόνι, ενώ με μερικά σφουγγαράκια αισθάνεται χορτάτη!

Φανταστείτε μόνο πόσο θα της… τρέχουν τα σάλια όταν κάνει ντους, ειδικά όταν στη μπανιέρα υπάρχουν διάφορων ειδών σαπούνια, ή όταν ξεκινάει να πλένει τα πιάτα!

Βέβαια είναι προνοητική και πάντα φροντίζει να έχει στα ντουλάπια της μια μεγάλη ποικιλία από τα αγαπημένα της… σνακ!!!

Ενδιαφέρεται κανείς;;;

http://[URL unfurl="true"]www.briefingnews.gr/media/k2/items/cache/e9ba14ab63050ea84ce8a9e12eb22d7d_M.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.briefingnews.gr/media/images/spong3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.briefingnews.gr/media/images/spong1.jpg[/img[/URL]]

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Από τις 12 Μαρτίου το «ψαλίδι» στα επιδόματα του ΟΑΕΔ

Μείωση κατά 22% θα εφαρμοστεί από τις 12 Μαρτίου στα 14 επιδόματα του Ο.Α.Ε.Δ., συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος ανεργίας.

Σε κοινή υπουργική απόφαση από τα Υπ. Οικονομικών και Εργασίας, η οποία υπεγράφη σήμερα εσπευσμένα, αναφέρεται ότι το βασικό επίδομα ανεργίας θα υπολογίζεται με βάση το μειωμένο ημερομίσθιο που προβλέπει το νέο μνημόνιο και θα ανέρχεται στα 359 ευρώ.

Οι πληροφορίες που ήθελαν ορισμένους να εξαιρούνται της μείωσης, τις οποίες επιβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας, κ. Κουτρουμάνης, διαψεύστηκαν, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την εν λόγω απόφαση.

Η υπογραφή της απόφασης έγινε εσπευσμένα, ως «κίνηση καλής θέλησης» λόγω της συνεδρίασης του Eurogroup.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Απεργία στον «ΣΚΑΪ»

Σε 24ωρη απεργία προβαίνουν οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ» καθώς και της ηλεκτρονικής σελίδας «SKAI.GR » από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 2 Μαρτίου 2012, έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 3 Μαρτίου 2012.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αναφέρεται ότι η απεργία θα πραγματοποιηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας «για τις εκδικητικές απολύσεις των συναδέλφων Λάμπρου Παπαδογιάννη και Κώστα Οικονόμου, στις οποίες προέβη η εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού ''ΣΚΑΪ'', επειδή δεν υπέκυψαν στις πιέσεις για υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων με περαιτέρω μείωση των ήδη μειωμένων αποδοχών τους».

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ο RealFM 97,8 κέρδισε την πρωτιά!‏

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των ραδιοφώνων της Αττικής κατέκτησε τον Φεβρουάριο ο RealFM 97,8. To αληθινό ραδιόφωνο κατέγραψε εντυπωσιακή άνοδο στις μετρήσεις της AEMAΡ Bari, αφήνοντας πίσω, περίπου δυο ποσοστιαίες μονάδες, τον ΣΚΑΙ 100,3.

Πρόκειται για ιστορική στιγμή καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ανατρέπεται η πρωτοκαθεδρία του ΣΚΑΙ 100,3.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το ποσοστό του RealFM επί των ακροατών από Δευτέρα έως Παρασκευή ανέρχεται στο 17,4% έναντι 15,6% του ΣΚΑΙ. Από Δευτέρα έως Κυριακή ο RealFM συγκεντρώνει ποσοστό 16,1% των ακροατών έναντι 14,5% του ΣΚΑΙ.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ληστεία μπροστά στην κάμερα [video]

www.pixhost.org/show/908/11567884_tromaktiko.jpg] [/url]
Μία γυναίκα περπατούσε αμέριμνη σε δρόμο της Νάπολης, όταν δέχθηκε επίθεση αρχικά από έναν άνδρα, ενώ ο συνεργός του περίμενε στη θέση του συνοδηγού. Καβγάς τρικούβερτος ξεκίνησε...
καθώς ο κλέφτης τραβούσε την τσάντα και η γυναίκα δεν την άφηνε.

Έπεσαν και μερικά χαστούκια και η γυναίκα στην επίθεση αντέδρασε με επίθεση. Δεν άφηνε την τσάντα με τίποτα, ώσπου έσπευσαν ενισχύσεις και ο συνεργός του κλέφτη τη χτύπησε από πίσω...

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο γιος της γυναίκας ο οποίος ζητάει απ’ όποιον γνωρίζει έναν από τους δύο άνδρες που τα πρόσωπά τους φαίνονται ολοκάθαρα να τον ενημερώσουν ώστε να φθάσει στα ίχνη τους, ενώ υπόσχεται και αμοιβή 2.000 ευρώ...

[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=i1OmncQ_1CY&feature=player_embedded[/video[/video]]

pamepreveza.gr

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η αστυνομία της Arizona συνέλαβε την 33χρονη φωτογράφο Sarah Walker μαζί με τον άντρα της και έναν άλλον άντρα μετά απο έρευνα που εκαναν μέσα απο το internet. Η γυναίκα έβαλε αγγελία σε πολυ γνωστή σελίδα αγγελιών και αναζητούσε εναν σκύλο. Στην αγγελία υπήρχαν υπονοούμενα κτηνοβασίας και έτσι...... αστυνομικοί παρίσταναν τους ενδιαφερόμενους κ αι επικοινώνησαν μαζί της. Μετά απο λίγες μέρες κατάφεραν να συναντηθούν και να πιάσουν τους δράστες -
2XL.jpg

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο RealFM 97,8 κέρδισε την πρωτιά!‏

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των ραδιοφώνων της Αττικής κατέκτησε τον Φεβρουάριο ο RealFM 97,8. To αληθινό ραδιόφωνο κατέγραψε εντυπωσιακή άνοδο στις μετρήσεις της AEMAΡ Bari, αφήνοντας πίσω, περίπου δυο ποσοστιαίες μονάδες, τον ΣΚΑΙ 100,3.

Πρόκειται για ιστορική στιγμή καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ανατρέπεται η πρωτοκαθεδρία του ΣΚΑΙ 100,3.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το ποσοστό του RealFM επί των ακροατών από Δευτέρα έως Παρασκευή ανέρχεται στο 17,4% έναντι 15,6% του ΣΚΑΙ. Από Δευτέρα έως Κυριακή ο RealFM συγκεντρώνει ποσοστό 16,1% των ακροατών έναντι 14,5% του ΣΚΑΙ.

Ακούω ΣΚΑΙ χρόνια, και ξέρω γιατί έχει συμβεί αυτό.
Με τις μαλακίες που κάνει ο ΣΚΑΙ θα πάει κι ακόμα πιο κάτω, αν συνεχίσει έτσι.
Θα τις απαριθμήσω εδώ, μπας και τις διαβάσει κανένας από το σταθμό και καταλάβουν το γιατί πάει κάτω:

1) Δυο ώρες την ημέρα (15:00 - 17:00) μεταδίδουν αθλητικά, λες και το κοινό του ΣΚΑΙ ενδιαφέρεται για το τι γίνεται στα γήπεδα. Αν ήθελα γήπεδα, θα πήγαινα στους αντίστοιχους αθλητικούς σταθμούς.
2) Σάββατο - Κυριακή οι αθλητικές ώρες γίνονται 15. Άρα, εγώ ψάχνω να βρω άλλο σταθμό ν' ακούσω συτές τις ώρες.
3) Κόψανε την Ελληνοφρένεια και φέρανε αυτούς τους ηλίθιους τάχα μου δήθεν καλλιτέχνες που έβγαζαν "Το Ίδρυμα". Ευτυχώς, κάποιος το κατάλαβε και φάγανε πόδι.
4) Φέρανε τον Αυτιά (δηλάδή τον τύπο που συνομίλαγε ζωντανά με το βίντεο του Ψωμιάδη) που εν τάξει, καλός άνθρωπος μπορεί να είναι, και (προφανώς) έχει ανάγκη κι αυτός απ' το μεροκάματο, αλλά αυτό που κάνει ΡΙΧΝΕΙ το επίπεδο του σταθμού, δεν το ανεβάζει. Και τη δική του ώρα, ψάχνω επίσης να ακούσω κάτι άλλο.
5) Στα ίδια πλαίσια θα φέρουνε και τον Ευαγγελάτο (στην TV). Κιτρινισμό το λέω εγώ αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΚΑΙ που αν και δεν είναι απολύτως του γούστου μου (Γκίζα, Πορτοσάλτε π.χ.) πα στα διάλα, τους είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τώρα, και τους τρώγαμε.
Αλλά να αρχίσουμε να τρώμε και τον Αυτιά και τον Ευαγγελάτο, ε, πάει πολύ.
Δυστυχώς, με αυτές τις επιλογές ο ΣΚΑΙ ΧΑΝΕΙ αυτό που ήταν, και το κερδίζουν οι άλλοι.

Αν το καταλάβουν έγκαιρα, θα τη γλυτώσουν. Αν όχι, θα καταποντιστούν.
Ξέρετε, το ραδιόφωνο είναι σε μεγάλο βαθμό συνήθεια. Δύσκολα αλλάζεις σταθμό, άπαξ και κολλήσεις κάπου. Και εγώ είμαι χρόνια κολλήμένος στο 100,3, αλλά δε με πληρώνουν κι όλας.
Από το να ακούω τον Αυτιά, ίσως προτιμάω τον Τράγκα.

Θεωρώ ότι στο ΣΚΑΙ υπάρχουν από ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ (Ακριβοπούλου, Παπαδημητρίου, Μπογδάνος) έως πολύ καλοί δημοσιογράφοι (Λυριτζής-Οικονόμου π.χ. άμα θέλετε λαϊκισμό, δε χρειάζεται να πέσετε στον Αυτιά), Ψάλτης, Ανδρίτσος-Υποφάντης, Κοσιώνη, Βούλγαρης, Κουφόπουλος, και υπάρχουν κι αυτοί που απλώς γεμίζουν (όχι δυσάρεστα όμως - αν και κουραστικά) τις ώρες που πρέπει (Γιατζόγλου-Βίδου, Μένεγος-Διοσκουρίδης, Λαβίθης κλπ).

Με το να αραιώνουν οι "καλοί" και να βγαίνουν "καθιερωμένες φίρμες" (τύπου Αυτιά και Ευαγγελάτου) ο σταθμός δεν ανεβαίνει.  Κατρακυλάει.

Θα δούμε.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Θεωρώ ότι στο ΣΚΑΙ υπάρχουν από ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ (Ακριβοπούλου, Παπαδημητρίου, Μπογδάνος) έως πολύ καλοί δημοσιογράφοι (Λυριτζής-Οικονόμου π.χ. άμα θέλετε λαϊκισμό, δε χρειάζεται να πέσετε στον Αυτιά), Ψάλτης, Ανδρίτσος-Υποφάντης, Κοσιώνη, Βούλγαρης, Κουφόπουλος, και υπάρχουν κι αυτοί που απλώς γεμίζουν (όχι δυσάρεστα όμως - αν και κουραστικά) τις ώρες που πρέπει (Γιατζόγλου-Βίδου, Μένεγος-Διοσκουρίδης, Λαβίθης κλπ).

Εξαιρετικός ο Παπαδημητρίου;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Οχι σκάι ρε φίλε, αλλοιώνει τη σκέψη!!! :uglystupid:
Μόνο ο Λαβίθης είναι κορυφή!!!  :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ακούω ΣΚΑΙ χρόνια, και ξέρω γιατί έχει συμβεί αυτό.
Με τις μαλακίες που κάνει ο ΣΚΑΙ θα πάει κι ακόμα πιο κάτω, αν συνεχίσει έτσι.
Θα τις απαριθμήσω εδώ, μπας και τις διαβάσει κανένας από το σταθμό και καταλάβουν το γιατί πάει κάτω:

1) Δυο ώρες την ημέρα (15:00 - 17:00) μεταδίδουν αθλητικά, λες και το κοινό του ΣΚΑΙ ενδιαφέρεται για το τι γίνεται στα γήπεδα. Αν ήθελα γήπεδα, θα πήγαινα στους αντίστοιχους αθλητικούς σταθμούς.
2) Σάββατο - Κυριακή οι αθλητικές ώρες γίνονται 15. Άρα, εγώ ψάχνω να βρω άλλο σταθμό ν' ακούσω συτές τις ώρες.
3) Κόψανε την Ελληνοφρένεια και φέρανε αυτούς τους ηλίθιους τάχα μου δήθεν καλλιτέχνες που έβγαζαν "Το Ίδρυμα". Ευτυχώς, κάποιος το κατάλαβε και φάγανε πόδι.
4) Φέρανε τον Αυτιά (δηλάδή τον τύπο που συνομίλαγε ζωντανά με το βίντεο του Ψωμιάδη) που εν τάξει, καλός άνθρωπος μπορεί να είναι, και (προφανώς) έχει ανάγκη κι αυτός απ' το μεροκάματο, αλλά αυτό που κάνει ΡΙΧΝΕΙ το επίπεδο του σταθμού, δεν το ανεβάζει. Και τη δική του ώρα, ψάχνω επίσης να ακούσω κάτι άλλο.
5) Στα ίδια πλαίσια θα φέρουνε και τον Ευαγγελάτο (στην TV). Κιτρινισμό το λέω εγώ αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΚΑΙ που αν και δεν είναι απολύτως του γούστου μου (Γκίζα, Πορτοσάλτε π.χ.) πα στα διάλα, τους είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τώρα, και τους τρώγαμε.
Αλλά να αρχίσουμε να τρώμε και τον Αυτιά και τον Ευαγγελάτο, ε, πάει πολύ.
Δυστυχώς, με αυτές τις επιλογές ο ΣΚΑΙ ΧΑΝΕΙ αυτό που ήταν, και το κερδίζουν οι άλλοι.

Αν το καταλάβουν έγκαιρα, θα τη γλυτώσουν. Αν όχι, θα καταποντιστούν.
Ξέρετε, το ραδιόφωνο είναι σε μεγάλο βαθμό συνήθεια. Δύσκολα αλλάζεις σταθμό, άπαξ και κολλήσεις κάπου. Και εγώ είμαι χρόνια κολλήμένος στο 100,3, αλλά δε με πληρώνουν κι όλας.
Από το να ακούω τον Αυτιά, ίσως προτιμάω τον Τράγκα.

Με το να αραιώνουν οι "καλοί" και να βγαίνουν "καθιερωμένες φίρμες" (τύπου Αυτιά και Ευαγγελάτου) ο σταθμός δεν ανεβαίνει.  Κατρακυλάει.

Θα δούμε.
αυτο το ''εξαιρετικος'' για τον κυριο μπαμπη με γονατισε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom