Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ελληνοϊταλική μαφία εξαφανίζει τα άλογα του Πεταλά..

Μέλη της ελληνοϊταλικής μαφίας κρύβονται πίσω από το λαθρεμπόριο αλόγων τα οποία οδηγούνται στα σφαγεία της Ιταλίας, για να καταλήξουν σε κάποια κονσέρβα …
Σπείρες (γύφτοι, Αλβανοί αλλά και "ντόπιοι’) αιχμαλωτίζουν τα άγρια άλογα στην Λεπενού που βρίσκονται στο βουνό Πεταλάς και μέρα με την ημέρα κοντεύουν να εξαφανιστούν.Τα άγρια άλογα παγιδεύονται στις πηγές της Περγαντής πιάνονται με λάσο, ενώ οι δράστες, για να μη δίνουν στόχο, δένουν τα μπροστινά πόδια των ζώων για να μην μπορέσουν να απομακρυνθούν , μέχρι να συγκεντρώσουν κι άλλα τέτοια ζώα, ώστε να τα πουλήσουν στη συνέχεια όλα μαζί στον χονδρέμπορο. Οι λαθρέμποροι αλόγων μένουν ατιμώρητοι, αφού είναι ενδεικτικό πως τα τελευταία έξι χρόνια έχει σχηματιστεί δικογραφία στην Αμφιλοχία μόνο σε βάρος ενός άνδρα, ο οποίος είχε για ορμητήριό του την Άρτα.. Τα άλογα αυτά ζουν σ’ ένα χώρο τριακοσίων χιλιάδων στρεμμάτων, που εκτείνεται στα όρια Στράτου (Λεπενού), Αμφιλοχίας και Ινάχου. Ο χώρος αυτός ήταν κάποτε δάσος γεμάτο από ελάφια, ζαρκάδια, λαγούς και λύκους, αγριογούρουνα και αλεπούδες. Από μαρτυρίες κυρίως Λεπενιωτών κτηνοτρόφων τα «άγρια» αυτά άλογα είναι πάνω από 500 και ζουν κατά κοπάδια (20-25 άλογα στο κοπάδι).Τα άγρια άλογα του Πεταλά αποτελούν τη μεγαλύτερη αγέλη της Ευρώπης και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προστασίας για την διατήρηση της αγέλης.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Κατέστρεψαν τα αμπέλια του Μπουτάρη - Με τσεκούρια και αλυσοπρίονα ισοπέδωσαν 7 στρέμματα!

Το αμπέλι που ανήκει στην οικογένεια του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας «Κυρ Γιάννη», Γιώργος Αναστασόπουλος, ο άγνωστος δράστης «επισκέφθηκε» δύο φορές τον αμπελώνα, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο, την πρώτη στα τέλη του περασμένου μήνα και την επόμενη στις αρχές Ιανουαρίου.

Περισσότερα από 2.000 κλήματα της ποικιλίας «Chardonnay», του γραμμικού αμπελώνα, είναι κομμένα λίγα εκατοστά πάνω από τη ρίζα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημία για την εταιρία είναι πολλές χιλιάδες ευρώ...

«Πρόκειται για ανεξήγητη πράξη. Η οικογένεια Μπουτάρη πίστευε ότι δεν είχε εχθρούς, αλλά τώρα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας», δήλωσε ο κύριος Αναστασόπουλος,
ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι συνέπειες της καταστροφής θα φανούν την άνοιξη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η βλάστηση, οι εργάτες του αμπελώνα θα προσπαθήσουν να μπολιάσουν τα κατεστραμμένα κλήματα, με την ίδια ποικιλία, αλλά, όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, το πιο πιθανό είναι να γίνει επαναφύτευση του αμελώνα τον επόμενο χρόνο, αφού είναι πολύ δύσκολο να εναβλαστήσουν.

Η εταιρία «Κυρ Γιάννη», ιδρύθηκε το 1997, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και μεταξύ άλλων, διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες στο Αμύνταιο και στη Νάουσα Ημαθίας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Τέλος στα πεζοδρόμια «πάρκινγκ» για τα νυχτερινά καταστήματα

Τέλος στην ασυδοσία των ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων βάζει το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών επικυρώνοντας την αφαίρεση της άδειας για 40 ημέρες από πολυτελές εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που είχε μετατρέψει σε πάρκιγκ για τα αυτοκίνητα των πελατών του, τα πεζοδρόμια τους γειτονικούς κοινόχρηστους χώρους.

Αποτελεί άλλωστε τη συνήθη τακτική των υπευθύνων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων, μπαρ κλπ. όπου το παρκάρισμα των πελατών εξασφαλίζεται έναντι βεβαίως και αμοιβής, σε κάθε πιθανό σημείο κοινόχρηστου χώρου, εμποδίζοντας τη διέλευση πεζών και εγκυμονώντας κινδύνους για ατυχήματα. Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο προσέφυγε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου , υποβάλλοντας αίτηση αναστολής της απόφασης του Δήμου Αθηναίων για την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος όταν τον Νοέμβριο του 2010 η Διεύθυνση Τροχαίας συνέλαβε δύο άτομα τα οποία παρελάμβαναν έναντι αμοιβής οχήματα πελατών , προκειμένου να τα σταθμεύσουν πάνω στα πεζοδρόμια των γύρω χώρων από το κατάστημα. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο ωστόσο απέρριψε την αίτηση αναστολής για λόγους δημοσίου συμφέροντος οι οποίοι αφορούν «στην προστασία του κοινόχρηστου χαρακτήρα των δημόσιων χώρων και δη των πεζοδρομίων από αυθαίρετες ενέργειες κατάληψής τους από επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται καταστήματα και επιδιώκουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους».

Όπως αναφέρουν οι δικαστές οι ισχυρισμοί του επιχειρηματία για τις συνέπειες που θα υποστεί από το κλείσιμο (οικονομική ζημία, διαρροή πελατείας κ.λπ.) «έχουν πολύ μικρότερη βαρύτητα σε σχέση με τις αντίστοιχες αρνητικές συνέπειες που έχει για το κοινωνικό σύνολο η αυθαίρετη κατάληψη πεζοδρομίου αφού οι συνέπειες της οικονομικής βλάβης και της διαρροής πελατείας αναφέρονται αποκλειστικά στην οικονομική σφαίρα» και αφορούν μόνο τον επιχειρηματία, ενώ επέρχονται με ευθύνη του ίδιου του επιχειρηματία.

«Αντιθέτως η στέρηση της χρήσης του πεζοδρομίου αναφέρεται στη σφαίρα των κοινωνικών αγαθών (ανεμπόδιστη χρήση κοινόχρηστου χώρου) αφορά αόριστο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι δεν φέρουν καμία ευθύνη, ενώ συναρτάται και με τα αγαθά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας και υγείας αφού η αυθαίρετη κατάληψη πεζοδρομίου και η αδυναμία χρήσης του ιδίως από άτομα που βρίσκονται σε ασθενέστερη θέση (παιδιά, έγκυες, ηλικιωμένοι κ.λπ.) συνεπάγεται αναπόφευκτα κίνδυνο ατυχήματος», καταλήγει η δικαστική απόφαση.

Ο επιχειρηματίας υποστήριζε πώς η απόφαση είναι αντίθετη στο άρθρο 20 του Συντάγματος (που προβλέπει προηγούμενη ακρόαση πριν την επιβολή της ποινής), ότι εκδόθηκε κατά παράβαση της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας και της χρηστής διοίκησης, ενώ είναι αναιτιολόγητη και στηρίχθηκε σε εσφαλμένα πραγματικά περιστατικά.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βίαζαν άντρες για να κρατήσουν το σπέρμα τους για βουντού στη Ζιμπάμπουε!

Οι γυναίκες είχαν 33 προφυλακτικά με σπέρμα στην κατοχή τους, ενώ η αστυνομία πιστεύει ότι βρήκε επιτέλους τους ενόχους για τις πολλές περιπτώσεις βιασμού που είχαν σημειωθεί στη χώρα με θύματα άνδρες που έκαναν ότο-στοπ.

17 άντρες αναγνώρισαν τουλάχιστον μία από τις τρεις γυναίκες ως αυτή που... τους βίασε κάποια στιγμή μέσα στο 2010 ή φέτος. Η τακτική που ακολουθούσαν οι 3 γυναίκες, σύμφωνα με τα θύματά τους, ήταν να τους υπνωτίζουν προσφέροντάς τους ένα ποτό στο αυτοκίνητο, να τους δένουν χειροπόδαρα για να μην μπορούν να αντιδράσουν ή να τους απειλούν με όπλο.
Το σπέρμα ήταν χρήσιμο για τις γυναίκες, ώστε να προχωρούν σε τελετές βουντού, στις οποίες το συγκεκριμένο υλικό είναι το Α και το Ω. Σύμφωνα με έναν κοινωνιολόγο του Πανεπιστημίου της Ζιμπάμπουε, "το σπέρμα θεωρείται κάτι σαν γούρι που διώχνει μακριά την κακή τύχη, αλλά και ως σύμβολο της 'αναγέννησης' του ατόμου.
Οι κατηγορούμενες θα τελούν υπό κράτηση μέχρι τις 28 Οκτώβρη που θα πραγματοποιηθεί η δίκη τους. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία περιμένει ότι μέχρι τη δίκη κι άλλοι άντρες-θύματα θα αναγνωρίσουν τις "κυρίες" και θα καταθέσουν εναντίον τους.

 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
Πρώην πρόεδρος τη ΠΑΣΚΕ εφοριακών (Παπαχατζής-κολλητός του Βενιζέλου), ο Φερέτης, ο Καραμπέρης και ο οδηγός του Ζαγοράκη, μεταξύ των συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη

Έκπληξη προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα φέρεται να είναι και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης, ο οποίος από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε..
καθεστώς εφεδρείας.

Μέλος της σπείρας και ένας διευθυντής του Σ.Δ.Ο.Ε. και πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΚ εφοριακών


Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, 47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Παπαχατζής, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης, ένας εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη, ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, ένας αστυνομικός και ένας υπάλληλος της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να είναι οδηγός και συνεργάτης του προέδρου της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Η αστυνομία Θεσσαλονίκης διαρρέει και ένα επώνυμο, το οποίο ανήκει στον οδηγό-συνεργάτη του προέδρου, διατηρώντας όμως επιφυλάξεις. Για τον λόγο αυτό η zougla.gr δεν δημοσιοποιεί το συγκεκριμένο επώνυμο.

Ποιος είναι ο αρχηγός

Πηγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διοχετεύουν την πληροφορία πως αρχηγός της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια είναι ο Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο γιος του πρώην διοικητή της ΚΥΠ κατά την περίοδο της Χούντας.

Επίσης, κατηγορούνται και αναζητούνται για συμμετοχή στη σπείρα τέσσερις αστυνομικοί, τρεις εν ενεργεία και ένας απότακτος από τα Α.Τ. Λευκού Πύργου, Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας, Α.Τ. Θερμαϊκού και την Αστυνομική Διεύθυνση Έβρου. Ένας από τους παραπάνω κατηγορούμενους έχει συλληφθεί.

Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την εξάρθρωση τεσσάρων πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Εκτιμάται ότι από την παράνομη δράση των τεσσάρων αυτών εγκληματικών οργανώσεων, το ελληνικό Δημόσιο έχει στερηθεί σημαντικά έσοδα, που υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία με την εξάρθρωση των εγκληματικών αυτών οργανώσεων επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι ο αγώνας απέναντι στα οργανωμένα κυκλώματα, που αποκομίζουν παράνομα τεράστια οικονομικά ποσά, στερώντας το ελληνικό Δημόσιο από σημαντικά έσοδα, είναι διαρκής και κυρίως χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις».

Η δικογραφία

Η δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος των συλληφθέντων αφορά στις κατά περίπτωση κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των πολύμηνων ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η σύνθεση των μελών, που αποτελούσαν τις τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις, διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική τους σχέση, εξακριβώθηκε ο τρόπος - μέθοδος δράσης τους ( modus operandi), προσδιορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που δανείστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά με τοκογλυφικούς όρους, εξακριβώθηκαν ιδιώτες και καταστήματα - επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων εκβιάζονταν, προσδιορίστηκε ο τρόπος νομιμοποίησης των παράνομων εσόδων («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»).

Η δράση του κυκλώματος

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα, μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα, για παροχή «προστασίας», από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποκομίζοντας παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, και οι τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν σε υποθέσεις τοκογλυφίας, καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων, από ιδιώτες, στους οποίους παρείχαν διάφορα χρηματικά ποσά, ως δάνεια με υπέρμετρους τοκογλυφικούς όρους, ενώ ενέχονται και σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, οι αστυνομικοί που κατηγορούνται έδιναν πληροφορίες στο κύκλωμα για τους προγραμματισμένους ελέγχους της αστυνομίας έναντι χρημάτων.

Τα χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ που εξασφάλιζαν, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, με έρευνες σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλους χώρους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών. Επίσης, συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν με διαφορά 6 χρόνων στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Οικογένεια στην Ηγουμενίτσα σημαδεύτηκε μ' έναν τραγικό τρόπο από την μοίρα.
Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους στο ίδιο σημείο, στην επιχείρηση ζωοτροφών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τους σκότωσε ο εκφορτωτής. Αναγνώστης μάς έγραψε σχετικά...
"Πήγα να αγοράσω ζωοτροφές σε μια επιχείρηση. Κουβέντα στην κουβέντα με το νεαρό που την έχει, έμαθα κάτι, που με άφησε με το στόμα ανοιχτό! Μου ανέφερε ότι την επιχείρηση την έχει μόνος του, γιατί πριν μερικά χρόνια χάθηκε ο αδελφός του, με τον οποίο ήταν συνέταιροι. Τον χτύπησε ο εκφορτωτής την ώρα που φόρτωνε ζωοτροφές. Στον ίδιο χώρο, πάλι από τον εκφορτωτή, σκοτώθηκε και ο πατέρας του 6 χρόνια νωρίτερα "!

katoci.com
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Το ελληνικό γιαούρτι κατακτά τη Νέα Υόρκη

Σημαντική αύξηση σημειώνουν οι πωλήσεις του ελληνικού γιαουρτιού στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, σύντομα νέο εργοστάσιο παραγωγής...
θα κατασκευαστεί στην περιοχή, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Το ελληνικό γιαούρτι μπήκε δυναμικά στην αγορά της Αμερικής το 2008, ενώ οι Έλληνες της Νέα Υόρκης βοήθησαν στην διάδοσή του.

Μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παρασκευής ελληνικού γιαουρτιού στις ΗΠΑ, η Chobani ανήκει σε τούρκο μετανάστη.

Από την άλλη πλευρά, η πολιτεία της Νέας Υόρκης κυριαρχεί στην αγορά του γιαουρτιού στην Αμερική, ενώ οι θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί βοήθησαν αρκετά την τοπική οικονομία ιδιαίτερα σήμερα.

Δείτε το διάγραμμα αύξησης των πωλήσεων του ελληνικού τύπου γιαουρτιού από την εταιρεία Chobani, όπως την παρουσίασε το Business Insider

 

vitorino

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
Το Red Light Blues είναι ένα ντοκιμαντέρ για τις αλλαγές στην περιοχή των κόκκινων φαναριών του Άμστερνταμ. ΤΙ σκέπτονται οι πολιτικοί που επιθυμούν να κλείσουν οι βιτρίνες του σεξ, τι λένε οι εργαζόμενες του σεξ και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες. Το σίγουρο είναι οτι στην Ολλανδία υπάρχει ένας συμβιβασμός όλων σε μία συμβίωση που καταφέρνει να ελέγχει τα παράνομα κυκλώματα και το trafficking. Γλώσσα του ντοκιμαντέρ τα αγγλικά.

Δείτε το video εδώ

 

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Μηνύματα
758
Like
0
Πόντοι
6
Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Βραζιλία από τις κατηγορίες σε βάρος παίκτη του Big Brother για βιασμό συμπαίκτριάς του ενώ εκείνη ήταν μεθυσμένη.

Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές από το βίντεο που έδειχνε τον 31χρονο Daniel Echaniz να ξαπλώνει στο κρεβάτι της Monique Amin και να κάνει σεξ μαζί της, με την 23χρονη φοιτήτρια να φαίνεται αναίσθητη καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρεε άφθονο για τους συγκάτοικους στο σπίτι του Big Brother.

Όταν το επόμενο πρωί η Amin οδηγήθηκε στο δωμάτιο του Big Brother και ρωτήθηκε για το συμβάν, όπως σημειώνει η Daily Mail, φάνηκε να μην γνωρίζει τι συνέβη.

Η παραγωγή του παιχνιδιού, που παρακολουθούν περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια τηλεθεατές, κάλεσε την αστυνομία και η Amin κατέθετε για τρεις ώρες, προτού απομακρυνθεί για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι.

Η αστυνομία ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού είτε να διώξει τον 31χρονο Daniel Echaniz από το παιχνίδι είτε να σταματήσει την προβολή του, με το μοντέλο να απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και δέκα χρόνια σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Φίλοι του Daniel Echaniz, σύμφωνα με τη Mirror, ισχυρίζονται πως το 31χρονο μοντέλο στοχοποιείται από ρατσιστές, τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι λάθος.

 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θελω να πω τιποτα για την κοπελα ( πουτανα, τα ηθελε κτλ  :jerking: ) αλλα μου φαινεται περιεργο να μην καταλαβει τιποτα απολυτως!  :S
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
Ρε σονια μηπως του κουνηθηκε και τον καυλωσε τον παιχτη;
 

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Μηνύματα
758
Like
0
Πόντοι
6
Ας πάρει θέση ο Απόλυτος να μας πει τι ακριβός συμβαίνει… Ηθικό δίδαγμα μακριά από μεθυσμένες… Κινδυνεύεις με φυλακή και αποζημιώσεις….
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Nτυνόταν αγόρι για να βγαίνει με κορίτσια!

www.pixhost.org/show/767/11118626_tromaktiko44.jpg] H[/URL] Gemma Barker,όπως αποκαλύφθηκε μεταμφιεζόταν σε αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κορίτσια.
Η 19χρονη φορούσε...
φαρδιά ανδρικά ρούχα και βάραινε τον τόνο της φωνής της, παριστάνοντας τρία διαφορετικά νεαρά αγόρια ώστε να μπορεί να συναναστρέφεται με 15χρονα και 16χρονα κορίτσια που την έλκυαν σεξουαλικά.
Η διπλή ζωή της Gemma αποκαλύφθηκε όταν της αφαίρεσαν τα ρούχα σε αστυνομικό τμήμα, όπου είχε οδηγηθεί ως ένα από τα alter ego της, Aaron Lampard, με την υποψία της σεξουαλικής επίθεσης.
Όπως έγινε γνωστό, τα νεαρά θύματά της είχαν ξεγελαστεί από την μεταμφίεσή της και είχαν υποκύψει στις σεξουαλικές της προτάσεις, πιστεύοντας ότι είναι κάποιος νεαρός με το όνομα Connor McCormack ή Luke Jones.
Μάλιστα, είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ στο Facebook για κάθε μία από τις προσωπικότητες που είχε δημιουργήσει και ο κάθε νεαρός είχε διαφορετικό στυλ ρούχων και διαφορετικά ενδιαφέροντα.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Πως κάνουμε ένα στυλό που στέγνωσε & δεν γράφει, να γράψει!

Έχετε ένα στυλό το οποίο στέγνωσε το μελάνι του και δεν γράφει; Δείτε τι να κάνετε για να μπορέσετε να κάνετε το στυλό σας να ξαναγράψει!

Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αν το στυλό με το μελάνι του έχουνστεγνώσει και δεν γράφει.

1η μέθοδος
Φυσικά ο πρώτος και πιο κλασσικός τρόπος, είναι να δοκιμάσουμε να γράψουμε - τραβήξουμε γραμμές πολύ γρήγορα σε ένα άχρηστο χαρτί με μεγάλη ταχύτητα.

Ελπίζοντας ότι δεν έχει προχωρήσει το στέγνωμα της μελάνης στα πιο ενδότερα, μπορούμε έτσι να διώξουμε το επιφανειακό στέγνωμα και να αρχίσει πάλι να γράφει.

Καλό είναι να πιέσουμε αρκετά το στυλό (όχι και πάρα πολύ) και να εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο σε ένα κομμάτι άχρηστο χαρτί (για το λόγο ότι θα "χαλάσει").

2η μέθοδος
Αν το προηγούμενο δεν μας έφερε αποτελέσματα και εξακολουθεί να μην γράφει, μπορούμε να κάνουμε το εξής:

κρατήστε το στυλό από την πάνω μεριά και ξεκινήστε πολύ γρήγορα να "τινάζετε" το άλλο άκρο του.
Για να καταλάβετε, κάντε ακριβώς αυτό το τίναγμα που θα κάνατε για να ρίξετε ένα θερμόμετρο που μετρηθήκατε για πυρετό, στην αρχική του θερμοκρασία.

Επίσης, εναλλακτικά μπορείτε να συνεχίσετε να κρατάτε το στυλό από το πάνω μέρος του και να το βαρέσετε χαλαρά από τα πλάγια σε έναν πχ τοίχο, πολλές φορές και γρήγορα.

3η μέθοδος
Αν και οι δύο παραπάνω μέθοδοι αποτύχουν, και το μελάνι εξακολουθεί να είναι στεγνό και το στυλό σας δε λέει να γράψει, καιρός να ακολουθήσουμε πιο δραστικά μέτρα!

Η θερμότητα κάνει-βοηθάει τα υγρά να ρέουν καλύτερα.

Οπότε πάρτε το στυλό σας και στη μύτη του(που γράφουμε) εφαρμόστε κάτι από αυτά για ένα λεπτό:

1) Φυσάτε τη στεγνωμένη μύτη του συνέχεια με χνώτα (που βγάζουν ζεστό αέρα),

2) Είτε ανοίξτε τη θέρμανση του αυτοκινήτου σας στο φουλ, να βγαίνει όσο γίνεται πιο ζεστός αέρας, και ακουμπήστε τη μύτη του εκεί που βγαίνει ο αέρας,

3) Είτε ακουμπήστε τον πάνω από τη σόμπα σας ή το καλοριφέρ. Αλλά εδώ προσοχή, να μην ζεματάει πολύ γιατί μπορεί να αλλοιώσει τη μυτούλα και να αχρηστευτεί!

4) Είτε να ζεστάνετε νερό και να βουτήξτε ίσα ίσα τη μυτούλα από το στυλό μέσα στο πολύ ζεστό νερό.

Αν δοκιμάσετε αυτά, κατά 90% το στυλό σας θα ξαναγράψει. Τώρα, αν το στέγνωμα του μελανιού έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, τότε σκούρα τα πράγματα.

Όπως επίσης και αν η μυτούλα του στυλού σας έχει χτυπηθεί ή αλλοιωθεί, τότε πάλι δύσκολα τα πράγματα.

 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Μηνύματα
232
Like
0
Πόντοι
1
3) Είτε ακουμπήστε τον πάνω από τη σόμπα σας ή το καλοριφέρ. Αλλά εδώ προσοχή, να μην ζεματάει πολύ γιατί μπορεί να αλλοιώσει τη μυτούλα και να αχρηστευτεί!

Το έχω πάθει με το καβλί μου.  Αλήθεια είναι.
Δε δούλευε, το κόλλησα στη σόμπα, και τώρα έχει αλλοιωθεί η μυτούλα του.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Είχε βάλει κάμερα στις γυναικείες τουαλέτες της εταιρείας του!

Μία απίστευτη ιστορία ανακάλυψε μία εργαζόμενη σε εταιρία ενοικιάσεως εξοπλισμού για πάρτι.
Κάθε φορά που κάποια εργαζόμενη από την εταιρεία πήγαινε στην τουαλέτα, το αφεντικό κλειδωνόταν στο γραφείο του.

Η κίνηση αυτή δεν άφησε απαρατήρητη μία εργαζόμενη προκαλώντάς της πολλά ερωτηματικά. Έτσι αποφάσισε να γίνει πιο παρατηρητική.

Μια μέρα που ο 40χρονος άντρας κλείστηκε στο γραφείο του, εκείνη μπήκε χωρίς να χτυπήσει και τον έπιασε στα... πράσα. Παρακολουθούσε στην οθόνη του κομπιούτερ του τι γινόταν στις γυναικείες τουαλέτες.

Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τις υπόλοιπες συναδέλφους της και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο άντρας συνελήφθη και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε όχι για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά επειδή βαριόταν στο γραφείο.
flashnews.gr
 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Μηνύματα
232
Like
0
Πόντοι
1
δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε όχι για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά επειδή βαριόταν στο γραφείο.

Το θέμα είναι αν την ώρα που κοίταζε την οθόνη τον έπαιζε κι όλας.
Επ' αυτού τι ανακάλυψαν οι δαιμόνιοι αστυνομικοί?
Πάντα μισά είναι αυτά τα δημοσιεύματα!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom