Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Γιώργος Αυτιάς
Είναι οριστικό: Με εκπομπή στον ΣΚΑΪ


Μετά τη δυσάρεστη τροπή στην υπόθεση «ALTER» και την οριστική διακοπή του ζωντανού προγράμματός του,  ο Γιώργος Αυτιάς επιβεβαίωσε ότι ανήκει και επισήμως πλέον στο δυναμικό του «ΣΚΑΪ».



Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να αναλάβει μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, διάρκειας τριών ωρών, η οποία θα ξεκινάει στις 7.30 το πρωί. Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για τα μέσα, περίπου, του Ιανουραρίου.



Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη συμφωνία του με τον τηλεοπτικό σταθμό: «Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι στον ΣΚΑΪ θα έχω υψηλής τεχνολογίας μηχανική υποστήριξη, η οποία θα μου δίνει τη δυνατότητα της γρήγορης και πολλαπλής εναλλαγής εικόνων και θεμάτων. Κατά τα τρία τέταρτα της εκπομπής θα είμαι όρθιος, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και τι θα γίνει τις επόμενες. Θα είμαι δίπλα τους προσπαθώντας με χρηστικές συμβουλές να τους ενημερώνω. 'Έχω αγωνία για το καινούριο ξεκίνημα. Αλίμονο αν δεν είχα, γιατί δεν είμαι καβαλημένος. Αρνήθηκα τον τίτλο του "βασιλιά ή του πρίγκιπα της ενημέρωσης" ενώ κάποιοι άλλοι μένουν κολλημένοι σε αυτούς. Εγω θέλω να ειμαι άνθρωπος της διπλανής πόρτας για τους τηλεθεατές».

   
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
[size=15pt]Όλο το παρασκήνιο της δίωξης Καπελέρη[/size]

Παραγγελία για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων Γιάννη Καπελέρη, καθώς και ενός ακόμη στελέχους του υπουργείου Οικονομικών έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

Ο κ. Πεπόνης, με βάση την πορισματική αναφορά του αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα που διενήργησε την έρευνα, Σπύρου Μουζακίτη, ζητά να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του Γιάννη Καπελέρη και σε βάρος της επικεφαλής της Διεύθυνσης Ελέγχου Τελωνείων, Ευαγγελίας Πανταζή, για το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία.

Στην παραγγελία διευκρινίζεται ότι το αδίκημα διαπράχθηκε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας με την επιβαρυντική περίσταση της ιδιαίτερα μεγάλης αξίας της πράξης βάσει του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

Όπως αναφέρει στο πόρισμά του ο κ. Μουζακίτης, το ύψος της ζημίας ανέρχεται κατ’ ελάχιστον στο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Τονίζει ακόμη ότι «η ζημία αυτή, αν λάβουμε υπόψη τις κρίσιμες συνθήκες για την κοινωνία και την πολιτεία, μεγιστοποιείται εκ των πραγμάτων».

Ο κ. Πεπόνης ζητά να ερευνηθεί κατά την ανάκριση που θα διενεργηθεί για την υπόθεση, το ενδεχόμενο ύπαρξης ηθικών αυτουργών και εφόσον διαπιστωθεί, να ασκηθεί ανάλογη ποινική δίωξη.

Άνθρωπος των Παπανδρέου;

Είναι πολλά που θα μπορούσε να γράψει κανείς για την υπόθεση Καπελέρη και τη δίωξή του για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Κατ’ αρχάς απορία γεννά το γεγονός ότι η δίωξη ασκήθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την παραίτηση και την… ξεπαραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων, Πεπόνη και Μουζακίτη οι οποίοι παρήγγειλαν τη δίωξη του Καπελέρη.

Είναι η πρώτη ενέργειά τους μετά το θρίλερ που παίχθηκε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής οπότε και έκλεισε η υπόθεση της παραίτησής τους.

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι η δίωξη του Καπελέρη συνδέεται με την παραίτηση και τις σοβαρές καταγγελίες των δύο εισαγγελέων;

Αν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να υπάρξει νέα δικαστική διερεύνηση για το αν οι καταγγελίες για πιέσεις σε βάρος των Πεπόνη και Μουζακίτη, προέρχονταν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή μέλη της κυβέρνησης ώστε να μη βγει στην επιφάνεια η δίωξη του Καπελέρη.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος είχε οριστεί με απόφαση του Γ. Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου, φέρεται να ήταν επιλογή της οικογένειας Παπανδρέου καθώς λέγεται ότι διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια στιγμή ο Γ. Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός, φέρεται να είχε εξοργιστεί με κάποιες κινήσεις του κ. Καπελέρη και κάποιες καθυστερήσεις σε σοβαρές υποθέσεις όπως μία που αφορά γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.

Άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν πιστεύουν ότι σχέση με τη δίωξη Καπελέρη μπορεί να είχε και η νομοθετική ρύθμιση που επιχείρησε να περάσει ο Ευ. Βενιζέλος ώστε να αντικατασταθούν οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης. Λέγεται ότι μπορεί ο υπουργός Οικονομικών να ήθελε να προστατέψει τον «προστατευόμενο» της οικογένειας Παπανδρέου γι’ αυτό και δημιούργησε το θέμα με τους εισαγγελείς.

Αυτό που δεν προβλέφθηκε ήταν ο σάλος που ξέσπασε από την οργισμένη αντίδραση του Πεπόνη και του Μουζακίτη. Οι καταγγελίες ότι δεν μπορούν να εργάζονται καθ’ υπαγόρευση και υπό απαγόρευση έφερε την απόσυρση της τροπολογίας Βενιζέλου και άνοιξε το δρόμο για να ασκηθεί η δίωξη σε βάρος του Καπελέρη.

Αρκετοί που γνωρίζουν τι παίχτηκε με τα πρόστιμα στα βενζινάδικα που δεν εισπράχθηκαν και με το σύστημα Ήφαιστος, εκτιμούν ότι ο Καπελέρης δεν έκανε κάποιο έγκλημα, απλά έμεινε ακάλυπτος για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα αθωωθεί.

Όμως, πιο μεγάλο θέμα από τη δίωξή του είναι να αποκαλυφθεί αν ασκήθηκαν πιέσεις στους εισαγγελείς για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ποια η εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου.


www.antinews.gr/2012/01/02/141375/]http://www.antinews.gr/2012/01/02/141375/[/url]
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Και με απόφαση του υπουργείου "δικαιοσύνης" όλοι oι εγκληματίες από τις φυλακές κατ 'ευθείαν στα σπίτια σας! :jerking: :jerking:

Τροπολογία για τις αποφυλακίσεις κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης!!

Βελτιωμένη κατατέθηκε στη Βουλή, από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, η τροπολογία για τα...
μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών, έτσι ώστε να επιτευχθούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων στα υπερκορεσμένα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Εκτιμάται ότι η επίμαχη τροπολογία, που έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, θα λειτουργήσει ευεργετικά τουλάχιστον για 1.500 κρατούμενους και θα δώσει μία ανάσα στις φυλακές της χώρας που είναι χωρητικότητας 9.700 θέσεων, αλλά βρίσκονται σε αυτές 12.586 κρατούμενοι, από τους οποίους οι 7.000 είναι αλλοδαποί (ποσοστό 57,4%).

Η βασική τροποποίηση που έγινε, σε σχέση με το αρχικό κείμενο το οποίο έχει δοθεί στην δημοσιότητα, είναι ότι στις εξαιρέσεις από τις διατάξεις περί αποφυλακίσεων, εκτός από κάποια οικονομικά εγκλήματα (κατάχρηση δημοσίου χρήματος, παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας-φοροδιαφυγή,συμμετοχή σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση),προστέθηκαν και τα εγκλήματα ηθικής απαξίας, όπως είναι ληστείες, βιασμοί, αποπλανήσεις παιδιών, εμπορία ανθρώπων και δούλων, αρπαγές ανηλίκων, κ.λπ.

Η νέα ρύθμιση αφορά δύο μεγάλες κατηγορίες ατόμων, αυτούς που ήδη έχουν καταδικαστεί και αυτούς που δεν έχουν φυλακισθεί ακόμα, αλλά εκκρεμούν σε βάρος τους διώξειςγια ήσσονος σημασίας αδικήματα και ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις.

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη κατηγορία (δηλαδή όσους έχουν καταδικαστεί), οι κρατούμενοι οι οποίοι εκτίουν ποινή που δεν υπερβαίνει τα 10 χρόνια απολύονται ως εξής:

1) Εάν η ποινή έχει διάρκεια έως 3 χρόνια, απολύονται εφόσον έχει εκτιθεί το 1/10 της ποινής.

2) Για ποινές άνω των 3 χρόνων και έως 5 χρόνια, εφόσον έχει εκτιθεί το 1/5 της ποινής, και

3) Για ποινές μεγαλύτερες των 5 χρόνων και έως 10 χρόνια, εφόσον έχουν εκτίσει ή εκτίουν το 1/3 της ποινής.

Η απόλυση γίνεται υπό τον όρο ότι, μέσα στην επόμενη τριετία, οι απολυθέντες δεν θα τελέσουν νέο αδίκημα. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκτίσουν σωρευτικά τη νέα ποινή μαζί με την παλαιότερη για την οποία απολύθηκαν. Ο όρος αυτός, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, έχει ταυτόχρονα, αντεγκληματικό και προληπτικό χαρακτήρα, αφού κάποιος μετά την απόλυση πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην καθημερινή του συμπεριφορά.

Η εξαίρεση από τις παραπάνω ευεργετικές διατάξεις αφορά στους καταδικασθέντες για αδικήματα που σχετίζονται με το δημόσιο οικονομικό συμφέρον, όπως περιπτώσεις καταχραστών δημοσίου χρήματος ή φοροφυγάδων, και όσους έχουν παραβιάσει τα άρθρα 322, 323Α, 324, 336, 339 παράγραφοι 1 α΄ και β΄, καθώς και το άρθρο 380 παράγραφοι 1β και 2 του Ποινικού Κώδικα (ληστείες, βιασμοί, αποπλανήσεις παιδιών, εμπορία ανθρώπων και δούλων, αρπαγές ανηλίκων κ.λπ.). Με άλλα λόγια σε αυτήν την κατηγορία κρατουμένων δεν θα εφαρμόζονται οι ευνοϊκές διατάξεις για τις απολύσεις.

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή όσους εκκρεμούν σε βάρος τους διώξεις,παραγράφονται ποινές μέχρι ενός έτους, μετατρέπονται ποινές φυλάκισης σεχρηματικές και παραγράφεται το αξιόποινο ήσσονος απαξίας πλημμελημάτων και πταισμάτων.

Παράλληλα, η τροπολογία, με άλλη διάταξή της, επιτρέπει την εξαγορά πλημμεληματικών ποινών, καθώς και την παραγραφή αδικημάτων ήσσονος απαξίας για όσους διώκονται ή έχουν ανεκτέλεστες καταδίκες, ενώ δεν κλείνουν με παραγραφή ή παύση της δίωξης όσοι έχουν παραβιάσει την υποχρέωση για την καταβολή διατροφής ή την εργατική νομοθεσία (μη καταβολή στους εργαζόμενους των κάθε είδους αποδοχών από την πλευρά των εργοδοτών).

 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.182
Like
34.527
Πόντοι
9.931
Γιώργος Αυτιάς
Είναι οριστικό: Με εκπομπή στον ΣΚΑΪ


Μετά τη δυσάρεστη τροπή στην υπόθεση «ALTER» και την οριστική διακοπή του ζωντανού προγράμματός του,  ο Γιώργος Αυτιάς επιβεβαίωσε ότι ανήκει και επισήμως πλέον στο δυναμικό του «ΣΚΑΪ».



Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να αναλάβει μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, διάρκειας τριών ωρών, η οποία θα ξεκινάει στις 7.30 το πρωί. Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για τα μέσα, περίπου, του Ιανουραρίου.



Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη συμφωνία του με τον τηλεοπτικό σταθμό: «Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι στον ΣΚΑΪ θα έχω υψηλής τεχνολογίας μηχανική υποστήριξη, η οποία θα μου δίνει τη δυνατότητα της γρήγορης και πολλαπλής εναλλαγής εικόνων και θεμάτων. Κατά τα τρία τέταρτα της εκπομπής θα είμαι όρθιος, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και τι θα γίνει τις επόμενες. Θα είμαι δίπλα τους προσπαθώντας με χρηστικές συμβουλές να τους ενημερώνω. 'Έχω αγωνία για το καινούριο ξεκίνημα. Αλίμονο αν δεν είχα, γιατί δεν είμαι καβαλημένος. Αρνήθηκα τον τίτλο του "βασιλιά ή του πρίγκιπα της ενημέρωσης" ενώ κάποιοι άλλοι μένουν κολλημένοι σε αυτούς. Εγω θέλω να ειμαι άνθρωπος της διπλανής πόρτας για τους τηλεθεατές».

   

Διορθώστε αν κάνω λάθος αλλά Ο Αυτιας δεν ήταν αυτός που μαζι με άλλους δημοσιογράφους από την εκπομπή του στον ALPHA έλεγε ότι υπάρχει σκάνδαλο στο Βατοπέδι και το ΣΚΑΙ ότι δεν υπάρχει; Και τώρα το ΣΚΑΙ θα συνεργαστεί μαζί του; και τη θα λέει τώρα ο Αυτιας;;;
 

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.330
Like
2
Πόντοι
16
Διορθώστε αν κάνω λάθος αλλά Ο Αυτιας δεν ήταν αυτός που μαζι με άλλους δημοσιογράφους από την εκπομπή του στον ALPHA έλεγε ότι υπάρχει σκάνδαλο στο Βατοπέδι και το ΣΚΑΙ ότι δεν υπάρχει; Και τώρα το ΣΚΑΙ θα συνεργαστεί μαζί του; και τη θα λέει τώρα ο Αυτιας;;;

μόνο αυτό λες? ειμαι περιεργος πως θα ταιριάξει η ποντικομαμή στο συγκεκριμένο κανάλι λόγω
της διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ του σκαι (υπερ μνημονιου κλπ...) και της μέχρι τώρα παρουσίας του πανηλίθιου.
προβλέπονται κωλοτούμπες...
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Πέθανε ο Κίρο Γκλιγκόροφ

www.pixhost.org/show/1806/10833711_tromaktiko7.jpg] [/url]

Πέθανε χθες το βράδυ, πλήρης ημερών, ο πρώτος πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κίρο Γκλιγκόροφ, 95 ετών, απεβίωσε στο σπίτι του.

Η κηδεία του θα γίνει, αύριο το απόγευμα, στα Σκόπια. Ο Κίρο Γκλιγκόροφ γεννήθηκε στην πόλη Στιπ το 1917 και σπούδασε στη νομική σχολή του Βελιγραδίου.

Διετέλεσε πρόεδρος της ΠΓΔΜ από το 1991 έως το 1999, ενώ τον Οκτώβριο του 1995 επέζησε δολοφονικής απόπειρας στο κέντρο των Σκοπίων.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Οι βενζινοπώλες σύμμαχοι του Καπελέρη

«Άδικη και λανθασμένη», χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων την απόφαση να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων Ι. Καπελέρη, για την γνωστή εγκύκλιο με την οποία ανεστάλησαν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε χιλιάδες συναδέλφους πρατηριούχους σχετικά με τις εγγραφές στο σύστημα «Ήφαιστος».

Η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι έχει επισημάνει κατ΄ επανάληψη ότι τα πρόστιμα αυτά επιβλήθηκαν για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους και δεν έχουν καμία σχέση με λαθρεμπόριο.
«Το ζήτημα είναι ότι όταν σταμάτησε η αγορά πετρελαίου θέρμανσης με τον υψηλό φόρο που ισχύει για το πετρέλαιο κίνησης πολλοί συνάδελφοι θεώρησαν ότι εξέλιπε και η υποχρέωση υποβολής των σχετικών δηλώσεων στον Ήφαιστο. Αφότου το θέμα διευκρινίστηκε, οι δηλώσεις υποβάλλονται κανονικά'», εξηγεί η ομοσπονδία.

Δηλώνει δε ότι, η αναστολή των προστίμων έγινε ύστερα από αίτημα της ομοσπονδίας ενώ από τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών προκύπτει εξάλλου ότι οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων είχαν προτείνει την νομοθετική ρύθμιση του θέματος, θεωρώντας ότι δεν σχετίζεται με πράξεις λαθρεμπορίας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ξέχασαν να βάλουν τακάκια σε αυτοκίνητα της Chevrolet

Απίστευτο και όμως… αμερικάνικο είναι το περιστατικό που συνέβη στις ΗΠΑ και σε εργοστάσιο αυτοκινήτων της General Motors στο οποίο κατασκευάζεται το Chevrolet Sonic (στην Ευρώπη το AVEO). Συγκεκριμένα σε μοντέλα που πέρασαν τη γραμμή παραγωγής από 2 Ιουνίου έως 21 Νοεμβρίου οι υπεύθυνοι ξέχασαν να τοποθετήσουν τα τακάκια των φρένων.

Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι θα αντικαταστήσει στα αυτοκίνητα που δεν τοποθετήθηκαν τακάκια, τόσο τις δισκοθήκες ενώ θα.. βάλει και τακάκια! Τα μοντέλα με το εν λόγο πρόβλημα πωλήθηκαν σε αγορές της Αμερικής και του Καναδά.

 

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Μηνύματα
72
Like
9
Πόντοι
0
Το κόνσεπτ του Tour Nike, όπως ονομάζεται, περιλαμβάνει 4 ζευγάρια που επιδίδονται σε διαφορές σεξουαλικές δοκιμασίες, τα κάνουν όλα και σε όλους τους συνδυασμούς. Για παράδειγμα σε μια δοκιμασία οι κοπέλες κάνουν στοματικό σεξ με δεμένα μάτια σε όλους τους άντρες και πρέπει να βρουν ποιος είναι ο δικός τους σύντροφος. Το έπαθλο του ζευγαριού που θα κερδίσει είναι 300.000 ευρώ.

 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.352
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Καλά που υπάρχουν και οι φιλέλληνες!!!

Εκκληση της Νάντης (Γαλλίας) γιά την Ελλάδα (Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά), Appel de Nantes (grec, français, anglais), Call of Nantes (Gr, Fr, Engl)

 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
[size=15pt]Αποκάλυψη-σοκ: Η ΜΙΤ θα κατέστρεφε μεγάλο φράγμα στην Ελλάδα![/size]

Πρώην στέλεχος της ΕΥΠ ο Νίκος Πελεκάσης που υπηρετούσε στο Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Ασφάλειας της υπηρεσίας
μετά από 15 χρόνια σιωπής προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τουρκικές «μαύρες» επιχειρήσεις εμρπησμού των....

ελληνικών δασών, αλλά προβαίνει σε αποκαλύψεις για πρώτη φορά και σε μία αποτραπείσα από την ΕΥΠ επιχείρηση της ΜΙΤ με στόχο την ανατίναξη μεγάλου υδραγωγείου που εικάζεται ότι ήταν είτε το φράγμα του Μαραθώνα είτε τα φράγματα Κρεμαστών του Αχελώου στην Αιτωολοακαρνανία, είτε του Αλιάκμονα στην Μακεδονία.

Στην πρώτη περίπτωση θα κατάφεραν κρίσιμο κτύπημα στην πρωτεύουσα της χώρας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα ερήμωνε η κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για μία κλασική επιχείρηση προσβολής στρατηγικών υποδομών της αντίπαλης χώρας, η οποία εν ακιρώ ειρήνης λαμβάνει το χαρακτήρα "μαύρης επιχείρησης".

Όπως αναφέρει ο Νίκος Πελεκάσης στο dailynews24h.gr οι πράκτορες της ΜΙΤ ακολουθούσαν συγκεκριμένο δρομολόγιο συνέλεγαν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών πληροφορίες για προγραμματισμένους εμπρησμούς στα ελληνικά δάση.

Όπως εξηγεί «όλον τον χρόνο εξετάζαμε προσεκτικά και διασταυρώναμε τις πληροφορίες που “φωτογράφιζαν” Τούρκους πράκτορες αλλά και απλούς πολίτες που σχεδίαζαν εμπρησμούς για τους καλοκαιρινούς μήνες. "Συνήθως, έφταναν στη χώρα μας το φθινόπωρο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, με πλαστά χαρτιά ή και χωρίς καθόλου χαρτιά. Η υπηρεσία διακριτικά και με πλήρη μυστικότητα παρακολουθούσε με τα μέσα που διαθέτει όλες τις κινήσεις τους και εμείς επεμβαίναμε την κατάλληλη στιγμή».

Από τη στιγμή που έφταναν στην Ελλάδα, ο πρώτος στόχος τους ήταν να εξοικειωθούν με την ελληνική πραγματικότητα και να ανιχνεύσουν τους στόχους τους. «Πρώτο μέλημά τους», λέει ο N.Πελεκάσης, «ήταν να συναντήσουν την επαφή του εδώ, που ήταν συνήθως κάποιος Τούρκος πράκτορας. Αφού μάθαιναν μερικές ελληνικές λέξεις και κάποιες στάνταρ φράσεις, σχεδίαζαν και αποφάσιζαν ποιο θα ήταν το σημείο που θα έβαζαν τη φωτιά. Συνήθως, επέλεγαν παρθένα δάση ή μεγάλες εκτάσεις σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις». Του ζητάμε να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο οργάνωναν των εμπρησμό και τι μέσα χρησιμοποιούσαν.

«Όταν μετά από έρευνα που έκαναν κατέληγαν τελικά σε ποια περιοχή θα βάλουν τη φωτιά, δύο μέρες πριν από τον εμπρησμό πήγαιναν επί τόπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας αναγνωριστικές βόλτες είτε με αυτοκίνητο είτε πεζή. Στη συνέχεια, πάντα βραδινές ώρες, τοποθετούσαν στα σωστά σημεία τους εμπρηστικούς μηχανισμούς. Όλοι οι μηχανισμοί είχαν ρολόι προγραμματισμένο να πυροδοτήσει την πυρίτιδα είτε έπειτα από δώδεκα ώρες είτε έπειτα από επτά μέρες».

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μετά από αυτές τις αποκαλύψεις; Θα ζητηθεί από την Τουρκία να αποδοθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι των εμπρησμών;
defencenet.gr

[video]http://gama-to.blogspot.com/2012/01/blog-post_6225.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/url[/video]]
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
[size=15pt]Αποκάλυψη-σοκ: Η ΜΙΤ θα κατέστρεφε μεγάλο φράγμα στην Ελλάδα![/size]
προβαίνει σε αποκαλύψεις για πρώτη φορά και σε μία αποτραπείσα από την ΕΥΠ επιχείρηση της ΜΙΤ με στόχο την ανατίναξη μεγάλου υδραγωγείου που εικάζεται ότι ήταν είτε το φράγμα του Μαραθώνα είτε τα φράγματα Κρεμαστών του Αχελώου στην Αιτωολοακαρνανία, είτε του Αλιάκμονα στην Μακεδονία.

Μαλακίες τούμπανα.

Για να ανατιναχτεί φράγμα χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ εκκρηκτικών, που όχι κρυφοί πράκτορες, αλλά ολόκληρος λόχος μηχανικού πρέπει να κουβαλάει επί μέρες για να ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Ιδίως τα γαιοφράγματα της ΔΕΗ που λέει, θέλουν nukes για να πέσουν. Ο Μαραθώνας είναι πιο εύκολος (μπετόν), αλλά κι αυτός θέλει 10-20 τόνους.

Στα κρυφά οι πράκτορες θα κουβάλαγαν 20 τόνους ΤΝΤ?
Και δε θα τους έπαιρνε κανείς χαμπάρι?

Τι είναι 20 τόνοι, πακέτο τσιγάρα?
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 82ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...

Συνελήφθη από τις Γαλλικές Αρχές την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 στο Παρίσι ένας νεαρός άνδρας 24 ετών από την Αλβανία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για την ανθρωποκτονία 82χρονης ημεδαπής, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς τον Μάιο του 2010.

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ο 24χρονος Αλβανός μαζί με έναν επίσης 24χρονο ομοεθνή του, την 1η Μαΐου 2010 είχαν εισέλθει στην οικία της 82χρονης με σκοπό τη ληστεία. Αφού την φίμωσαν και την έδεσαν, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο, με τη χρήση πλαστικής σακούλας και αφαίρεσαν από την οικία τιμαλφή και χρήματα.

Ο 24χρονος Αλβανός συνελήφθη αρχικά από τις Γαλλικές Αρχές κατηγορούμενος για διακεκριμένη σεξουαλική επίθεση.

 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μαλακίες τούμπανα.

Για να ανατιναχτεί φράγμα χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ εκκρηκτικών, που όχι κρυφοί πράκτορες, αλλά ολόκληρος λόχος μηχανικού πρέπει να κουβαλάει επί μέρες για να ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Ιδίως τα γαιοφράγματα της ΔΕΗ που λέει, θέλουν nukes για να πέσουν. Ο Μαραθώνας είναι πιο εύκολος (μπετόν), αλλά κι αυτός θέλει 10-20 τόνους.

Στα κρυφά οι πράκτορες θα κουβάλαγαν 20 τόνους ΤΝΤ?
Και δε θα τους έπαιρνε κανείς χαμπάρι?

Τι είναι 20 τόνοι, πακέτο τσιγάρα?
:dunno:
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΡΟ...

Τον άνθρωπο που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους Βορειοηπειρώτες, τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ιστοσελίδα με το λογότυπο του Δήμου Χειμάρρας, παρουσιάζει ως περήφανο αλβανό πατριώτη!!!

Ο γενίτσαρος Γιώργος Γκόρος, που κέρδισε το δήμο με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον υποψήφιο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο (με την ψήφο δυστυχώς και πολλών δυσαρεστημένων Ελλήνων), ανταποδίδει μέρα με τη μέρα στον αλβανικό εθνικισμό που τόσα πολλά επένδυσαν πάνω του για αυτή την αλλαγή.

Από τις μεταρρυθμίσεις του Gjergji, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η αλλαγή του περιεχόμενου της ιστοσελίδας του δήμου, που τόσο πολύ ενοχλούσε τους Αλβανούς. Ο Σπυρομήλιος και ο Γεώργιος Καστριώτης φυσικά εξαφανίστηκαν και τη θέση τους πήραν αυτοί που συνέλαβαν στον «αλβανικό πολιτισμό» όπως ο Petro Marku, o Paskal Milo αλλά και ο «τεράστιος» Νεράντζη. Ακόμα και αυτοί που ήταν ουδέτεροι ή λόγω συνθηκών δεν μπορούσαν να εκφράσουν την ελληνικότητα που ένοιωθαν, παρουσιάζονται ως μεγάλοι πατριώτες της Αλβανίας!

Στις έντεκα προσωπικότητες της Χειμάρρας, περιλαμβάνεται και ο Πύρρος Δήμας για τον οποίο υπάρχει η εξής υποσημείωση:

- peshëngritës që ka marrë katër medalje Olimpike në rang botëror. Në nje emision ne televizionin me te perhapur ne territoret shqipfolese Top-Channel me qender ne Tiranë në Shtator 2008 (me rastin e Kampionatit Evropian të të Rinjve zhvilluar në Tiranë), pohoi me krenari se fëmijët e tij janë gjak Shqiptari.

Μετάφραση: Αρσιβαρίστας με τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια. Σε μία εκπομπή του πιο διαδεδομένου καναλιού στην αλβανόφωνη επικράτεια, το Top-Channel, στα Τίρανα, το Σεπτέμβριο του 2008 (με την ευκαιρία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που έγινε στα Τίρανα), είπε με περηφάνια ότι τα παιδιά του έχουν αλβανικό αίμα.

Να θυμίσουμε στο Gjergji, στους Redcloud ( κατασκευαστές της σελίδας) και κάθε γενίτσαρο, πως οι Χειμαρραίοι και οι υπόλοιποι Βορειοηπειρώτες δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Ο Πύρρος είναι το πιο μισητό πρόσωπο των αλβανών γιατί εκφράζει με περηφάνια τον ελληνισμό του και δεν θα τον κάνετε εσείς με το ζόρι αλβανό. Ήταν πολλοί αυτοί που για λόγους ασφαλείας του έλεγαν να μην πάει το 2008 στα Τίρανα και όχι μόνο πήγε αλλά όταν καλέστηκε στην εκπομπή «OPINION» (η πιο δημοφιλή στην Αλβανία) δήλωσε επί λέξη «δεν καταλαβαίνω γιατί τους ενοχλεί που λέω ότι είμαι Έλληνας, αφού όσο ήμουν στην Αλβανία, όλοι με έλεγαν greko, φυσικά και δεν το έλεγαν να με προσβάλουν, ήξεραν ότι δε με πείραζε αντίθετα εμένα μου άρεσε…»

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Βρέθηκαν 45.000 ευρώ στα ρούχα ηλικιωμένης ζητιάνας!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου της Κορίνθου όταν επάνω στο σώμα μιας ηλικιωμένης ασθενούς βρήκαν...
έναν ολόκληρο θησαυρό.

Συγκεκριμένα μια 70χρονη ζητιάνα που συχνάζει στους δρόμους της Κορίνθου έφθασε μέχρι το νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στήθος.

Εκεί και κατά την ώρα της εξέτασης, γιατροί και νοσηλευτές έμειναν άφωνοι αφού ανακάλυψαν ραμμένα στο εσωτερικό των ρούχων της ηλικιωμένης, δεσμίδες των 50 και των 100 ευρώ, συνολικής αξίας περίπου 45.000 ευρώ!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία από την οποία και ζήτησε η γυναίκα να μην παραδώσει ποτέ και σε κανένα συγγενή της τα χρήματα αυτά. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ τα χρήματα βρίσκονται στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.
defencenet.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
«Αιματοβαμμένος» ο Δεκέμβριος του 2011

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των τροχαίων που σημειώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2011. Η τροχαία επιβεβαίωσε 617 ατυχήματα, με συνολικά 736 ανθρώπους να εμπλέκονται σε αυτά.

Συγκεκριμένα:

-18 ήταν θανατηφόρα, με 19 νεκρούς (στα 13 εμπλέκονταν αυτοκίνητα και 6 δίκυκλα)

-34 σοβαρά με 42 σοβαρά τραυματίες (21 από αυτοκίνητα και 21 από δίκυκλα)

-565 ήταν ελαφρά με 675 ελαφρά τραυματίες (299 από αυτοκίνητα και 376 από δίκυκλα).

Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων ήταν η απρόσεχτη οδήγηση, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και η παραβίαση προτεραιότητας, ενώ η μη χρήση κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς.

Η τροχαία τον τελευταίο μήνα του 2011 βεβαίωσε 34.066 παραβάσεις από τις οποίες 1.084 σε βαθμό πταίσματος.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:

• 723 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ από τις οποίες οι 105 ήταν σε βαθμό πταίσματος.
• 3.449 παραβάσεις για ταχύτητα
• 4.206 παραβάσεις κατά τους ελέγχους δικύκλων
• 513 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
• 749 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου.
• 599 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Πάτρα: Ξύλο σε σούπερ μάρκετ -Πολίτες εναντίον ένοπλου ληστή!

Κατάφερε να αδιάσει το ταμείο, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον ίδιο...

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δράστης της νέας ληστείας που σημειώθηκε χθες (03-01-2012) λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα σε super market, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λύκωνος και Παναχαϊκού, στην Πάτρα. Δράστης, ένας νεαρός από την Αλβανία, που ακινητοποιήθηκε από πελάτη και συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το thebest.gr, o νεαρός εισέβαλε στο κατάστημα  φορώντας κουκούλα και κρατώντας όπλο. Απείλησε τους έντρομους υπαλλήλους, άρπαξε περίπου 500 ευρώ και ετοιμάστηκε να αναχωρήσει πεζός, οπως και ο ληστής που έδρασε στην διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Κύπρου πριν απο λίγες ημέρες.

Έξω από το κατάστημα όμως τον περίμενε ένας πολίτης που παρακολουθούσε από την αρχή τις κινήσεις του και του είχε στήσει καρτέρι, μαζί με άλλους πολίτες. Βγαίνοντας, του επιτέθηκε και τον ακινητοποίησε! Αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία συνέλαβε το δράστη.Τα χρήματα επεστάφησαν.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Οι Γερμανοί αγοράζουν μεταχειρισμένα από την Ελλάδα

Μέχρι και πέρυσι, το να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Γερμανία ήταν μια αξιόπιστη και προσιτή επιλογή, ειδικά όταν επρόκειτο για μοντέλα μεγάλου κυβισμού. Σχεδόν όλοι οι έμποροι έφερναν αυτοκίνητα από τη Γερμανία και τα πουλούσαν στην εγχώρια αγορά, σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Η κρίση όμως και η κατακόρυφη πτώση της αγοράς αυτοκίνητου στην Ελλάδα άλλαξαν τα δεδομένα. Τώρα πλέον, οι Γερμανοί έμποροι κάνουν «χρυσές» δουλειές στη χώρα μας. Αγοράζουν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ειδικά τα πολυτελή, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, πουλώντας τα στη γερμανική αγορά με μεγάλο κέρδος.

Σχολαστικοί καθώς είναι, έχουν και δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, τσεκάροντας τα αυτοκίνητα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν, δίνοντας στους δικούς τους πελάτες ακόμα και εγγύηση. Συνήθως επιλέγουν μοντέλα κατηγορίας SUV ή sport car μεγάλου κυβισμού, τα οποία πλέον στην Ελλάδα πωλούνται σε «εξευτελιστικές» τιμές, ακόμα και αν είναι του 2009.

Τα αυτοκίνητα πωλούνται από Έλληνες εμπόρους, οι οποίοι, λόγω της μηδενικής σχεδόν ζήτησης στη χώρα μας, δεν έχουν τι να τα κάνουν. Έτσι, από το να κάθονται στις εκθέσεις για μήνες, προτιμούν να τα «σκοτώνουν» σε ξένους συναδέλφους τους.
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.510
Κριτικές
31
Like
1.444
Πόντοι
6.305
Έκανε δώρο λιποαναρρόφηση στην επτάχρονη κόρη της!

Μπορεί να είναι μόλις επτά χρονών, όμως η μητέρα της θεωρεί ότι το να της χαρίσει ως δώρο γενεθλίων ένα κουπόνι αξίας 7.000 λιρών Αγγλίας για λιποαναρρόφηση, είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό και μάλιστα αποτελεί επένδυση για το μέλλον της! Άλλωστε δεν είναι το πρώτο ακατάλληλο δώρο που της έχει κάνει, αφού στα έκτα της γενέθλια της έδωσε κουπόνι για πλαστική στήθους!

Η μικρή Poppy Burge έλαβε το παραπάνω ως δώρο Χριστουγέννων, από τη 51χρονη μητέρα της, Sarah Burge, που είναι εθισμένη στις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, -γνωστή ως η ανθρωπόμορφη Barbie-. Η κ. Burge δε, θεωρεί ότι είναι κάτι που θα φανεί πολύ πρακτικό και χρήσιμο στο παιδί της.

«Πρόσθεσα αυτό το κουπόνι στα άλλα που της έχω χαρίσει, δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Συνέχεια μου ζητά να υποβληθεί σε εγχείρηση. Θέλει να δείχνει όμορφη και η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία που θα της είναι χρήσιμη», λέει μητέρα της και προσθέτει:

«Εγώ αυτά τα κουπόνια τα βλέπω σαν επένδυση για το μέλλον της, είναι σαν να μαζεύεις χρήματα για την εκπαίδευσή της».




Η κ. Burge, που ξόδεψε πάνω από 500.000 λίρες Αγγλίας στις δικές της μεταμορφώσεις, έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μετατρέψει την κόρη της σε πρότυπο γοητείας και να την κάνει ένα λαμπερό μοντέλο.

Τη γνωρίσαμε το 2010, όταν αποκάλυψε ότι στο έξι χρονών παιδί της είχε προσλάβει δασκάλα όχι για… μαθηματικά, αλλά για να της μάθει pole dancing.

Πέρυσι, μάλιστα η κ.Burge, που μένει σε μία μεζονέτα αξίας 500.000 λιρών Αγγλίας στο St Neots του Cambridgeshire, γεμάτη υπερηφάνεια, καυχήθηκε ότι χάρισε στην κόρη της για τα έκτα γενέθλιά της μια εγχείρηση προσθετικής στήθους αξίας 6,000 λιρών Αγγλίας, την οποία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει στα 16 της χρόνια.

«Η Poppy με παρακαλούσε να κάνει πλαστική στήθους, για αυτό και εγώ της έκανα αυτό το δώρο. Μάλιστα, εάν στα 16 της χρόνια έχει αποκτήσει από τη φύση μεγάλο στήθος, θα μπορέσει να κάνει κάτι άλλο με αυτά τα χρήματα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω κουπόνι ήταν μέρος ενός εξωτικού πάρτι αξίας 12.000 λιρών Αγγλίας, που πραγματοποίησε η κ. Burge για τα γενέθλια της μικρής Poppy.

Η Poppy και επτά φίλες της απολάμβαναν το μανικιούρ και το πεντικιούρ τους. Έφτιαχναν ψεύτικα τατουάζ στο κορμί τους και έπιναν σαμπάνια χωρίς αλκοόλ. Η εορτάζουσα δε, έκλεχε όλες τις εντυπώσεις με το πανάκριβο φόρεμά της (αξίας 300 λιρών Αγγλίας), το εκπληκτικό μανικιούρ της, την έντονη σκιά στα μάτια της, αλλά και για τα γεμάτα extensions μαλλιά της.




Όσο για το δώρο της προσθετικής στήθους η μικρή Poppy δήλωσε: «Ήθελα έναν καινούργιο υπολογιστή, διακοπές και δώρο μια εγχείρηση. Όταν τα απέκτησα όλα, ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες ζήλεψαν με αυτό το δώρο» και πρόσθεσε:

«Ανυπομονώ να γίνω σαν τη μαμά μου και να αποκτήσω τόσο μεγάλα στήθη. Είναι πανέμορφα».

«Η Poppy είναι ένα φυσιολογικό σαν όλα τα άλλα. Αγαπάει τα sports και τρελαίνεται να παίζει έξω. Τα κορίτσια δε θέλουν να βλέπουν πια τη Χιονάτη ή τη Σταχοπούτα», λέει η 51χρονη μητέρα της και σημειώνει ότι:

«Τα κορίτσια θέλουν να γίνουν WAGs (σσ. σύζυγοι ή κορίτσια υψηλού κοινωνικού προφίλ ποδοσφαιριστών) και διάσημες σαν τη Cheryl Cole και τη Lady Gaga. Εγώ απλώς τη στηρίζω και κάνω τα όνειρά της πραγματικότητα. Είναι ένα δείγμα του πώς θα είναι οι άνθρωποι στο μέλλον. Δε θα σε στιγματίζουν, γιατί θες να δείχνεις όμορφος».
PROTOTHEMA.GR
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom