Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
δεν είναι  κατι καινουριο-- θυμαστε  τι είχε  γίνει πχ το 1996 με διασημη τραγουδιστρια ?
Πολλα  ειναι τα περιστατικα--
και  με ταλκ !  :o  και με κουτια αναψυκτικων- και  σε ηλικιωμενους  αντρες  που  τους ανακαλυψαν τα παιδια  τους  :o
εχω γνωστο στο Ντυναν  που τα  αναφέρει-- δυστυχως οι γιατροι σχεδον παντα κανουν πλακα  και τα βιντεοσκοπουν  :headbang:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Εγώ αυτή την ιστορία την έχω ακούσει να έχει συμβεί Θεσσαλονίκη από γνωστό που έκανε την ακτίνα. Όπως και να έχει, και χωρίς να πάω να δικαιολογήσω τους μαλάκες και τις κότες που γελάνε στο βίντεο, και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας άνθρωποι είναι και αν δεν είναι θεμιτό να κάνουν μαλακίες είναι τουλάχιστον αναμενόμενο. Και μη μου αρχίσετε τα κλασικά περί λειτουργήματος. Λειτουργία κάνει ο παπάς. Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουμε.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Tί θα έκανες άν ήσουν γυναίκα για 24 ώρες;

Μετά από μία έρευνα που έγινε από την εταιρία FOCUS, τα παρακάτω ποσοστά δείχνουν τι
ακριβώς απάντησε ένας.. αριθμός αντρών (μεταξύ 18-44 ετών ) στο παρακάτω ερώτημα…

Τι θα έκανα Αν γινόμουν ΓΥΝΑΙΚΑ για 24 ώρες…

37,4% θα εκμεταλλευόμουν τη γοητεία μου για να εξυπηρετηθώ πιο εύκολα

33,5% θα έκανα σεξ για να δω πως είναι η αίσθηση να το κάνεις σαν γυναίκα

28,1% θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της μητρότητας

24,4% θα ζούσα τη χαρά να βγαίνεις έξω και να σε κερνάνε

23% θα απολάμβανα το φλέρτ των αντρών

18% θα πήγαινα να ζητήσω μία καλύτερη δουλεία ή αύξηση με μίνι φούστα

15,6% θα ήθελα να είμαι συνοδηγός για να μην ασχολούμαι με την οδήγηση

14,7% θα βίωνα την συναισθηματική ελευθερία των γυναικών

13,2% θα φορούσα sexy εσώρουχα

12,4% θα έκανα περιποίηση ομορφιά /μακιγιάζ

[size=14pt]8,4% θα δοκίμαζα την μόδα (θα φορούσα έντονα χρώματα, μίνι γόβες κτλ)[/size] :o :o :o :o

5,2% θα έκανα αποτρίχωση

[URL unfurl="true"]http://to-gamato.blogspot.com/2011/11/t-24.html[/url]

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]http://to-gamato.blogspot.com/2011/11/blog-post_13.html[/url]

Πέντε λόγοι που "κατέστρεψαν" την τελευταία γενιά

Χιλιάδες νέοι άνθρωποι, σε δεκάδες αμερικανικές πόλεις, συμμετέχουν στο κίνημα
"Occupy Wall Street" διαμαρτυρόμενοι για το υπάρχον οικονομικοπολιτικό σύστημα που έχει υποθηκεύσει το μέλλον και τα όνειρά τους. Ποιοι είναι, όμως, ακριβώς οι λόγοι που έχουν βγάλει τους Αμερικανούς "αγανακτισμένους" στους δρόμους; Μήπως είχαν "μάθει" λάθος;

5. Ντροπή για τις χειρωνακτικές εργασίες

Η τελευταία γενιά στις ΗΠΑ (όχι ότι η συγκεκριμένη οπτική διαφέρει στην Ελλάδα) μεγάλωσε με το σκεπτικό ότι η εργασία στην οποία "λερώνει" κάποιος τα χέρια του είναι ντροπή. Παράλληλα, έγινε "ταμπού" ο ιδρώτας και η φόρμα εργασίας, όπως και η 70ωρη εργασία την εβδομάδα. Άρα τι μένει; Μόρφωση και αναμονή για μια καλή δουλειά.

4. Πανεπιστήμιο ίσον καλή δουλειά

Η τελευταία γενιά μεγάλωσε με τη σιγουριά του πτυχίου, σκεπτόμενη ότι εφόσον το διαθέτει δεν θα έχει πρόβλημα στην αγορά εργασίας. Κι όμως. Οι νέοι φτάνουν σε σημείο... απελπισίας, αφού οι τομείς είναι κορεσμένοι και οι προσλήψεις είναι είδος προς εξαφάνιση. Όλοι (σχολείο, οικογένεια) συμβουλεύουν τους νέους να πάνε στο Κολέγιο. Κι αν κάνουν λάθος;

Οι συμβουλές δόθηκαν από ανθρώπους, που είδαν ότι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση σήμαινε αυτόματη μετάβαση σε μια καλή εργασία. Σήμερα, τα πολλά πτυχία οδηγούν έως και στη μεγαλύτερη δυσκολία εξεύρεσης εργασίας, ενώ ο αριθμός των πτυχιούχων δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιότερα χρόνια. Άρα, οι νέοι αισθάνονται σαν να διάβαζαν για το τίποτα.

3. Άλλη μία επταετία προστίθεται στην εφηβεία

Κάποτε οι νέοι, μόλις έκλειναν τα 18 τους, ετοίμαζαν τα πράγματά τους και έφευγαν από το πατρικό σπίτι, για να ζήσουν μόνοι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, όμως, αφού "η εποχή του κολεγίου" παρατείνει κατά πολύ τη διαμονή των νέων στο πατρικό τους, όπως φυσικά, αυξάνει και το μέσο όρο ηλικίας γάμου. Είναι σαν ένα είδος παράτασης της εφηβείας, η οποία δυσχεραίνει τη μετάβαση στην ενήλικη ζωή. Άρα η αναληψη ευθυνών μετατοπίζεται ηλικιακά και οι νέοι αναγκάζονται στη συνέχεια να μπουν κατευθείαν στα βαθιά.

2. Δημιουργήθηκε η άποψη ότι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι δωρεάν

Η διαδικτυακή επανάσταση έφερε τα δωρεάν παιχνίδια, τραγούδια και ταινίες, που ουσιαστικά έκανε την τελευταία γενιά να θεωρεί δεδομένο ότι δεν πρέπει να πληρώνει για την ψυχαγωγία της και να "επενδύει" στην πειρατεία. Όμως αυτή η τάση οδήγησε σε πτώση των πωλήσεων των εταιρειών όπως και στη μείωση των επενδύσεων σε ποιοτικά έργα, κάνοντας το δημιουργικό περιεχόμενο... κενό γράμμα.

1. Η νέα γενιά μένει στο σπίτι

Τα σύγχρονα μέσα ψυχαγωγίας, με πρωτοστάτες τον υπολογιστή και την τηλεόραση, αποτελούν τους λόγους για να μην βγαίνουν οι νέοι (και όχι μόνο) έξω και να μην ασκούνται. Η σημασία που δίνεται στην ανάγκη του σώματος για εξάσκηση είναι πολύ μικρή, ενώ παράλληλα, η ανθρώπινη επικοινωνία υπάρχει πίσω μόνο από οθόνες.

Αυτοί οι παράγοντες, φυσικά, επηρεάζουν την κοινωνικότητα του νεαρού ατόμου, που διαμορφώνεται ως κοινωνικό ον. Έχουν εξαφανιστεί οι δραστηριότητες που όλα τα παιδιά βρίσκονταν και όλα μαζί και διασκέδαζαν μαθαίνοντας να αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν.

Μπορεί η αμερικανική κοινωνία να έχει πολλές διαφορές με την ελληνική, όμως, σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος με τους παραπάνω, ενδεικτικούς λόγους...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
[URL unfurl="true"]http://to-gamato.blogspot.com/2011/11/blog-post_13.html[/url]

Πέντε λόγοι που "κατέστρεψαν" την τελευταία γενιά

Χιλιάδες νέοι άνθρωποι, σε δεκάδες αμερικανικές πόλεις, συμμετέχουν στο κίνημα
"Occupy Wall Street" διαμαρτυρόμενοι για το υπάρχον οικονομικοπολιτικό σύστημα που έχει υποθηκεύσει το μέλλον και τα όνειρά τους. Ποιοι είναι, όμως, ακριβώς οι λόγοι που έχουν βγάλει τους Αμερικανούς "αγανακτισμένους" στους δρόμους; Μήπως είχαν "μάθει" λάθος;

5. Ντροπή για τις χειρωνακτικές εργασίες

Η τελευταία γενιά στις ΗΠΑ (όχι ότι η συγκεκριμένη οπτική διαφέρει στην Ελλάδα) μεγάλωσε με το σκεπτικό ότι η εργασία στην οποία "λερώνει" κάποιος τα χέρια του είναι ντροπή. Παράλληλα, έγινε "ταμπού" ο ιδρώτας και η φόρμα εργασίας, όπως και η 70ωρη εργασία την εβδομάδα. Άρα τι μένει; Μόρφωση και αναμονή για μια καλή δουλειά.

4. Πανεπιστήμιο ίσον καλή δουλειά

Η τελευταία γενιά μεγάλωσε με τη σιγουριά του πτυχίου, σκεπτόμενη ότι εφόσον το διαθέτει δεν θα έχει πρόβλημα στην αγορά εργασίας. Κι όμως. Οι νέοι φτάνουν σε σημείο... απελπισίας, αφού οι τομείς είναι κορεσμένοι και οι προσλήψεις είναι είδος προς εξαφάνιση. Όλοι (σχολείο, οικογένεια) συμβουλεύουν τους νέους να πάνε στο Κολέγιο. Κι αν κάνουν λάθος;

Οι συμβουλές δόθηκαν από ανθρώπους, που είδαν ότι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση σήμαινε αυτόματη μετάβαση σε μια καλή εργασία. Σήμερα, τα πολλά πτυχία οδηγούν έως και στη μεγαλύτερη δυσκολία εξεύρεσης εργασίας, ενώ ο αριθμός των πτυχιούχων δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιότερα χρόνια. Άρα, οι νέοι αισθάνονται σαν να διάβαζαν για το τίποτα.

3. Άλλη μία επταετία προστίθεται στην εφηβεία

Κάποτε οι νέοι, μόλις έκλειναν τα 18 τους, ετοίμαζαν τα πράγματά τους και έφευγαν από το πατρικό σπίτι, για να ζήσουν μόνοι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, όμως, αφού "η εποχή του κολεγίου" παρατείνει κατά πολύ τη διαμονή των νέων στο πατρικό τους, όπως φυσικά, αυξάνει και το μέσο όρο ηλικίας γάμου. Είναι σαν ένα είδος παράτασης της εφηβείας, η οποία δυσχεραίνει τη μετάβαση στην ενήλικη ζωή. Άρα η αναληψη ευθυνών μετατοπίζεται ηλικιακά και οι νέοι αναγκάζονται στη συνέχεια να μπουν κατευθείαν στα βαθιά.

2. Δημιουργήθηκε η άποψη ότι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι δωρεάν

Η διαδικτυακή επανάσταση έφερε τα δωρεάν παιχνίδια, τραγούδια και ταινίες, που ουσιαστικά έκανε την τελευταία γενιά να θεωρεί δεδομένο ότι δεν πρέπει να πληρώνει για την ψυχαγωγία της και να "επενδύει" στην πειρατεία. Όμως αυτή η τάση οδήγησε σε πτώση των πωλήσεων των εταιρειών όπως και στη μείωση των επενδύσεων σε ποιοτικά έργα, κάνοντας το δημιουργικό περιεχόμενο... κενό γράμμα.

1. Η νέα γενιά μένει στο σπίτι

Τα σύγχρονα μέσα ψυχαγωγίας, με πρωτοστάτες τον υπολογιστή και την τηλεόραση, αποτελούν τους λόγους για να μην βγαίνουν οι νέοι (και όχι μόνο) έξω και να μην ασκούνται. Η σημασία που δίνεται στην ανάγκη του σώματος για εξάσκηση είναι πολύ μικρή, ενώ παράλληλα, η ανθρώπινη επικοινωνία υπάρχει πίσω μόνο από οθόνες.

Αυτοί οι παράγοντες, φυσικά, επηρεάζουν την κοινωνικότητα του νεαρού ατόμου, που διαμορφώνεται ως κοινωνικό ον. Έχουν εξαφανιστεί οι δραστηριότητες που όλα τα παιδιά βρίσκονταν και όλα μαζί και διασκέδαζαν μαθαίνοντας να αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν.

Μπορεί η αμερικανική κοινωνία να έχει πολλές διαφορές με την ελληνική, όμως, σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος με τους παραπάνω, ενδεικτικούς λόγους...
Γεμισες ενοχες και το ποσταρες;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106808&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106808&catid=3[/url]

Οι Τούρκοι πέταξαν πάνω από Καστελόριζο! Πρόκληση-μήνυμα

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας Τουρκίας Shell για έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, ίσως και κοντά στο Καστελόριζο,τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το νησί!
Πρόκειται για πρόκληση που χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

“Ανακοινώνεται ότι σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών RF-4 εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:30, πραγματοποίησε υπέρπτηση στη Ν. Μεγίστη (Καστελόριζο) στα 1.000 πόδια και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:31”.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106808&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106808&catid=3[/url]

Οι Τούρκοι πέταξαν πάνω από Καστελόριζο! Πρόκληση-μήνυμα

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας Τουρκίας Shell για έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, ίσως και κοντά στο Καστελόριζο,τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το νησί!
Πρόκειται για πρόκληση που χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

“Ανακοινώνεται ότι σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών RF-4 εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:30, πραγματοποίησε υπέρπτηση στη Ν. Μεγίστη (Καστελόριζο) στα 1.000 πόδια και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:31”.
Βασικά είδηση θα ταν πότε οι τούρκοι δεν θα πετάξουν πάνω από τα μέρη μας.... :grin:

Και περισσότερο στα πολιτικά θα πήγαινε μάλλον το θέμα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Σε «ξύπνιο κώμα» η μικρή Lucy

Μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αποτελεί αυτή της μικρής Lucy. Η 13χρονη κοπέλα βρίσκεται σε «ξύπνιο κώμα» ύστερα από εμβολιασμό που υποβλήθηκε στο σχολείο της, τον Οκτώβριο,  για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Μετά το εμβόλιο η Lucy αισθανόταν τόσο εξαντλημένη που δεν μπορούσε να μιλήσει και να ανοίξει τα μάτια της.

Οι γονείς της 13χρονης επισκέφτηκαν γιατρό τα Χριστούγεννα όταν και το μικρό κορίτσι είχε συμπτώματα σαν αυτά της γρίπης και της κόπωσης. Τα σοβαρά προβλήματα ωστόσο για την Lucy ξεκίνησαν όταν και την 3η δόση του εμβολίου φέτος τον Μάη. Οι συνέπειες οδήγησαν την μικρή σε τραγικές καταστάσεις ώστε να κοιμάται 23 ώρες(!) το 24ωρο μη έχοντας δύναμη να μιλήσει ούτε στους γονείς της αλλά ούτε και στην αδερφή της. Η Lucy έχει χάσει 20 κιλά και πλέον χρειάζεται την συνεχή φροντίδα της οικογένειάς της.

Η μητέρα της συγκινημένη μίλησε για τα όσα περνάει η κόρη της: «Δεν έχω δει τα μάτια της Lucy εδώ και μερικές εβδομάδες και κανείς δε μας λέει ξεκάθαρα αν θα επανέλθει. Θέλω να προτρέψω τους γονείς να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν προτού κάνουν στο παιδί τους το εμβόλιο. Λίγο καιρό μετά, αφότου έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου η Lucy άρχισε να έχει σημάδια έντονης κόπωσης. Μια μέρα ξύπνησε και με φώναξε γιατί ένιωθε πολύ κουρασμένη για να σηκωθεί». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νέο τρόπο ζωής της μικρής της κόρης και τα όσα την ταλαιπωρούν:

«Μπορούσε να πάει κουτσαίνοντας από τον καναπέ στην τουαλέτα, αλλά ξαφνικά δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα βήμα. Έχανε την ισορροπία της και δε μπορούσε να ελέγξει τα χέρια και τα πόδια της. Τότε λάβαμε ένα γράμμα από το νοσοκομείο, που έλεγε ότι αυτό που είχε η Lucy, μπορεί να ήταν αντίδραση στο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η καθημερινότητα της Lucy πλέον είναι πολύ διαφορετική. Την ξυπνάω το πρωί με ένα ελαφρύ χτύπημα στο πρόσωπο και την μιλάω. Μετά την ανασηκώνω στα μαξιλάρια και την πλένω με ένα σφουγγάρι. Μπορεί και τρώει μόνη της μια τηγανίτα και αποξηραμένα φρούτα και σταδιακά πέφτει και δεν ξανανοίγει τα μάτια της.

Τώρα τελευταία βάλαμε ένα ασανσέρ για να μπορούμε να την κατεβάζουμε στο σαλόνι. Είναι μέλος της οικογένειας και τη θέλω εδώ κάτω μαζί μας, ελπίζοντας ότι μπορεί να ακούει όσα συμβαίνουν».

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί εντόπισαν ότι είχαν διογκωθεί η σπλήνα και το συκώτι της. Η ανήλικη μαθήτρια κατέρρευσε στην αίθουσα αναμονής και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και πάλι δε βρέθηκε η αιτία.Λίγο καιρό μετά, προς το καλοκαίρι, η Lucy πήγε ξανά στο νοσοκομείο, γιατί αυτή τη φορά δεν ήταν σε θέση να περπατήσει.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς της ότι είναι 95% σίγουροι πως η διάγνωση της Lucy είναι ότι πάσχει από σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Οι 5 λέξεις που μπορεί να πει η μικρή Lucy είναι: «πονάω, τουαλέτα, χάπι, νερό και μαμά...»

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
d2cf354a6e189a212d21e8a791960e34_4224.jpg

17f790ee13dd0699e5d6111435f06277_156274.jpg

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 - 18:03
Ο άνθρωπος –φουσκάλα (ΦΩΤΟ)

Ο Chandra Wisnu είναι γνωστός ως ο «άνθρωπος-φουσκάλα».Κι αυτό γιατί πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια δερματική ασθένεια, εξαιτίας της οποίας το σώμα του είναι γεμάτο με μεγάλα εξογκώματα σαν φουσκάλες.

Ο 57χρονος άνδρας που κατάγεται από την Ινδονησία και έχει τέσσερα παιδιά βγαίνει σπανίως από το σπίτι του Το πρόσωπό του άρχισε να «μεταμορφώνεται» όταν ο Chandra ήταν 19 ετών. Μέχρι τα 24 του είχαν απλωθεί στην πλάτη του και όταν έφτασε στην ηλικία των 32 είχαν «καλύψει» όλο του το σώμα. Οι γονείς του τον είχαν πάει σε διάφορους γιατρούς και δερματολόγους, αλλά όλοι έμεναν σαστισμένοι από τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων .Του είπαν ότι η κατάστασή του ήταν γενετική και μάλλον προκαλούνταν από μια ανωμαλία στο νευρικό σύστημα, που οδηγεί στη δημιουργία όγκων στο δέρμα ή τα κόκαλα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αυτα να τα βλεπετε εσεις που αρχιζετε το δραμα αμα βγει κανα σπυρακι στο προσωπο...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106861&catid=10]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106861&catid=10[/url]

[size=14pt]Makedonia Palace: Λουκέτο στο ξενοδοχείο "σύμβολο" - Ποιες προσωπικότητες πέρασαν από εκεί;[/size]

«Tέλος εποχής» θα σηµάνει στο τέλος του χρόνου για το ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, όπως όλα δείχνουν.
Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τον τουριστικό κλάδο. Αν και στη Θεσσαλονίκη τα ξενοδοχεία έχουν αυξηθεί, καταγράφεται µείωση της κύριας ξενοδοχειακής δραστηριότητας.

Το κλείσιµο του Makedonia Palace θα επιφέρει πλήγµα στην τουριστική αγορά της Θεσσαλονίκης, καθώς αποτελεί «ορόσηµο» για την πόλη. Το ξενοδοχείο είναι πέντε αστέρων, χτίστηκε τη δεκαετία του 1970, όταν ήταν πρωθυποργός ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Διαθέτει 284 δωµάτια και σουίτες και πραγματικά πρόκειται για ένα κόσμημα στο κέντρο της Θεσαλονίκης. Με τον ιδιαίτερο φωτισμό του έιναι το σήμα κατατεθέν της πόλης, μετά τον Λευκό Πύργο και είναι το κτίριο που μπορεί να διακρίνει ο καθένα από την παραλία της συμπρωτεύουσας.

πάειιιιιι  :-

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Για την Παγκόσμια Ημέρα Δυστυχημάτων...

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα τροχαία δυστυχήματα.

Αγαπημένοι μου γονείς ,πολυαγαπημένα μου αδελφάκια,κολητάρια μου,

Λυπούμε ειλικρινά που σας στεναχώρησα με την ξαφνική απουσία μου.Ουτε και γω τοθελα.Ηταν μια κακιά στιγμή απο αυτές που νομίζεις οτι δεν θα συμβούν σε σένα.Και να μην είχε συμβεί σε φιλους μου να πεις στην ευχή.Ηρθε όμως αυτή η στιγμή και για ΜΈΝΑ. Και τώρα είμαι στην γειτονιά των αγγέλων και σκέφτομαι τι κακό έκανα σε μένα και σε όλους εσάς.

Βγήκα με μερικούς φίλους χθές, για βόλτα από εκείνους, που καβαλούσαμε τις μηχανές και ετοιμαζόμασταν να κυριαρχήσουμε τον κόσμο.Ηδονιζόμασταν να πατάμε γκάζι και να κάνομε σούζες.Αχ βρε μαμά και να άκουγα λίγο τις γκρίνιες σου Τώρα ξέρω ότι ηταν για το καλό μου.Λιγο αν έδινα προσοχή τώρα θαμουν μαζί σας και ας μου φωνάζατε..Μου λείπεις μαμά και κάνει τόσο παγωνιά εδώ πάνω,και δεν έχω κανένα να μου τραβήξει την κουβέρτα τα βράδυα και να με σκεπάσει.Και φαίνεται εδω πάνω από τα σύνεφα κάνει μόνο χειμώνα.Δεν τοχω συνηθίσει ακόμα. Και συ μωρέ μπαμπά τί τόθελες το μηχανάκι και μου τοπήρες .Νόμιζες ότι είμουν ανδρας πια και υπέυθυνος αλλά που νάξερες και σύ..Οταν μου φώναζες να φοράω και κράνος και γω σουλεγα ,ασε ρε γέρο κράνη βάζουν οι φλούφλιδες..που ναξερα..τοτε.Και βρέθηκε η κωλώνα στην ακρη του δρόμου και μου ανοιξε το κρανίο σαν καρπούζι.Ενα καρπόύζι χωρίς κουκούτσι μυαλό.Τωρα που αναπολώ τις συνέπειες δεν μπορώ να αλλάξω τα πράγματα.Και σεις αδελφάκια μου μην πειράξετε το δωμάτιο μου.Αφήστε τα πράγματα οπως ηταν μπορεί να ξανάρθω,ισως ποιος ξέρει? Συγνώμη που δεν πρόλαβα ναμαι στα γενέθλια σας και να σας παίρνω δωράκια.Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό τώρα.Αχ αυτοί οι φίλοι μου που ήταν μαζί μου εκείνη την καταραμένη βραδυά.Και μουλεγαν" πιες αλλο ένα"," έλα δεν έχομε πιει τίποτε" ,"θα πάμε από αλλού να μην μας πιασει η τροχαία" ,μόνο που δεν ξέραμε ότι από κει που πήγαμε παραμόνευε μενα δρεπάνι ο χάρος και έπιασε εμένα.Δεν πειράζει ,τώρα που έφυγα εγώ τολάχιστον προσπαθήστε εσεις να μην χαθεί άλλος.Φοράτε τα κρ'ανη σας ,σφικτά και όχι σαν καυκαλο στο κεφάλι,μην πίνετε,οδηγείτε και να σκέφτεστε ότι μια ζεστη αγγαλιά σας περιμένει σπίτι σας.Εδω μην ξεχ'άτε κάνει πολλή παγωνιά.Αγαπημένε μου πατερούλη,δεν μπορώ να ξεχάσω τις παραινέσεις σου και συ βρε μανούλα τωρα χύνεις μαύρα δάκρυα για την απουσία μου.

Ολοι εσείς που νιαζόσασταν για μένα παρακαλάτε να κάνει λίγο ζέστη εδώ πάνω .κρυώνω πολύ και όσους φίλους είδα εδώ πάνω και αυτοί κρυώνουν.....

Από το Σύλλογο ΠΡΟΤ.Α. ΧΑΝΙΑ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Το "καμπανάκι" κρούουν επιστήμονες για τα κορίτσια που ντύνονται προκλητικά και βάφονται έντονα

Την ανησυχία τους εκφράζουν επιστήμονες για τα κορίτσια που σε ακατάλληλη ηλικία ντύνονται sexy και βάφονται όπως μια 30αρα.Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες παρατηρείται το φαινόμενο όλο και περισσότερο νεαρά κορίτσια να ντύνονται προκλητικά και να βάφονται έντονα.

Ειδικοί ωστόσο κάνουν ενστάσεις και υποστηρίζουν πως οι γονείς αυτών των "παιδιών" είναι άτομα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος.

Όπως δήλωσε η γιατρός Helen Wright επικεφαλής της Girls’ Schools Association στην εφημερίδα Daily Mail, κοπέλες που ντύνονται προκλητικά παρά τη νεαρή τους ηλικία είναι σημάδι μιας κοινωνίας της οποίας οι ηθικές αξίες έχουν διαβρωθεί.

Τονίζει δε πως η ανεκτική συμπεριφορά των γονιών σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λάθος. Ωστόσο, υπογραμμίζει πως δεν έχουν όλο το μερίδιο ευθύνης οι γονείς καθώς υπάρχει και επίδραση από τα πρότυπα που προωθούνται στους νέους.

Σε αυτό φταίει το χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, έλλειψη μάθησης για το τι είναι ηθική με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταλάβουν τι είναι σωστό και λάθος.

Το ίδιο επίσης συμβαίνει όταν και οι ίδιοι οι γονείς δεν σέβονται ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Στη Βρετανία το επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί πιλοτικό πρόγραμμα με "τάξεις γονιών" όπου αναμένεται να πάρουν μέρος στα μαθήματα 50.000 άνθρωποι.

"Η τηλεόραση και τα περιοδικά βομβαρδίζουν με τέτοιες εικόνες γεγονός που σε κάνει να κρίνεις φυσιολογικό ένα σέξι ντύσιμο και έντονο βάψιμο στην εφηβική ηλικία. Όμως δεν είναι", σημείωσε η κ. Wright.

www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/to-kampanaki-krouoyn-episthmones-gia-ta-koritsia-poy-ntunontai-proklhtika-kai-vafontai-entona.1505091.html]http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/to-kampanaki-krouoyn-episthmones-gia-ta-koritsia-poy-ntunontai-proklhtika-kai-vafontai-entona.1505091.html[/url]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!!

Ένας αγρότης, στην Βουλγαρία, αντάλλαξε την γυναίκα του με μια γίδα επειδή δεν μπόρεσε να του χαρίσει απογόνους!
Ο κύριος Stoil Panayotov, από την περιοχή Plovdiv, πήγε στην λαική και αντάλλαξε τη σύζυγο του με μια γίδα! Η πρωτοφανής ανταλλαγή έλαβε μέρος μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην λαική αγορά!
«Την προηγούμενη ημέρα ένα φίλος μου είπε πως δεν είχε καθόλου τύχη με τις γυναίκες και πως του αρέσει η δική μου. Ρώτησα την γυναίκα μου και πήρα την έγκριση της», είπε ο 45-χρονος αγρότης. Ο κύριος Stoil Panayotov πρόσθεσε πως η γίδα έχει γεννήσει τρία κατσικάκια ενώ η σύζυγος του δεν μπόρεσε να κάνει παιδιά!
«Η συμφωνία ήταν πιο επικερδής για τον ιδιοκτήτη της γίδας αφού εγώ πήρα γίδα από δεύτερο χέρι ενώ αυτός σύζυγο από πρώτο» είπε ο κύριος Stoil.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
www.newsbeast.gr/health/arthro/263103/stoiheia-sok-gia-to-aids-stin-ellada/]http://www.newsbeast.gr/health/arthro/263103/stoiheia-sok-gia-to-aids-stin-ellada/[/url]
[size=13pt]Στοιχεία-σοκ για το AIDS στην Ελλάδα[/size]

Υγειονομικό συναγερμό σήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκανε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διάδοση του AIDS στη χώρα μας. Ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας πως η έξαρση των κρουσμάτων οφείλεται κυρίως στην παράνομη πορνεία και στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν δωρεάν σύριγγες, σε μία προσπάθεια να μπει φρένο στην κοινή χρήση συριγγών μεταξύ των τοξικομανών, που έχει ως συνέπεια την μετάδοση του ιού.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) φέτος καταγράφτηκαν εφτά νέοι ασθενείς ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού, με τους λοιμωξιολόγους να κάνουν λόγο για αύξηση της νόσου κατά 50% σε σχέση με πέρσι.

Οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) διαπίστωσαν ότι η αύξηση της νόσου το 2011 έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού άγγιξε το 50% τους πρώτους μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Το 63% της αύξησης αποδίδεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Άλλωστε η αύξηση του Aids στους χρήστες ναρκωτικών έφθασε το 2011 το 1200%!

[size=15pt]Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ η νόσος «θερίζει» στα παράνομα εκδιδόμενα άτομα ενώ σήμερα μόνο στην Αττική υπάρχουν 600 παράνομοι οίκοι ανοχής.[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom