"Οι εργαζόμενοι σε αυτό, μόνιμοι και εξωτερικοί, σταματούν οριστικά την εργασία τους
Ναι, και αυτό (πράγματι και το παραδέχομαι) είναι ΤΟ ΜΟΝΟ θλιβερό στοιχείο στην ιστορία.
Κάποιοι άνθρωποι που είχαν να λαμβάνουν κάθε μήνα κάποιο εισόδημα, θα σταματήσουν να το λαμβάνουν.
Είναι πράγματι θλιβερό και λυπηρό.
Δυστυχώς όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ.
Σημερινή ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση ανεβάζει το ποσοστό ανεργίας (το ΕΠΙΣΗΜΟ - άσε αυτούς που δεν είναι γραμμένοι) σε 15,9% (από 15,1% τον προηγύμενο μήνα), δηλαδή σχεδόν 1% συν μέσα σε ένα μήνα, και βέβαια οι του ΜΑΧ θα προστεθούν σ' αυτούς.
Ξέρεις όμως κάτι?
Πάω στο surepmarket και αγοράζοντας σκόρδα βλέπω ότι είναι από την Κίνα.
Τα λεμόνια είναι από την Αργεντινή.
Αν αυτοί του ΜΑΧ καλλιεργούσαν σκόρδα και λεμόνια (αντί να γράφουν μαλακίες), ΔΕ θα έχαναν τη δουλειά τους.
Ίσως λοιπόν πρέπει να πάνε στα λεμόνια, και να μη περιμένουν να ξανα-ανοίξει το ΜΑΧ για να ξανα-αποκτήσουν εισόδημα.
Δεν "ειμαι ΠΑΣΟΚ", άλλωστε το πασόκ σε μεγάλο μέρος φέρει ευθύνη για τα σημερινά χάλια. Και θεωρώ ότι και οι 5 (όχι μόνο οι 2 μεγάλοι) πρέπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ από την πολιτική ζωή.
Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά σε αυτή εδώ τη χώρα (για πολλά χρόνια), και το ΜΑΧ είναι ένα ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ δείγμα από αυτό το χάλι.
Όπως και η ESPRESSO, το Χάϊ, το Λοιπόν, και ένα σωρό άλλα τέτοια χάλια.
Θα μου πεις: "Σε site για πουτάνες είμαστε, αν δεν αποδεχτούμε αυτά τα έντυπα, τι θα αποδεχτούμε; Την αγία γραφή;"
Διαφωνώ.
Γαμώ πουτάνες γιατί μου αρέσει το μουνί (έστω και το πληρωμένο) και η ποικιλία. Θεωρώ ότι ικανοποιώ κάποιο βασικό μου ένστικτο με αυτή μου τη δραστηριότητα. Δε το ψάχνω παραπέρα, πληρώνω γιατί γουστάρω, και γιατί πρέπει και αυτές να ζήσουν.
Με το ΜΑΧ και τα υπόλοιπα σκουπίδια του είδους δεν ικανοποιώ τίποτα. Μόνο πληρώνω σα μαλάκας. Και αυτό θα σταματήσει. Για τί (φαίνεται) ότι ΠΟΛΛΟΙ (σαν και μένα) κάτι κατάλαβαν, και σταμάτησαν να το αγοράζουν.
Νέο περιτύλιγμα (τύπου Σειρινάκης) τράβηξε την πελατεία...