Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αδερφός παπά από το Αίγιο σε ταινία πορνό!
Η κρίση μας έχει οδηγήσει σε "εύκολες" λύσεις αλλά μέχρι στο πορνό; Εκείνος ονομάζεται Λευτέρης και η παρτενέρ του Μέλπω. Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας πορνό είναι από το Αίγιο και μάλιστα ο άνδρας πρωταγωνιστής είναι αδερφός του παπά! Το «καυτό» DVD...
το διαφήμιζε εδώ και μέρες η εφημερίδα, ωστόσο με το που κυκλοφόρησε, η τοπική κοινωνία δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Ανάρπαστη έχει γίνει στο Αίγιο η εφημερίδα «Σειρήνα»! Ο λόγος; είναι πολύ απλός. Περιλαμβάνει ερασιτεχνικό πορνό-DVD στο οποίο δυο εκ των πρωταγωνιστών είναι Αιγιώτες και μάλιστα ο άντρας πρωταγωνιστής είναι και… αδερφός παπά! Η βιντεοσκόπηση είναι ερασιτεχνική με μια στημένη κάμερα, ενώ το DVD κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής εκτός από αδερφός παπά είναι και χωρισμένος με παιδιά. Μάλιστα κατά καιρούς έχει κάνει διάφορες δουλειές, ενώ έχει εργαστεί και ως μάγειρας!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες!
Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα.

----------------------------------------------
"Ερευνά" η Ράνια Μαλλίου
Δημοσίευση: 04 Νοεμβρίου 2010
----------------------------------------------

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες.

Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay.

Το υπό ίδρυση πορνείο θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα "εμπορεύματα" του πορνείου - εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του σεξ – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται "την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα" και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες.

Διερωτάται κατά πόσο οι γυναίκες θα προτιμούσαν να πάνε στον οίκο ανοχής μόνες ή με φίλες τους, αν οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης, τα ακριβά ντεκόρ και τα ερωτικά παιχνίδια είναι σημαντικά στοιχεία για τις πελάτισσες.

Σχετικά με τους άνδρες η έρευνα ρωτάει αν ο ιδανικός εραστής θα πρέπει να είναι υπάκουος, φιλικός ή δεσποτικός, αδύνατος, μυώδης ή σωματώδης και αν χρειάζεται να έχει κάνει αποτρίχωση στην επίμαχη περιοχή.

Διερωτάται αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες ‘’περιποιητικούς’’ ή ‘’άγριους’’ και αν το όργανο ενός άνδρα θα πρέπει να είναι μέτριου μεγέθους, μεγάλο ή … πολύ μεγάλο.

Ήδη αρκετές γυναίκες δήλωσαν ότι θα πάνε στο πορνείο.

Μια 24χρονη είπε θα πήγαινε για μια νύχτα με γυναικοπαρέα για την εμπειρία. Μια άλλη εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να ανοίξουν και άλλα αρσενικά πορνεία.

"Δεν βλέπω το λόγο γιατί αυτό να μην είναι καλή ιδέα", υποστήριξε. "Όλο και περισσότερο οι γυναίκες νιώθουν σεξουαλικά απελευθερωμένες και πιο ανοιχτές στις χαρές, τον ενθουσιασμό και την αμαρτωλή ηδονή του σεξ και της βιομηχανίας του σεξ.

Οι γυναίκες είναι πιο ισχυρές και επιτυχημένες από ποτέ. Αν αυτό δεν αφήνει περιθώρια ή την επιθυμία για μια ολοκληρωμένη και σοβαρή σχέση, τότε ίσως είναι απολύτως λογικό να διεκδικήσουν οι γυναίκες την απόλαυση που δίνει ο πληρωμένος έρωτας, όπως ακριβώς κάνουν οι άνδρες εδώ και χρόνια".

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Έφυγε ο Λάζαρός μας…

Ήταν από τα λίγα βράδια που τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν αδιάκοπα… Η επαλήθευση του «No news, good news»… Διότι ένα sms διατάραξε τη φαινομενική γαλήνη. «Πέθανε ο Λάζαρος»…Κι ο Λάζαρος για όλους εμάς, που μεγαλώσαμε στον Φίλαθλο ήταν πάντα ένας. Δεν χρειαζόταν επώνυμο… Μουρκάκο τον ήξεραν μόνο οι αναγνώστες της εφημερίδας όπου έγραφε επί δεκαετίες (εσχάτως και στο contra.gr) και οι τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης από τις περιγραφές του…

Δεν μπορεί να είναι ένα ακόμα αστείο… Από αυτά τα αστεία που του έκαναν 15 χρόνια πριν στην εφημερίδα και τον έλουζε κρύος ιδρώτας…

Στα 45 του, ο καλός μας «Λάρι» άφησε τη γειτονιά μας… Διαβάζω καμιά φορά για άγνωστους σε μένα, που «αφήνουν φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια» και αδυνατώ να χρησιμοποιήσω τέτοιες φράσεις… Θα με κυνηγούσε ο Λάζαρος που μισούσε τα κλισέ κι έφτιαχνε κείμενα με λέξεις που άλλοι δημοσιογράφοι τις ψάχνουν στα λεξικά…

Ακόμα και τα δικά του λεξικά, όμως, θα ήταν πολύ φτωχά για να αποδώσουν όσα αισθανόμαστε όσοι νιώσαμε φίλοι του, όσοι υπήρξαμε συνάδελφοί του, όσοι ευτυχήσαμε να τον γνωρίσουμε, να πιούμε ένα κρασί, να περιμένουμε παρέα ένα γκολ της Λανς στο 90’ για το ταμείο, να απεργήσουμε ή να τον ακούμε να κάνει πλάκες σε όλους. Να μην έχει κακίες…

Είναι τόσο σπάνιο να βρεις τέτοιους ανθρώπους που να αγαπούν με ανιδιοτέλεια, χωρίς να ζητήσουν ποτέ κάτι… Κι ακόμα πιο σπάνιο να βρεις ανθρώπους στον δημοσιογραφικό χώρο που να μην έχουν αντιπάλους, εχθρούς…

Εχθρός του «Λάρι» ήταν μόνο όσοι έγραφαν κείμενα με τα… πόδια και έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα καλάμια… Γιατί εκείνος έγραφε αριστουργηματικά και έπαιζε μπάλα με δεξιοτεχνία, πριν πάρει τα ρημάδια τα κιλά που τον ταλαιπώρησαν…

Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία μας και ακριβώς επτά από τη στιγμή που χωρίστηκαν οι δρόμοι μας, νιώθω την ανάγκη να γράψω σε πρώτο ενικό… Για να του φωνάξω πόσο τυχερός ήμουν που τον γνώρισα στα πρώτα μου βήματα και να απολογηθώ που δεν πρόλαβα για τα γεμάτα αγάπη λόγια του, τον Μάρτιο του 2004, στη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας μου, να του πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σιγά μη σε αποχαιρετίσω, ρε Λάζαρε… Κάποια πλάκα έχεις σκαρώσει πάλι…

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες!

Οι γυναίκες είναι πιο ισχυρές και επιτυχημένες από ποτέ. Αν αυτό δεν αφήνει περιθώρια ή την επιθυμία για μια ολοκληρωμένη και σοβαρή σχέση, τότε ίσως είναι απολύτως λογικό να διεκδικήσουν οι γυναίκες την απόλαυση που δίνει ο πληρωμένος έρωτας, όπως ακριβώς κάνουν οι άνδρες εδώ και χρόνια".
:jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ιδρύω κόμμα εάν με καθαιρέσουν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011, 21:38

«Αν αυτό δεν είναι πολιτική δίωξη και προσπάθεια φίμωσής μου τότε τι είναι πολιτική δίωξη;».

Με αυτά τα λόγια αντιδρά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην καταδίκη του, σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Καταγγέλλει του αντιπάλους του, αποφεύγοντας να τους κατονομάσει, αλλά προειδοποιεί εκείνους που θα λάβουν την απόφαση να τεθεί σε αργία. «Ας το τολμήσουν… τους προκαλώ», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και απαντά στο ερώτημα σχετικά με τα σχέδια του σε περίπτωση που τεθεί σε αργία:

«Εδώ στο γραφείο μου υπάρχει ένα χαρτί με όνομα και αρχές οι οποίες θα εξαγγελθούν. Να περιμένετε σίγουρα μία κίνηση από εμένα».

Με αυτά τα λόγια ρίχνει το… γάντι στους πολιτικούς αντιπάλους, εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αν και αποφεύγει προς στιγμήν, όπως δηλώνει, να σχολιάσει την στάση του κόμματος του έναντι της καταδίκης του. «Σήμερα το απόγευμα ήλθε στην Θεσσαλονίκη για λίγο ο Πάνος Καμμένος και μου μετέφερε την στήριξη στο πρόσωπο μου από την πλειοψηφία των βουλευτών του κόμματος μου, του προέδρου και ορισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αυτό μου αρκεί προς το παρόν», σημειώνει με νόημα ο κ. Ψωμιάδης, αφήνοντας, προφανώς, τα περαιτέρω για αργότερα. Δεν αντιδρά και παραμένει ψύχραιμος, όταν του αναφέρεται πώς ο μόνος πολιτικός που τον στήριξε δημόσια πριν και μετά την καταδίκη του ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όταν ερωτάται σχετικά με την καταγγελία του για πολιτική δίωξη του και για προσπάθεια φίμωσης του, επανέρχεται στα προσφιλή του πολιτικά επιχειρήματα για το Μακεδονικό και τα Εθνικά Θέματα. Όταν δε κάποιος επιχειρεί να του αποσπάσει περισσότερες λεπτομέρειες για την σχεδιαζόμενη πολιτική κίνηση του, ξεφεύγει με μία λακωνική φράση: «Κανείς δεν γνωρίζει τίποτε...ούτε καν η γυναίκα μου».

Aκούστε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του κ. Ψωμιάδη στη zougla.gr

Νέα δήλωση Ψωμιάδη

Το Σάββατο, ο Π. Ψωμιάδης προέβη σε επίσημη γραπτή δήλωση, σχολιάζοντας την καταδίκη του από το Εφετείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη τη γραπτή δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

9/4/2011

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τέλος, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό προσφεύγω στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πιστεύοντας και ζητώντας τη δικαίωσή μου».
«Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.
Όμως δεν φοβόμαστε.

Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες.

Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.

Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη.

Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τους καταδίκασε μόλις πριν από πέντε μήνες. Όμως αυτοί συνεχίζουν.

Η επιδίωξη είναι προφανής: να ακυρώσουν τη λαϊκή ψήφο, να περιφρονήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, ποινικοποιώντας συστηματικά την διοίκηση.

Σε ό,τι με αφορά, ποτέ δεν έκρυψα την υπογραφή μου, δεν χρηματίστηκα, δεν χαρίστηκα, δεν δίστασα να συγκρουστώ ανοιχτά γι’ αυτά που πιστεύω. Μείωσα το πρόστιμο για παραβάσεις που αφορούσαν συνολικά 1.300 λίτρα νοθευμένου πετρελαίου κίνησης.

Ούτε υποβρύχια που γέρνουν παρήγγειλα, ούτε μιζοφόρες συμβάσεις για τηλεπικοινωνιακό υλικό υπέγραψα, ούτε off shore εταιρίες έχω, ούτε δημόσια χρήματα καταχράστηκα, ούτε δημόσια περιουσία ξεπούλησα, ούτε πρόστιμα επωνύμων μείωσα χίλιες φορές, ούτε συμμετείχα στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ούτε το μνημόνιο υπέγραψα.

Και σ’ αυτή την περίπτωση, έπραξα ό,τι μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου.

Όπως δέχτηκε το δικαστήριο, ακολούθησα τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας, δεν είχα δόλο να βλάψω κανέναν ούτε έβλαψα.

Ενήργησα ανθρώπινα και στα πλαίσια του νόμου βοηθώντας έναν άγνωστο σε μένα καρκινοπαθή που χαροπάλευε και τελικά, δυστυχώς, απεβίωσε. Για ένα μαγαζί που έκλεισε υπό το βάρος της ανίατης ασθένειας.

Αν οι υπάλληλοι οφείλουν να ενεργούν κατά το γράμμα του νόμου, εμείς οι πολιτικοί –οι εκλεγμένοι από το λαό- έχουμε υποχρέωση να τηρούμε το πνεύμα του νόμου. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα τιμωρούμε τους παραβάτες, αλλά δεν θα εξοντώνουμε τους συμπολίτες μας.

Όσοι μας κατηγορούν επειδή μειώσαμε το πρόστιμο σ’ έναν ετοιμοθάνατο, ας το πούνε ξεκάθαρα στο λαό.

Ας πουν στον κοσμάκη που του παίρνουν το σπίτι, γιατί χρωστά 1.000 ευρώ ότι «καλά του κάνουν».

Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα, για την ειρήνη.

Η δική μου κόκκινη γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων καθορίστηκε από την ιστορική αλήθεια, το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και την πατριωτική στάση του Ανδρέα Παπανδρέου και παραμένει σταθερή εδώ και είκοσι χρόνια: η Μακεδονία δεν πωλείται!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2011, 10:50

ελα ρε πανικα
emoticon-zorro.gif

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ωχ,αυτο ειναι απειλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Να κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι...
Διαφήμιση ΧΩΡΙΣ την παρουσία του Ελληνικού Κράτους ή επώνυμων Ελλήνων...
Διαβάστε παρακάτω... και δείτε - απολαύστε το βίντεο!!!!

Ο Andre Rieu είναι ένας 62χρονος Ολλανδός βιολιστής, από τα μεγαλύτερα εν ζωή ονόματα μαέστρων κλασικής μουσικής σήμερα στον κόσμο.Θεωρείται ο κορυφαίος ερμηνευτής στον κόσμο, των βάλς των Γιόχαν Στράους (πατέρα & υιού). Από το 1987 δημιουργεί την διάσημη ορχήστρα του: Johann Strauss Orchestra, με 50 περίπου εξαιρετικούς μουσικούς. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα & αίθουσες του κόσμου. Του έχει απονεμηθεί 2 φορές το World Music Award (κάτι σαν Όσκαρ για την παγκόσμια μουσική σκηνή κάθε είδους..) και έχει αρκετούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε ευρωπαϊκές χώρες, Αυστραλία και Βρετανία...
Το 2001 δίνει στην ιστορικότερη αίθουσα συναυλιών της Βρετανίας (και μια από τις πιο γνωστές ανά το κόσμο, μαζί με τη Σκάλα του Μιλάνου, το Madison Square Garden της Ν. Υόρκης κ.τ.λ), στο Royal Albert Hall του Λονδίνου,(έχουν παίξει και ερμηνεύσει εκεί κατά καιρούς όλοι οι μεγάλοι του 20αι.-από Κάλλας και Έντιθ Πιάφ μέχρι U2 kai Beatles) μια  από τις σπουδαιότερες συναυλίες του, το Millenium Concert, (η οποία μάλιστα ηχογραφείται ζωντανά και βγαίνει αργότερα σε δίσκο).
Επιλέγει για το κλείσιμο μιας συναυλίας, με έργα Strauss, Sostakovich, George Gersuin Glen Miller, και άλλων μεγάλων κλασικών των προηγούμενων, αλλά κυρίως  του 20 αι.,  το κομμάτι που περιλαμβάνει το βίντεο που ακολουθεί απ'το you tube. Το τι επακολουθεί στην αίθουσα το "περιγράφει" το ίδιο το βίντεο..
Η συναυλία δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με το επίσημο Ελληνικό Κράτος , δεν διοργανώθηκε από κάποιο κρατικό ή ιδιωτικό ελληνικό φορέα, ούτε συμμετέχει σ'αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο κάποιος Έλληνας, σαν μουσικός , μάνατζερ, οργανωτής ή απλός θεατής..(Το θέατρο είναι κατάμεστο από ..Βρετανούς -και όχι μόνο- όλων των ηλικιών).
Αυτός που "τιμάται" όμως από τον Andre Rieu, με την επιλογή του, είναι ένας κλασικός του 20αι. που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά όρια της νεοελληνικής μιζέριας και έχει γίνει μέρος της παγκόσμιας μουσικής πολιτιστικής κληρονομιάς εις το διηνεκές...
Το βίντεο στο you tube έχει πάνω από 2.000.000 προβολές..
Απολαύστε υπεύθυνα..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αναδημοσιεύω ένα email που πήρα.
Το ντοκιμαντέρ που προτείνει είναι καταπληκτικό!!

"ΕΝΑ ΝΤΟΚYΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου κλείνουμε την τηλεόραση, στα δελτία των 8 και των 9, και μπαίνουμε στο Ίντερνετ. Στη διεύθυνση xreokratia.gr  και debtocracy.gr, από τις 20:00 και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ (HD) που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.

Οι συντελεστές του Debtocracy συνομιλούν με ορισμένους από τους σημαντικότερους οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Οι δημοσιογράφοι Αρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, που υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρακολουθούν την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Έχοντας πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και μέσα από κινούμενα σχέδια και animation, το Debtocracy παρακολουθεί την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας από τη δεκαετία του 70 και εξηγεί τις έννοιες του απεχθούς και του παράνομου χρέους που βαραίνουν και την Ελλάδα.
Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος  Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, δημοσιογράφοι όπως o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take - Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ.  

Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Αγγελάκας και το μοντάζ ο Άρης Τριανταφύλλου ενώ την παραγωγή υπογράφει η εταιρεία BitsnBytes του Κώστα Εφήμερου. Την επιστημονική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Βατικιώτης.

Η δημιουργία του Debtocracy οφείλεται αποκλειστικά στους εκατοντάδες ανώνυμους και επώνυμους «συμπαραγωγούς» μας που κάλυψαν μέσα σε λίγες ημέρες τα έξοδα παραγωγής και συνέχισαν να συνεισφέρουν για τα έξοδα διανομής.

Χορηγοί επικοινωνίας
thepressproject.gr, tvxs.gr
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Μιχάλη Αλιμάνη στο τηλέφωνο 210-3425801
info@debtocracy.gr "

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
35 χρονη "γυναίκα- βαμπίρ" με 4 παιδιά!
Δημοσίευση : 09/04/2011 15:32 - Τελ. ανανέωση : 09/04/2011 15:50

Έχει γεμίσει σχεδόν 100% το σώμα της με τατουάζ, έχει «φυτέψει» κέρατα στο κεφάλι της και έχει προσθέσει έξτρα κοφτερά εμφυτεύματα στα δόντια της! Παρόλα αυτά, η 35χρονη Μαρία Χοσέ Κριστέρνα από το Μεξικό δηλώνει πως είναι μια φυσιολογική μητέρα…

H Μαρία Χοσέ Κριστέρνα, γνωστή ως "γυναίκα-βαμπίρ", παντρεύτηκε στην ηλικία των 17, ήταν εκπαιδευόμενη δικηγόρος και η οικογένειά της ήταν βαθειά θρησκευόμενη.

Σήμερα όμως, μάλλον έχει… αλλάξει αρκετά αφού τα τατουάζ που έχει καλύπτουν σχεδόν όλο το σώμα της,αλλά και τα «φυτεμένα» κέρατα στο κεφάλι της, αναρίθμητα σκουλαρίκια, ανοιχτόχρωμους φακούς επαφής σε ένα υπερφυσικό χρώμα και κοφτερά δόντια.

«Τα κέρατα που έχω συμβολίζουν τη δύναμη και προστέθηκαν χωρίς αναισθητικό. Τα μυτερά και κοφτερά δόντια που έχω είναι επειδή μου αρέσουν τα vampires από όταν ήμουν μικρό παιδί και έχω αλλάξει, ακόμη, το χρώμα των ματιών μου για να μοιάζω όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά», δήλωσε η εκκεντρική μεξικανή γυναίκα.

Τώρα το μόνο που θέλει να κάνει είναι να προσθέσει μερικά ακόμα κέρατα από τιτάνιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ώστε να ολοκληρώσει την εικόνα που έχει στο μυαλό της.

Τι άλλο θα δούμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
35 χρονη "γυναίκα- βαμπίρ" με 4 παιδιά!
Δημοσίευση : 09/04/2011 15:32 - Τελ. ανανέωση : 09/04/2011 15:50

Έχει γεμίσει σχεδόν 100% το σώμα της με τατουάζ, έχει «φυτέψει» κέρατα στο κεφάλι της και έχει προσθέσει έξτρα κοφτερά εμφυτεύματα στα δόντια της! Παρόλα αυτά, η 35χρονη Μαρία Χοσέ Κριστέρνα από το Μεξικό δηλώνει πως είναι μια φυσιολογική μητέρα…

H Μαρία Χοσέ Κριστέρνα, γνωστή ως "γυναίκα-βαμπίρ", παντρεύτηκε στην ηλικία των 17, ήταν εκπαιδευόμενη δικηγόρος και η οικογένειά της ήταν βαθειά θρησκευόμενη.

Σήμερα όμως, μάλλον έχει… αλλάξει αρκετά αφού τα τατουάζ που έχει καλύπτουν σχεδόν όλο το σώμα της,αλλά και τα «φυτεμένα» κέρατα στο κεφάλι της, αναρίθμητα σκουλαρίκια, ανοιχτόχρωμους φακούς επαφής σε ένα υπερφυσικό χρώμα και κοφτερά δόντια.

«Τα κέρατα που έχω συμβολίζουν τη δύναμη και προστέθηκαν χωρίς αναισθητικό. Τα μυτερά και κοφτερά δόντια που έχω είναι επειδή μου αρέσουν τα vampires από όταν ήμουν μικρό παιδί και έχω αλλάξει, ακόμη, το χρώμα των ματιών μου για να μοιάζω όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά», δήλωσε η εκκεντρική μεξικανή γυναίκα.

Τώρα το μόνο που θέλει να κάνει είναι να προσθέσει μερικά ακόμα κέρατα από τιτάνιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ώστε να ολοκληρώσει την εικόνα που έχει στο μυαλό της.

Τι άλλο θα δούμε...
Δεν εχει βρεθει καποια κοινωνικη υπηρεσια να παρει τα παιδια απο αυτην την δυστυχη σαλεμενη?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Πως τα εβαλε τα κερατα και μαλιστα εκανε και τατου πανω τους...!!!

λογικα πρεπει να χει αρκετο ρευστο η βαμπιρα για να τα κανει ολα αυτα.Ποιος απο δω μεσα θα ειχε συνευρεση μαζι της??...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Σε «ροζ» ταινία η Σίσσυ Χρηστίδου;

Την ομοιότητά της με πορνοστάρ κατήγγειλε σήμερα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες την Καλή Χαρά», Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε ότι έπαθε σοκ, όταν την...
πήρε φίλος της και της είπε ότι πρωταγωνιστεί σε ταινία με «πονηρό» περιεχόμενο! Μάλιστα, η ταινία κυκλοφορούσε ελεύθερα στο διαδίκτυο με την λεζάντα «Δείτε την Χρηστίδου σε τολμηρές σκηνές». Η κουβέντα ξεκίνησε όταν η καλεσμένη της εκπομπής, Κατερίνα Ζαρίφη, αποκάλυψε πώς ένας φίλος της είδε την κοπέλα του σε… «ροζ» ταινία!

Read more:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πολλεs  ομοιοτητεs γμτ μου

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
και ποια είναι η αυτή η πορνοστάρ;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η κλωνα .....τηs Σισσυ :grin:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σε «ροζ» ταινία η Σίσσυ Χρηστίδου;

Την ομοιότητά της με πορνοστάρ κατήγγειλε σήμερα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες την Καλή Χαρά», Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε ότι έπαθε σοκ, όταν την...
πήρε φίλος της και της είπε ότι πρωταγωνιστεί σε ταινία με «πονηρό» περιεχόμενο! Μάλιστα, η ταινία κυκλοφορούσε ελεύθερα στο διαδίκτυο με την λεζάντα «Δείτε την Χρηστίδου σε τολμηρές σκηνές». Η κουβέντα ξεκίνησε όταν η καλεσμένη της εκπομπής, Κατερίνα Ζαρίφη, αποκάλυψε πώς ένας φίλος της είδε την κοπέλα του σε… «ροζ» ταινία!

Read more:

πως μπορεί κάποιος να καταγγέλει την ομοιότητα????? :think: :think: :think:
τι ακριβώς κατήγγειλε δλδ? το ότι μοιάζει με μια πορνοστάρ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom