Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εξωφρενικό! Βγάλαμε ελληνικά νησιά στο σφυρί!

Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο… σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά.
Τα νησάκια που πωλούνται είναι:
ΚΑΡΔΙΩΤΙΣΣΑ - Κεντρικό Αιγαίο – Σύνδεση με Φολέγανδρο και Σίκινο
280 στρέμματα, τιμή πώλησης: 6.500.000 ευρώ
ΝΑΥΣΙΚΑ: Έχει 2 φυσικά λιμάνια – Υποδοχή Ferry
1.280 στρέμματα, τιμή πώλησης: 6.900.000 ευρώ
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πολύ κοντά σε Αθήνα και Κόρινθο
300 στρέμματα, τιμή πώλησης: 15.500.000 ευρώ
ΒΟΥΒΑΛΟΣ: Κολυμπήστε με τα... δελφίνια σε αυτό το θεσπέσιο νησί, σ΄ έναν κόλπο περιτριγυρισμένο από τη θαυμάσια θέα των βουνών της Δ. Ελλάδας.
31.63 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Δίπλα στην Πελοπόννησο, δύο ώρες από την Αθήνα
750 στρέμματα
ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Με καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας
2,5 στρέμματα, τιμή πώλησης: 1.500.000 ευρώ
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ «ΛΙΧΝΑΡΙ»: Ιδανικό για ανάπτυξη οικισμού
95 στρέμματα, τιμή πώλησης: 3.000.000 ευρώ
ΤΡΑΓΟΝΗΣΙ: Κοντά στην Αθήνα, ιδανικό για ιδιωτικό θέρετρο
90 στρέμματα
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ 01: 2 φυσικά λιμάνια και 2 φυσικές ακτές. Το νησί διαθέτει λόφους με υψόμετρο 77 μ. από τη θάλασσα.
170 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος
"ΜΙΚΡΗ ΑΜΟΡΓΟΣ":
494 στρέμματα, τιμή πώλησης 6.100.000 ευρώ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ 03: Ένα από τα πέντε στο σύμπλεγμα νησιών Εχινάδες. Εύκολη πρόσβαση από Αθήνα.
49.4 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ 02: Ιόνιο πέλαγος
58.3 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος.

Επισκέπτης

Ελαααα..πραγματικά απίστευτο.Μου γκρέμισες την εικόνα του βαρύ αρσενικού που είχα πλάσει στο μυαλό μου για σένα. :jerking:

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Ελαααα..πραγματικά απίστευτο.Μου γκρέμισες την εικόνα του βαρύ αρσενικού που είχα πλάσει στο μυαλό μου για σένα. :jerking:

Για μένα είναι συμπαθής ο ΦΩΤΗΣ...
Μεγάλη διαφορά από όλες τις αγριοπουστάρες και κρυφοπουστάρες της TV που δεν τις αντέχω να βλέπω και ακούω......

Επισκέπτης
Γιακουμάτος: "Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Βουλή και τους ξέρουμε"

«Φωτιές» άναψε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος, που με αφορμή την δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τις ερωτικές του προτιμήσεις, αποκάλυψε στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα" ότι στην Βουλή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι μάλιστα το κρύβουν και δημιουργούν οικογένειες – βιτρίνες.

«Στην Βουλή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και το ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό – αποκάλυψη (χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν πρόκειται για βουλευτή).

«Έτυχα μάρτυς σε ένα κέντρο με ένα ζευγάρι χαριτωμένο. Η κοπέλα μια κούκλα καθόταν με τον σύζυγο δίπλα της και κάποια στιγμή έρχεται ένας, ο αντίζηλος, και του λέει «σήκω πάνω, δεν ντρέπεσαι λίγο. Τότε έμαθε η κοπέλα την αλήθεια».

Ο κ. Γιακουμάτος υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι και της Βουλής και εκτός Βουλής καλό είναι να αποκαλύπτουν την ερωτική τους ταυτότητα και να μην κρύβονται.

Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους..αλλά γεμίσαμε πουσταριά ρε παιδί μου..

Επισκέπτης
                                   [size=16pt]Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Σειρηνάκης;[/size]

Ο γνωστός σε όλους μας Δημήτρης Σειρηνάκης της Sirina Entertainment εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα Media.

Αρχικά με την κυκλοφορία καθημερινής εφημερίδας ύφους life style και μετέπειτα με τον δικό του τηλεοπτικό σταθμό.

Σήμερα διάβασα αυτό..Νέα εβδομαδιαία εφημερίδα από τον παραγωγό Δημ. Σειρηνάκη

Ο γνωστός παραγωγός πορνό ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης ανοίγει τα φτερά του στον χώρο των media και από την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου θα κρεμάσει στα περίπτερα μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα με τίτλο, «Sirina News» που θα φέρει την υπογραφή του. Η δημοσιογραφική ομάδα που θα την παράγει θα προσπαθήσει να φέρει στο προσκήνιο εναλλακτικά θέματα που σπάνια φιλοξενούνται στον παραδοσιακό Τύπο, καλύπτοντας όμως και την τρέχουσα ειδησεογραφία. Το σχήμα της εφημερίδας θα είναι όπως αυτό των αθηναϊκών free press, με καρφίτσα και θα τυπώνεται στην Ίριδα. Θα κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή με δώρο 3 DVD, το ένα δράσης και τα άλλα δύο ερωτικού περιεχομένου και θα κοστίζει 4,90 ευρώ. Λίγο νωρίτερα ο γνωστός παραγωγός αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, με σάιτ που θα φιλοξενεί ειδήσεις από τον χώρο της σόου μπιζ, ενώ θα διαθέτει και web TV

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιακουμάτος: "Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Βουλή και τους ξέρουμε"

«Φωτιές» άναψε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος, που με αφορμή την δήλωση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τις ερωτικές του προτιμήσεις, αποκάλυψε στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα" ότι στην Βουλή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι μάλιστα το κρύβουν και δημιουργούν οικογένειες – βιτρίνες.

«Στην Βουλή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και το ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό – αποκάλυψη (χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν πρόκειται για βουλευτή).

«Έτυχα μάρτυς σε ένα κέντρο με ένα ζευγάρι χαριτωμένο. Η κοπέλα μια κούκλα καθόταν με τον σύζυγο δίπλα της και κάποια στιγμή έρχεται ένας, ο αντίζηλος, και του λέει «σήκω πάνω, δεν ντρέπεσαι λίγο. Τότε έμαθε η κοπέλα την αλήθεια».

Ο κ. Γιακουμάτος υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι και της Βουλής και εκτός Βουλής καλό είναι να αποκαλύπτουν την ερωτική τους ταυτότητα και να μην κρύβονται.

Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους..αλλά γεμίσαμε πουσταριά ρε παιδί μου..

οι χειρότεροι είναι αυτοί που είναι πούστηδες στην ψυχή και στην συμπεριφορά τους....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οι χειρότεροι είναι αυτοί που είναι πούστηδες στην ψυχή και στην συμπεριφορά τους....
Eιναι ισως βαρυ αυτο, αλλα οι περισσοτεροι γκευ ειναι πουστηδες και στη ψυχη. Δεν ξερω, η γυναικεια ψυχολογια παει μαζι με τις σεξ. προτιμησεις μαλλον...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eιναι ισως βαρυ αυτο, αλλα οι περισσοτεροι γκευ ειναι πουστηδες και στη ψυχη. Δεν ξερω, η γυναικεια ψυχολογια παει μαζι με τις σεξ. προτιμησεις μαλλον...

φίλε δεν ξέρω αλλά στα 55 μου χρόνια έχω γνωρίσεις πολλούς πούστηδες που ήταν ΑΝΤΡΕΣ και πολλούς άντρακλες που ήταν ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ , όπως επίσης πολλές πουτάνες που ήταν πραγματικές ΚΥΡΙΕΣ και κυρίες που ήταν ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
φίλε δεν ξέρω αλλά στα 55 μου χρόνια [glow=red,2,300]έχω γνωρίσει  πολλούς πούστηδες[/glow] που ήταν ΑΝΤΡΕΣ και πολλούς άντρακλες που ήταν ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ , όπως επίσης πολλές πουτάνες που ήταν πραγματικές ΚΥΡΙΕΣ και κυρίες που ήταν ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...
:rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρη ότι δεν ανήκουν σε ιδιώτες και όχι στο Δημόσιο;
Kι αν ανηκουν στο δημοσιο, τι το κακο? Ειναι ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ γη και θα αξιοποιηθει! Αν το δημοσιο πουλησει ενα οικοπεδο του π.χ. στη Μαυροσουβαλα δεν υπαρχει προβλημα? Ετσι κι αλλιως ο αιγιαλος κι η παραλια των νησιων ειναι δημοσια και οποιος θελει θα μπορει να παει για μπανιο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
φίλε δεν ξέρω αλλά στα 55 μου χρόνια έχω γνωρίσεις πολλούς πούστηδες που ήταν ΑΝΤΡΕΣ και πολλούς άντρακλες που ήταν ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ , όπως επίσης πολλές πουτάνες που ήταν πραγματικές ΚΥΡΙΕΣ και κυρίες που ήταν ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η γκαβη ξανα
21 χρόνια μετά, η Έλλη Στάη ξανά στην ΕΡΤ, όπου και  πρωτοξεκίνησε.
αλλη μια επιτυχια του ΠΑΣΟΚ.
Σε λιγο και ο Τερενς Κουικ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Η ερώτηση μπορεί να ακούγεται απλοϊκή και η απάντηση αυτονόητη, αλλά δεν υπάρχει στην πράξη καμία ουσιαστική έρευνα για το προφίλ των ανδρών και τα κίνητρά τους για το πληρωμένο σεξ.

Πρόσφατη έρευνα στο Λονδίνο, που επιχείρησε να διασαφηνίσει τους λόγους που οδηγούν στην αναζήτηση του πληρωμένου έρωτα σε άνδρες που είχαν τέτοιες εμπειρίες στο παρελθόν, δίνει μια πρώτη εικόνα. Ανάμεσα στους λόγους ήταν η μοναξιά, η επιθυμία για «καθαρό σεξ», ενώ υπήρξαν ερωτηθέντες που δήλωσαν πως «δεν τρέχει τίποτα» ή «είναι σαν να πίνεις μια μπίρα».

Η πορνεία και το πληρωμένο σεξ φαίνεται πως διιστορικά από τις αρχαίες ιέρειες μέχρι τις παραδοσιακές γκέισες, αλλά και τα σύγχρονα πριβέ κλαμπ για τέτοιου είδους υπηρεσίες έλκουν την ανδρική φαντασία και ίσως όλοι οι άνδρες να ήθελαν αυτήν την εμπειρία, ακόμα και αν έχουν ηθικούς φραγμούς και δεν προχωρούν. Οι οίκοι ανοχής στη βιομηχανική κοινωνία και την αστική ηθική συνοδεύουν τη συσσώρευση πληθυσμών στις πόλεις και σχεδόν νομιμοποιούνται στη συνείδηση των αστικών κοινωνιών ως μια απαραίτητη υπηρεσία στην καταπιεσμένη Libido των ανδρών, όπου στο γάμο βλέπουν τη σύζυγο ως ... παιδομηχανή και λιγότερο σαν ερωμένη.

Η μαρξιστική εκδοχή αυτής της συμπεριφοράς είναι πως οι άνδρες πληρώνοντας το σεξ το απολαμβάνουν περισσότερο, γιατί το κάνουν αναγνωρίσιμο και ελεγχόμενο σε σχέση με το σεξ που ιδεολογικοποιείται συναισθηματικά, άρα δεν ελέγχεται. Το πληρωμένο σεξ έχει ίσως αυτή τη μαγεία που ενέχει η κρυφή υπεράξια του χρήματος, που ενώ συμβολικά είναι ένα απλό χαρτί ή ένα φτηνό μέταλλο ή μια πλαστική κάρτα, υποκρύπτει την τεραστία αγοραστική δύναμη που κάνει τους ανθρώπους ασφαλείς, αλλά και άπληστους ταυτόχρονα, σε βαθμό φόνου πολλές φορές.

Η σεξουαλική πράξη και για τα δύο φύλα, εκτός από την ασυνείδητη εντολή που υπάρχει από την εποχή της γένεσης, στηρίζεται και πυροδοτείται από τις σχέσεις εξουσίας και καθυπόταξης του άλλου, που στη πρωτόγονη μορφή και προπολιτισμική ιστορία είναι η μάχη του ισχυρότερου και υγιέστερου, απέναντι στον αδύνατο και ασθενή.

Στα ζώα η μάχη αυτή πολλές φορές είναι και θανατηφόρα, ενώ στους ανθρώπους, αν και λιγότερο επικίνδυνη, έχει και μια τέτοια διάσταση επίσης.

Ο άνδρας στη μάχη των φύλων και του οργασμού θα χάσει πάντα από το θηλυκό που μπορεί να διατηρεί τον οργασμό του απεριόριστα αλλά και αόρατα πολλές φορές, δίνοντάς του τη θέση του υποδεέστερου και αδύναμου σε μια μάχη που τα φαινόμενα απατούν, αφού η ανδρική κυριαρχία είναι καταγεγραμμένη ως δεδομένη και φυσική τάξη, όπου ο άνδρας είναι ενεργητικός και η γυναίκα παθητική και αδύναμη.

Σε αυτή την αγωνία του άνδρα που ενώ κοινωνικά είναι ισχυρός, αλλά στον έρωτα ανίσχυρος, η εξαγορά του οργασμού της γυναίκας στα πορνεία αλλά και σε σχέσεις, όπου η ηδονή έχει αντίτιμο με συμβολισμό οικονομικό, φαίνεται να ανακουφίζει τον άνδρα από την αγωνία του ποιος έχει τον έλεγχο του οργασμού.

Η εξαγορά του οργασμού της γυναίκας ξαναδίνει στον άνδρα μια ξεκάθαρη σχέση υποταγής του κατώτερου θηλυκού από το ανώτερο και δυνατό άρρεν, τροφοδοτώντας τη ζωική εντολή ferum feratum που στη πηγή της ασυνείδητης σεξουαλικής ηδονής μοιάζει να είναι η πιο έντονη, γιατί απλώς είναι αυτή που ακουμπά στις πρωτεϊκές αρχές της ηδονής πριν τις περιγράψουν ο λόγος, η γλώσσα και ο πολιτισμός.

Με απλά λόγια, ο άνδρας με το πρωτόγονο συναίσθημα και ένστικτο, προτιμά συνήθως αυτές τις σεξουαλικές σχέσεις που δεν εμπλέκονται με τις αξίες ηθικού πολιτισμού, όπου η γυναίκα δεν είναι πλέον μια παθητική ερωμένη αλλά και σύντροφος και μητέρα και φίλη.

Ο άνδρας στον οίκο ανοχής εκδικείται τη γυναίκα πόρνη, άπιστη και πολυγαμική, αφού στη καθημερινή του σχέση δεν μπορεί παρά να υποτάσσεται στον ανώτερο βιολογικά και ιδεολογικά οργασμό της γυναίκας, που σωματικά τον υποτάσσει αλλά και τελεολογικά τον καταβαραθρώνει, αφού αυτήν επέλεξε η φύση για το μυστήριο της αναπαραγωγής του είδους, άρα και του ίδιου του άνδρα που κάποια μητέρα τον γέννησε.
Άρα τον εξουσίασε, τον εκπαίδευσε, χωρίς να αποκαλύψει όμως τα μυστικά του οργασμού της.

Το παραπάνω editorial υπογράφει ο Κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών zougla.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom