Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
εφοριακός που δεν έχει γαμήσει τουλάχιστον μία φορολογουμένη, μία λογίστρια και μία πουτάνα (τζάμπα) δεν πιάνει μία σαν ελεγκτής... Το όνειρο μου ήταν να πείσω τον διευθυντή να πάμε για έλεγχο στα ζουζανοκόριτσα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
"Για εμπορία όπλων και ναρκωτικών συνελήφθη διευθυντής ΔΟΥ"

Από υπηρεσιακής πλευράς, θα τον παραπέμψουν στο πειθαρχικό συμβούλιο "με το ερώτημα της απόταξης".

Όμως, το συμβούλιο θα επιφυλαχθεί να βγάλει πόρισμα, μέχρι "να τελεσιδικήσει η εναντίον του ποινική δίωξη".  Δηλαδή σε 5 - 7 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, θα πληρώνεται κανονικά από τον δημόσιο κορβανά.

Επισκέπτης
                            [size=16pt]Το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton πουλάει μαϊμούδες! [/size]

Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!!

Αλήθεια είναι .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τι λε ρε παιδί μου

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
                            [size=16pt]Το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton πουλάει μαϊμούδες! [/size]

Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!!

Αλήθεια είναι .
αυτά που πουλάς εσύ, είναι original ??

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η γκόμενα ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ... :new_shocked:

Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι ήταν μαζί του για τα φράγκα (όσα έτρωγε και όσα θα της άφηνε προφανώς...)

Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι και εκείνος το γνώριζε, αλλά ήθελε να περνάει καλά... :sunglasses:

[size=17pt]Ας τα χαρεί τα φράγκα η κάργια τώρα που επιτέλους τον έφαγε [/size] :birdman:

[size=14pt]Το δράμα της χήρας του Μοδινού[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011, 10:34

«Βρίσκομαι σε απόγνωση. Τα χρήματα που έχω αυτή τη στιγμή μου φτάνουν για να περάσω ένα μήνα», είπε χαρακτηριστικά η χήρα του Τζον Μοδινού, Ροξάνα Τσετάλι, στην εφημερίδα «Espresso» και πρόσθεσε: «Μόνο το ενοίκιο για το σπίτι είναι 550 ευρώ. Δεν έχω ασφάλεια αφού ο Τζον δεν πρόλαβε να με συμπεριλάβει στο βιβλιάριό του και εγώ δεν εργάζομαι για να έχω δικό μου μισθό».

Βυθισμένη στη θλίψη και αποχαιρετά σήμερα τον αγαπημένο της στο χωριό Όμοδος στη Λεμεσό.

Πηγή: www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=238403&cid=11]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=238403&cid=11[/url]

:think: :think: :think:

oenas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0

Αλήθεια είναι .

[size=10pt]Εντύπωση μου κάνει που τον βρήκες εσύ αυτό το blog…[/size]

Επισκέπτης
[size=10pt]Εντύπωση μου κάνει που τον βρήκες εσύ αυτό το blog…[/size]
Hξερα το γεγονος απο πρώτο χέρι,γκούγκλαρα "Louis Vuitton Σδοε" και μου έβγαλε το μπλογκ αυτό και κανενα 2 άλλα..
Τωρα έχουμε νεότερα όμως...

Σε διάψευση προχώρησε η εταιρία πολυτελών ειδών και αξεσουάρ Louis Vuitton σχετικά με τα σχόλια που αναρτήθηκαν χθες και σήμερα σε blogs για επέμβαση του ΣΔΟΕ στο κατάστημα της Κηφισιάς, σύμφωνα με τα οποία το κατάστημα διέθετε πλαστά προϊόντα του γαλλικού οίκου.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
"Για εμπορία όπλων και ναρκωτικών συνελήφθη διευθυντής ΔΟΥ"

Από υπηρεσιακής πλευράς, θα τον παραπέμψουν στο πειθαρχικό συμβούλιο "με το ερώτημα της απόταξης".

Όμως, το συμβούλιο θα επιφυλαχθεί να βγάλει πόρισμα, μέχρι "να τελεσιδικήσει η εναντίον του ποινική δίωξη".  Δηλαδή σε 5 - 7 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, θα πληρώνεται κανονικά από τον δημόσιο κορβανά.
εεεεμ αυτα ειναι τα χαλια μας

Στην αγγλια επιασαν εναν που καταχραστηκε 16.000 λιρες βουλευτη και τον ριξανε φυλακη μετα απο δικη εξπρες 6 μηνων !!!!!

Εδω μας κλεβουν μας κανουν τα παντα και δεν τρεχει τιποτα....

Επισκέπτης
                                  [size=16pt]"ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ"[/size]

"ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε
Έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό
πτώχευση εταιρείας " ΑΤΛΑΝΤΙΚ". Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού
έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων.

Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα
δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο
προηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.

Ιδού, λοιπόν, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν αποσκοπούν
στο κέρδος και μόνον. Αυτή η είδηση είναι και συγκινητική. Φαντασθείτε
τη χαρά αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έκαναν
πραγματικά Χριστούγεννα μετά από τέτοιο ζόφο.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275

1000 Μπράβο! :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ψεύτικες υποσχέσεις..
Όχι μια, ούτε δύο αλλα πεντακόσιες ολόκληρες ώρες πάλευε ένας Καναδός να μεγαλώσει το πέος του χρησιμοποιώντας το X4 Extender Deluxe Edition, που υποσχόταν άμεσα αποτελέσματα. Εκτός απο πολλές ώρες "δουλειάς" ξόδεψε συνολικά και 762 δολλάρια.. Παρά τις προσπάθειες δεν είδε καμία βελτίωση στο μέγεθος με αποτέλεσμα να κάνει μήνυση στην εταιρεία που λανσάρει το συγκεκριμένο προιόν.. Η εταιρεία τώρα απο....
πλευράς της δεν δέχεται τους ισχυρισμούς του Καναδού και υποστηρίζει πως το προϊόν της έχει 100% επιτυχία.. Η συνέχεια στα δικαστήρια..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Επισκέπτης

[size=16pt]Μπουτάρης: «Ναι» στην «γειτονιά του έρωτα»[/size]

Την πρόταση να δημιουργηθεί «γειτονιά του έρωτα» σε μη κατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που θα οριοθετήσει ο Οργανισμός Ρυθμιστικού, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε, σήμερα, στο δημαρχείο με αντιπροσωπεία ιεροδούλων.

Οι ιερόδουλες εξέθεσαν στον δήμαρχο τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μη ανανέωση των αδειών λειτουργίας των οίκων ανοχής. Ο κ. Μπουτάρης υποσχέθηκε να θέσει το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης, ο δήμαρχος θα συναντηθεί με κατοίκους της δυτικής πλευράς της πόλης, προκειμένου να ακούσει και τις δικές τους απόψεις, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις στο ζήτημα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Γυναικεία γεννητικά όργανα σε γκρο πλαν

Ο «βασιλιάς της πρόκλησης», ο Ιταλός φωτογράφος Ολιβιέρο Τοσκάνι, κατάφερε μία ακόμη φορά να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με ένα νέο διαφημιστικό ημερολόγιο.
Στο ημερολόγιο, για κάθε μήνα υπάρχει η φωτογραφία ενός διαφορετικού γυναικείου αιδοίου, με την εναλλαγή ξανθών, μελαχρινών ή κόκκινων γυναικείων γεννητικών οργάνων σε γκρο πλαν.

«Θα ήθελα να αφαιρέσω την αίγλη από τις παραδοσιακές φωτογραφίες μόδας, όπου οι γυναίκες περπατούν χαζεύοντας με τακούνια στιλέτο, προβάλλοντας τα πολύ έντονα κόκκινα χείλη τους και όπου φαίνονται τα πάντα εκτός από το τρίγωνο του γυναικείου αιδοίου, που είναι η πραγματική πηγή της γοητείας», εξηγεί ο διάσημος φωτογράφος.

Για τον Τοσκάνι, οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν ένα σύμβολο της φυσικής ομορφιάς.

Το εν λόγω ημερολόγιο αποτελεί το διαφημιστικό προϊόν του συνεταιρισμού της Τοσκάνης “Vera Pelle”, ενός ομίλου βυρσοδεψών, που χρησιμοποιεί φυσικές χρωστικές από φυτά.

Φεμινιστικές οργανώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατεία για να εμποδίσουν την κυκλοφορία του. «Έχουμε σκανδαλιστεί από αυτό το πολλοστό παράδειγμα στο οποίο το γυναικείο σώμα χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς λόγους», δήλωσε η Ρομπέρτα Γκαβάνια, από την οργάνωση Artemisia. «Μήπως ο Τοσκάνι υπονοεί ότι η ουσία των γυναικών βρίσκεται στο αιδοίο τους;», προσθέτει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 69χρονος μιλανέζος φωτογράφος βάζει στο στόχαστρο τον κόσμο της μόδας. Το 2007 είχε εξαπολύσει εκστρατεία κατά της ανορεξίας με το μοντέλο Ιζαμπέλ Καρό, η οποία έπασχε από ανορεξία και πέθανε τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Ο Τοσκάνι υπερασπίζεται με πάθος την τελευταία του δουλειά: «Υπάρχουν πολλά ημερολόγια με σέξι γυναίκες που δείχνουν τους μηρούς τους. Οι φωτογραφίες μου δεν είναι καθόλου διαβολικές, αιχμαλωτίζουν ένα όμορφο και υγιές μέρος του σώματος».

Το ημερολόγιο, το οποίο βγήκε σε 76.000 αντίτυπα, θα διανεμηθεί μαζί με την ιταλική έκδοση του περιοδικού "Rolling Stone".

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φεμινιστικές οργανώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατεία για να εμποδίσουν την κυκλοφορία του. «Έχουμε σκανδαλιστεί από αυτό το πολλοστό παράδειγμα στο οποίο το γυναικείο σώμα χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς λόγους», δήλωσε η Ρομπέρτα Γκαβάνια, από την οργάνωση Artemisia. «Μήπως ο Τοσκάνι υπονοεί ότι η ουσία των γυναικών βρίσκεται στο αιδοίο τους;», προσθέτει.

Αν δεν ειναι εκει,τοτε που ειναι σινιορα Ρομπερτα;

Τοσκανι λιμπερο!

Επισκέπτης
                        [size=18pt]Super γιαγιά ξεφτιλίζει τις τράπεζες[/size]

55282350953348472122.jpg

Σας παρουσιάζουμε ένα γράμμα που έστειλε μια 96άχρονη γυναίκα σε μια Τράπεζα... Ο Διευθυντής της Τράπεζας που το έλαβε το βρήκε τόσο διασκεδαστικό, που το δημοσίευσε στην εφημερίδα «New York Times».

«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να.....
πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν
ούτε 3 νανοδευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!

Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω και για το πρόστιμο των 30 δολαρίων που χρεώσατε το λογαριασμό μου ως πέναλτι για την
ταλαιπωρία που προκάλεσα στην Τράπεζά σας. Η ευγνωμοσύνη μου ξεχειλίζει κυρίως γιατί με κάνατε να ξανασκεφτώ τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζω τα οικονομικά μου.

Έχω προσέξει πως κάθε φορά που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας η μόνη μου παρηγοριά είναι η απρόσωπη και ασύμφορη
οντότητα που έχει γίνει η Τράπεζά σας.

Από εδώ και στο εξής, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, θα κάνω τις
> συνδιαλλαγές μου μαζί σας προσωπικώς. Οι πληρωμές της
υποθήκης και του δανείου μου δε θα γίνονται αυτόματα, αλλά θα φτάνουν στην Τράπεζά σας με επιταγή στο όνομα ενός υπαλλήλου, που θα ορίσετε εσείς. Να θυμάστε πως είναι αδίκημα να ανοιχτεί η αλληλογραφία που θα περιέχει την επιταγή από κάποιον άλλον και όχι από τον παραλήπτη.

Σας επισυνάπτω την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει ο υπάλληλος που θα ορίσετε. Σας ζητώ συγγνώμη για το 8σελιδο
μέγεθός της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζω γι' αυτόν όσα γνωρίζει η
Τράπεζά σας για μένα.
Σημειώστε πως όλες οι πληροφορίες που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του θα πρέπει να υπογραφούν από το αρμόδιο
Υγειονομικό τμήμα, ενώ και οι πληροφορίες για τα οικονομικά του θα
πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα θεωρημένα αντίγραφα-ντοκουμέντα.
Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδώσω ένα PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο υπάλληλός σας στις συναλλαγές μαζί μου.
Λυπάμαι, αλλά δε θα είναι μικρότερο από 28 νούμερα - τόσα είναι και τα νούμερα που πληκτρολογώ κάθε φορά που καλώ το telephone banking και πρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου. Κι επειδή, όπως λένε, η μίμηση είναι η υπέρτατη κολακεία, επιτρέψτε μου να σας αντιγράψω.

Επιτρέψτε μου επίσης να σας γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα. Όταν θα μου τηλεφωνείτε, θα πατάτε τα ακόλουθα κουμπιά:

1. Για να κλείσετε ραντεβού να με δείτε.
2. Για να με ρωτήσετε για μια πληρωμή που δεν έγινε.
3. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο σαλόνι σε περίπτωση που είμαι εκεί.
4. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην κρεβατοκάμαρα σε περίπτωση που κοιμάμαι.
5.. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην τουαλέτα σε περίπτωση που με καλεί η φύση.
6. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο κινητό μου σε περίπτωση που λείπω από το σπίτι.
7. Για να στείλετε e-mail στον υπολογιστή μου, απαιτείται ένας μυστικός κωδικός, ο οποίος και θα σας αποσταλεί εν ευθέτω χρόνω.
8. Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να ξανακούσετε τις επιλογές 1-7.
9. Για να διατυπώσετε κάποιο αίτημα ή παράπονο. Κατόπιν θα μπείτε σε αναμονή ανάλογα με την πληρότητα του αυτόματου τηλεφωνητή μου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος θα παίζει χαλαρωτική μουσική. Αν, ωστόσο, χρειαστεί να περιμένετε πολύ, λυπάμαι, αλλά ακολουθώντας και πάλι το παράδειγμά σας, θα πρέπει να σας χρεώσω με ένα ποσό για τη διαδικασία.

Κλείνοντας, σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο και λιγότερο κερδοφόρο νέο έτος.
Η ταπεινή σας πελάτισσα…»

:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom