Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως εγώ θα πεθάνω από νευρική όρεξη...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάντως πρόκειται για μια (ψυχική) ασθένεια που προπολεμικά δεν υπήρχε.

Δεν ξέρω αν υπήρχε και τις δεκαετίες '60 και '70...

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως πρόκειται για μια (ψυχική) ασθένεια που προπολεμικά δεν υπήρχε.

Δεν ξέρω αν υπήρχε και τις δεκαετίες '60 και '70...

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.

Συμφωνώ, δεν το έχω μελετήσει κιόλας το θέμα αλλά νομίζω ότι κεντρικό της στοιχείο είναι το μίσος για τον εαυτό σου. Άλλοι το εκφράζουν τρώγοντας, άλλοι μη βάζοντας τίποτα στο στόμα τους...
Δεν είμαι σίγουρη αν δεν υπήρχε παλιότερα, μπορεί η συγκεκριμένη έκφραση αυτού του μίσους να μην υπήρχε παλιότερα γιατί η τρέλα με τα πολύ αδύνατα σώματα είναι χαρακτηριστικό των τελευταίων δεκαετιών.

Εμένα με στεναχωρεί πολύ αυτή η γενική τάση που έχουν οι άνθρωποι (και δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω) να μη μας ευχαριστεί ο εαυτός μας πάντως...  :-

Edit:  Αχάαα, Bite, πολύ ενδιαφέρον... Μάλλον είναι παλιό το φαινόμενο αλλά τώρα τελευταία έχει γίνει επιδημία

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ο θανατος ενος νεου ανθρωπου ειτε ξανθου, ειτε μαυρου, ειτε οτιδηποτε ειναι λυπηρο γεγονος.

Τι αραγε οδηγησε αυτην την κοπέλα να παθει "νευρικη ανορεξια"?

Εαν ειναι η μανια που εχουν οι σημερινες κοπέλες για αδυνατη σιλουετα, ετσι οπως "προσταζει" το Modeling και συνηγορουν οι διαφοροι μοδιστροι ειναι 1000 φορες ακομα πιο κριμα.

Αν και λιγο ασχετο με το θεμα, ποιος τους εχει πει οτι ειναι ωραιες τοσο αδυνατες????

Κ όχι μόνο..γενικά από παντού δέχονται πιέσεις οι γυναίκες να είναι όσο πιο αδύνατες γίνεται.
κ από το πιο κοντινό κοινωνικό περιβάλλον τους ακόμα...
οι άντρες δεν δέχονται ανάλογες πιέσεις,
για αυτό κ δεν βλέπουμε άντρες να πεθαίνουν από νευρική ανορεξία..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο ο πατέρας του είχε πετάξει από την ψηλότερη γέφυρα της Μελβούρνης, την Γουέστγκεϊτ. Ο δράστης φέρεται να είναι σχιζοφρενής, ενώ είχε και κάποια προβλήματα νομικής φύσης με την σύζυγό του.

Οι διερχόμενοι οδηγοί τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματά στη γέφυρα Γουέστγκεϊτ, και έναν άνδρα να πετάει το κοριτσάκι από ύψος 50 μέτρων στον ποταμό Γιάρα. Την ώρα της πράξης του, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα άλλα δύο παιδιά του – ηλικίας έξι και οκτώ ετών – τα οποία παρακολουθούσαν τον πατέρα τους να πετάει την αδελφή τους από την γέφυρα.

Ο 35χρονος Άθα Φίλιπ Φρίμαν συνελήφθη μια ώρα αργότερα και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία. Ο δράστης φέρεται να είναι σχιζοφρενής και σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι θέση ούτε καν να ανακριθεί.

Το άτυχο κοριτσάκι ανασύρθηκε δέκα λεπτά μετά την πτώση του στο νερό, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των νοσοκόμων δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

«Πρόκειται για φοβερές συνθήκες και συχνά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, αλλά δεν τα έχεις δει. Υπήρχαν κάποια ζητήματα με τη δικαιοσύνη, αν κατάλαβα καλά, μεταξύ του πατέρα και της συζύγου του» δήλωσε ο επιθεωρητής Στιβ Κλαρκ. Και πρόσθεσε: «Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα, όπως κατάλαβα, και κανένας δεν είχε τη δυνατότητα. Βγήκε (ο δράστης) αμέσως από το αυτοκίνητο, πήρε το κοριτσάκι μαζί του και πήγε στη γέφυρα».

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Σφήνα» σήκωσε την ελληνική σημαία στα Ίμια

Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Σφήνα», Γιώργος Χριστοδούλου, με εντολή του εκδότη, Σπύρου Καρατζαφέρη, ανέβηκε στα Ίμια σήμερα το μεσημέρι και σήκωσε την ελληνική σημαία.

Αφού φωτογραφήθηκε, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι Τούρκοι, οι οποίοι αντελήφθησαν την τελευταία στιγμή ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, κατέβασε τη σημαία και αποχώρησε, την ώρα που κατέφθανε τουρκική ακταιωρός.

Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από λίγο και δεν υπάρχει αντίδραση από καμία πλευρά.         

Ο εκδότης της εφημερίδας, Σπύρος Καρατζαφέρης, στην επισήμανσή μας ότι αυτή η χειρονομία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις των δύο χωρών, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ότι τα Ίμια είναι ελληνικά…

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι το ελληνικό Πεντάγωνο μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε υπόψη του κάποιο περιστατικό, αφού ως γνωστόν η επιτήρηση της περιοχής είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού.

(Από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Η Σφήνα" που θα κυκλοφορήσει αύριο)

Το μεσημέρι, οκτώ τουρκικά μαχητικά εισήλθαν παράνομα για άλλη μια φορά στο FIR Αθηνών.

Μάλιστα, στις 15:24, τέσσερα PHANTOM F-4 και δύο F-16, παραβιάζοντας τον εθνικό εναέριο χώρο, πέταξαν σε ύψος μόλις 120 μέτρων πάνω από το φυλάκιο στο Φαρμακονήσι.

Πάντως, μέχρι τώρα, τόσο οι ελληνικές όσο και οι τουρκικές Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.   

Η επωδός της ανοησίας

Η απομίμηση της τουρκικής πρόκλησης, που είχε θέσει προ ετών σε κίνδυνο τις σχέσεις των δύο χωρών, υπάρχει φόβος να δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα και να δώσει λαβή για επιχειρήματα και προκλήσεις στην άλλη πλευρά.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι εάν ο Σπύρος Καρατζαφέρης έδρασε μόνος του ή κατόπιν συνεννόησης με τον αδελφό του, πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ή πρόκειται για επινόηση του δημοσιογράφου, προκειμένου να εντυπωσιάσει με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του.

Σίγουρα, πάντως, κανένας δεν πρόκειται να ωφεληθεί από τη διατάραξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, εξαιτίας μίας τέτοιας απερισκεψίας.

πηγη : www.zougla.gr/news.php?id=22072]http://www.zougla.gr/news.php?id=22072[/url]

[URL unfurl="true"]http://prezatv.blogspot.com/2009/01/blog-post_9604.html[/url]

31 Ιανουαριου 1996 ειχαν γινει κατι αντιστοιχες "μαλακίες" απο την απεναντι μερια.....

καποιοι στον βωμο των οποιοδηποτε συμφεροντων παιζουν με τη φωτια..... :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• jdjdhdjhd4767464.jpg
    jdjdhdjhd4767464.jpg
    108,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • ph-imia0001.jpg
    ph-imia0001.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • ph-imia0002.jpg
    ph-imia0002.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • ph-imia0004.jpg
    ph-imia0004.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 24

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι θα κάνουν ακόμα για να πουλήσουν μερικές φυλλάδες παραπάνω?  :jerking:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Τι θα κάνουν ακόμα για να πουλήσουν μερικές φυλλάδες παραπάνω?  :jerking:

εδω φιλε μου δεν μπορουν οι ελληνικες κυβερνησεις να λυσουν τετοια θεματα....

θα τα λυσουν οι δημοσιογραφοι......... :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εδω φιλε μου δεν μπορουν οι ελληνικες κυβερνησεις να λυσουν τετοια θεματα....

θα τα λυσουν οι δημοσιογραφοι......... :jerking: :jerking: :jerking:
Δε νομίζω ότι πήγανε για να λύσουν το πρόβλημα...άλλωστε δεν είναι δική τους αρμοδιότητα κάτι τέτοιο!Καρατζαφέριες  :jerking: !!!Ας πήγαινε ο ίδιος τουλάχιστον να τον πιάσουν αιχμάλωτο οι Τούρκοι...μια δημοσιογραφοσαβούρα λιγότερη!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Δε νομίζω ότι πήγανε για να λύσουν το πρόβλημα...άλλωστε δεν είναι δική τους αρμοδιότητα κάτι τέτοιο!Καρατζαφέριες  :jerking: !!!Ας πήγαινε ο ίδιος τουλάχιστον να τον πιάσουν αιχμάλωτο οι Τούρκοι...μια δημοσιογραφοσαβούρα λιγότερη!

τελικα φιλε μου η ελλαδα πρεπει να εχει τους Η' ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

Η' ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ......

Η' ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.......

εχει και αλλα "κοσμητικα" επιθετα ,πλουσια η ελληνικη γλωσσα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το ξέχασα...είναι και η επέτειος του επεισοδίου μια από αυτές τις μέρες...γι' αυτό πήγανε να το παίξουν Ελληναράδες!

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκές για δες τε αυτό  εδώ

το τη μαλακίες λένε είναι απερίγραπτες

μολις το διαβασα οχι τα σχολια το κειμενο.
Ποιος το εχει γραψει το κειμενο ο αντισθενης?

τραγικη ειρωνεια στο σαιτ του αλεξξ που με ανωνυμες καταγγελιες κ χωρις αποδειξεις πηγαν σπιτι του οι μπατσοι κ οδηγηθηκε σε δικαστηριο  κ ολοι εμεις που γυρναγαμε στα φορουμς κ στα μπλογκςς κ υπερασπιζαμε το σαιτ τωρα πεφτουν τα μπαν βροχη κ σβηνονται συνεχεια ποστς κ η λογοκρισια πλαναται πανω απο τα κεφαλια μας.

Συγχαρητηρια κυριοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom