Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 923K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Επισκέπτης
[size=16pt]Αμερινανίδα πορνοστάρ έσπασε το ρεκόρ με 919 ερωτικές επαφές σε μια μέρα.[/size]

%25CE%25A0%25CE%25B7%25CF%2581%25CE%25B5+%25CF%2583%25CE%25B5+%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1+%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1+919+%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2582.jpg

H Lisa Sparxxx είναι μια γνωστή αμερικανίδα πορνοστάρ. Ήρθε σε σεξουαλική επαφή με 919 άντρες την...

ίδια μέρα, δημιουργώντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Erotica 2004, στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gang-bang.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
919 σε 1 μερα????
χμ... η μερα εχει 24 ωρες αρα 1440 λεπτα
αρα της ερχοταν 1μισι λεπτο η "επαφη"
"μπες-βγες" δηλαδη...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
9 δράστες βίασαν 100 ανήλικες

Μια είδηση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Βρετανίας και όχι μόνο. Μια συμμορία από 9 άτομα ασιατικής καταγωγής συνελήφθη στην Αγγλία για περίπου 100 βιασμούς ανήλικων κοριτσιών. Οι δράστες μεθούσαν τα κορίτσια και τους έδιναν ναρκωτικά και στην συνέχεια τις βίαζαν και τις χτυπούσαν.
Οι δύο βασικοί δράστες είναι οι Αμπίτ Σαντικιού και Μοχάμεντ Λιακάτ, και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά.
Χθες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τους βιασμούς και την κακοποίηση των κοριτσιών. Οι δράστες περιέγραψαν με όλες τις....
λεπτομέρειες πως έφταναν σε αυτούς τους φρικιαστικούς βιασμούς.
Προσέγγιζαν τα κορίτσια με το πολυτελές BMW του Λιακάτ, κυρίως κορίτσια που ήταν έξω από καταστήματα και σχολεία μόνα τους. Συνομιλούσαν μαζί τους και τους ζητούσαν τα τηλέφωνα τους για να τους δώσουν κάποια δουλειά. Στη συνέχεια καλούσαν τα κορίτσια, τα περισσότερα ήταν από χωρισμένες οικογένειες, σε πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία ή διαμερίσματα. Εκεί ήταν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.
Έδιναν στα κορίτσια να πιουν βότκα με κοκαΐνη και όταν αυτές δεν είχαν πλέον τις αισθήσεις τους αυτοί της βίαζαν και τις χτυπούσαν. Μάλιστα δεν δίσταζαν να ζητήσουν από τα κορίτσια να ικανοποιήσουν ορισμένα βίτσια τους.
Αν κάποιες από αυτές αρνούνταν να κάνουν κάτι τις απειλούσαν με σφυριά ενώ δεν δίσταζαν να τις πετάξουν και από το αυτοκίνητο αν έβλεπαν ότι ήταν υποψιασμένες για το τι θα γινόταν.
Χθες ο Σαντικιού και Λιακάτ, πακιστανικής καταγωγής αλλά γεννημένοι στην Βρετανία, άκουσαν τον δικαστή να τους αποκαλεί φρικτούς εγκληματίες ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου που σύμφωνα με τους δικηγόρους θα είναι πάνω από 30 χρόνια φυλάκισης.
Τα υπόλοιπα 7 μέλη της συμμορίας έχουν ήδη φυλακιστεί αλλά η δίκη των δύο χρειάστηκε περισσότερες μέρες αφού οι δύο αυτοί δράστες θεωρούνται οι εγκέφαλοι της συμμορίας.
Αρκετά από τα θύματα είχαν πάει στη δίκη σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Άλλα είχαν μαζί τους, συγγενείς και φίλους ενώ μερικά κορίτσια που κρίθηκαν ως μάρτυρες πήγαν στο δικαστήριο με τον ψυχίατρο τους. “Το σοκ που έχουν πάθει αυτά τα κορίτσια είναι μεγάλο και αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν εύκολα να το ξεπεράσουν”, δήλωσε ένας από τους ψυχολόγους.
Και πως να ξεπεράσει ένα κοριτσάκι 12 ετών ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα.
Οι έρευνες άρχισαν από το 2008 όταν οι δύο εγκέφαλοι συνελήφθησαν επειδή “ψώνισαν” από τον δρόμο δύο κορίτσια και βρήκαν στο αυτοκίνητο τους μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά. Μετά από λίγες μέρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Όμως σιγά σιγά το νήμα άρχισε να ξεδιπλώνεται και οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη των Απρίλιο του 2009 όταν δύο έφηβες πήγαν στην αστυνομία λίγες ώρες αφού είχαν βιασθεί από τους δύο άνδρες και την υπόλοιπη συμμορία.
Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση είναι ένα “καλά κρυμμένο” διεθνές πρόβλημα, είπε ο υπεύθυνος της αστυνομίας και είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσουμε. “Πρέπει όλοι να προσέχουμε τα παιδιά μας. Είναι το σημαντικότερο που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας”, πρόσθεσε.
Οι δράστες μάλιστα βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους για “επιβράβευση” τώρα όμως όλα τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δασκάλα καταδικάστηκε σε 16μηνη φυλάκιση γιατί έκανε σεξ με μαθητές της..

Η 37χρονη δασκάλα έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τους 2 μαθητές-εραστές της πρακτική εφαρμογή της τριγωνομετρίας.
Ο 15χρονος Jack Maclean ήταν ο πρώτος από τους 2 μαθητές του σχολείου αρρένων στο Λίβερπουλ,που πλησίασε για ''ιδιαίτερα'' η 37χρονη Hina Patel.
Όπως ο ίδιος κατέθεσε στο δικαστήριο η δασκάλα ήταν διαχυτική με όλο τον κόσμο στο σχολείο αλλά κανείς δεν φανταζόταν πόσο θα προχωρούσε.
Ένα εξάμηνο μετά το πρώτο τους ''μάθημα'',ο Jack αντιλήφθηκε πως η δασκάλα είχε επεκτείνει τις δουλειές της και το σπίτι της είχε γίνει φροντιστήριο,γιατί συνάντησε τυχαία στην εξώπορτα τον κολλητό του που έκανε ''εντατικά'' μαθήματα σε διαφορετικές ώρες.
Όταν όμως η δασκάλα πρότεινε στα παιδιά να..
ενοποιήσουν τα τμήματα,αυτά φοβήθηκαν και την κατήγγειλαν στο συμβούλιο των καθηγητών του σχολείου και από εκεί η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια του Λίβερπουλ.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Απίστευτα πράγματα υπόσχεται το Κατάρ για να πάρει το Μουντιάλ 2022
Όταν το χρήμα συναντά τη φαντασία δημιουργείται μία πρόταση που καθηλώνει. Το Κατάρ υπόσχεται γήπεδο – νησί, στο οποίο οι φίλαθλοι θα προσέρχονται με...θαλάσσια ταξί.

Δείτε σε video πως θα μεταμορφωθεί η Ντόχα για το Μουντιάλ 2022 :

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όταν το χρήμα συναντά τη φαντασία δημιουργείται μία πρόταση που καθηλώνει. Το Κατάρ υπόσχεται γήπεδο – νησί, στο οποίο οι φίλαθλοι θα προσέρχονται με...θαλάσσια ταξί.

toympa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
6
Μάθε τι θέλουν οι Ελληνίδες στο ... κρεβάτι !

Βγήκαμε στο δρόμο, αρπάξαμε 200 γυναίκες από το χέρι και τις υποχρεώσαμε να απαντήσουν χωρίς φόβο και πάθος σε όλες μας τις απορίες. Διάβασε τις απαντήσεις στην έρευνα και μάθε τι είναι αυτό που ζητάνε οι γυναίκες στο κρεβάτι τους.

1. Στο πρωινό σεξ λέμε...
α) Ναι 43,5%
β) Όχι 17%
γ) Ανάλογα το πώς έχω κοιμηθεί το βράδυ 39,5%

2. Πόσο εύκολα κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό;
α) Δεν κάνω ποτέ χωρίς σκουφάκι 31,5%
β) Αν είμαστε πολύ καιρό μαζί με το σύντροφό μου, δεν έχω θέμα 42%
γ) Πάνω στην ένταση της στιγμής όλα επιτρέπονται 26,5%

3. Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι
α) Να μου κάνει μία ώρα μασάζ σε όλο το σώμα 52%
β) Να χωθεί με το πρόσωπό του για κάνα μισάωρο ανάμεσα στα πόδια μου 31,5%
γ) Ποιος τα χρειάζεται τα προκαταρκτικά; 16,5%

4. Ποια στάση προτιμάς στο σεξ;
α) Την παραδοσιακή φυσικά, που επιτρέπει και η εκκλησία μας 20,5%
β) Να είμαι εγώ από πάνω 37,5%
γ) Στα τέσσερα 42%

5. Μετά το sex... ειλικρινά... τι θέλεις;
α) Ένα τσιγάρο και ύπνο 19,5%
β) Κι άλλο sex 30%
γ) Την ηρεμία μου 13,5%
δ) Μια αγκαλιά 37%

6. Έχεις κάνει ποτέ σου cyber sex;
α) Όχι, ντρέπομαι πολύ 44,5%
β) Μια-δυο φορές, όταν σπούδαζε το αγόρι μου στο εξωτερικό 43,5%
γ) Στο chatroulette με ήξεραν και οι πέτρες 12%

7. Θα έβγαζες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το φίλο σου;
α) Αν τον εμπιστευόμουν, ναι 29,5%
β) Έχω βγάλει ήδη 39,5%
γ) Ας τολμήσει να εμφανίσει φωτογραφική μηχανή 31%

8. Τι θα έλεγες για λίγο ξύλο την ώρα του σεξ;
α) Δεν θα το επέτρεπα ποτέ 27,5%
β) Για κανένα χαστουκάκι στον πωπό δεν θα έλεγα όχι 49%
γ) Βρε, βαράτε με κι ας κλαίω 23,5%

9. Έχεις κάνει ποτέ sex με παραπάνω από έναν άντρες;
α) Όχι. Δύο είναι αρκετοί στον έρωτα 75,5%
β) Όχι, αλλά δεν θα ήμουν αρνητική να δοκιμάσω κάποια φορά 16%
γ) Αμέ. Όλοι οι καλοί χωράνε 8,5%

10. Πόσες φορές θέλεις να κάνεις σεξ μέσα την εβδομάδα;
α) Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή 12,5%
β) 3-4 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά 62%
γ) Δεν αντέχω αν δεν το κάνουμε μερικές φορές τη μέρα 25,5%

11. Χρησιμοποιείς sex toys κατά τη διάρκεια του σεξ;
α) Όχι βέβαια. Αυτά είναι του διαβόλου 29,5%
β) Μόνο όταν το θέλει πολύ το αγόρι μου 57%
γ) Πού να δεις τις καινούργιες μπίλιες που αγόρασα 13,5%

12. Προσποιείσαι οργασμό;
α) Όταν δεν θέλω να στεναχωρηθεί το αγόρι μου που έκανε τόση προσπάθεια 38,5%
β) Ποτέ. Να κάτσει ο άχρηστος να προσπαθήσει να με ικανοποιήσει 44%
γ) Πολύ συχνά. Τον κάνει τόσο ευτυχισμένο να νομίζει ότι με ικανοποιεί 17,5%

13. Πόση ώρα διαρκεί το ιδανικό sex;
α) Μερικά λεπτά αρκεί να έχει ένταση 27,5%
β) Το καλό που του θέλω να μην τελειώσει στα πρώτα 10 λεπτά 32,5%
γ) Θέλω ο άλλος να περάσει τουλάχιστον 40 λεπτά πάνω μου 40%

14. Πώς θα αντιδρούσες αν σου πρότεινε να κάνετε μαζί ένα golden shower; (Για εκείνες που δεν γνωρίζουν, το golden shower είναι όταν ο ένας κατουράει τον άλλο)
Θα τον διαολόστελνα 57%
Θα τον έστελνα να κάνει τα τσίσα του και να γυρίσει μετά στο κρεβάτι 36%
Είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις 7%

15. Έχεις κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα;
Για ανώμαλη με πέρασες; 64%
Όχι ακριβώς σεξ, αλλά κάτι παίχτηκε με κάποια ένα βράδυ που είχα γίνει γκολ 17,5%
Δεν έχω κάνει, αλλά έχω περιέργεια να δω πώς είναι 18,5%

16. Ποιος δημόσιος χώρος σε εξιτάρει περισσότερο;
Το αυτοκίνητο του αγοριού μου 19,5%
Η τουαλέτα ενός μπαρ 24%
Μια ωραία αμμουδιά 33,5%
Το πάρκο απέναντι από το σπίτι μου 23%

17. Το ιδανικό πέος για σένα είναι
το μακρύτερο δυνατό 3,5%
λεπτό και κανονικό για μην πονάω 6%
μακρύ και χονδρουλό 90,5%

18. Πόσο συχνά κάνεις πρωκτικό σεξ;
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 27%
Σπάνια 45%
Κάθε φορά που μου το ζητάει ο σύντροφός μου 28%

19. Επιδίδεσαι σε κατάποση των υγρών του συντρόφου σου; Σπέρμα ντε...
Ποτέ, το σιχαίνομαι 24,5%
Μόνο του μεγάλου μου έρωτα 38,5%
Βεβαίως, δεν έχω κανένα πρόβλημα 37%

20. Σε πειράζει το trash talking κατά τη διάρκεια του σεξ;
Μίλα μου βρόμικα για να με ανάψεις 73%
Ναι, με ξενερώνει 15%
Εγώ μιλάω ακόμη πιο βρώμικα απ’ αυτόν 12%

Τα κλειδιά της έρευνας:
* Πάνω από 90% των γυναικών θέλουν το πέος του άντρα μακρύ και χονδρουλό
* Μόλις 74 από τις 200 γυναίκες δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην κατάποση των υγρών του άντρα
* Αν η γκόμενά σου ανήκει στο 27% των γυναικών που δεν έχει κάνει ποτέ πρωκτικό σεξ, έχεις χρέος να είσαι ο πρώτος που θα πάρει την Πόλη
* 128 από τις 200 γυναίκες θεωρούν ανωμαλία το να κάνουν σεξ με κάποια άλλη γυναίκα
* Μόλις το 7% των γυναικών είναι ανοιχτό σε μια πρόταση για golden shower
* 88 από τις 200 γυναίκες του δείγματος δεν προσποιούνται ποτέ οργασμό και περιμένουν καρτερικά να τις ικανοποιήσεις
* 1 στις 4 γυναίκες εμφανίζει τάσεις νυμφομανίας, αφού θέλει να το κάνετε τουλάχιστον μερικές φορές την ημέρα
* Δυστυχώς μόνο το 8,5% θα δεχόταν κι άλλους σεξουαλικούς συντρόφους στο κρεβάτι σας
* Ετοίμασε τα λάδια σου. Το 52% των γυναικών θέλει μασάζ πριν το sex

[URL unfurl="true"]http://okokoras.blogspot.com/2010/11/blog-post_26.html[/url]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάθε τι θέλουν οι Ελληνίδες στο ... κρεβάτι !

1 στις 4 γυναίκες εμφανίζει τάσεις νυμφομανίας, αφού θέλει να το κάνετε τουλάχιστον μερικές φορές την ημέρα
μαλλον αυτες που ρωτησε ο ερευνητης βλεπαν πολυ sex and the city τυπε :2funny:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Σκότωσαν 19χρονο στο κέντρο της Αθήνας για ένα κινητό
26 Νοέμβριος 2010
maxairi_309583833.jpg

Σκότωσαν 19χρονο στο κέντρο της Αθήνας για ένα κινητό

Ανησυχία προκαλεί η συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα στην Αθήνα, καθώς την Πέμπτη το πρωί τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και σκότωσαν έναν 19χρονο Σομαλό μόνο και μόνο για να του πάρουν το κινητό.

Το έγκλημα έγινε στις 7:30 το πρωί, στην «καρδιά» της Αθήνας, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται στο δρόμο και πηγαίνει στις δουλειές του. Ο 19χρονος, βάδιζε αμέριμνος στην συμβολή των οδών Κοδριγκτώνος και Αριστοτέλους, όταν οι τρεις αλλοδαποί τον μαχαίρωσαν πισώπλατα, του άρπαξαν το κινητό και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Σωτηρία»όπου και εξέπνευσε μετά από λίγη ώρα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η αστυνομία τώρα διεξάγει έρευνα προκειμένου να συλλάβει τους δράστες του εγκλήματος.

Zougla.gr

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]http://24wro.blogspot.com/2010/11/155_3149.html[/url]

Φυλακίστηκε ιερέας που είχε βιάσει 155 παιδιά

Οι ερευνητές εντόπισαν ακόμη πορνογραφικές φωτογραφίες παιδιών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του... ιερέα.Ένας πρώην ιερέας καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση επτά ετών επειδή κακοποίησε σεξουαλικώς 155 παιδιά.

Ο 50χρονος ιερέας που εργαζόταν σε ένα σχολείο κοντά στην πόλη Κάσελ παραδέχθηκε ότι...
κακοποίησε σεξουαλικώς έξι παπαδοπαίδια από το 1992 μέχρι το 2003.

Σύμφωνα με τον δικαστή, ο "πρώην ιερέας στόχευε αδύναμα αγόρια και τα κακοποιούσε χρησιμοποιώντας τον ενθουσιασμό τους για την εκκλησία".

"Χρησιμοποιούσες την εξουσία και την θέση σου ως άτομο εμπιστοσύνης" δήλωσε ο δικαστής στον ιερέα.

Ο ιερέας, που παύθηκε από τα καθήκοντά του τον Μάιο, όταν ξέσπασαν φήμες, "ζήτησε συγγνώμη από όλους εκείνους των οποίων εκμεταλλέυτηκε την εμπιστοσύνη"

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Φυλακίστηκε ιερέας που είχε βιάσει 155 παιδιά

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16

απλα εκπληκτικο!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275

:o :o :o

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σεξουαλικά βοηθήματα σε νοσοκομείο
Σεξουαλικά βοηθήματα και ηχητικά ντοκουμέντα με ερωτικό περιεχόμενο, βρέθηκαν στο γραφείο γιατρών μεγάλου Αθηναϊκού νοσοκομείου. Το γεγονός προκάλεσε την οργή του διοικητή του νοσοκομείου που εδώ και λίγες μέρες κάνει έρευνα για να καταλήξει στο ποιοί από τους γιατρούς έβαλαν σε κίνδυνο το όνομα του νοσοκομείου, δημιουργώντας προβλήματα και στη λειτουργία του, αφού το θέμα συζητείται διαρκώς ακόμη και στους διαδρόμους.

Το προηγούμενο Σάββατο δύο καθαρίστριες είχαν μπει στο γραφείο των γιατρών για να καθαρίσουν, αφού είχε τελειώσει η εφημερία τους. Μία από τις καθαρίστριες βρήκε για πρώτη φορά ανοιχτό ένα ντουλάπι που συνήθως ήταν κλειδωμένο και εκεί αντίκρισε....
σεξουαλικά βοηθήματα και ένα mp3.

Το ηχητικό ντοκουμέντο ήταν φωτιά αφού γνώριμες φωνές συνομιλούσαν κατά τη διάρκεια ερωτικών πράξεων, σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγραφεί στο mp3. Μέσα σε ένα κουτί μάλιστα βρέθηκαν και τολμηρά γυναικεία εσώρουχα αλλά και μία κασέτα μικροκάμερας που προφανώς θα περιείχε σκηνές από τα όργια που σύμφωνα με τα ευρήματα θα είχαν καταγραφεί.

Οι δύο καθαρίστριες θεώρησαν καλό να ενημερώσουν το γραφείο του διοικητή για τα όσα βρήκαν και όχι να αποκρύψουν το περιστατικό. Από την ώρα εκείνη ο διοικητής ερευνά το θέμα έχοντας αποδείξεις τα ευρήματα και κυρίως την κασέτα που προδίδει τα πρόσωπα και τις πράξεις που έπαιρναν μέρος στα όργια που από ότι φαίνεται γινόταν κατά τη διάρκεια της εφημερίας ή ίσως σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές μέσα στο νοσοκομείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom