Ζάια Ντεχάρ: Συνοδός πολυτελείας από τα 16 της
9.5.2010
[Η αλγερινής καταγωγής Ζαϊά Ντεχάρ δεν παραδέχεται ότι είναι «πόρνη». Ισως της ακούγεται βαρύ... ] Η 18χρονη συνοδός πολυτελείας που έγινε αιτία να εμπλακούν σε σκάνδαλο παιδικής πορνείας ο Φρανκ Ριμπερί και άλλοι δύο παίκτες της Εθνικής Γαλλίας, μίλησε χωρίς φόβο και καθόλου… πάθος στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match». Το «επάγγελμά» της, όπως λέει, το ξεκίνησε πριν κλείσει τα δεκαέξι. «Είδα ότι άρεσα στους άνδρες και είπα στον εαυτό μου: Γιατί να μην το εκμεταλλευτώ;»
Η Ζαϊά Ντεχάρ, αλγερινής καταγωγής, δεν παραδέχεται ότι είναι «πόρνη», όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει για την «ταρίφα» της σε κάθε ερωτική της συνεύρεση με πελάτες. Η νεαρή ιερόδουλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γαλλικό πρωτάθλημα, τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το Μουντιάλ. Ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν, ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ και ο Σίντνεϊ Γκοβού της Λυών έχουν περάσει από ανάκριση ως εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα παιδικής πορνείας. Το θέμα δεν έχει λήξει και κανείς δεν ξέρει τι αντίκτυπο θα έχει στην καριέρα τους και τη ζωή τους! Στα μάτια της νεαρής Ζαϊά Ντεχάρ πάντως, όλα φαίνονται απλά. Μπορεί στον χώρο της νύχτας να έχει εμπειρία, ωστόσο δεν έχει μάθει τον πρώτο και βασικό κανόνα: ότι η σιωπή είναι… χρυσός!
Οταν οι αστυνομικοί της χτύπησαν την πόρτα, στις 12 Απριλίου, η 18χρονη δεν έκρυψε τίποτα. Τα είπε όλα για τους «θαυμαστές» της, που την πλήρωσαν αδρά για να βρεθούν ερωτικά μαζί της, όταν ακόμαη ήταν ανήλικη. Αλλες δύο φορές την ανέκριναν οι γαλλικές αρχές, στις 13 και 15 Απριλίου, ζητώντας να μάθουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις παράνομες συνευρέσεις της, καθώς ήταν ακόμη ανήλικη. Σύμφωνα με τον γαλλικό νόμο, η ερωτική επαφή με ανήλικο επισείει ποινή τριετούς κάθειρξης.
Με τον καθένα από τους τρεις ποδοσφαιριστές γνωρίστηκε ξεχωριστά, σε άλλη περίσταση. Τον Μπενζεμά τον συνάντησε σε μία μπουάτ το 2008. Τότε ήταν μόλις δεκαέξι. «Βρεθήκαμε δδυο - τρεις φορές. Δεν ήξερε πόσο ακριβώς ήμουν. Ηταν μια καθαρά επαγγελματική σχέση» λέει στη συνέντευξή της η Ζαϊά. «Τον Σίντνεϊ Γκοβού τον γνώρισα ένα άλλο βράδυ σε παρέα. Μου ζήτησε να τον συνοδέψω μέχρι τη Λυών και το έκανα. Κάναμε σεξ και με πλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να δοθεί συνέχεια».
Από την άλλη μιλά για ένα διεθνές πελατολόγιο! «Οι πελάτες μου είναι επιχειρηματίες, διάσημοι αθλητές και πολλοί Αραβες»! Πολλοί την προσκαλούν σε ξενοδοχεία επτά αστέρων στο Ντουμπάι και σε βίλες στο Μονακό. Αλλά όπως λέει η Ζαϊά, τις πιο πολλές «δουλειές» τις κάνει σε γαλλικό έδαφος, κυρίως στην Κυανή Ακτή και στις Κάννες.
Στο Παρίσι η Ζαϊά τις υπηρεσίες της τις χρεώνει 2.000 για μια νύχτα. «Αν κάποιος θέλει μία “γρήγορη” απόλαυση, στοιχίζει μόνο 500 ευρώ» παραδέχεται η 18χρονη, που όμως υποστηρίζει ότι δεν είναι πόρνη!
«ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ 26 ΤΟΥ»
Για τον Φρανκ Ριμπερί η Ζαϊά έχει πει τα περισσότερα: «Αυτός μου ζήτησε να ταξιδέψω μέχρι το Μόναχο. Τα κανόνισε ένας φίλος μου, ο Καμέλ, που ήρθε κι αυτός μαζί μου στο ταξίδι. Ηταν για τα γενέθλιά του. Στις 7 Απριλίου 2009 ο Φρανκ έκλεινε τα 26. Μου είχε κλείσει ένα υπερλούξ ξενοδοχείο στο Μόναχο. Κάναμε σεξ και με πλήρωσε. Αυτό ήταν όλο… Από τότε ξαναβρεθήκαμε δύο φορές. Τελευταία ήταν πριν από έξι μήνες, τον περασμένο Δεκέμβριο».
Η νεαρή συνοδός δεν έκρυψε στη συνέντευξή της ότι ο Ριμπερί ήταν ένας «ψυχρός εκτελεστής» στη συμπεριφορά του. «Του έδωσα αυτό που ήθελε. Δεν ήταν περιποιητικός, ούτε ιδιαίτερα ευγενικός. Θα έλεγα ότι δεν ήταν καν συμπαθητικός. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Για μένα ήταν ένας πελάτης όπως όλοι οι άλλοι». Για τις υπηρεσίες μιας βραδιάς την πλήρωσε 2.500 ευρώ!