pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ντροπη ρε κοράκια.
Αμα ειμαστε μαγκες ας μη την αγορασουμε σημερα να σου πω εγω!
Αλλα οι Ελληναρες ψοφανε για τετοια...
...ρε φιλε εισαι σοβαρος ? Νομιζεις οτι ταρακουνιεται μια κυβερνηση επειδη ο τσατσος ο Τριανταφυλλοπουλος επιασε ενα γιατρουδακι να παιρνει 300 Ε φακελακι ?
Δεν εχετε καταλαβει τον αποπροσανατολιστικο ρολο του ? ....
Άμα το κάναμε αυτό, θα καθόμαστε σπίτι μας. Είναι πασίγνωστο, πάνω από 10ετία, ότι σχεδόν όλα, εχουν μπόμπες και η μπόμπα μας κάνει χάλια. Ακολούθησα την συμβουλή των νεαρών μου φίλων. Στα μαγαζιά που η μπόμπα είναι δυναμίτης (γιατί για εμένα, υπάρχουν μπόμπες και μπόμπες) ή αν σκοπεύω να πιώ πολύ, μόνο εμφιαλωμένα ποτά.
Έπαθα και έμαθα και έτσι, αν είναι να κάτσω πολύ και κατά συνέπεια να πιώ πολύ πίνω μπύρα.
Ή πίνετε σταθερά μόνο ένα ποτό και αυτό όχι κοκτείλ, ώστε να σας γίνει πολύ οικεία η γεύση του και το άρωμά του καιέτσι να ψυλλιάζεστε την μπόμπα ευκολότερα.
Άν δεν πιώ μπύρα, παίρνω προληπτικά πρίν κοιμηθώ, 2 ασπίρίνες (φυσικά και δεν πίνω πάνω από ένα ποτό)
Η φυσαλιδα μαλλον στο μυαλο του θα ηταν...Υπάρχει ένα κόλπο που όταν πέρνεις το μπουκάλι πριν ακόμα το ανοίξεις, το γυρνάς ανάποδα και κοιτάς αν στον πάτο του μπουκαλιού υπάρχει μια φυσαλίδα στο κέντρο. Η φυσαλίδα αυτή πρέπει να είναι μικρή. Αν είναι μεγάλη μάλλον πρόκειται για μπόμπα. Μου το είχε πει κάποιος που τεστάριζε τα ποτά, όταν τα παραλάμβανε εκ μέρους μεγάλης κάβας. Δεν ξέρω αν ισχύει. Εγώ πάντως και μεγάλη φυσαλίδα να έβλεπα, τα έπινα :S
ζήτησε από τη δροσερή 28χρονη «γραμματέα» να προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις με τον 35χρονο καπετάνιο του σκάφους του κι εκείνος να τους παρακολουθεί από την τσέστερφίλντ δερμάτινη πολυθρόνα του, καπνίζοντας το Τσώρτσιλ πούρο του…
Δεν θα με χάλαγε να συνέβαινε αυτό και στην Ελλάδα. Είναι πολύ μπροστά εκεί.
Εμένα το μόνο που δε θα με χάλαγε,είναι να γινόμασταν Ολλανδία στους μισθούς,στην τεχνολογία,στις συγκοινωνίες κλπ.Τις μαλακίες όπως δημόσιο σεξ,ας τα κρατήσουν.Μακροπρόθεσμα,κακό κάνουν παρά καλό.