Τι σε χάλασε? Πωλήτρια σε κατάστημα είσαι... ή δεν έχεις λεφτά για ψώνια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 912K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δεν ειμαι ακριβως πωλητρια, αλλα θα δουλευω 12ωρο :'( :'(Τι σε χάλασε? Πωλήτρια σε κατάστημα είσαι... ή δεν έχεις λεφτά για ψώνια?
και θα εχω λεφτα, αλλα οχι χρονο να τα ξοδεψω
σκατααααα, μισω τις γιορτες..
δεν ειμαι ακριβως πωλητρια, αλλα θα δουλευω 12ωρο :'( :'(
Θα έπρεπε να εύχεσαι να έχετε δουλειά... ώστε να εισπράξει κ το αφεντικό σου για να'χει να σας πληρώσει... ;)
Ερχονται δύσκολοι καιροί... ευκαιρία για αποταμίευση!
Λίγο υπομονή... περνάνε τόσο γρήγορα! Εδώ πέρασε ένας ακόμη χρόνος χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι...
Επισκέπτης
Θα έπρεπε να εύχεσαι να έχετε δουλειά... ώστε να εισπράξει κ το αφεντικό σου για να'χει να σας πληρώσει... ;)
Ερχονται δύσκολοι καιροί... ευκαιρία για αποταμίευση!
Λίγο υπομονή... περνάνε τόσο γρήγορα! Εδώ πέρασε ένας ακόμη χρόνος χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι...
χρμφφφ
δικιο σε ολα εχεις :-
(πωω στραβωμενη ξυπνησα, σορυ! )
χρμφφφ
δικιο σε ολα εχεις :-
να κεράσω καφεδάκι να ανοίξει το μάτι σου?
Επισκέπτης
δεν ειμαι του καφε, αλλα με ενα τσαγακι υποσχομαι οτι θα ειμαι χαρωπη για το υπολοιπο της μερας!
Μην τον πιστεύεις......! Δε θα κεράσει μόνο σκέτο καφέ!
Μέσα στον καφέ συνηθίζει να βάζει του...πουλιού το γάλα...!!!
;)
Μην γελάτε.... Αλήθεια λέω! Τον έχω δει να το κάνει, πριν πάρει το σκάλπ της ατίθασης κορασίδας....... χιχιχιχιχι ;) ;) ;)
δεν ειμαι του καφε, αλλα με ενα τσαγακι υποσχομαι οτι θα ειμαι χαρωπη για το υπολοιπο της μερας!
οτι πεί το κορίτσι.. τσαγάκι λοιπόν... να βάλω και λίγο κονιακάκι μέσα για να πάρει γεύση?
Μην τον πιστεύεις......! Δε θα κεράσει μόνο σκέτο καφέ!
πάψε εσύ να με συκοφαντείς.. ενα αθώο τέρας είμαι...
οτι πεί το κορίτσι.. τσαγάκι λοιπόν... να βάλω και λίγο κονιακάκι μέσα για να πάρει γεύση?
δεν ειμαι ακριβως πωλητρια, αλλα θα δουλευω 12ωρο :'( :'(
Εδώ ο καλός εμπορουπάληλος, τώρα που εφυγε και η άλλη με αδεια εγκυμοσυνης, το 08 πρωι - 21 βραδυ θα ειναι τοσο ωραίο, απο την κούραση θα κοιμαμαι μέσα
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
Επισκέπτης
δεν ξερω, με αγχωσανε οι αλλοι!οτι πεί το κορίτσι.. τσαγάκι λοιπόν... να βάλω και λίγο κονιακάκι μέσα για να πάρει γεύση?
πωωω καλα κουραγια :- :-Εδώ ο καλός εμπορουπάληλος, τώρα που εφυγε και η άλλη με αδεια εγκυμοσυνης, το 08 πρωι - 21 βραδυ θα ειναι τοσο ωραίο, απο την κούραση θα κοιμαμαι μέσα
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
δεν ξερω, με αγχωσανε οι αλλοι!
ήρεμα.... ψυχραιμία... τσαι με κονιάκ άριστο ρόφημα για έναρξη μιας παραγωγικής και ευχάριστης ημέρας...
Επισκέπτης
ήρεμα.... ψυχραιμία... τσαι με κονιάκ άριστο ρόφημα για έναρξη μιας παραγωγικής και ευχάριστης ημέρας...
εε βαλτο ντε... θα ειναι και kinder εκπληξη αμα ειναι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.st-andrews.ac.uk/~jc210/news_latest/29_11_09.png[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.akwn.net/[/URL]
ειδήσεις στα αρχαία ελληνικά :D
[URL unfurl="true"]http://www.akwn.net/[/URL]
ειδήσεις στα αρχαία ελληνικά :D
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Dimitar Berbatov, αναγκάστηκε να φύγει από την γενέτειρά του την Βουλγαρία μαζί με την φιλενάδα και τον γιο του μετά από απειλές για απαγωγή των δύο τελευταίων από την τοπική μαφία.
Ο Βούλγαρος superstar ουσιαστικά φυγάδεψε τα αγαπημένα του πρόσωπα από την Σόφια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του sir Alex Ferguson.
Η τοπική μαφία είχε έρθει σε επαφή με την μητέρα του ποδοσφαιριστή μια εβδομάδα νωρίτερα και την είχαν προειδοποιήσει ότι η οικογένειά του βρισκόταν σε κίνδυνο εάν δεν πλήρωνε μισό εκατομμύριο λίρες για προστασία.
Ο Berbatov δεν πήγε στην αστυνομία, αφού είχε πληροφορίες ότι διάφοροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης ήταν και αυτοί στο κόλπο, αλλά ήρθε σε απευθείας επαφή με αφεντικά του υπόκοσμου και διαπραγματεύτηκε την έξοδο από την χώρα του ίδιου, της γυναίκας του και του γιου του.
Ο Βούλγαρος superstar ουσιαστικά φυγάδεψε τα αγαπημένα του πρόσωπα από την Σόφια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του sir Alex Ferguson.
Η τοπική μαφία είχε έρθει σε επαφή με την μητέρα του ποδοσφαιριστή μια εβδομάδα νωρίτερα και την είχαν προειδοποιήσει ότι η οικογένειά του βρισκόταν σε κίνδυνο εάν δεν πλήρωνε μισό εκατομμύριο λίρες για προστασία.
Ο Berbatov δεν πήγε στην αστυνομία, αφού είχε πληροφορίες ότι διάφοροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης ήταν και αυτοί στο κόλπο, αλλά ήρθε σε απευθείας επαφή με αφεντικά του υπόκοσμου και διαπραγματεύτηκε την έξοδο από την χώρα του ίδιου, της γυναίκας του και του γιου του.