Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
η καλύτερη είδηση.... τώρα έχω όρεξη για περισσότερη δουλειά
ποια απο ολες?!
η καλύτερη είδηση.... τώρα έχω όρεξη για περισσότερη δουλειά
αυτή με τη θερόν και την γυναίκα με τα φράγκα.... πολύ ήθελα να το δωποια απο ολες?!
εμενα αυτη με τον πιτσιρικα με τις καραμελες μου προσφερε πολυ γελιο!!!!!!!!
σου χαλαω εγω χατηρι?!αυτή με τη θερόν και την γυναίκα με τα φράγκα.... πολύ ήθελα να το δω
γιατί να μην είχα άλλα 139.999 ευρώ για να συμπληρώσω τα 140.000...
εξέταση στις αμυγδαλές θα της έκανα.
ευχαριστώ λουκ
σιγα τα ωα...αυριο κιολας να κανουμε ενα θρεντ να μαζεψεις απο δυο ευρω απο καθε μελος του μπουρδελα και να της τα στειλουμε για να την φιλησεις.....το βιντεακι να το αναρτησουμε και στο σχετικο θεμα...
γιατί να μην είχα άλλα 139.999 ευρώ για να συμπληρώσω τα 140.000...
εξέταση στις αμυγδαλές θα της έκανα.
ευχαριστώ λουκ
και αυτό για φιλανρθωπία είναι μην το ξεχνάμε...
Για το χαμόγελο του Τσολιά
δηλαδη το πλακωσαν στα τσιμπουκια;;;;Συγκλονιστική είδηση:
Ο επιχείλιος έρπης ...χτύπησε και τη Δούκισσα Νομικού
Ο...έρπης παρουσιάστριες δεν κοιτά και απλά ..χτυπά!Το καημένο το Δουκισσάκι σήμερα βγήκε με αυτόλλητο επίθεμα στο χείλι της και βέβαια...
μέχρι να ...γιάνει θα πρέπει να το φοράει!Από εμάς...περαστικά!Καλά μετξύ μας δεν είναι και τίποτα σοβαρό!
δηλαδη το πλακωσαν στα τσιμπουκια;;;;
ρε το δουκισσακι και δεν του φαινονταν
ποια ψωλη ειχε την τυχη να μολυνει αυτο το αγγελικο προσωπακι
ο γουνινο
Τρανσέξουαλ εκβίαζε με ροζ DVD γιατρό που είναι μέλος τεκτονικής στοάς! Θύμα ενός σατανικού σχεδίου, που είχε στόχο την ηθική και οικονομική του εξόντωση, υποστηρίζει ότι έπεσε ένας 70χρονος πασίγνωστος γυναικολόγος του Πειραιά. Ολα ξεκίνησαν όταν ο παντρεμένος γιατρός (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας, αλλά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται) αναζήτησε τις ατραπούς της ακόλαστης ηδονής παρεκκλίνοντας από το δρόμο του άψογου οικογενειάρχη στον οποίο βάδιζε επί χρόνια.
Ο εν λόγω γυναικολόγος, που είναι παντρεμένος και η γυναίκα του είναι επίσης γνωστή στους κύκλους του Πειραιά λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, ακολούθησε τυφλά το ένστικτό του και τα αχαλίνωτα πάθη του, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας 38χρονης τραβεστί και μιας 44χρονης με τις οποίες επιδιδόταν σε ερωτικές πράξεις. Πολύ γρήγορα, όμως, οι ακραίες φαντασιώσεις του, τα παιχνίδια του αγοραίου έρωτα και ο τρυφηλός βίος του γνωστού επιστήμονα του Πειραιά έδωσαν τη θέση τους σ’ έναν εφιάλτη, με αποτέλεσμα ο γιατρός να ζητήσει τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών.
Πριν από λίγες ημέρες ο 70χρονος εμφανίστηκε έντρομος στην Ασφάλεια Πειραιά και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ωμού εκβιασμού από την 38χρονη τρανσέξουαλ Ελενα (ή τον Αποστόλη, όπως τον έλεγαν πριν προβεί στην αλλαγή φύλου) και την 44χρονη Ευαγγελία. «Με εκβιάζουν! Υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους DVD το οποίο περιέχει τις ερωτικές μας περιπτύξεις, το υλικό του οποίου θα αποκαλύψουν στη σύζυγό μου και στη μασονική στοά, εάν δεν υποκύψω στον εκβιασμό τους. Μου ζητούν μισό εκατομμύριο ευρώ!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o