Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Στα κρατητήρια ο ερωτοκτυπημένος πυροσβέστης

Για τα μάτια μιας 29χρονης αστυνομικού

Στα κρατητήρια Αστυνομικού Τμήματος της υπαίθρου πέρασε την προχθεσινή νύχτα “ερωτοχτυπημένος” πυροσβέστης, ο οποίος γι’ άλλη μία φορά θέλησε να πείσει την γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος να επιστρέψει πίσω σ’ εκείνον...

Ο 49χρονος πυροσβέστης με καταγωγή από τα Χανιά δεν υπολόγισε όμως δύο δεδομένα. Πρώτον ότι η γυναίκα που του έχει πάρει τα μυαλά είναι αστυνομικός (υπηρετεί μάλιστα και σε ειδική υπηρεσία) και δεύτερον ότι σε βάρος του έχουν εκδοθεί ασφαλιστικά μέτρα που του απαγορεύουν να την πλησιάζει σε κοντινή απόσταση.

Η σύλληψή του προχθές από τους αστυνομικούς ήταν επεισοδιακή. Ο 49χρονος αγνοώντας προφανώς την απόφαση του δικαστηρίου, είχε στήσει «καρτέρι» στην 29χρονη κοπέλα, η οποία επίσης κατάγεται από τα Χανιά.

Την πλησίασε ενώ έφευγε από την υπηρεσία της, φέρεται να προσπάθησε να την πείσει να επιστρέψει σε εκείνον, αλλά η 29χρονη ήταν ανένδοτη. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και τότε εκείνη ζήτησε από τους συναδέλφους της να τον συλλάβουν, καθώς υπάρχει δικαστική απόφαση την οποία παραβίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και πριν από λίγο καιρό ο συγκεκριμένος πυροσβέστης είχε και πάλι επισκεφτεί την υπηρεσία της 29χρονης αστυνομικίνας, έχοντας και τότε άγριες διαθέσεις.

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Mεγαλη Λαμογιά...... Laptop αξίας 349 ευρώ το βαφτίζουν ΜΑΘΗΤΙΚΟ και το πουλανε 450 ευρώ...ΝΤΡΟΠΗ σας ΡΕ!

Από τον καιρο που ανακοινωθηκε το μετρο για δωρεαν μαθητικο λαπτοπ (που τελικα εγινε netbook), αρχισα να βλεπω διαφημισεις απο ολα τα σχετικα μαγαζια που πουλανε τετοια προιοντα.
Απο τις πρωτες μερες λοιπον αρχισα να βλεπω τιμες που δεν μου αρεσαν. Εχει μπει ενα πλαφον στα 450 ευρω για το μετρο και απο τοτε ολες οι αλυσιδες οταν μιλουν για μαθητικο εχει στανταρ τιμη στα 450, ενω πριν (η και ταυτοχρονα οπως θα δειτε απο συγκεκριμενο παραδειγμα απο μια αλυσιδα) ειχαν/εχουν πολυ φθηνοτερα....
Αλλο ενα δειγμα του πως αμεσως πανε "επιτηδειοι" να εκμεταλευτουν ενα σωστο μετρο, εις βαρος του δημοσιου (και αρα των χρηματων που ολοι μας πληρωνουμε!)! και το δημοσιο φυσικα για αλλη μια φορα θα γινει ερμαιο στην αφαιμαξη αυτη και θα μεινει με τα χερια σηκωμενα ψηλα!

Λοιπον..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ (αφου ολοι την ιδια πρακτικη ακολουθουν! - απλα βρηκα αμεσα ενα παραδειγμα σε αυτην και το παραθετω)!

Εχουμε και λεμε...συγκεκριμενο παραδειγμα για το ΙΔΙΟ προιον αλυσιδας (own brand κιολας)

για το ευρυ κοινο τιμη 349.00 Ευρω ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

για 'μαθητικο'΄κοινο (η μονη διαφορα αλλωστε ειναι οτι το λενε κιολας...student!) τιμη 450.00 Ευρω ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Ειναι η δεν ειναι εκμεταλευση εις βαρος ολων μας απο ολες τις αλυσιδες και μαγαζια αυτο;!

χωρια που με νορμαλ τιμες, πολλες αλυσιδες εβγαζαν σε προσφορες αξιολογα λαπτοπ με 450 ευρω...αλλα ξεχασα..πρεπει να ξεζουμισουν το δημοσιο με την ευκαιρια!

Εκ πρώτης όψεως έτσι είναι όμως όλοι έχουμε γίνει κατήγοροι των πάντων. ΤΟ student περιλαμβάνει κάποια πραγματα παραπάνω από το κανονικό όπως:
Το Turbo-X MiniNote περιλαμβάνει ακόμη:
- Microsoft Windows XP Pro
- Linux Ubuntu 9.04 Ελληνικό
- USB stick 4GB

Λογισμικό
Στο περιβάλλον Windows:
- OpenOffice 3 εξελληνισμένο με ορθογραφική υποστήριξη κλπ
- ClamWin Antivirus
- Microsoft Windows Live Family Safety Settings
- Adobe PDF Reader

Στο περιβάλλον Linux:
- ClamAV Antivirus
- DansGuardian Parental Control
- Adobe PDF Reader, καθώς και πληθώρα προεγκατεστημένου λογισμικού.
Αν θέλετε γραφικο περιβάλλον για το Dansguardian Parental Control εγκαταστείστε το WebContentControl που βρίσκεται στην ιστοσελίδα
* Το εγκατεστημένο Parental Control σας επιτρέπει να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε ιστοσελίδες για ενήλικες καθώς και σε οποιεσδήποτε άλλες ιστοσελίδες αποφασίσετε.

Θα μου πεις πάλι ότι αυτά τα βρίσκει κάποιος πολύ εύκολα, έλα όμως που δεν είναι όλοι τόσο εξοικιωμένοι με τους υπολογιστές. Ακόμα κι εδώ, πόσοι ειναι νομίζεις αυτοί που θα σου κατεβάσουν Ubuntu και θα στο περάσουν στο ίδιο netbook που θα τρέχει ταυτόχρονα και windows? Εκμετάλευση? Ίσως αλλά το πλαίσιο αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη after market υποστήριξη με διαφορά από τους άλλους  και σε πάρα πολλά προϊόντα τις φθηνότερες τιμές της αγοράς. (π.χ. home cinemas). 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εκ πρώτης όψεως έτσι είναι όμως όλοι έχουμε γίνει κατήγοροι των πάντων. ΤΟ student περιλαμβάνει κάποια πραγματα παραπάνω από το κανονικό όπως:
Το Turbo-X MiniNote περιλαμβάνει ακόμη:
- Microsoft Windows XP Pro
- Linux Ubuntu 9.04 Ελληνικό
- USB stick 4GB

Λογισμικό
Στο περιβάλλον Windows:
- ClamWin Antivirus
- Microsoft Windows Live Family Safety Settings
- Adobe PDF Reader

Στο περιβάλλον Linux:
- ClamAV Antivirus
- DansGuardian Parental Control
- Adobe PDF Reader, καθώς και πληθώρα προεγκατεστημένου λογισμικού.
Αν θέλετε γραφικο περιβάλλον για το Dansguardian Parental Control εγκαταστείστε το WebContentControl που βρίσκεται στην ιστοσελίδα
* Το εγκατεστημένο Parental Control σας επιτρέπει να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε ιστοσελίδες για ενήλικες καθώς και σε οποιεσδήποτε άλλες ιστοσελίδες αποφασίσετε.

Θα μου πεις πάλι ότι αυτά τα βρίσκει κάποιος πολύ εύκολα, έλα όμως που δεν είναι όλοι τόσο εξοικιωμένοι με τους υπολογιστές. Ακόμα κι εδώ, πόσοι ειναι νομίζεις αυτοί που θα σου κατεβάσουν Ubuntu και θα στο περάσουν στο ίδιο netbook που θα τρέχει ταυτόχρονα και windows? Εκμετάλευση? Ίσως αλλά το πλαίσιο αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη after market υποστήριξη με διαφορά από τους άλλους  και σε πάρα πολλά προϊόντα τις φθηνότερες τιμές της αγοράς. (π.χ. home cinemas). 
:grin:
έχουμε και λέμε.
η εργασία που χρειάζεται για να περάσεις 1 λειτουργικό linux σε 1 λαπτοπ είναι ίδια κριβώς για ναπεράσεις το ίδιο λειτουργικό μαζί με τα προγράμματα σε 1 εκατομύριο λάπτοπ.
θέλεις να δικαιολογήσεις το πλαίσιο;
τα κλειδιά για windows xp είχαν διαφορά τιμής πριν 6 χρόνια που βγήκε το λειτουργικό.
αυτή τη στιγμή απλώς δίνουν τα εναπομείναντα καθώς σου πουλάνε πεθαμένο λογισμικό, που δεν υποστηρίζεται από φέτος τον ιούλιο από την microsoft με updates.
([glow=red,2,300]εδιτ[/glow]: ξέχασα να πω ότι έληξαν οι συμβάσεις και με τις εταιρίες που είχε πάρε δώσε η MS και πλέον ούτε drivers θα βγαίνουν με την συχνότητα που έβγαιναν παλιά για τα XP)
για όσους δεν ξέρουν το Linux είναι opensource OS όπως και τα Openoffice, clamwin είναι opensource.
κόστος αγοράς αυτών των προγραμμάτων ΜΗΔΕΝ
τα υπόλοιπα προγράμματα όπως Microsoft Windows Live Family Safety Settings και Adobe PDF Reader δεν είναι opensource αλλα διανέμονται δωρεάν σε όλους.
εαν κάποιος, που όπως λες δεν τα ξέρει αυτά, να τα μάθει αν θέλει να κάνει τη δουλειά του... αλλά και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανυσηχίας γιατί η σημερινή νεολαία(σε αυτή απευθύνεται το πρόγραμμα) είναι μέσα στα κινητά στους υπολογιστές και στα ιντερνετ καφέ. αν ήμασταν 10 πριν τότε το συζήταγα.
επίσης τα αν'ώνυμα usb sticks είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορά. κόστος χονδρικής αγοράς είναι 2-3 ευρώ και πωλούνται 10-15. περιέχουν τις χειρότερες flash μνήμες από άποψη ταχύτητας. έχουν τεχνολογία 2ετίας.

και για το rma που έλεγες. σίγουρα το πλαίσιο φημίζεται για το rma του. αλλά ο πραγματικός λόγος είναι άλλος.
αυτό που γίνεται στο πλαίσιο και δεν γίνεται σε άλλα μαγαζιά είναι ότι
εάν έχει πάρει κάτι από το πλαίσιο
και μετά από λίγο καιρό δεις ότι βγήκε καινούρια έκδοση από αυτό που πήρες,
πας στο πλαίσιο με άθηκτο αυτό που πήρες(ή το χαλάς εσύ με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους)
και σου αλλάζει το αντικείμενο.

αφήστε τις διαφημίσεις για τα μεγαλομάγαζα γιατί αρκετό κόσμο δουλεύουν ψιλό γαζί μόνο και μόνο επειδή είναι ανενημέρωτοι.
αυτή είναι μια περιπτωση εκμετάλευσης, δεν τιθεται θέμα αμφισβήτησης.
100 ευρώ για αέρα δεν δικαιολογούνται...
[size=50pt]νταβατζηλίκια[/size]
ρε μάστορα στο πλαίσιο δουλεύεις(από περιέργια ρωτάω)

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
:grin:
έχουμε και λέμε.
η εργασία που χρειάζεται για να περάσεις 1 λειτουργικό linux σε 1 λαπτοπ είναι ίδια κριβώς για ναπεράσεις το ίδιο λειτουργικό μαζί με τα προγράμματα σε 1 εκατομύριο λάπτοπ.
θέλεις να δικαιολογήσεις το πλαίσιο;
τα κλειδιά για windows xp είχαν διαφορά τιμής πριν 6 χρόνια που βγήκε το λειτουργικό.
αυτή τη στιγμή απλώς δίνουν τα εναπομείναντα καθώς σου πουλάνε πεθαμένο λογισμικό, που δεν υποστηρίζεται από φέτος τον ιούλιο από την microsoft με updates.
([glow=red,2,300]εδιτ[/glow]: ξέχασα να πω ότι έληξαν οι συμβάσεις και με τις εταιρίες που είχε πάρε δώσε η MS και πλέον ούτε drivers θα βγαίνουν με την συχνότητα που έβγαιναν παλιά για τα XP)
για όσους δεν ξέρουν το Linux είναι opensource OS όπως και τα Openoffice, clamwin είναι opensource.
κόστος αγοράς αυτών των προγραμμάτων ΜΗΔΕΝ
τα υπόλοιπα προγράμματα όπως Microsoft Windows Live Family Safety Settings και Adobe PDF Reader δεν είναι opensource αλλα διανέμονται δωρεάν σε όλους.
εαν κάποιος, που όπως λες δεν τα ξέρει αυτά, να τα μάθει αν θέλει να κάνει τη δουλειά του... αλλά και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανυσηχίας γιατί η σημερινή νεολαία(σε αυτή απευθύνεται το πρόγραμμα) είναι μέσα στα κινητά στους υπολογιστές και στα ιντερνετ καφέ. αν ήμασταν 10 πριν τότε το συζήταγα.
επίσης τα αν'ώνυμα usb sticks είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορά. κόστος χονδρικής αγοράς είναι 2-3 ευρώ και πωλούνται 10-15. περιέχουν τις χειρότερες flash μνήμες από άποψη ταχύτητας. έχουν τεχνολογία 2ετίας.

και για το rma που έλεγες. σίγουρα το πλαίσιο φημίζεται για το rma του. αλλά ο πραγματικός λόγος είναι άλλος.
αυτό που γίνεται στο πλαίσιο και δεν γίνεται σε άλλα μαγαζιά είναι ότι
εάν έχει πάρει κάτι από το πλαίσιο
και μετά από λίγο καιρό δεις ότι βγήκε καινούρια έκδοση από αυτό που πήρες,
πας στο πλαίσιο με άθηκτο αυτό που πήρες(ή το χαλάς εσύ με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους)
και σου αλλάζει το αντικείμενο.

αφήστε τις διαφημίσεις για τα μεγαλομάγαζα γιατί αρκετό κόσμο δουλεύουν ψιλό γαζί μόνο και μόνο επειδή είναι ανενημέρωτοι.
αυτή είναι μια περιπτωση εκμετάλευσης, δεν τιθεται θέμα αμφισβήτησης.
Για μένα και για σένα που έχουμε κάποια ιδέα παραπάνω ξέρουμε ότι αυτα είναι free και ότι όντως είναι νταβατζιλίκι να τα πληρώνεις 100€ παραπάνω, σου ξαναλέω όμως ότι κι εδώ αν κάνεις την ερώτηση τι είναι Ubuntu οι περισσότεροι θα σου πούν ότι μάλλον είναι Κογκολέζικα. Θα επιμείνω όμως στην υποστίριξη μετά την αγορά ενός προϊόντος απο το ΠΛΑΙΣΙΟ. Τους το πας αν έχει πρόβλημα και αναλαμβάνουν αυτοί χωρίς εσύ να ασχοληθείς καθόλου. Για κάποιον που εργάζεται και δεν έχει χρόνο αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και όχι δεν εργάζομαι στο ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με μαγαζιά του είδους έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2009
Ο Καβαλιέρε "έφαγε" χυλόπιτα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΜΠΑΜΑ

Ο Σιλβιο Μπερλουσκόνι πρέπει να το φυσάει και να μην κρυώνει. Μετά την Ιταλία στην επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο είπε να δοκιμάσει φλογερό του ταπεραμέντο με την πρώτη κυρία των Η.Π.Α αλλά... "έφαγε" χυλόπιτα. Κατά τη διάρκεια δείπνου για τις συζύγους των αρχηγών κρατών ο "σεξουαλικά εθισμένος" πρόεδρος όπως τον αποκαλούν μετά τα έκτροπα της Σαρδηνίας, μόλις είδε την Michelle Obama πήρε το ύφος του "φλογερού" Ιταλού εραστή και εκθείαζε τα κάλλη της...

Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μπαράκ. Η πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου αντί για εναγκαλισμούς αρκέστηκε σε μια ... ψυχρή χειραψία. Και πολύ του ήταν!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
αφήστε τις διαφημίσεις για τα μεγαλομάγαζα γιατί αρκετό κόσμο δουλεύουν ψιλό γαζί μόνο και μόνο επειδή είναι ανενημέρωτοι.αυτή είναι μια περιπτωση εκμετάλευσης, δεν τιθεται θέμα αμφισβήτησης.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]"Με βίασε ο παπάς που τρέλανε την Θώδη!"[/glow]
19.5.2009
Ενα νέο θρίλερ πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την εξαιρετικά περίεργη υπόθεση των συνεχών καταγγελιών προς το πρόσωπο του 62χρονου ρασοφόρου Νεκτάριου Γεωργίου, ηγουμένου της μονής Αγίου Νεκταρίου στη Σαλαμίνα. Μετά τα δραματικά παρατράγουδα του εγκλεισμού της Εφης Θώδη σε ψυχιατρική κλινική και τις καταγγελίες της οικογένειας της τραγουδίστριας για τον «μάγο-εξορκιστή που την τρέλανε» μια 56χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα παρουσιάζεται ως το νέο θύμα του.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Την περασμένη Παρασκευή το πρωί μια γυναίκα, πρώην θαμώνας της μονής επί μια δεκαετία, προσέρχεται στην Ασφάλεια Σαλαμίνας. Με ένορκη κατάθεσή της μηνύει τον παλαιοημερολογίτη αρχιμανδρίτη για βιασμό, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία και εγκατάσταση και λειτουργία παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού μέσα στο εντευκτήριο. Επίσης η καταγγέλλουσα αποκαλύπτει (βάσει της ίδιας κατάθεσης στον υποδιοικητή Ασφαλείας) ότι ο επικεφαλής της μονής Νεκτάριος Γεωργίου την έβαζε να παίρνει δάνεια για λογαριασμό του από τις τράπεζες υπογράφοντας όμως η ίδια, ενώ με συμβολαιογραφική πράξη την ανάγκασε να μεταβιβάσει τεράστια ακίνητη περιουσία στη... γυναίκα του. Η 56χρονη (φερόμενη ως παθούσα) ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι τυφλωμένη από το πάθος της καταστροφικής θρησκοληψίας -επειδή φοβόταν ότι της έχουν κάνει μάγια- υποτάχθηκε δείχνοντας τυφλή υπακοή στον... έγγαμο μοναχό εξορκιστή και κάποια στιγμή έγινε άβουλο παίγνιο στα χέρια του και στις επιθυμίες του.

Το ίδιο μεσημέρι η Ασφάλεια Σαλαμίνας, υποψιασμένη ότι πιθανόν να έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις, παρουσία εισαγγελέα μπαίνει στη μονή. Από την έρευνα κατάσχεται ένας πομπός εκπομπής ραδιοφωνικού προγράμματος, ενώ δεν διαπιστώνεται ύπαρξη ναρκωτικών. Επίσης δεν εντοπίζεται το όπλο που περιγράφεται σττην καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά, ο οποίος θα διατάξει την διενέργεια δικαστικής έρευνας για να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή μη των καταγγελλόμενων αδικημάτων. Και κυρίως του βιασμού και της απάτης, τα οποία κατά τη μηνύτρια διαπράχθηκαν πριν από τεσσεράμισι χρόνια. Οταν δηλαδή η ίδια έφυγε από το μοναστήρι.
Συναντήσαμε την 56χρονη γυναίκα στη Σαλαμίνα. Τα στοιχεία της είναι γνωστά, αλλά κατά παράκλησή της δεν αναφέρονται. Μοιάζει σαν μια χαμένη φιγούρα που νομίζεις ότι δεν πατάει στη γη. Καταγράψαμε τη διήγησή της. Είναι σχεδόν ταυτόσημη με την ένορκη κατάθεση που υπέγραψε στους αστυνομικούς.

«Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 10.45 το πρωί πήγα στην Ασφάλεια Σαλαμίνος και υπέβαλα έγγραφη καταγγελία για τον ας πούμε ιερέα Νεκτάριο Γεωργίου που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Αναγκάστηκα να πάω να καταθέσω, γιατί ένας μοναχός του με παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό του και πίστευα ότι απειλείται η ζωή μου για όλα όσα ήξερα γι’ αυτόν. Ο μοναχός ήρθε καταπάνω μου και φοβήθηκα» ισχυρίζεται η συνταξιούχος νοσηλεύτρια.

«Κατέθεσα στην αστυνομία ότι τον γνώρισα το 1995. Οταν άρχισαν τα προβλήματα στη ζωή μου, πήγα να τον βρω. Από εκεί άρχισε η γνωριμία μαζί του. Καθόμουν στα σκαλοπάτια του μοναστηριού. Περίμενα. Με είδε. Μου είπε “έλα μέσα, σε περίμενα”. Σάστισα. “Πόσα χρόνια σε τυραννάει;” μου είπε ο ηγούμενος. “Ποιος;” του απάντησα. “Αυτός που ξέρεις. Ο διάβολος”. Μετά άρχισε να μου ρίχνει αγιασμούς και να μου βάζει ένα σταυρό στην κοιλιά. Κι εγώ άρχισα να σπαρταράω. Κατάλαβε ότι ήμουν ευάλωτη ψυχολογικά και με έβαλε στο χέρι. Μετά άρχισε να μου λέει ότι σκέφτεται να χτίσει ένα μοναστήρι κι εγώ φιλοτιμήθηκα να του δώσω κάτι κτήματα που είχα. Για τον Αγιο Κυπριανό το έκανα.

»Και μετά ήρθε ο συμβολαιογράφος. Πώς υπέγραψα τα όσα γράφει το χαρτί, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Υπέγραψα για το 1/5 της περιουσίας μου στο όνομα της γυναίκας του, της Φωτεινής, που έχει ντυθεί κι αυτή στα ράσα. Το σπίτι μου, τρία στρέμματα από το βουνό των δεκαπέντε στρεμμάτων που έχω με τα αδέρφια μου στη Σαλαμίνα. Πέτυχε να μου υποβάλλει ό,τι ήθελε. Μου ’κανε μάγια και υπέγραψα σαν κουφή και τυφλή. Επίσης στην πράξη, στον συμβολαιογράφο, είχα υπογράψει ότι η γυναίκα του έχει το δικαίωμα να παίρνει δάνεια αντί εμού και να κάνει συναλλακτικές πράξεις. Φοβάμαι για τα χειρότερα.
»Μια μέρα μου είπε: “Ευλογημένη, εμείς δεν κάνουμε φορολογική δήλωση και δεν μπορούμε να πάρουμε δάνεια από την τράπεζα. Εσύ μπορείς. Θα τα πάρεις στο όνομά σου κι εμείς θα σου δίνουμε τις δόσεις”. Δεν πήρα τρία δάνεια, όπως είπα στην Ασφάλεια, αλλά και πιστωτικές κάρτες. Γύρω στα 42.000 ευρώ. Και 70.000 ευρώ μετρητά, από τους μισθούς μου ως αποκλειστική νοσοκόμα. Πήγαινα εκεί δέκα χρόνια. Μου ήπιανε το αίμα. Μου έλεγε κάποιες φορές αυτός: “Το βλέπεις το μοναστήρι; Εσύ το έχεις φτιάξει”».

Η καταγγέλλουσα αποκαλύπτει γιατί κατήγγειλε τον «μοναχό που πήγε να τρελάνει τη Θώδη» και για ύπαρξη ναρκωτικών μέσα στο μοναστήρι. «Πριν φύγω από εκεί, κανένα χρόνο νωρίτερα, όπως περνούσα από κάτι λεμονιές, είδα τρία παράξενα φυτά που υπήρχαν στο χώμα. Ρώτησα τι είναι αυτά και μου είπαν: “Αχ, ευλογημένη, να ήξερες τι είναι αυτά… Χασίσια είναι”. Επεσα από τα σύννεφα. Τα πήρα με τα χέρια μου και τα έκανα κομμάτια. Είπα επίσης για ένα περίστροφο που τον είδα να επιδεικνύει σε κάποιους φίλους του. Το έπιασε με το ράσο για να μην αφήσει αποτυπώματα».

«Κοιμόμουν στο κελί μου, μπήκε μέσα και...»

Στην Ασφάλεια Σαλαμίνας περιέγραψε τη σκηνή του «βιασμού που υπέστη από τον γέροντα», όπως επαναλαμβάνει και σε εμάς.
«Ηταν κάποιες μέρες πριν φύγω. Ημουνα στο κελί. Κοιμόμουνα μόνη μου. Eνα από τα Σαββατοκύριακα που έμενα εκεί κάνοντας την υπηρέτρια. Ενιωσα ένα βάρος πάνω μου. Ενα πράγμα που με πίεζε. Φορούσα νυχτικιά (κλαίει). Ενιωθα βαριά τα μέλη μου, δεν μπορούσα να αντιδράσω, σαν κάτι να είχα πιει. Μούγκριζα. Κατάλαβα ότι είχε διεισδύσει μέσα μου. Αρχισα να συνέρχομαι και αντέδρασα. Τον είδα να σηκώνεται και να φεύγει, θεριεμένος στην πόρτα, με τα μακριά του μαλλιά κατεβασμένα. Είπα από μέσα μου: Θεέ μου, δεν μπορώ να το πιστέψω! Αρχισα να χτυπιέμαι. Βγήκα έξω. Μία ώρα με πάλευε. Και τα κατάφερε. Είχα παρατηρήσει ότι έφερνε κι άλλες γυναίκες στα κελιά. Τις νύχτες που είχε στήσει το ραδιοφωνικό σταθμό έβαζε τραγούδια, Καζαντζίδη και Περπινιάδη, και το γλένταγε μαζί τους. Ετσι πιστεύω εγώ. Μια φορά μου συνέβη αυτό. Μια φορά το κατάλαβα. Εάν μου είχε συμβεί άλλη φορά; Δεν ξέρω. Εγώ μία φορά έζησα κάτι τέτοιο».

Η 56χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην «Espresso» ότι είχε ειδοποιηθεί από τον ΟΤΕ για μια οφειλή 600 ευρώ στην τηλεφωνική γραμμή που είχε βάλει η ίδια στη μονή. Της είπαν από τον οργανισμό ότι μάλλον το παιδί της έμπαινε στο Internet και έπαιρνε ροζ τηλέφωνα.
Παραξενεύτηκε και μίλησε με τους μοναχούς. Δικαιολογήθηκε ο Νεκτάριος Γεωργίου ότι ο γιος του ο Χρυσόστομος, τον οποίο έχει ντύσει κι αυτόν στα ράσα (κατά κόσμον Χρήστος), έμπαινε στο Διαδίκτυο και ότι δεν έπρεπε να το προσβάλουν και να το πληγώσουν το παιδί.

Η 56χρονη καταγγέλλουσα εξομολογείται και κάτι ακόμα. Για τον δεύτερο άντρα της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο ηγούμενος της μονής Αγίου Νεκταρίου τής είχε βάλει λόγια για τον σύζυγό της λέγοντας ότι διατηρεί αιμομικτική σχέση με την κόρη της και ότι την είχε αφήσει έγκυο. «Ο άντρας σου πλήρωσε την έκτρωση για να ρίξει το παιδί η κόρη σου» φέρεται να της είχε πει ο ρασοφόρος. «Βγήκα στους δρόμους με το παιδί και τα εγγόνια μου από την απόγνωση. Κόντεψε να με τρελάνει. Πήρα τους δρόμους. Αυτός ο τύπος λίγο ήθελε να με στείλει στο ψυχιατρείο» προσθέτει.

Παρά τις καταγγελίες ο κόσμος συρρέει ακόμα στο μοναστήρι με το face control

Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε να συναντήσουμε τον Νεκτάριο Γεωργίου. Είναι άφαντος. Μοναχός δίχως πρόσωπο. Οπως και την Κυριακή το πρωί, όταν επισκεφτήκαμε το μοναστήρι. Η κεντρική είσοδος έχει αυστηρό face control. Οποιον γνωρίζει τον βάζει μέσα. Τους ανεπιθύμητους τους αφήνει απέξω. Τον ζητήσαμε για να μας πει την άποψή του. Φωνή βοώντος... Ομως, παρά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την Εφη Θώδη, στο μοναστήρι συρρέει ακόμα κόσμος. Την Κυριακή είχε τουλάχιστον είκοσι ιδιωτικά αυτοκίνητα. Και κάποιους ακόμα που πήγαν και βρήκαν την πόρτα κλειστή. Σαν κι εμάς.

«Με λένε Μανώλη και είμαι 23 ετών» μας είπε ένας νεαρός που συναντήσαμε στο προαύλιο. «Μου είπαν ότι κάνει θαύματα και ήρθα να τον βρω. Οταν με είδε, ισχυρίστηκε ότι έχω μέσα μου τον σατανά. Κρατάει ένα μακρύ ξύλο και σταυρώνει τους υποτίθεται παθόντες. Τους σταυρώνει και τους πιέζει στο κεφάλι. Και αυτοί πέφτουν κάτω και σπαρταράνε» αφηγείται ο Μανώλης. Οταν τον ρωτήσαμε τι δουλειά έχει ένα νεαρό παιδί σε τέτοιο μέρος, δεν το σκέφτηκε και πολύ για να μας απαντήσει: «Είμαι από μικρό παιδί στην εκκλησία. Αναζητούσα το μυστήριο. Υστερα όμως από πολλές επισκέψεις κατάλαβα ότι δεν θα το βρω εδώ».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
www.gazzetta.gr/content/view/48526/30/][size=15pt]Πόρνη πολυτελείας η πρώην του Μπόσνιτς [/size][/url]

Η Σόφι Άντερτον, σύντροφος κάποτε του πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, Μαρκ Μπόσνιτς παραδέχτηκε ότι εκδίδεται.[size=15pt] Η 32χρονη Αγγλίδα παίρνει 15.000 αγγλικές λίρες την ώρα[/size] αλλά δεν είναι περήφανη για αυτό καθώς χρειάζεται τα λεφτά επειδή είναι εθισμένη στα ναρκωτικά.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 21

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Οι θετικες μεταρρυθμισεις θα μειωθουν λοιπον, αλλα θα αυξηθουν και οι αρνητικες κινησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπως ανεφερε ο Γιωργος, οταν καθε βουλευτης της ΝΔ γινεται ξαφνικα παιχτης κλειδι για την σταθεροτητα της κυβερνησης  πρεπει να αναμενουμε πολυ περισσοτερο λαϊκισμο και ειδικοτερα σπαταλη χρηματων για χαϊδεμα βολευτων που με την σειρα τους θα τα ριχνουν σε αχρηστα εργα για χαϊδεμα των ψηφοφορων σε καθε μικρη περιφερεια, αθροες προσληψεις για στηριξη του βολευτη  :think: :think: :think: :think: :think:
Δεν μου φτιαχνεις κυριε Καραμανλη ενα ΑΕΙ στο χωριο που εκλεγομαι;;;;;;;;;;;;;;;;
Παραιτουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν προσλαμβανεις τον ξαδερφο μου, μπατζανακη, τον θυρωρο μου, δεν βολευεις το ανιψιο μιας μακρινης μου θειας ή εναν φανατικο μου αφισοκολλητη τελοσπαντων;;;;;;;;;;;;;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Που είναι το Ολυμπιjavascript:void(0);ακό και το μουσείο Μαραθώνα;

[size=16pt]Σε Ολυμπία και Μαραθωνα; ..... ΛΑΘΟΣ[/size] 

Θα μείνει τελικά τίποτε Ελληνικό στην Ελλάδα ή είμαστε τόσο μεγαλόκαρδοι που τα δικά μας πράγματα τα δίνουμε για διαχείριση στους ξένους;
Το Ολυμπιακό Μουσείο είναι στη Λοζάνη και το Μουσείο του Μαραθωνίου στο Βερολίνο. Αντί να είναι στην Ολυμπία και τον Μαραθώνα και τα δύο κοσμούν πόλεις τους εξωτερικού.
Φυσικά και τα δύο τα διαχειρίζονται ξένοι οργανισμοί όπως η ΔΟΕ και η AIMS, η Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων, ενώ σε εμάς έχει μείνει το…
όνομα.
Μόνο που με το όνομα δεν βγάζεις ούτε χρήματα από τις επισκέψεις, ούτε προβολή έχεις. Εκτός και εάν κάποιος θελήσει να βρει τι σημαίνει «Ολυμπιακοί» ή «μαραθώνιος».
Όμως αυτά είναι για τους… ψαγμένους. Οι πολλοί δεν ασχολούνται με το παρελθόν, αλλά με το σήμερα. Πρόσφατα λοιπόν στο μουσείο μαραθωνίου δρόμου στο Βερολίνο άνοιξε τις πύλες του με 15.000 εκθέματα και ενθυμήματα από μαραθωνίου ανά τον κόσμο με κορυφαίο έκθεμα τη στολή που φορούσε ο Χαϊλε Γκεμπρεσελασιέ όταν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ (2ώρες 04.26). Η φανέλα και το σορτσάκι του Αιθίποπα βρίσκονται μέσα σε γυάλινη προθήκη όπως ακριβώς βρίσκεται το στέμμα του Βρετανικού θρόνου στο μουσείο στο Λονδίνο.
Γιατί δηλαδή δεν θα μπορούσε να είναι στον Μαραθώνα; Εκεί που είναι η φυσική έδρα του αγωνίσματος;

Αντίθετα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Πάρκο του Βερολίνο, εκεί που έγινα οι Αγώνες το 1936 και πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2009, το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
Σε αυτό το Μουσείο είχαμε και τα εκθέματα του Τζέσε Όουενς πριν από λίγο καιρό όπου συναντήθηκαν οι εγγονές του Τζέσε Όουενς και του Λουτζ Λονγκ, Μάρλεν Ντορτς και Τζούλια-Βανέσα Λονγκ αντίστοιχα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
www.gazzetta.gr/content/view/48526/30/][size=15pt]Πόρνη πολυτελείας η πρώην του Μπόσνιτς [/size][/url]

Η Σόφι Άντερτον, σύντροφος κάποτε του πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, Μαρκ Μπόσνιτς παραδέχτηκε ότι εκδίδεται.[size=15pt] Η 32χρονη Αγγλίδα παίρνει 15.000 αγγλικές λίρες την ώρα[/size] αλλά δεν είναι περήφανη για αυτό καθώς χρειάζεται τα λεφτά επειδή είναι εθισμένη στα ναρκωτικά.
ειναι πανω απο 20.000 ευρω,
κατι δε μου παει καλα...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
[size=11pt]Τα πολλά email προκαλούν άγχος [/size]

Άγχος προκαλούν σύμφωνα με μεγαλοστέλεχος της France Telecom τα πολλά email που δέχονται οι υπάλληλοι της εταιρείας.

Η δυνατότητα που έχουν οι άνθρωποι να δέχονται email ακόμα και στο κινητό τους δημιουργεί γύρω τους έναν ασφυκτικό κλοιό.

Οι εργαζόμενοι που είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται διαρκώς σε σύνδεση με συνεργάτες και πελάτες από όλο τον κόσμο αισθάνονται όλο και μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση καθώς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη δουλειά τους.

Το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο σε διευθυντές αλλά και σε υπαλλήλους χαμηλότερης κλίμακας που δεν μπορούν ούτε να κοιμηθούν καθώς τα email συνεχίζουν να έρχονται όλο το 24 ωρο.

Η France Telecom, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας, δέχεται επικρίσεις από την κοινή γνώμη και τα media για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους της ύστερα από τις αλλεπάλληλες αυτοκτονίες 22 εργαζομένων της από την αρχή του 2008.

Ο τρόπος που αυτοκτόνησαν 2 υπάλληλοί της σόκαρε τη Γαλλική κοινωνία. Ένας υπάλληλος μαχαίρωσε τον εαυτό του στο στομάχι κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης ενώ μια άλλη υπάλληλος ξαφνικά πήδηξε από το παράθυρο του γραφείου της.

Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, Gervais Pellissier, οι νέες τεχνολογίες που διεισδύουν στην προσωπική ζωή των υπαλλήλων ευθύνονται όλο και περισσότερο για το άγχος τους ενώ οι αυτοκτονίες στην εταιρεία ενδέχεται να οφείλονται και στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Πηγή: e-go.gr

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
η κοτσάνα της ημέρας...
Όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα:

"Όταν κάποιος έσκισε τη φωτοτυπία από το κοράνι βγάλατε ανακοινώσεις και κάνατε πορείες επειδή πρέπει να σεβόμαστε τα θρησκευτικά πιστεύω των μεταναστών. Γιατί δεν κάνατε το ίδιο
με το Άγιον Όρος όπου γυναικείο στέλεχος σας πάτησε στο άβατο";

Αφού πρασίνισε,χλώμιασε είπε:

"Εμείς το κάναμε για να αναδείξουμε το θέμα του Βατοπεδίου που έγινε αργότερα. Προφητικά το κάναμε"!

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ !!! χειρότερος απο τον giorgo!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ένας γαμπρός για τέσσερις νύφες

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009, 13:05

Φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι του και πήγε στην εκκλησία … αναμένοντας τις νύφες! Ο Νοτιοαφρικανός Milton Mbhele νυμφεύθηκε ταυτοχρόνως… τέσσερις γυναίκες σε μία τελετή όπου παρέστησαν εκατοντάδες καλεσμένοι. Οι νύφες, όλες στα άσπρα, έλαβαν τις βέρες τους και από ένα φιλί από τον ένα και μοναδικό μοναδικό γαμπρό!

Η νομοθεσία, αλλά και η παράδοση της Νοτίου Αφρικής, αναγνωρίζει του πολυγαμία, αφού ακόμα και ο Πρόεδρος Jacob Zuma έχει τρεις συζύγους. Ωστόσο, παραμένει εξαιρετικά σπάνιο στις διάφορες φυλές, όπως αυτή των Zulu, να γίνονται ταυτόχρονοι γάμοι.

Ο 44χρονος είπε ότι η επιλογή αυτή του "πολλαπλού" γάμου ήταν και η πιο οικονομική, εάν αναλογισθεί κανείς ότι για κάθε γάμο θα έπρεπε να ακολουθήσει και ξεχωριστή δεξίωση. Εν τω μεταξύ, ο Mbhele είναι ήδη παντρεμένος εδώ και 12 χρόνια με την Thobile Vilakazi, με την οποία έχει 11 παιδιά και είναι μία εκ των τεσσάρων νέων συντρόφων του.

«Νομίζω ότι το να την παντρευτώ για 2η φορά θα την χαροποιήσει, αφού θα πάρω και άλλες τρεις γυναίκες που θα την απαλλάξουν λίγο από τα καθήκοντά της», είπε ο Mbhele.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα μείνει τελικά τίποτε Ελληνικό στην Ελλάδα ή είμαστε τόσο μεγαλόκαρδοι που τα δικά μας πράγματα τα δίνουμε για διαχείριση στους ξένους;
Το Ολυμπιακό Μουσείο είναι στη Λοζάνη και το Μουσείο του Μαραθωνίου στο Βερολίνο. Αντί να είναι στην Ολυμπία και τον Μαραθώνα και τα δύο κοσμούν πόλεις τους εξωτερικού.

Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, υπάρχει και στην πόλη του Μαραθώνα, το οποίο έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του εκεί Δήμου.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  οταν παω να μπω στο  troktiko που βγαζει προειδοποιηση για malware o chrome ξερει κανεις τι παιζει?????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
  οταν παω να μπω στο  troktiko που βγαζει προειδοποιηση για malware o chrome ξερει κανεις τι παιζει?????
Μπηκα τωρα και να τι βγαζη

Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη!

Αυτή η ιστοσελίδα στο troktiko.blogspot.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων και έχει φραγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις ασφαλείας σας.

Οι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να εγκαταστήσουν προγράμματα στον υπολογιστή σας τα οποία υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες, χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας για να επιτίθενται σε άλλους υπολογιστές και βλάπτουν το σύστημα σας.

Μερικές ιστοσελίδες εγκαθιστούν επίτηδες κακόβουλο λογισμικό, αλλά σε αρκετές αυτό γίνεται χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom