μέχρι να κουνηθείτε θα χουν γίνει και gay γάμοι στην ελλάς
τι να λεει ο ραουλ καστρο για του γ-κέι?
μέχρι να κουνηθείτε θα χουν γίνει και gay γάμοι στην ελλάς
καρατζαφέρη αρχηγό
και βαϊτση λοχαγό
στα μετόπισθεν Ψινάκη
κι η σαρρή στο τσιμπουκάκι
καρατζαφέρη αρχηγό
και βαϊτση λοχαγό
στα μετόπισθεν Ψινάκη
κι η σαρρή στο τσιμπουκάκι
και στη ρίμα απέτυχες!Με το Τσιπρα αρχηγο
και το ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ προαγωγο
εμπρος περικλη
για το ουζο το καλο
στη ρίμα απέτυχες
προσεξε μην σε ζητησουν επιστρατευση και αναγκαστεις να αφησεις την "γυναικα" (τρομαρα σουυυ) σου...
το κκε εξφανιστηκε απο την ρωσσια και εμεινε στην ελλαδα.θα τρελεαθουμε ρε πουστη μου εντελως.πιστευω να μεινουν εκτος βουλης και να τελειωνουμε με αυτους.
το κκε εξφανιστηκε απο την ρωσσια και εμεινε στην ελλαδα.θα τρελεαθουμε ρε πουστη μου εντελως.πιστευω να μεινουν εκτος βουλης και να τελειωνουμε με αυτους.
Α ρε yrret με τα βιντεάκια σου... ο "Ελληναράς" που το έφτιαξε δεν ξέρει να γράψει ελληνικά, το KKE τον μάρανε.
Τενεκέδες, ε τενεκέδες.
Δεν το γνωρίζω αυτό... και δεν με ενδιαφέρει, εσυ που το ξέρεις; Διαβάζεις ριζοσπάστη;
Πάντως τα Σκόπια "Μακεδονία" τα γράφει η μισή υφήλιος και δυστυχώς για σένα δεν φταίει το ΚΚΕ γι' αυτό. Όσο νωρίτερα καταλάβεις ποιός φταίει, τόσο το καλύτερο.
εγώ σαν αναποφάσιστος πραγματικά για τις επόμενες εκλογές.... θα ήθελα να μάθω από εσένα ποιος φταίει για όλο αυτό και γιατί αναγκάστηκε το ΚΚΕ να τα αναγνωρίσει ενώ με βάση την λογική μου το βρίσκω πάρα πολύ βλαβερό για την ελλάδαΔεν το γνωρίζω αυτό... και δεν με ενδιαφέρει, εσυ που το ξέρεις; Διαβάζεις ριζοσπάστη;
Πάντως τα Σκόπια "Μακεδονία" τα γράφει η μισή υφήλιος και δυστυχώς για σένα δεν φταίει το ΚΚΕ γι' αυτό. Όσο νωρίτερα καταλάβεις ποιός φταίει, τόσο το καλύτερο.