Νέα

Νέα εποχή στον ΔΟΛ -Νέος ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Εκλεισε ο διαπλεκομενος ΔΟΛ και ανοιξε ο διαπλεκομενος Καλογριτσας...τεραστιο χτύπημα κατα της διαπλοκής!!
το θέμα είναι ότι του Καλογριτσα δεν του δόθηκε δάνειο .  Ο Τσίπρας χτύπησε την διαπλοκή εμπράκτως . 
Αν υπήρχε ακόμα διαπλοκή τότε θα τους έδινε άδειες δωρεαν  και θα μοίραζε δάνεια στους χρεοκοπημενους νταβατζήδες και όλοι μαζί θα τον εγλτφαν όπως ο Ψυχάρης τον Σαμαρά .  Η σελίδα γύρισε, δείτε μόνο ποιοι γαυγιζουν να καταλάβετε ότι είμαστε σε καλό δρόμο

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πάντως εμένα η εικόνα να μην υπάρχουν τα νεα και το βημα στο περίπτερο με στεναχωρεί όσο θυμάμαι τον πατέρα μου να  καθεται στην πολυθρόνα και να τα διαβάζει μεσημέρι και κυριακή πρωί.
αλλά οι  καιροι αλλάξαν ....πόσοι απο μας αγοράζουν εφημερίδα απο το περίπτερο????
η εφημεριδα σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ......
ποιος σοβαρός επενδυτής θα επενδύσει σε εφημερίδα???
έπρεπε νάχαν κλείσει εδω και χρόνια.αλλά ο φόβος των απολύσεων τους αναγκασε και δανείστικαν για να πληρώνουν αργόμισθους.
κακα τα ψέματα είχαν καταντήσει μαζι με την ελευθεροτυπία πασοκομαγαζα και συριζομαγαζα .

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
πάντως εμένα η εικόνα να μην υπάρχουν τα νεα και το βημα στο περίπτερο με στεναχωρεί όσο θυμάμαι τον πατέρα μου να  καθεται στην πολυθρόνα και να τα διαβάζει μεσημέρι και κυριακή πρωί.
αλλά οι  καιροι αλλάξαν ....πόσοι απο μας αγοράζουν εφημερίδα απο το περίπτερο????
έπρεπε νάχαν κλείσει εδω και χρόνια.αλλά ο φόβος των απολύσεων τους αναγκασε και δανείστικαν για να πληρώνουν αργόμισθους.
κακα τα ψέματα είχαν καταντήσει μαζι με την ελευθεροτυπία πασοκομαγαζα και συριζομαγαζα .

ο warren buffett παραδεχτηκε ακομα και ο ιδιος (που ειναι ο καλυτερος επενδυτης ever lived) πως ο κλαδος αυτος εχει πεθανει.

χιουμοριστικα ελεγε πως μπορει να ειναι και μονος που σε μερικα χρονια θα διαβαζει ακομα 6 εφημεριδες την ημερα.

ο ιδιος δεν εχει εγκαταλειψει ακομα το μεριδιο του στην washington post του bezos ακομα και αν δεν αποκομει κερδη γιατι το θεωρει σαν παντρεια...δεν μπορει να την αφησει...την ειχε αγορασει σχεδον τζαμπα τοτε σε μια απιστευτη ευκαιρια ....ειπε προσφατα την ιστορια στον david rubenstein της carlyle group...

και εγω ξενερωσα που δεν θα εχουμε πλεον το βημα...αλλα τι να κανεις...

νεες εποχες πλεον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το θέμα είναι ότι του Καλογριτσα δεν του δόθηκε δάνειο .  Ο Τσίπρας χτύπησε την διαπλοκή εμπράκτως . 
Παρακαλω? Δεν εχει παρει δανεια ο Καλογριτσας επι Συριζα? Ολοκληρη την τραπεζα Αττικης εχει σηκωσει. Τι ηταν αυτο που διαβασα?

Θα μου επιτρεψεις να βαλω υπογραφη αυτο το " Ο Τσιπρας χτυπησε τη διαπλοκη εμπρακτως" με το ονομα σου, αυτο το μνημειο πρεπει να μεινει αξεχαστο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
ποτε θα κλεισουνε?
πολυ στεναχωρηθηκα////// :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
πάντως εμένα η εικόνα να μην υπάρχουν τα νεα και το βημα στο περίπτερο με στεναχωρεί όσο θυμάμαι τον πατέρα μου να  καθεται στην πολυθρόνα και να τα διαβάζει μεσημέρι και κυριακή πρωί.
αλλά οι  καιροι αλλάξαν ....πόσοι απο μας αγοράζουν εφημερίδα απο το περίπτερο????
Ο ΔΟΛ ήταν ΠΑΣΟΚ από την πρώτη μέρα του ΠΑΣΟΚ και τάχθηκε με τον Σαμαρά και αυτό επιδείνωσε την θέση του .

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Παρακαλω? Δεν εχει παρει δανεια ο Καλογριτσας επι Συριζα? Ολοκληρη την τραπεζα Αττικης εχει σηκωσει. Τι ηταν αυτο που διαβασα?

Θα μου επιτρεψεις να βαλω υπογραφη αυτο το " Ο Τσιπρας χτυπησε τη διαπλοκη εμπρακτως" με το ονομα σου, αυτο το μνημειο πρεπει να μεινει αξεχαστο.
Πήρε για εφημερίδα; ή μήπως ξεχνάς που δεν του έδωσαν με τις άδειες;  η διαπλοκή τελείωσε για αυτό έχουν σκυλιασει οι κλέφτες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πήρε για εφημερίδα; ή μήπως ξεχνάς που δεν του έδωσαν με τις άδειες;  η διαπλοκή τελείωσε για αυτό έχουν σκυλιασει οι κλέφτες
Μην γινεσαι αστείος. Και η κομματοσκυλίαση εχει τα ορια της.

Επισκέπτης
Δεν κάνω κογιότ (κουότ δηλαδή) στα γραφόμενα της 1ης σελίδας των αξιότιμων κυρίων ΦΑΚΙΡΗΣ, poppop, geoMan & Mellen Giberson διότι τα προσυπογράφω κι εγώ....
Συλληπητήρια στους ΠΑΣΟΚους τύπου johnny64, ε ρε παιδιά, αν δε μας γ**μησε τον Κόλο Κόλο και ο LOL τόσα χρόνια τι να πεις........
Μπρος κοπρόσκυλα να σας είχα από κοντά, βουτάτε καμμιά αξίνα κηφήνες μου καθόσασταν στα γραφεία με παχυλούς μισθούς.......

Επισκέπτης
Τραμουντάνα τι γνώμη έχεις για το θέμα, έκανα μια αναζήτηση και δεν είδα σχόλιο σου;
Μπας και λυπήθηκες;  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπα δε νομίζω, θαχει τη μικρή κοντά και μας γράφει στα @@ρια του :grin:
Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στο θέμα είναι προφανές ότι κάπου δε γίνεται να αντέξουν σε τέτοιες οικονομίες & μίζερα περιβάλλοντα τόσα κανάλια, εφημερίδες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom