ετσι,μια κ το συγκεκριμενο ξυδι ειχε γινει εθνικο ποτοΟ ελαχιστος φορος τιμης αλλωστε τι ειμαστε ηλιος, θαλασσα και ξυδια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα Διαφήμιση johnie walker για την Ελλάδα Υμνος Liverpool
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kav69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εχει γίνει τεράστιος ντόρος γενικά στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης σχετικά με την καινούργια διαφήμιση του johnie walker
με τον ύμνο της Liverpool you'll never walk alone που το αφερίωνουν στην χώρα μας.
Οι απόψεις έχουν τεράστιες αποκλίσεις και για αυτο ανοίγω αυτό το thread για να το συζητήσουμε εδω μέσα, όποιοι βέβαια ενδιαφέρονται ....
Δεν ενδιαφερομαι.
poutaniaris_anhr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 861
- Πόντοι
- 311
Εγω παντως παιδες βλεπω οτι με αυτα και με αυτα αρχιζουμε να γινομαστε μοδα...
Λιγο λιγο ολοι μας συμπαθουν, απο χαραμοφαηδες και αρχιτεμπελαρους που μας θεωρουσαν....
Δεν τυπωνει το κρατος, λεω γω, κανα μπλουζακι προς ενισχυση του, οπως εκεινο το κιτρινο βραχιολακι που πουλουσαν μια περιοδο ολα τα περιπτερα και ειχαν αγορασει οι παντες;;;
Πολλα ειπα ομως, παω να ριξω καναν πυραβλο στο Κ3 Ανω διοτι ως γνωστον
το πολυ το τικι τακα κανει το παιδι......
Λιγο λιγο ολοι μας συμπαθουν, απο χαραμοφαηδες και αρχιτεμπελαρους που μας θεωρουσαν....
Δεν τυπωνει το κρατος, λεω γω, κανα μπλουζακι προς ενισχυση του, οπως εκεινο το κιτρινο βραχιολακι που πουλουσαν μια περιοδο ολα τα περιπτερα και ειχαν αγορασει οι παντες;;;
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαεχω φαει πολλες στερησεις βαθμων τυπε.κανονικα θα επρεπε να ειναι ημουν αρχιστρατηγος.
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Glory glory Man Utd......
Σωστός ο παικτης.....Εγω παντως παιδες βλεπω οτι με αυτα και με αυτα αρχιζουμε να γινομαστε μοδα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.752
- Πόντοι
- 9.297
Εγω ειμαι Manchester United και φανατικος αντι-Liverpool-ακιας αλλα οταν ακουω τον υμνο ή βλεπω την διαφημιση ανατριχιαζω και νιωθω τα ματια μου να υγραινονται.Ειναι απιστευτο ποση ενεργεια και ποσο εντονη θετικη σκεψη εχει μεσα του αυτο το κομματι.Κριμα που τωρα τελευταια το κοβουν στην τηλεοπτικη προβολη
Επισκέπτης
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
η απαντηση στο johnie walker απο τον λιλα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.752
- Πόντοι
- 9.297
To Aπολλωνειον Φως θα βγαλει την Ελλαδα απο το τουνελ και οι ακτινες του θα καψουν τους εβραιοσιωνιστες υπανθρωπους που την επιβουλευονται οπως επισης και τους εδω υπηρετες τους.Εσσεται Ημαρ.