You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεα ασθένεια που ίσως εξελιχθεί σαν τον COVID;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα isaak kos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.962
- Πόντοι
- 1.106
Αυτό ακριβωςΗ κόρη τελικά νοσεί με γρίπη τύπου Α. Ο παππούς κάπου αλλού το τσίμπησε και το μετέφερε και στη γυναίκα του. Είπαμε ο ιός αυτός κυκλοφορεί εδώ και χρόνια και δεν θα έδινε κανείς καμία σημασία αν δεν είχε ταξιδέψει η κόρη στη Κίνα
Παρόλα αυτά, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και έχεις έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο, ΔΕΝ πας να επισκεφτείς τον καρδιοπαθή πατέρα σου και τη νεφροπαθή μάνα σου. Περιμένεις μια βδομάδα καλού κακού
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 6.946
Αντί να πάρει τα βουνά, να πάει να χώσει αγγούρια στους πάτους των εγκληματιών που μας ΣΤΕΡΗΣΑΝ 2+ χρόνια ζωής, τι λέτε; Δίπλα από το Σύνταγμα είναι.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 3.715
όχι εκεί, στα σπίτια τους να κλάσουν μάντολες, μετά βουνά.Αντί να πάρει τα βουνά, να πάει να χώσει αγγούρια στους πάτους των εγκληματιών που μας ΣΤΕΡΗΣΑΝ 2+ χρόνια ζωής, τι λέτε; Δίπλα από το Σύνταγμα είναι.
TRR
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ και δείτε τώρα τις ξαφνικητιδες κυριως σε νέες ηλικίες,για μένα τα εμβόλια ήταν ολέθρια,Τυχαίνει να έχω αρκετούς γνωστούς
που έχουν ή δουλεύουν σε φαρμακεία. Το τι προβλήματα μου έχουν εκμυστηρευτεί οτι προέκυψαν σε εμβολιασμένους (μυοκαρδίτιδες, αρρυθμίες, αναπνευστικά, όξυνση αυτοάνοσων, ακόμη και ξαφνικοί θάνατοι) δεν μπορείτε να το φανταστείτε! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος υποκύπτει εύκολα στην τρομοκρατία των μίντια και είναι πλέον εύκολα χειραγωγήσιμος… Η κοροϊδία άλλωστε ήταν ξεκάθαρη από αυτά για τα οποία έλεγαν οτι μας προστατεύει το εμβόλιο που άλλαζαν κάθε μήνα: αρχικά δεν κολλάς, μετά ίσως να κολλάς αλλά το περνάς ήπια, μετά το περνάς ήπια αλλά κάτσε απομόνωση, μετά βάλτε και διπλή μάσκα καλού κακού Ε ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 3.715
Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά.και δικος μου γνωστος εμφανισε αυτοανοσο. Tο 2018.
Παντα υπηρχαν αυτα.
Οι άνθρωποι που είχαν αυτοάνοσα κι έκαναν τη σειρά των εμβολίων κινδυνεύουν.
Γνωρίζω επτά ανθρώπους που κουβαλούσαν αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση υγείας, μετά τα εμβόλια είχαν έξαρση και τρεις από αυτούς εμφάνισαν καρκίνο. Ηλικίες 13 μεχρι 45. Και η συνάφεια είναι δεδομένη λόγω της κλιμακούμενης επιδείνωσης, της ταχύτατης εξάπλωσης των κυτταρικών τους δυσπλασιών και γενικώς της βλάβης. Μέσα σε αυτά κι ένα παιδί γιατρού που είχε αυτοάνοσο, πιέστηκε να κάνει το εμβόλιο, παρουσίασε καρκίνο στο χέρι μέσα σε 3 μήνες από την τελευταία δόση, του κόψανε κομμάτι από το μπράτσο και τραβιέται με το ανοσοποιητικό του μέσα εξω στα νοσοκομεία, μια κόλαση.
Αυτά συμβαίνουν όταν το κέρδος, η σκοπιμότητα συγκέντρωσης ισχύος, η ψυχοπάθεια της εξουσίας διεφθαρμένων νάνων καταλαμβάνουν θέσεις αντιπροσώπων του λαού.
συμφωνω φιλε μου αλλα δεν παρατηρησες την κουτοπονηρια που εκανε ο goustarwnaxunw.Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά.
Οι άνθρωποι που είχαν αυτοάνοσα κι έκαναν τη σειρά των εμβολίων κινδυνεύουν.
Γνωρίζω επτά ανθρώπους που κουβαλούσαν αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση υγείας, μετά τα εμβόλια είχαν έξαρση και τρεις από αυτούς εμφάνισαν καρκίνο. Ηλικίες 13 μεχρι 45. Και η συνάφεια είναι δεδομένη λόγω της κλιμακούμενης επιδείνωσης, της ταχύτατης εξάπλωσης των κυτταρικών τους δυσπλασιών και γενικώς της βλάβης. Μέσα σε αυτά κι ένα παιδί γιατρού που είχε αυτοάνοσο, πιέστηκε να κάνει το εμβόλιο, παρουσίασε καρκίνο στο χέρι μέσα σε 3 μήνες από την τελευταία δόση, του κόψανε κομμάτι από το μπράτσο και τραβιέται με το ανοσοποιητικό του μέσα εξω στα νοσοκομεία, μια κόλαση.
Αυτά συμβαίνουν όταν το κέρδος, η σκοπιμότητα συγκέντρωσης ισχύος, η ψυχοπάθεια της εξουσίας διεφθαρμένων νάνων καταλαμβάνουν θέσεις αντιπροσώπων του λαού.
Είπε γνωστος μου (ενικός) εμφάνισε αυτοάνοσο. Δεν πηρε ξεκαθαρη θεση, το αφησε φλου στον αερα για να μπορει μετά να γυρισει το μπιφτεκι οπως τον βολεψει.
Γι αυτο κι εγω του απαντησα οτι κι εγω εχω γνωστο (ενικος ξανα) που εμφανισε αυτοανοσο το 2018. Απαντηση με ισους ορους.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 3.715
τα αυτοάνοσα είναι μάστιγα, αλλά αν τα συνδυαστούν με άγνωστες λειτουργικές ουσίες όπως ένα γενικό κι όχι customized mRNA σκεύασμα τότε ξεκινάμε να παίζουμε σαν πίθηκας με χειροβομβίδα στην κούνια. Το έγκλημα έχει πολλές πτυχές, εύχομαι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη όπως αρμόζει.συμφωνω φιλε μου αλλα δεν παρατηρησες την κουτοπονηρια που εκανε ο goustarwnaxunw.
Είπε γνωστος μου (ενικός) εμφάνισε αυτοάνοσο. Δεν πηρε ξεκαθαρη θεση, το αφησε φλου στον αερα για να μπορει μετά να γυρισει το μπιφτεκι οπως τον βολεψει.
Γι αυτο κι εγω του απαντησα οτι κι εγω εχω γνωστο (ενικος ξανα) που εμφανισε αυτοανοσο το 2018. Απαντηση με ισους ορους.
Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 1.046
Τώρα που θα πεθάνουμε όλοι,
Τουλάχιστον ας καπνιζουμε και σε εσωτερικούς χώρους
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.354
- Πόντοι
- 2.046
Να μην καπνίζεις καθόλου ρε μνπν!Τώρα που θα πεθάνουμε όλοι,
Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 1.046
Δεν καπνίζω για ένα φίλο το λέωΝα μην καπνίζεις καθόλου ρε μνπν!