Νέα

Νεα ασθένεια που ίσως εξελιχθεί σαν τον COVID;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isaak kos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
21
Διαφωνώ για αυτά τα εμβόλια. Έσωσαν πολλούς ανθρώπους στην τρίτη ηλικία κυρίως. Πολλά τα παραδείγματα 70άρηδων αρνητών που πέθαναν ή κόντεψαν να πεθάνουν. Τράγκας, Λεβέντης, Κατσανέβας, γνωστά παραδείγματα μόνο από την πολιτική
Υπάρχουν και πολλοί που έκαναν τα εμβόλια φίλε και έφυγαν αλλα αυτα δεν τα έλεγε η τηλεόραση όπως η έγκυος που πέθανε αλλά δε βγήκαν να πούνε αν ήταν εμβολιασμενη. Τους ανεμβολιαστους όμως τους έλεγαν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.048
Πόντοι
3.715
οι συμβουλές για καλή υγεία είναι

επαρκής ύπνος
ολοκληρωμένη διατροφή
άσκηση
καθαρό περιβάλλον κι ατομική φροντίδα
λογική διαχείριση άγχους

η τόνωση του ίδιου του οργανισμού μας κι ιδιαίτερα του ανοσοποιητικού μας είναι ικανή να μας προστατεύσει από πάρα πολλές δυσκολίες.
τα εμβόλια, τα φάρμακα, είναι καταστολή, όχι πρόληψη, οι αιτίες της ασθένειας είναι στους ασθενείς που δεν έχουν σθένος. Αυτοί που έχουν σθένος, αντέχουν περισσότερο.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.906
Πόντοι
3.246
Διαφωνώ για αυτά τα εμβόλια. Έσωσαν πολλούς ανθρώπους στην τρίτη ηλικία κυρίως. Πολλά τα παραδείγματα 70άρηδων αρνητών που πέθαναν ή κόντεψαν να πεθάνουν. Τράγκας, Λεβέντης, Κατσανέβας, γνωστά παραδείγματα μόνο από την πολιτική
Τυχαίνει να έχω αρκετούς γνωστούς
που έχουν ή δουλεύουν σε φαρμακεία. Το τι προβλήματα μου έχουν εκμυστηρευτεί οτι προέκυψαν σε εμβολιασμένους (μυοκαρδίτιδες, αρρυθμίες, αναπνευστικά, όξυνση αυτοάνοσων, ακόμη και ξαφνικοί θάνατοι) δεν μπορείτε να το φανταστείτε! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος υποκύπτει εύκολα στην τρομοκρατία των μίντια και είναι πλέον εύκολα χειραγωγήσιμος… Η κοροϊδία άλλωστε ήταν ξεκάθαρη από αυτά για τα οποία έλεγαν οτι μας προστατεύει το εμβόλιο που άλλαζαν κάθε μήνα: αρχικά δεν κολλάς, μετά ίσως να κολλάς αλλά το περνάς ήπια, μετά το περνάς ήπια αλλά κάτσε απομόνωση, μετά βάλτε και διπλή μάσκα καλού κακού Ε ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.048
Πόντοι
3.715
που έχουν ή δουλεύουν σε φαρμακεία. Το τι προβλήματα μου έχουν εκμυστηρευτεί οτι προέκυψαν σε εμβολιασμένους (μυοκαρδίτιδες, αρρυθμίες, αναπνευστικά, όξυνση αυτοάνοσων, ακόμη και ξαφνικοί θάνατοι) δεν μπορείτε να το φανταστείτε! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος υποκύπτει εύκολα στην τρομοκρατία των μίντια και είναι πλέον εύκολα χειραγωγήσιμος… Η κοροϊδία άλλωστε ήταν ξεκάθαρη από αυτά για τα οποία έλεγαν οτι μας προστατεύει το εμβόλιο που άλλαζαν κάθε μήνα: αρχικά δεν κολλάς, μετά ίσως να κολλάς αλλά το περνάς ήπια, μετά το περνάς ήπια αλλά κάτσε απομόνωση, μετά βάλτε και διπλή μάσκα καλού κακού Ε ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ!
πειράματα κοινωνικής μηχανικής κατά κύριο λόγο
από το 2010 και μετά η σκυτάλη έχει δοθεί σε ένα ανελέητο σκυλολόϊ που κρατάει από τα αρχίδια το ούτως ή άλλως διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τόσο σφιχτά το κρατάει με εκβιασμούς και άπλυτα που δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να λοξοδρομήσει από τις διαταγές, εκτός κι αν ξυπνήσουμε εμείς και τους στείλουμε στο διάολο.

OP
OP
I

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
31
Like
3.071
Πόντοι
2.596

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.322
Πόντοι
456

Γνωστός μου εμφάνισε αυτοάνοσο, το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε γιατρός (σοβαρός και μεγάλος γιατρός) ήταν εαν εκανε εμβόλιο. Μόνο που όλα αυτά τα πληρωμένα παπαγαλάκια συνασπίστηκαν στα κανάλια και φωνάζανε με μια φωνή να εμβολιαστούμε, γελοιοποιώντας ή φιμώνοντας κάθε αντίθετη άποψη ήταν λόγος που δεν έκανα καμια δόση

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.448
Πόντοι
446
οι συμβουλές για καλή υγεία είναι

επαρκής ύπνος
ολοκληρωμένη διατροφή
άσκηση
καθαρό περιβάλλον κι ατομική φροντίδα
λογική διαχείριση άγχους

Θα προσέθετα σαν νούμερο ένα, το σεξ με ωραίους κώλους...!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.806
Πόντοι
9.931

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.138
Πόντοι
8.346
Εε φυσικά την αρχή θα την έκανε η Σαλουγκα μας....

Υ.Γ. ποιος κάνει ταξίδια σε Κίνα ΓΤΧΤ αν δν ειναι υποχρεωτικό τύπου business trip?!?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.441
Πόντοι
6.946
Γαμήστε όσο προλαβαίνετε τύποι μου, πάμε για νέο λοκ ντάουν. Θα κάνουμε και αποταμίευση, θα γλυτώσουμε και από τις φόλες για κάμποσο καιρό.

Μετά από 3 χρόνια μια μέρα ξαφνικά, θα τα πάρουν όλα πίσω, τζάμπα πήγαν όλα τα μέτρα τρομοκρατίας και απομόνωσης.

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε ξανά Αγγελικούλα με τον κωδικό ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
669
Πόντοι
361
Υπάρχουν και πολλοί που έκαναν τα εμβόλια φίλε και έφυγαν αλλα αυτα δεν τα έλεγε η τηλεόραση όπως η έγκυος που πέθανε αλλά δε βγήκαν να πούνε αν ήταν εμβολιασμενη. Τους ανεμβολιαστους όμως τους έλεγαν.
Υφίσταται.εγω έχασα την μάνα μου απ' αυτό

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.418
Πόντοι
6.515
Τα εμβόλια του covid ήταν ένα τεράστιο φιάσκο.
Σύμφωνα με την επιστήμη της ιατρικής για να βγει ένα εμβόλιο θέλει 10 χρόνια έρευνα και δοκιμές για παρενέργειες.
Και ξαφνικά βγάλανε μέσα σε λίγους μήνες ένα νέο εμβόλιο, όχι μόνο χωρίς να γίνουν δοκιμές, αλλά και μιας νέας τελείως πειραματικής τεχνολογίας, που οι γιατροί αν και γνωρίζουν εδώ και χρόνια φοβόντουσαν να εφαρμόσουν στην πράξη, ακριβώς γιατί είναι πιθανό να έχει πολύ σοβαρές παρενέργειες διότι πειράζει mRNA.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά τελικά ήταν και άχρηστα αφού πάλι κόλλαγες.
Στην αρχή μας έλεγαν κάνετε εμβόλιο για να μην κολλήσετε

Αφού κολλήσαμε μας είπαν το κάνατε για να μην πεθάνετε όταν θα κολλήσετε

Ότι να ναι....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.874
Πόντοι
1.106
Βρέθηκε λέει το 1ο κρούσμα ξέρω γω στην Ελλάδα κτλ
Ένας 79χρονος λεει
Είχε ταξιδέψει η κόρη του απο την Κίνα που είναι παντρεμένη με Κινέζο
Η γυναίκα του νεφροπαθείς κόλλησε κι αυτή
Όλα κομπλέ η κόρη να την πάρεις στο γάμο σου

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.441
Πόντοι
6.946
Φουλ του άσσου για την Ελλάδα: η Κίνα μας πήρε την Ελληνίδα (μείον μια οικογένεια ντόπια), μας πήρε και τους γονείς (χαράς ευαγγέλιο για Αλαικσοκούληδες που θα δίνουν 2 συντάξεις λιγότερες ΜΕΙΟΝ τα έξοδα νοσηλείας και αποζημίωσης για αιμοκάθαρση).

OP
OP
I

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
31
Like
3.071
Πόντοι
2.596
Εε φυσικά την αρχή θα την έκανε η Σαλουγκα μας....

Υ.Γ. ποιος κάνει ταξίδια σε Κίνα ΓΤΧΤ αν δν ειναι υποχρεωτικό τύπου business trip?!?
Πολύ επικίνδυνο το ταξίδι σε αυτές τις χώρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom