Ωραίος, τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Απορώ που οι "ενσωματωμένοι" αλμπάνς δεν έφτιαξαν κόμμα τόσα χρόνια. Βέβαια οι απόγονοι των πάκηδων όταν αμφότεροι θα είμαστε παππούδια 70+ δεν νομίζω να είναι τόσο αμέτοχοι.
Ωραίος, τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Απορώ που οι "ενσωματωμένοι" αλμπάνς δεν έφτιαξαν κόμμα τόσα χρόνια. Βέβαια οι απόγονοι των πάκηδων όταν αμφότεροι θα είμαστε παππούδια 70+ δεν νομίζω να είναι τόσο αμέτοχοι.
Τους έχω φάει στη μάπα 30 χρόνια από όταν πρωτομπήκανε...
Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για τεχνητό κράτος και επί Χότζα ήταν άθεοι γενικά (@@ρια μουσουλμάνοι)...
Οι πάκηδες όμως είναι αλλαχαμπάρηδες, οπότε δεν...
Απαντηση στον τιτανομεγιστο Αλεξ , με τη συμφωνη γνωμη του φιλου @Νίπλης
Αρχοντα , μηπως εγινε κατι στην Πολη το '53 και οι ελληνες απο 350.000 γινανε 3000 ???
Αρχοντα , μηπως εγινε κατι στην Πολη το '53 και οι ελληνες απο 350.000 γινανε 3000 ???
Διαλογος.
Ερωτηση Τιμωρού: "Γιατι εχουμε μουσουλμανους βουλευτες στην Ελλαδα και οχι χριστιανους στην Τουρκια?"
Απαντηση Αλεξ: "Επειδη στην Ελλαδα εχουμε μουσουλμανους ψηφοφορους ενω στην Τουρκια δεν εχουμε Χριστιανους. Με την Λωζαννη εμειναν εδω οι μουσουλμανοι και στην Τουρκια οι Ελληνες της Πολης και της Ιμβρου-Τενεδου. Το τι εγινε στο πογκρομ μετα, ειναι αλλο θεμα".
Και πεταγεται ενας αλλος θεούλης μετα: "Τιτανομέγιστε, μηπως εγινε κατι το 1953 και μειωθηκαν οι Ελληνες, αρχοντα"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τριπλό λάικ λεει ο παπάρας, αντι να καταλαβει τι μαλακια ειπε
Απο τις φωτο στη συναξη των δεινοσαυρων μια γρηγορη σταχυολογηση
Ηλιοπουλος - αιωνιος σπασικλας φοιτητης
Σκουρλετης - Ινδος του μπολιγουντ
Φιλης - Μοντελο του Ντιορ με ασορτι κασκολ
Τσακαλωτος - ποντικομαμη
Περκα - κυνηγος κεφαλων
Βιτσας - αριστερο πουροτεκνο
Σια Αναγνωστοπουλου - Ο Ρομπερτ Πλαντ των Λεντ Ζεππελιν
Βαρεμενος - My name is Βαρεμενος
Τζανακοπουλος - Δερβισονταβας