Αντιγραφή απόΝέα Αριστερά, όπως Νέος Πανιώνιος;
Νέα Δημοκρατία..
Αντιγραφή απόΝέα Αριστερά, όπως Νέος Πανιώνιος;
Δεν ξερω αλλα τι νοημα εχει να αγοραζουμε τανκσ και αεροπλανα και σε λιγο να βγαλουμε πρωθυπουργο Τουρκο;Ειναι Ελληνες πολίτες, με συνταγματικο δικαιωμα εκλεγειν και εκλεγεσθαι. Τι προτεινεις δηλαδη?
Εν τω μεταξυ, ο ορος "Νεα Δημοκρατια" ειναι μαοϊκής-κομμουνιστικής σύλληψης.Αντιγραφή από
Νέα Δημοκρατία..
Αν ψηφισθεί, ας βγει.Δεν ξερω αλλα τι νοημα εχει να αγοραζουμε τανκσ και αεροπλανα και σε λιγο να βγαλουμε πρωθυπουργο Τουρκο;
Ωραίος, τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Απορώ που οι "ενσωματωμένοι" αλμπάνς δεν έφτιαξαν κόμμα τόσα χρόνια. Βέβαια οι απόγονοι των πάκηδων όταν αμφότεροι θα είμαστε παππούδια 70+ δεν νομίζω να είναι τόσο αμέτοχοι.Αν ψηφισθεί, ας βγει.
Οι Αλβανοί σε 50 χρόνια θα έχουν αφομοιωθεί πλήρως.. όσοι έμειναν δεν έχουν συνειδητά εθνική συνείδηση.Ωραίος, τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Απορώ που οι "ενσωματωμένοι" αλμπάνς δεν έφτιαξαν κόμμα τόσα χρόνια. Βέβαια οι απόγονοι των πάκηδων όταν αμφότεροι θα είμαστε παππούδια 70+ δεν νομίζω να είναι τόσο αμέτοχοι.
Γιατί έχουν οι Έλληνες?Οι Αλβανοί σε 50 χρόνια θα έχουν αφομοιωθεί πλήρως.. όσοι έμειναν δεν έχουν συνειδητά εθνική συνείδηση.
Τους έχω φάει στη μάπα 30 χρόνια από όταν πρωτομπήκανε...Οι Αλβανοί
Τύπε κι όμως έχουμε σε υψηλότερα επίπεδαΓιατί έχουν οι Έλληνες?
Τα παιδιά τους μιλάνε Ελληνικά και τα Αλβανικά τους είναι σπαστά πλέον.Οι Αλβανοί σε 50 χρόνια θα έχουν αφομοιωθεί πλήρως.. όσοι έμειναν δεν έχουν συνειδητά εθνική συνείδηση.
Απαντηση στον τιτανομεγιστο Αλεξ , με τη συμφωνη γνωμη του φιλου @ΝίπληςΕχουμε μουσουλμανους βουλευτες, επειδη εχουμε δεκαδες χιλιαδες μουσουλμανους ψηφοφορους. Αντιθετως, δεν εχουμε χιλιαδες ψηφοφορους χριστιανους στην Τουρκια. Σαφες υποθετω
To αναφερω ενα μηνυμα παρακατω, "αρχοντα".Απαντηση στον τιτανομεγιστο Αλεξ , με τη συμφωνη γνωμη του φιλου @Νίπλης
Αρχοντα , μηπως εγινε κατι στην Πολη το '53 και οι ελληνες απο 350.000 γινανε 3000 ???
Απαντηση στον τιτανομεγιστο Αλεξ , με τη συμφωνη γνωμη του φιλου @Νίπλης
Αρχοντα , μηπως εγινε κατι στην Πολη το '53 και οι ελληνες απο 350.000 γινανε 3000 ???
Για πες κάνα παράδειγμα......Τύπε κι όμως έχουμε σε υψηλότερα επίπεδα
χαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχα Τριπλο λαικδεν με λυπασαι καθόλου ρε τυπε και εσυ .. τι με μπλεκεις ..
Θα σε λεει τσιρακι μου τωρα .. θ ακολλησει η βελόνα πάλι