damiano17
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 9.388
- Πόντοι
- 2.280
βρηκα αυτο...
δεν ειναι HD αλλα δεν ειναι και χαλια...
Εκεί τα βλέπω και εγώ τύπε. Δεν είναι κακό. Αρκετά καλή ανάλυση και δεν κολάει
βρηκα αυτο...
δεν ειναι HD αλλα δεν ειναι και χαλια...
Τα play offs ξεκίνησαν πολύ καλά, και φέτος θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον από τον πρώτο κιόλας γύρο.
Ήδη έχουμε τα δύο πρώτα breaks, με το ένα να φέρει ελληνική σφραγίδα! Αν οι Μπακς καταφέρουν να περάσουν, χωρίς τον Πάρκερ, θα είναι τεράστιο παράσημο για Κιντ και Γιάννη.
Η Ιντιάνα κλασικά έβγαλε την ψυχή των πρωταθλητών. "Ματσάρουν" πολύ καλά με τους Cavs και πάντα τους ζορίζουν. Ίσως οι Cavs περάσουν και με 4-0, αλλά δύσκολα παιχνίδι μεταξύ αυτών των 2 ομάδων να κριθεί πριν το τελευταίο 2λεπτο.Μια σειρά που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.
Επίσης πολύ απολαυστικές θα είναι οι σειρές των Warriors με το Portland και το Houston-Oklahoma. Οχι τόσο λόγω σασπένς αλλά λόγω θεάματος.Είναι ίσως οι πιο "fun to watch" ομάδες και ειδικά η κόντρα Harden-Westbrook θα έχει ενδιαφέρον. Ηδη οι Curry,Durant,Green,Lillard και κυρίως McCollum πρόσφεραν μία απολαυστική πρώτη γεύση!
Τα Spyrs-Grizzlies και Hawks-Wizards τα πιο αδιάφορα ζευγάρια κατάτη γνώμη μου
Ενταξει,αυτος ειναι ο τροπος παιχνιδιου..ωραίο το θέαμα, τα καρφώματα, το ενδιαφέρον με τα σπασίματα της έδρας αλλά πάντως αυτό το χάλι με τα βήματα και τα σκρίν ελληνορωμαικής πάλης έχει καταντήσει αηδία....
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν θετικά, και πολλά μάλιστα , απλά μερικές φορές όταν π.χ. βλέπεις κάποιον να κάνει 4-5 βήματα για μπάσιμο ή κάτι κινητά σκριν που κρατάνε κιόλας τον αμυνόμενο με τα χέρια, σου δίνεται η εντύπωση ότι παίζουν κάτι που μοιάζει με μπάσκετ.Ενταξει,αυτος ειναι ο τροπος παιχνιδιου..
Εγω βλεπω τα θετικα,οπως η ελλειψη καχυποψιας,
ο τροπος επιλογης παικτων στο ντραφτ κλπ..
Και ο αδελφος του καλος ειναι,αλλα αυτος δυο κλασεις πανω..Αυτός ο McCollum απίστευτος επιθετικά. Παρακολούθησα όλο το ματς και μέχρι και την τρίτη περίοδο ήταν ντερμπάρα.
Ωραία ματσ και χθες.