Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εισαι λαθος τυπε.Απο τπ 2016 το salary cap αυξανεται αρκετα λογω συμβολαιων τηλεοπτικων.Και επισης ξεχνας οτι εχουν εξοικονομησει αρκετα χρηματα απο την αποδεσμευση του Sanders ο οποιος ητανε ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης τους.
Φυσικα και δεν ειναι φιλανθρωπικες οργανωσεις,αλλα ξερουνε να επενδυουνε σε παικτες και ξερουν να εχουν υπομονη.Ο Γιαννης εχει 2 προπονητες που ασχολουνται μ αυτον,ξερουνε απο που ηρθε,και αν παρακολουθεις τον Moncrif που ειναι παλιος αστερας της ομαδος και τηλεσχολιαστης τωρα,αυτο που χωριζει τον Γιαννη απο εναν all star παικτη ειναι μονο το σουτ και μαλιστα οχι το τριποντο αλλ απο μεση αποσταση.Μολις γινει σταθερος σ αυτο οριο του ειναι ο ουρανος.Και επαναλαμβανω δεν τα λεω εγω αλλα ο Moncrif.Εξαλλου αν ηταν υπο κριση φετος και του χρονου δεν θα ετοιμαζονταν να του δωσουν του χρονου πολυετες τεραστιο συμωολαιο,ενω δεν ληγει το πρωτο του.

ΔΕΝ ετοιμαζονται φιλε.
ΘΑ ετοιμαστουν ΑΝ εχει την εξελιξη που πρεπει φετος και του χρονου.
Ο γιαννης μπορει να ειναι μονο 20 τωρα και 21 του χρονου θα εχει ηδη 3 φουλ σαιζον ομως.
Διαστημα αρκετο για να φανει αν πας για all star ή για απλα (εστω αρκετα) καλος παικτης.
Ο μιντλετον το καλοκαιρι θα παει για 10 πχ. Αυτοι το λενε οχι εγω.
Αν ο μιντλετον(καλος συμφωνοι, αλλα δεν ειναι και τομσον ετσι?) παρει 10 σαν ενα καλος(εστω αρκετα καλος) πενταδατος τοτε το αστερι ποσα πρεπει να παρει?  ;)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εννοεις οτι δεν ετοιμαζονται να του κανουν προσφορα?Μαλλον θα ξερεις κατι καλυτερα απο τον GM της ομαδας.Τι αλλο να σου πω?Ακουσα την συνεντευξη με τ αυτια μου και συ τωρα ερχεσαι να μου πεις οτι δεν ετοιμαζονται.ΟΚ οτι πεις εσυ.
Αλλα σκεψου μηπως η ομαδα θα κανει αυτο που λεει ο gm της ομαδος και οχι οτι λες εσυ.Υπαρχει και η περιπτωση να ισχυει αυτη η προυποθεση.Η προσφορα θα γινει στο τελος του επομενου χρονου,γιατι τοτε πρεπει να γινει.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εννοεις οτι δεν ετοιμαζονται να του κανουν προσφορα?Μαλλον θα ξερεις κατι καλυτερα απο τον GM της ομαδας.Τι αλλο να σου πω?Ακουσα την συνεντευξη με τ αυτια μου και συ τωρα ερχεσαι να μου πεις οτι δεν ετοιμαζονται.ΟΚ οτι πεις εσυ.
Αλλα σκεψου μηπως η ομαδα θα κανει αυτο που λεει ο gm της ομαδος και οχι οτι λες εσυ.Υπαρχει και η περιπτωση να ισχυει αυτη η προυποθεση.Η προσφορα θα γινει στο τελος του επομενου χρονου,γιατι τοτε πρεπει να γινει.

Ρε μεγαλε τοση ωρα μιλαω για τους ΟΠΑΔΟΥΣ της ομαδας.
Εσυ εχεις φαει σκαλωμα οτι εγω ξερω αυτο και εκεινο. Σου ειπε τι διαβασα στα φορουμς τους :idiot:
Και ειρωνευεσαι κιολας....γαματος  :2funny:
Και παμε για μια τελευταια φορα. Προσφορα μεγαλη θα γινει ΑΝ πεισει.
Αν δεν πεισει, γιατι να του τα δωσουν?  :helpplea:
Τι το παραλογο διαβαζεις δεν καταλαβαινω  :2funny:
Ελεος να πουμε.
Θα μας δειρεις κιολας εσυ στο τελος  :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε τοση ωρα μιλαω για τους ΟΠΑΔΟΥΣ της ομαδας.
Εσυ εχεις φαει σκαλωμα οτι εγω ξερω αυτο και εκεινο. Σου ειπε τι διαβασα στα φορουμς τους :idiot:
Και ειρωνευεσαι κιολας....γαματος  :2funny:
Και παμε για μια τελευταια φορα. Προσφορα μεγαλη θα γινει ΑΝ πεισει.
Αν δεν πεισει, γιατι να του τα δωσουν?  :helpplea:
Τι το παραλογο διαβαζεις δεν καταλαβαινω  :2funny:
Ελεος να πουμε.
Θα μας δειρεις κιολας εσυ στο τελος  :2funny:
Τοση ωρα μιλας για τους οπαδους της ομαδας?Τοτε τυπε γιατι οταν εγραψα οτι ετοιμαζονται να του δωσουν συμβολαιο ειπες ΔΕΝ ετοιμαζονται?Αυτο δεν εγραψες?Το ΔΕΝ ετοιμαζονται δεν ειναι απολυτο?
Και παω για τελευταια φορα για να μην φας σκαλωμα εσυ.Αν δεν τους ειχε πεισει δεν θα τον επιλεγανε πρωτον στα draft γιατι ξερανα οτι ειναι ενας long prospect παικτης.Δεν θα ειχανε 2 προπονητες να ασχολουνταν μονο με αυτον,και δεν θα διωχνανε τον knight αν δεν θελανε να βασιστουν επανω του.Και αυτα δεν τα λεω εγω αλλα τα λεει ο μανατζερ της ομαδος.Ενταξει?
Εγραψες απλα οτι κρινεται ο Γιαννης φετος και του χρονου,εγραψες οτι ειναι κρισiμο το σημερινο παιχνιδι και πανω αυτα σου ειπα πολυ απλα πως δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Εσυ επικαλεισαι τους φιλαθλους και γω τον GM της ομαδας.That's all.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τοση ωρα μιλας για τους οπαδους της ομαδας?Τοτε τυπε γιατι οταν εγραψα οτι ετοιμαζονται να του δωσουν συμβολαιο ειπες ΔΕΝ ετοιμαζονται?Αυτο δεν εγραψες?Το ΔΕΝ ετοιμαζονται δεν ειναι απολυτο?
Και παω για τελευταια φορα για να μην φας σκαλωμα εσυ.Αν δεν τους ειχε πεισει δεν θα τον επιλεγανε πρωτον στα draft γιατι ξερανα οτι ειναι ενας long prospect παικτης.Δεν θα ειχανε 2 προπονητες να ασχολουνταν μονο με αυτον,και δεν θα διωχνανε τον knight αν δεν θελανε να βασιστουν επανω του.Και αυτα δεν τα λεω εγω αλλα τα λεει ο μανατζερ της ομαδος.Ενταξει?
Εγραψες απλα οτι κρινεται ο Γιαννης φετος και του χρονου,εγραψες οτι ειναι κρισiμο το σημερινο παιχνιδι και πανω αυτα σου ειπα πολυ απλα πως δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Εσυ επικαλεισαι τους φιλαθλους και γω τον GM της ομαδας.That's all.

Γιατι ΔΕΝ ετοιμαζονται ακομα ρε μεγαλε! ΑΝ ετοιμαζονταν ηδη, εγω, εσυ και ολοι τωρα θα το ηξεραν και επισημως γιατι θα ηταν πρωτη ειδηση σε ολα τα ελληνικα sites.
Δηλαδη οποιος επιλεγεται στα draft και εχει προπονητες να ασχολουνται μαζι του παιρνει συμβολαιo μακροχρονιο μονο επειδη επιλεχτηκε?Τι λες ρε φιλε? Σοβαρα?
Αν ειναι ετσι τοτε που ειναι ο oden? o milicic? τοσοι και τοσοι παικτες που επιλεχτηκαν σε υψηλοτερα νουμερα και δεν εκαναν μεγαλα συμβολαια(καποιοι δεν εκατσαν ουτε καν πανω απο τα 3χρονα rookie συμβολαια)
Αν ειναι ετσι γιατι ο carter williams που βγηκε και rookie της χρονιας περσυ και υποτιθεται οτι εχει ενα Α potential δεν υπεγραψε μακροχρονιο συμβολαιο με τους 76ers αλλα αντιθετως τον εκαναν trade στην 2η σαιζον?
ΔΕΝ εχει πεισει ακομα, ειναι πιθανοτατο ομως να πεισει. Σιγουρα ΟΧΙ σιγουρο. Ενταξει!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ΔΕΝ ετοιμαζονται ακομα ρε μεγαλε! ΑΝ ετοιμαζονταν ηδη, εγω, εσυ και ολοι τωρα θα το ηξεραν και επισημως γιατι θα ηταν πρωτη ειδηση σε ολα τα ελληνικα sites.
Δηλαδη οποιος επιλεγεται στα draft και εχει προπονητες να ασχολουνται μαζι του παιρνει συμβολαιo μακροχρονιο μονο επειδη επιλεχτηκε?Τι λες ρε φιλε? Σοβαρα?
Αν ειναι ετσι τοτε που ειναι ο oden? o milicic? τοσοι και τοσοι παικτες που επιλεχτηκαν σε υψηλοτερα νουμερα και δεν εκαναν μεγαλα συμβολαια(καποιοι δεν εκατσαν ουτε καν πανω απο τα 3χρονα rookie συμβολαια)
Αν ειναι ετσι γιατι ο carter williams που βγηκε και rookie της χρονιας περσυ και υποτιθεται οτι εχει ενα Α potential δεν υπεγραψε μακροχρονιο συμβολαιο με τους 76ers αλλα αντιθετως τον εκαναν trade στην 2η σαιζον?
ΔΕΝ εχει πεισει ακομα, ειναι πιθανοτατο ομως να πεισει. Σιγουρα ΟΧΙ σιγουρο. Ενταξει!
Eιναι φανερο οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.Αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ.Το σταματαω εδω αφου σου γραψω για τελευταια φορα τι λενε οι υπευθυνοι της ομαδας.
Δεν εγραψα πουθενα οτι επειδη τον επιλεξανε στο draft θα του δωσουνε καινουριο συμβολαιο.Οχι μονο αυτο.Αλλα σκοπιμα κρατησες μονο αυτο.Σου ανεφερε οτι ο GM της ομαδας μετα την ανταλλαγη εδωσε συνεντευξη σε ραδιοφωνικο σταθμο και ανεφερε ολα αυτα που σου εχω πει(γιατι κανανε ανταλλαγη τον Knight)Το καταλαβες καλως δεν το καταλαβες,γραψε οτι θες δεν προκειται να σου απαντησω γιατι βλεπω οτι δεν θες να καταλαβεις.Τωρα αφου ο μανατζερ της ομαδας ειπε τι σκεφτονται για τον Γιαννη,εγω τα μετεφερα εδω αλλα εσυ λες οτι δεν ειναι ετσι,οκ παω πασο.Γραφε οτι θελεις,δικαιωμα σου ειναι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Eιναι φανερο οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.Αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ.Το σταματαω εδω αφου σου γραψω για τελευταια φορα τι λενε οι υπευθυνοι της ομαδας.
Δεν εγραψα πουθενα οτι επειδη τον επιλεξανε στο draft θα του δωσουνε καινουριο συμβολαιο.Οχι μονο αυτο.Αλλα σκοπιμα κρατησες μονο αυτο.Σου ανεφερε οτι ο GM της ομαδας μετα την ανταλλαγη εδωσε συνεντευξη σε ραδιοφωνικο σταθμο και ανεφερε ολα αυτα που σου εχω πει(γιατι κανανε ανταλλαγη τον Knight)Το καταλαβες καλως δεν το καταλαβες,γραψε οτι θες δεν προκειται να σου απαντησω γιατι βλεπω οτι δεν θες να καταλαβεις.Τωρα αφου ο μανατζερ της ομαδας ειπε τι σκεφτονται για τον Γιαννη,εγω τα μετεφερα εδω αλλα εσυ λες οτι δεν ειναι ετσι,οκ παω πασο.Γραφε οτι θελεις,δικαιωμα σου ειναι.

Φιλαρακι τα "σκοπιμα δεν θες να καταλαβεις" δεν ξερω σε ποιον τα λες.
Σκοπιμα...ναι εχω συμφερον να παρει ή να μην παρει συμβολαιο ο γιαννης!  :grin:
Τοση ωρα σου λεω οτι οτι γραφω εχει γραφτει απο τους ιδιους τους οπαδους της ομαδας ΤΟΥ.
Επισης ενα θεμα ειναι το ΤΙ καταλαβες απο αυτα που ειπε ο GM.
Αν εσυ καταλαβες οτι το συμβολαιο ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ και το θεμα εχει ΛΗΞΕΙ δικαιωμα σου.
Αυτο που ξερω εγω οσο βλεπω αυτην την λιγκα, ειναι οτι(οπως αποδειχτηκε περιτρανα με τον williams) πριν προσφερεις το συμβολαιο βλεπεις πως αναταποκρινεται ο παικτης. Εκτος αν οι 76ers θελουν να κατστρεψουν την ιδια την ομαδα τους  :rolleyes:
Στα χαρτια ο γιαννης μπορει και ναναι ο επομενος webber. Και το potential του οντως ναναι για εκει(που για εμενα εκει ειναι οντως)
To AN ομως θα καταφερει στο διαστημα που απομενει να αποδειξει οτι αξιζει ολες τις προσδοκιες, ειναι καθαρα θεμα αποδοσης.
Και πανω σε αυτην θα κριθει. Τωρα εσυ λεγε οτι γουσταρεις, επισης δικαιωμα σου.

Και οχι μην μου απαντησεις. Δεν εκανα κανα διαλογο ευθυς εξαρχης ουτως ή αλλως για να κατσω να τσακωνομαι.
Νυχτες, καλα να εισαι  ;)

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια μακαρι να ειναι οπως τα λετε αλλα εγω δε πιστευω οτι θα παρει ο γιαννης μαξ για το πρωτο του συμβολαιο στα 20 του!! Λιγοι παιχτες το εχουν καταφερει αυτο και ειναι ιεροσυλια να τον συγκρινουμε με αυτους!!! Πιστευω οτι θα μοιρασουνε τα λεφτα αναμεσα σε αυτον στον παρκερ και στον καρτερ-γουιλιαμς και θα δωσουν λιγοτερα στον μιντλετον!! Αμα του δωσουν 10 το χρονο του Μιντλετον παντως ειναι κριμα απο το θεο!! Μπορουν να βρουν πολυ καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα στην ελευθερη αγορα!!! Τελοσπαντων εγω πιστευω οτι το συμβολαιο που θα βρει θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση, ακομα και αν βγαλει ματια του χρονου οσο και αυτο που υπεγραψε ο μπατουμ πριν κανα 2 χρονια, δηλαδη για 10 το χρονο το πολυ

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια μακαρι να ειναι οπως τα λετε αλλα εγω δε πιστευω οτι θα παρει ο γιαννης μαξ για το πρωτο του συμβολαιο στα 20 του!! Λιγοι παιχτες το εχουν καταφερει αυτο και ειναι ιεροσυλια να τον συγκρινουμε με αυτους!!! Πιστευω οτι θα μοιρασουνε τα λεφτα αναμεσα σε αυτον στον παρκερ και στον καρτερ-γουιλιαμς και θα δωσουν λιγοτερα στον μιντλετον!! Αμα του δωσουν 10 το χρονο του Μιντλετον παντως ειναι κριμα απο το θεο!! Μπορουν να βρουν πολυ καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα στην ελευθερη αγορα!!! Τελοσπαντων εγω πιστευω οτι το συμβολαιο που θα βρει θα ειναι στην καλυτερη περιπτωση, ακομα και αν βγαλει ματια του χρονου οσο και αυτο που υπεγραψε ο μπατουμ πριν κανα 2 χρονια, δηλαδη για 10 το χρονο το πολυ
Tυπε εγω δεν εγραψα ποτε οτι θα παρει max συμβολαιο και μαλιστα απο φετος.Το μονο που εγραψα ειναι οτι ο Γιαννης μαζι με τον jabari ειναι οι 2 παικτες που θελουν να χτισουν οι buckσ την ομαδα τους,και σκεφτονται να του δωσουν καινουριο συμβολαιο του χρονου.Και αποδειξη ειναι οτι ο μανατζερ τους ειπε οτι γι αυτο τον λογο δωσανε ανταλλαγη τον Knight γιατι δεν ειναι pg αλλα περισσοτερο sg και δεν βοηθαει αυτο στην εξελιξη των 2 παοδιων.

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Tυπε εγω δεν εγραψα ποτε οτι θα παρει max συμβολαιο και μαλιστα απο φετος.Το μονο που εγραψα ειναι οτι ο Γιαννης μαζι με τον jabari ειναι οι 2 παικτες που θελουν να χτισουν οι buckσ την ομαδα τους,και σκεφτονται να του δωσουν καινουριο συμβολαιο του χρονου.Και αποδειξη ειναι οτι ο μανατζερ τους ειπε οτι γι αυτο τον λογο δωσανε ανταλλαγη τον Knight γιατι δεν ειναι pg αλλα περισσοτερο sg και δεν βοηθαει αυτο στην εξελιξη των 2 παοδιων.
Το αλλο το παληκαρι εγραψε οτι απο του χρονου θα του δωσουν 20 το χρονο για αυτο το εγραψα!! Στα αλλα συμφωνω

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το αλλο το παληκαρι εγραψε οτι απο του χρονου θα του δωσουν 20 το χρονο για αυτο το εγραψα!! Στα αλλα συμφωνω
Σε αρθρο σε εφημεριδα του Millwaykee αν θυμαμαι καλα διαβασα οτι σκεφτινται να του δωσουν μεγαλο συμβολαιο του χρονου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουν να χτισουν την ομαδα γυρω απ αυτον και τον Parker.Γι αυτο πηραν και τον MCW που ειναι καθαρος pg.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1

Λυπάμαι που θα σας βγάλω από την ονείρωξη,αλλά o Antetonkounmpo δεν κάνει για super-star(θα έλεγα οτί είναι παλτό,αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία/μία season ακόμα). Πάσσα δεν έχει,σουτ δεν έχει,λάθη κάνει πάρα πολλά,όσα ματς έχω παρακολουθήσει δεν έδειξε να έχει μπασκετικό iq. Εντάξει είναι 20 χρονών,ψηλός και αθλητικός,αλλά πείτε μου πόσους έχουν σαν αυτόν στο ΝΒΑ? Φτάνει με το "Greek Freak" Mania,θα τον ματιάσετε! Αλλά τι να λέμε,εδώ κάνατε παίχτες-ινδάλματα τους Φώτσηδες και τους Βασιλόπουλους. Όσον αφορά το συμβολαίο,τι 15-20μύρια το χρόνο,τι ανέκδοτα είναι αύτα??
Καζαμπούμπού τι έγινε,δύσκολη έδρα το Σικάγκο? "The Snell Cat is in da house"

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Λυπάμαι που θα σας βγάλω από την ονείρωξη,αλλά o Antetonkounmpo δεν κάνει για super-star(θα έλεγα οτί είναι παλτό,αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία/μία season ακόμα). Πάσσα δεν έχει,σουτ δεν έχει,λάθη κάνει πάρα πολλά,όσα ματς έχω παρακολουθήσει δεν έδειξε να έχει μπασκετικό iq. Εντάξει είναι 20 χρονών,ψηλός και αθλητικός,αλλά πείτε μου πόσους έχουν σαν αυτόν στο ΝΒΑ? Φτάνει με το "Greek Freak" Mania,θα τον ματιάσετε! Αλλά τι να λέμε,εδώ κάνατε παίχτες-ινδάλματα τους Φώτσηδες και τους Βασιλόπουλους. Όσον αφορά το συμβολαίο,τι 15-20μύρια το χρόνο,τι ανέκδοτα είναι αύτα??
Λιγα λογια για τον Φωτση τυπε,ειμαστε πολλοι οι Φωτσικοι ανεξαρτητου ομαδος.Στο ΝΒΑ οντως δεν επιασε αλλα μη ξεχνας οτι ουτε ο Σπανουλης επιασε στο Χιουστον,δε σημαινει κατι αυτο.Οσο για τον Αντετοκουμπο ακουγα αναλυση στο ραδιοφωνο οτι απο του χρονου και μετα τον προοριζουν για μεγαλα πραγματα στην ομαδα του και με καλο συμβολαιο και μαλιστα χτιζουν και τις μεταγραφες γυρω του γιατι ξερουν οτι μονος του δεν τραβαει.Μη ξεχνας οτι και οι Γιουγκοσλαβοι Γιαριτς και Γκουροβιτς του Περιστεριου αλλιως ηταν εδω ως νεαροι ελπιδοφοροι με πολλα μειονεκτηματα αλλα μετα καναν καλη καριερα στο ΝΒΑ.Ο Βασιλοπουλος δε θα μαθουμε ποτε αν περα απο ταλεντο θα γινοταν καποτε και παικτης λογω των τραυματισμων.Παντως γκαρτν με τετοιο σουτ δε νομιζω να εφτανε ψηλα οπως δεν επιασε και ο Κακιουσης,Μπακατσιας που ενω ηταν καλοι δε καναν το βημα παραπανω ακριβως λογω σουτ.Δεν επιτρεπεται να αφηνεις τον ασσο της ομαδος στο τριποντο ελευθερο αφου ξερεις οτι ειναι ακινδυνος.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχως που υπαρχεις εσυ τυπε και μας ανοιγεις τα ματια.Αυτοι οι Αμερικανοι πολυ ηλιθιοι ειναι και δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ.Γατακια ειναι μπροστα σου.Ποσο μαλακας παιζει να ειναι ο Kidd που υμνει τον Γιαννη για tο iq του και την πασα του.Μαθε τους λιγακι μπασκετακι τυπε.
Οσι για το συμβολαιο κανε λιγο υπομονη και θα δικαιωθεις παλι.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ευτυχως που υπαρχεις εσυ τυπε και μας ανοιγεις τα ματια.Αυτοι οι Αμερικανοι πολυ ηλιθιοι ειναι και δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ.Γατακια ειναι μπροστα σου.Ποσο μαλακας παιζει να ειναι ο Kidd που υμνει τον Γιαννη για tο iq του και την πασα του.Μαθε τους λιγακι μπασκετακι τυπε.
Οσι για το συμβολαιο κανε λιγο υπομονη και θα δικαιωθεις παλι.

Ποιος Jason Kidd ρε τύπε! Εδώ έχουμε τον γκουρού LE ROI 1982!

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
  Ναι ναι,ξύπνησα μια μέρα και είπα να γίνω GURU! Τις γκριμάτσες του Jason Kidd χτες τις είδες? Επειδή ο Kidd ξέρει πολλά κιλά μπάσκετ(ΝΒΑ),βλέπει πόσο "άναρχος" είναι ο Αντετονκουνμπο και τον αφήνει πάγκο ολόκληρο 12λεπτο που έλεγε ο Καζαμπούμπου χτες. Αντετονκουνμπο=Marketing-Promotion NBA=sales-money-profit. Αυτό είναι προς το παρόν, 100% μάρκετινγκ,συμβόλαιο θα του δώσουν συνολικά καμμιά 30ρα για 5 χρόνια και πολλά είναι.

arturo1990

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποσο θα μεινει εξω ο ντουραντ???

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
ξερει κανεις ποσο θα μεινει εξω ο ντουραντ???
Πάλι; Τους έχουν κάψει όλους στο νβα, από τα πολλά παιχνίδια. Οποιαδήποτε στιγμή είναι τραυματίες 5-6 και παραπάνω πρωτοκλασάτοι παίκτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom