Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου και αλλος σπανουλης μας βρηκε :2funny:
τι το ψαχνει αφου ειπαμε που θα παει :2funny:

Συνημμένα

• knicks.jpg
    knicks.jpg
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 26

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στην απέλπιδα προσπάθεια ανάδυσης από τον πυθμένα στην επιφάνεια του αμερικάνικου μπάσκετ οι Knicks ολοκλήρωσαν μια σπουδαία συμφωνία.

Ο Amare Stoudamire δεν μπορούσε να απορρίψει την πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών έναντι σχεδόν 100 εκατ. δολαρίων (99,7 για την ακρίβεια) και αργά το βράδυ της Δευτέρας (ξημερώματα Ελλάδας) είπε το μεγάλο "ναι" στην ομάδα της Νέας Υόρκης.
Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ έκρινε σκόπιμο να μην περιμένει τη διαμόρφωση του τοπίου για να λάβει την τελική του απόφαση. Άλλωστε η προσφορά των Knicks δεν του άφηνε πολλά περιθώρια, καθώς η δεύτερη καλύτερη που είχε στα χέρια του ήταν εκείνη της πρώην ομάδας του, των Suns, για 5ετές συμβόλαιο με σχεδόν 30 εκατ. λιγότερα και χωρίς ο τελευταίος χρόνος να είναι εξασφαλισμένος.

Πάντως οι Νεοϋορκέζοι φρόντισαν να διαρρεύσουν πως δεν έχουν πάψει να ενδιαφέρονται είτε για τον LeBron James είτε για τον Dwyane Wade. Έναν εκ των δύο ο πρόεδρος των Knicks Donnie Walsh θέλει να τον πάρει στη Νέα Υόρκη, μεταβάλλοντας πλήρως τους συσχετισμούς στο ΝΒΑ και δίνοντας στον Mike D'Antoni όλα τα εχέγγυα για να φέρει το πρωτάθλημα στο "Madison Square Garden".

Ήδη άλλωστε οι Knicks προσέθεσαν στο δυναμικό τους έναν παίκτη με 21.4 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά αγώνα στην 8χρονη καριέρα του στην Αριζόνα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι Chicago Bulls δεν μπόρεσαν να πείσουν κάποιον από τους Chris Bosh και Dwyane Wade να φορέσουν τη φανέλα τους, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να κάνουν το δικό τους “μπαμ” με την απόκτηση του Carlos Boozer, που έμεινε ελεύθερος από τους Utah Jazz.

H είδηση επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα των “ταύρων” με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για τα 5 επόμενα χρόνια και ο 28χρονος φόργουορντ θα έχει συνολικές αμοιβές ύψους 75.000.000 δολλαρίων.

O Βοozer τελείωσε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με 19,5 πόντους και 11, 2 ριμπάουντ μ.ο και στο Chicago ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του, ώστε να αποτελέσει το στυλοβάτη της ρακέτας, μαζί με τον σαφώς πιο άπειρο Joakim Noah.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν ο Lebron James “λύσει τη σιωπή” του και ανακοινώσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με τους Bulls να περιμένουν στη γωνία για μία θετική απάντηση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολυ καλη μεταγραφη τυποι μου
αν παρουν και το λεμπρον θα κανουν καλη ομαδα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.069
Πόντοι
42.697
Ο Λεμπρόν στο Μαϊάμι.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πάει Μαιάμι και μαζί με τους Nτουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος δημιουργείται η νέα dream team. Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για μια απόφαση... πολύ ελληνική

«Αποφάσισα να πάρω τα ταλέντα μου και να περάσω τα επόμενα χρόνια στο Μαϊάμι. Σήμερα το πρωϊ πήρα την τελική μου απόφαση και είμαι παίκτης των Μαϊάμι Χιτ». Μισή ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής αφιερωμένης στην απόφασή του, ο Λεμπρόν Τζέιμς ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ντουέιν Ουέιντ και τον Κρις Μπος στο Μαϊάμι. Στις 04.30 ώρα Ελλάδας τα πάντα άλλαξαν στο ΝΒΑ και όχι μόνο καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία, τρεις σούπερ σταρ στην ακμή τους, δύο από τους τρεις κορυφαίους παίκτες των ημερών μας, αποφασίζουν να βαδίσουν σε ένα κοινό μέλλον.

Ο Τζέιμς και οι άνθρωποί του, συμφώνησαν με το ESPN προκειμένου στις 21.00 ώρα Νέας Υόρκης (πίκρα και αυτοί) να ανακοινώσει σε παναμερικανικό δίκτυο την απόφασή του. Παράλληλα συνδέθηκαν το NBA TV και το ΤΝΤ σε μία ιστορική στιγμή. Η εκπομπή ξεκίνησε στην ώρα της αλλά ο Λεμπρόν χρειάστηκε 30 λεπτά για να ανακοινώσει την απόφασή του η οποία, όπως παραδέχθηκε, τον φέρνει κόντρα με όσα ήταν έως τώρα στους Καβαλίερς:

«Ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω το Κλίβελαντ. Τα πάντα στην ζωή μου τα οφείλω σε αυτούς. Δεν ήθελα ποτέ να αφήσω τους Καβαλίερς ωστόσο είδα ότι παρουσιάζεται μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Δεν άφησα το Κλίβελαντ, αλλά επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με δύο άλλους παίκτες τους οποίους λατρεύω. Μαζί έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πρωτάθληματα στο εγγύς μέλλον. Περιμένω ότι ο κόσμος θα στεναχωρηθεί αλλά για μένα το Άκρον παραμένει το σπίτι μου», δήλωσε ο Λεμπρόν, την ίδια ώρα που ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωναν την οικία του στο Άκρον προκειμένου να μην την μετατρέψουν σε...θερινή οι φίλοι των Καβς.

Αναφορικά με το πως θα συνυπάρξουν οι τρεις τους, τόνισε: «Ο Ουέιντ είναι αυτός που επιλέγει να ρίξει πρώτος το «εγώ» του. Είναι η ομάδα του και με δέχεται. Δέχεται και τον Κρις. Ο καθένας μας θα έχει την δική του λάμψη, ωστόσο οι Χιτ συνεχίζουν να είναι η ομάδα του Ντουέιντ. Το πώς θα προσαρμοστούμε όλοι στο συνολο αποτελεί ευθύνη δική μου και του Κρις Μπος».

Αμέσως τέθηκε θέμα προπονητή στο Μαϊάμι καθώς ο νεαρός Έρικ Σπέλστρα, μόλις 40 ετών, στον τρίτο του χρόνου ως χεντ κόουτς θα έχει την ευκαιρία η οποία δεν δόθηκε ποτέ σε άλλο συνάδελφό του. Πολλοί έχουν προπονήσει τρεις σούπερ σταρ (o Τομγιάνοβιτς Ολάζουον, Μπάρκλεϊ, Πίπεν, ο Ντοκ Ρίβερς Γκαρνέτ, Άλεν, Πιρς) αλλά δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιας συνεύρεσης στην κορύφωση της καριέρας των τριών παικτών. Ο Πατ Ράιλι περιμένει και όλα δείχνουν πως, όπως συνέβη το 2006, μεσούσης της περιόδου θα απολύσει τον Σπέλστρα και θα πάρει την ομάδα στα χέρια του. Το αξίζει και πάλι αφού μόνο αυτός πίστεψε στην ιστορία των τριών σούπερ σταρ στην ίδια ομάδα και την υλοποίησε.

O Λεμπρόν θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο 95,5 εκατομμυρίων δολαρίων κάτι που επιτρέπει στο Μαϊάμι να πάρει και άλλους παίκτες. Η πεντάδα τους θα είναι: Τσάλμερς, Ουέιντ, Τζέιμς, Μπος, Τζόελ Άντονι.

Τέλος η... βασιλεία;

Με την ανακοίνωση της απόφασής του Λεμπρόν υπήρξε τεράστια απογοήτευση στις ΗΠΑ. Όχι μόνο στους Νικς, τους Μπουλς και τους Καβαλίερς, αλλά σε σούπερ σταρ οι οποίοι βλέπουν ότι ο Κόμπε μένει ως ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ο τελευταίος των αυθεντικών ηγετών που επιλέγει να νικήσει μόνος του και όχι με...παρέα.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Μπάρκλεϊ: «στα 25 μου ήθελα να γίνω ο ήρωας της Φιλαδέλφια. Ήθελα να έχω την μπάλα και να οδηγώ την ομάδα σε κάθε φάση. Δεν σκεφτόμουν πώς θα πάρω ένα δακτυλίδι, αλλά ο τρόπος που θα το πάρω με την ομάδα μου. Δεν τα κατάφερα αλλά προσπάθησα. Για τον Λεμπρόν νομίζω ότι αυτό τελειώνει οποιαδήποτε συζήτηση σύγκρισης με τον Μάικλ Τζόρνταν ή οποιονδήποτε άλλο μεγάλο. Για μένα ο Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, στην καλύτερη ηλικία γι αυτό και με εκπλήσσει που άφησε το Κλίβελαντ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δοκίμασε λίγο ακόμα με τους Καβς».

Για να περάσουμε στον σχολιασμό, ουσιαστικά είναι μία πολύ...ελληνική απόφαση. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο σούπερ σταρ θέλει να ξεχωρίζει, να λάμπει, να καθοδηγεί, να είναι το αφεντικό. Παικταράς, εγωπαθής, ο απόλυτος ήρωας. Ο Κόμπε δηλαδή ή ο Λεμπρόν μέχρι αυτό το καλοκαίρι. Από ότι φαίνεται το ΝΒΑ δοκιμάζει μία νέα περίοδο όπου οι νέοι αστέρες θυσιάζουν ακόμα και την κληρονομιά τους για ένα δακτυλίδι το οποίο το θεωρούν σημαντικότερο από την διαδρομή τους. Σημαντικότερο από μία θέση στο πάνθεον των υπερπαικτών.

Αυτή είναι η μία πλευρά. Η άλλη, η πιο κυνική, λέει πως ο Λεμπρόν κατάλαβε ότι δεν γίνεται να πάρει τίτλο στο Κλίβελαντ ή στην Νέα Υόρκη και ως αποτέλεσμα θυσιάζει ίσως και την προσωπική του ιστορία για ένα , δύο ή και τρία δακτυλίδια με τους Χιτ.

Το σημαντικό είναι πως ούτε το ΝΒΑ, ούτε οι εταιρείες διαδραμάτισαν κανέναν ρόλο παρά μόνο η προσωπική βούληση του Λεμπρόν. Όλα δείχνουν πως στο εγγύς μέλλον θα φορέσει τα δακτυλίδια του. Αν ...προλάβει να το κάνει νωρίς μπορεί να γράψει και ιστορία. Διαφορετικά το ξημέρωμα της Παρασκευής, στερεί από τις επόμενες γενιές έναν θρύλο του μπάσκετ. Το τέλος της βασιλείας; Εκεί βαδίζει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εάν δεν μας βγει καινούργια ρεάλ....τότε θα γαμήσουν!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο προεδρος των καβς ηταν ολα τα λεφτα :2funny:
τι καταρες του εριξε
ασχετο
εδω μεχρι ο λεμπρον αποφασισε και εμεις περιμενουμε ακομα να αποφασισει ο σπανουλης που θα παει :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο προεδρος των καβς ηταν ολα τα λεφτα :2funny:
τι καταρες του εριξε
ασχετο
εδω μεχρι ο λεμπρον αποφασισε και εμεις περιμενουμε ακομα να αποφασισει ο σπανουλης που θα παει :2funny: :2funny:
ότι και να κάνει όμως ο λεμπρόν
δεν είχε την χοψωνίδου να ρωτήσει :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως , να πω την αμαρτία μου , κάπου στην άκρη του μυαλού μου έκανα κάποια όνειρα για τον Λεμπρόν :rolleyes:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως , να πω την αμαρτία μου , κάπου στην άκρη του μυαλού μου έκανα κάποια όνειρα για τον Λεμπρόν :rolleyes:
έλα ρε
μη λες τέτοια πράγματα..
να ερχόταν και να του πέταγαν οι άλλοι κροτίδες (από οποιαδήποτε μεριά)
ή να έπαιζε στα τρίκαλα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με οσο επαιρνε ο κλειζα τυπε? :2funny:
που λεφτα δικε μου
εδω δεν μπορουμε ουτε εμεις ουτε εσεις να κλεισουμε τον βουγιουκα :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.226
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
φανταζεσαι το βασιλια στο κλειστο καβαλας?
απο το τζαμπολ θα πηδαγε για καρφωμα :rockon:
:2funny: :2funny: :grin:
η στο κλειστο της κυψελης να μην μπορει να ριξει βολες απ'τον ηλιο που θα τον χτυπαει στα ματια  :2funny:

η στο οακα να τον σημαδευουν με τα λειζερ  :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
θυμάμαι όταν είχε έρθει ο ντομινίκ στα 35-36 του
σε ένα ματς με τον έσπερο στο ΟΑΚΑ
που χτύπησε η μπάλα στη στεφάνη και σηκώθηκαν οι του έσπερου να την πιάσουν
πριν ξεκολλήσουν από το έδαφος
είχε έρθει από τη κορυφή της ρακέτας είχε καρφώσει και είχε προσγειωθεί ξανά
τώρα ο λεμπρόν είναι βασιλιάς
και είναι 25
σε 10-12 χρόνια αν είναι για αρπαχτή μπορεί..

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Εγώ πάντως χάρηκα με αυτήν την κίνηση.Νομίζω ότι ο Λεμπρόν χαραμιζόταν στο Κλίβελαντ και νομίζω ότι έκατσε και πολύ εκεί!Δεν τους χρωστάει τίποτα.Είχε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο αλλά ουσιαστικά τους έβαλε στον μπασκετικό χάρτη μόνος του.Και οι κινήσεις που είχαν γίνει από τα αφεντικά της ομάδας ήταν σπασμωδικές και αποτυχημένες.Ενας καραγκιόζης προπονητής,μέτρια κι ασταθή μονοδιάστατα παιχτάκια δίπλα του και ερχομός παιχτών ναι μεν με ταλέντο αλλά ξοφλημένων πια(Σακίλ,Τζέιμσον)που δεν ταίριαζαν στην χημεία.Το αφεντικό των Καβς βγήκε και είπε απίστετα φανατισμένα λόγια σε δηλώσεις του κατά του Λεμπρόν και μέχρι και κατάρες του έριξε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ενώ ο κόσμος άρχισε να καίει πράγματα και να κάνει ζημιές στους δρόμους του Κλίβελαντ.Ωραίες όμορφες ελληνικές καταστάσεις(για να μην λέμε ότι είμαστε μόνο εμείς άγριοι!!!).Εγώ το σκεφτόμουν από τις αρχές του καλοκαιριού τι καλά θα ήταν να έπαιζαν μαζί αυτοί οι τρείς αλλά να πω την αλήθεια με ξάφνιασε το ότι έγινε πραγματικότητα όλο αυτό.Νομίζω ότι υπάρχει καλή χημεία μεταξύ Λεμπρόν και Γουέιντ και φαίνεται όσες φορές έχουν παίξει μαζί.Είναι πολύ ομαδικοί παίχτες και γουστάρουν ο ένας τον άλλον.Αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει.Εντωμεταξύ και ο Μπος παρότι αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου ο καλύτρος ψηλός στο ΝΒΑ,είναι παληκάρι χαμηλών τόνων.Βεβαια τίποτα δεν έχει προεξοφληθεί.Πρέπει να μετουσιωθεί σε ουσία όλο αυτό που φαντάζει τόσο ελκυστικό στην θεωρία.Χρειάζεται να γίνουν καλές κινήσεις και στις άλλες θέσεις για να υπάρχξουν και καλοί ρολίστες που θα κάνουν την βρώμικη δουλειά.Ο Ράιλι όμως είναι γάτος και του έχω εμπιστοσύνη.Περίμενε λίγα χρόνια να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και τότε έκανε το μεγάλο μπαμ.Είναι προτόγνωρο να παίζουν μαζί στην ακμή τους τρεις τόσο μεγάλοι παίχτες και ανυπομονώ να δω αυτό το μπάσκετ,γιατί η περσινή χρονιά ήταν αποηγοητευτική και σαν θέαμα και σαν προσωπικότητες.Νομίζω ότι θα δούμε καλό μπάσκετ τουλάχιστον.Θα είναι μια ομάδα κράχτης που θα χαίρεσαι να την βλέπεις.Αυτό ευελπιστώ τουλάχιστον.Πίσω στο γρήγορο μπάσκετ του showtime!!!!Με τον Ράιλι μπροστάρη για άλλη μια φορά.Νομίζω πάντως ότι ο Λεμπρόν δεν θα έφευγε απο Κλίβελαντ αν μπορούσε να πείσει κάποιον κατα προτίμηση ψηλό να έρθει εκεί.Στούνταμάιρ,Μπος,Μπούζερ ή Λι.Αλλά κανείς δεν ήθελε να πάει εκεί.Προτιμούσαν άλλες πόλεις,μεγαλύτερες αγορές.Ετσι πήρε την απόφαση να πάει το βουνό στον Μωάμεθ.Λέχθηκε πολύ για το προσωπικό κόστος στα στατιστικά του και στην γενικότερη εικόνα του σε βάθος χρόνου.Δε νομίζω ότι ενδιαφέρθηκε ποτέ ο Λεμπρόν να ξεπεράσει τον Τζόρνταν ή να μπει στα κιτάπια της ιστορίας ως ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών.Χάνεται λιγάκι η ουσία καμιά φορά.Μετράνε όλοι ποιός έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα για να να βγάλουν και τον καλύτερο παίχτη.Δηλαδή ο Χόρι που έχει πάρει εφτά είναι καλύτερος από τον Τζόρνταν και τον Τζαμπάρ?Ή αν είχε πάρει τρία ή τέσσερα ο Τζόρνταν ή μονο ένα,θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ήταν ο καλύτερος παίχτης που πέρασε ποτέ από τη γήπεδα?Ο Λεμπρόν θέλει πρωταθλήματα αλλά θέλει να παίζει και να το ευχαριστιέται κιόλας και αυτό δεν γινοταν τα τελευταία χρόνια στο Κλίβελαντ.Ηταν πολύ μόνος.Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην αρχίσουν τίποτα τραυματισμοί και πιάσουν οι κατάρες του προέδρου των Καβς!!!!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Οι big three των Σέλτικς(οι οποίοι δεν ήταν τόσο big όσο αυτοί) ήταν όλοι πάνω από τριάντα όταν πρωτοπαίξανε πριν τρία χρόνια και με ένα άσχημο ιστορικό τραυματισμών για τον Γκαρνέτ.Σίγουρα δεν ήταν στην ακμή τους λοιπόν.Αν υπάρξει χημεία και λειτουργήσει σωστά η ομάδα,τότε δεν θα παίζεται.Και θυμίζω ότι υπήρχαν και στο παρελθόν μεγάλες ομάδες που μάζεψαν πολλά ονόματα αλλά έφαγαν τα μουτρα τους αλλά και ομάδες που είχαν πολλούς αστέρες και έπαιξαν φοβεό μπάσκετ και κέρδισαν τίτλους.Μπορεί να πει κανείς ότι οι Σελτικς των 60 δεν είχαν στις τάξεις τους πολλά αστέρια?Ράσελ,Κούζι,Σαμ Τζόουνς όλοι παιχταράδες πρώτου μεγέθους.Η Νέα Υόρκη είχε μαζέψει την μισή All-star ομαδα της Ανατολής όταν κέρδισε τα δύο πρωταθλήματα στα 70'ς.Οι Λέικερς και οι Σέλτικς των 80.Μην μου πείτε ότι ο Μάτζικ ήταν μόνος του όταν υπήρχε ο Τζαμπάρ(που μπορεί να είχε τα χρονάκια του αλλά ήταν ο Καλύτερος σέντερ στο ΝΒΑ μέχρι και το '86) και ο Γουώρθι.Ήταν μόνος του ο Μπερντ,με Μακχέιλ,Ντένις Τζόνσον και Πάρις και παλιότερα με τον Άρτσιμπαλντ?Ο Τζόρνταν βέβαια ξεχωρίζει γιατί μπορεί να είχε τον Πίπεν αλλά οι λοιποί ήταν απλά καλοί και χρήσιμοι ρολίστες.Αλλά ο Τζόρνταν είναι Τζόρνταν.Είναι εκτός συναγωνισμού.Μεγάλες οι προσδοκίες τώρα βέβαια.Αυτή η ομάδα δεν πάει για τίποτα λιγότερο από τον τίτλο.Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία.Κι εκεί χρειάζεται προσοχή για να μην τους πιάσει και κάνας πανικός.Χρειάζεται καλή πλαισίωση από χρήσιμους ρολίστες που θα μπορούν να ξεκουράζουν και να βοηθούν στις βρώμικες δουλειές τους σταρ.Και στον πάγκο χρειάζεται κάποιος έμπειρος προπονητής που ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες.Δεν ξέρω αν θα πάρει τα ηνία ο Ράιλι αλλά αυτός που έχουν τώρα είναι πολύ λίγος.Δεν χρειάζονται τυμπονοκρουσίες ακόμα.Ας δούμε πως θα ολοκληρωθεί μεταγραφικά το καλοκαίρι για όλες τις ομάδες και να δούμε πως θα αρχίσουν να αποδίδουν κιόλας μέσα στο γήπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom