Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταγγέλω τον Σκάι που δεν έδειξε αυτήν την εβδομάδα Τορόντο!!!Δεν πειράζει όμως.Την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε πρεμιέρα πλέι-οφς θα είναι πάλι μπροστά μας απέναντι στους Καβς πιθανότατα.Και την Δευτέρα τα ξημερώματα τρίωρο αφιέρωμα στο Τορόντο για όλη την φετινή πορεία του. Προβλέπω τηλεθέαση 80%.Βλέπω τον Τζάρετ Τζακ και νομίζω ότι είναι φιλαράκι μου πια.Πιο συχνά απο τους γονείς μου τον βλέπω!!!!Ράπτορς:Οι δικοί μας άνθρωποι!!!
τυπε μηπως προσπαθει ο σκαι να μας κανε οπαδους των ραπτορς? :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι Bulls άντεξαν μέχρι τέλους στη μάχη της 8ης θέσης της Ανατολής με τους Raptors και θα δώσουν το παρών στα playoff. H νίκη των Mavs επί των Spurs στην τελευταία αγωνιστική έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον πρώτο γύρο των playoff. Οι Suns έφυγαν νικητές από τη Utah και εξασφάλισαν την 3η θέση στη δυτική περιφέρεια. Δύο παρατάσεις χρειάστηκαν οι Heat για να νικήσουν τους Nets και πήραν την 5η θέση στην Ανατολή. 

Μία θέση απέμενε διεκδικήσιμη για τα playoff και οι Chicago Bulls, οι οποίοι κρατούσαν τις τύχες της στα χέρια τους, αξιοποίησαν το πλεονέκτημα και με τη νίκη επί των Bobcats στη Charlotte πήραν την 8η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Ο Derrick Rose με 27 πόντους και ο Joakim Noah με 21 και 13 ριμπάουντ ήταν για ακόμη μία φορά οι κορυφαίοι των "ταύρων" οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στον α' γύρο των playoff τους Cavaliers.

Την ίδια ώρα οι έτεροι διεκδικητές της 8ης θέσης, Toronto Raptors έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους Knicks (131-113) και περίμεναν το δώρο των Bobcats το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Οι Mavericks πέτυχαν μία σχετικά εύκολη νίκη επί των Spurs και έκαναν την ιδανική πρόβα τζενεράλε ενόψει των μεταξύ τους αγώνων στον πρώτο γύρο των playoff. Οι Butler και Nowitzki πέτυχαν 20 και 19 πόντους, αντίστοιχα, για τους νικητές ενώ για τους Spurs, οι οποίοι αγωνίστηκαν δίχως τους Duncan και Ginobili, πρώτος σκόρερ ήταν ο Dejuan Blair με 27 πόντους.

Οι Phoenix Suns έδωσαν τέλος στο σερί δέκα νικών των Jazz στη Utah και εξασφάλισαν την 3η θέση στη δυτική περιφέρεια. Οι Jazz έπεσαν στην 5η θέση και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Denver Nuggets. O Steve Nash μοίρασε 11 ασίστ, ο Amare Stoudemire σημείωσε 20 πόντους, παίρνοντας και 7 ριμπάουντ για τους Suns οι οποίοι θα κοντραριστούν με τους Blazers έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Δύο παρατάσεις χρειάστηκαν οι Miami Heat για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Nets και κατέλαβαν την 5η θέση στην ανατολική περιφέρεια. Οσον αφορά την ομάδα του New Jersey υπέστη την 70ή ήττα στα 82 ματς της κανονικής περιόδου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

L.A. Clippers - L.A. Lakers 107-91
Utah Jazz - Phoenix Suns 86-100
Portland Blazers - Golden State Warriors 116-122
Washington Wizards - Indiana Pacers 98-97
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 98-103
Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 114-105
Miami Heat - New Jersey Nets 94-86 (2OT)
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 96-89
Charlotte Bobcats - Chicago Bulls 89-98
Boston Celtics - Milwaukee Bucks 95-106
Houston Rockets - New Orleans Hornets 115-123
Orlando Magic - Philadelphia 76ers 125-111
Toronto Raptors - New York Knicks 131-113
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 99-83

Charlotte Bobcats - Chicago Bulls 89-98

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι τελικές βαθμολογίες σε Ανατολή και Δύση

Atlantic Division

y - Boston 50-32 (4)
Toronto 40-42
New York 29-53
Philadelphia 27-55
New Jersey 12-70

Central Division

y - Cleveland 61-21 (1)
x - Milwaukee 46-36 (6)
Chicago 41-41 (8)
Indiana 32-50
Detroit 27-55

Southeast Division

y - Orlando 59-23 (2)
x - Atlanta 53-29 (3)
x - Miami 47-35 (5)
x - Charlotte 44-38 (7)
Washington 26-56

y=πρώτη θέση στην περιφέρεια
χ=θέση στα play offNorthwest Division

x - Denver 53-29 (4)
x - Utah 53-29 (5)
x - Portland 50-32 (6)
x - Oklahoma 50-32 (8)
Minnesota 15-67

Pacific Division

y - L.A. Lakers 57-25 (1)
x - Phoenix 54-28 (3)
L.A. Clippers 29-53
Golden State 26-56
Sacramento 25-57

Southwest Division

x - Dallas 55-27 (2)
x - San Antonio 50-32 (7)
Houston 42-40
Memphis 40-42
New Orleans 37-45

y=πρώτη θέση στην περιφέρεια
χ=θέση στα play off

Τα ζευγάρια του Α' γύρου των playoff

Ανατολή:

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls
Orlando Magic - Charlotte Bobcats
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks
Boston Celtics - Miami Heat

Δύση:

L.A. Lakers - Oklahoma City Thunder
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs
Denver Nuggets - Utah Jazz
Phoenix Suns - Portland Blazers

* Οι ομάδες που αναφέρονται πρώτες έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταγγέλω τον Σκάι που δεν έδειξε αυτήν την εβδομάδα Τορόντο!!!Δεν πειράζει όμως.Την άλλη εβδομάδα που θα έχουμε πρεμιέρα πλέι-οφς θα είναι πάλι μπροστά μας απέναντι στους Καβς πιθανότατα.Και την Δευτέρα τα ξημερώματα τρίωρο αφιέρωμα στο Τορόντο για όλη την φετινή πορεία του. Προβλέπω τηλεθέαση 80%.Βλέπω τον Τζάρετ Τζακ και νομίζω ότι είναι φιλαράκι μου πια.Πιο συχνά απο τους γονείς μου τον βλέπω!!!!Ράπτορς:Οι δικοί μας άνθρωποι!!!
τυπε την γλυτωσαμε
πηραν τον μπουλο οι ραπτορς :rockon:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Η χαρά μου δεν περιγράφεται.Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των Μπουλς αλλά αυτό που έκαναν φέτος για όλους τους επιζώντες τηλεθεατές του Σκαι θα το θυμάμαι μια ζωή!!!!Ωραία ζευγάρια έχουμε,ειδικά στην Δύση.Σφαγή θα γίνει φέτος.Μακριά απο τραυματισμούς μόνο!!Για όλες τις ομάδες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η χαρά μου δεν περιγράφεται.Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των Μπουλς αλλά αυτό που έκαναν φέτος για όλους τους επιζώντες τηλεθεατές του Σκαι θα το θυμάμαι μια ζωή!!!!Ωραία ζευγάρια έχουμε,ειδικά στην Δύση.Σφαγή θα γίνει φέτος.Μακριά απο τραυματισμούς μόνο!!Για όλες τις ομάδες.
τυπε να δεις εγω πως το περιμενα το αποτελεσμα το πρωι που μπηκα να δω το εγινε
να δεις χαρα που ειχα :2funny:
αφου καταφεραμε και την παλεψαμε απτην φετινη ραπτοποιηση δεν μασαμε πουθενα :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θρίαμβοι των γηπεδούχων στην πρώτη μέρα των play-off (vids)

Δημοσίευση : 18/04/2010 10:19 - Τελ. ανανέωση : 18/04/2010 11:19
μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponOι γηπεδούχοι έκανε επίδειξη δύναμης στους πρώτους αγώνες των play-off του ΝΒΑ τα ξημερώματα της Κυριακής. Την πιο εντυπωσιακή νίκη πέτυχαν οι Nuggets ενώ στο παιχνίδι των Celtics με τους Heat αποβλήθηκε ο Garnett.

Celtics-Heat 85-76 (1-0)

Kλειστό παιχνίδι στη Βοστώνη με αρκετή ένταση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή με δύο τεχνικές ποινές του Kevin Garnett. Oι Celtics είχαν περισσότερες λύσεις στον πάγκο, πήραν 14 πόντους από τον Tony Allen και έφτασαν στη νίκη βάζοντας την μπάλα μέσα στο καλάθι. Oι Ηeat το πάλεψαν αλλά μόνο ο Wade ήταν αξιόπιστος επιθετικά.

Nuggets-Jazz 126-113 (1-0)

H επίθεση των Nuggets πετούσε φωτιές και η ομάδα του Nτένβερ έκανε εύκολα το 1-0. O Carmelo Αnthony έκανε ρεκόρ καριέρας στα play-off με 42 πόντους ενώ o JR Smith «σκότωσε» την αντίπαλη άμυνα κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου με 18 πόντους. Oι Jazz έπαιξαν καλά στην επίθεση αλλά προδόθηκαν από την άμυνά τους αλλά και από την αδυναμία τους στα ριμπάουντ (11 λιγότερα από τον αντίπαλο).

Ηawks-Bucks 102-92 (1-0)

Η βασική πεντάδα των Hawks είχε ένα αρκετά παραγωγικό βράδυ και οι Hawks δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στη νίκη. Ο Joe Johnson ηγήθηκε της ομάδας του με 22 πόντους ενώ ο Bibby πρόσθεσε άλλους 19 με έξοχα ποσοστά (8/9 εντός πεδιάς). O Jennigs έκανε έξοχη εμφάνιση για τους Bucks (34 πόντοι) αλλά ήταν πολύ μόνος.

Cavaliers-Bulls 96-83 (1-0)

Στο Κλίβελαντ οι Cavaliers δεν αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα από τους Bulls. Ο συνήθης ύποπτος LeBron James βρήκε άξιο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Mo Williams (19 πόντοι) ενώ και ο Jamison έβαλε το δικό του λιθαράκι (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Oι Bulls πήραν 28 πόντους από τον Rose αλλά υστέρησαν απελπιστικά στο τρίποντο (μόλις ένα σε όλο το παιχνίδι).

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Κακό θέαμα στα πρώτα αυτά ματς.Βλέπω τώρα το Λέικερς-Οκλαχόμα.Αστοχία,νευρικότητα και πολλά λάθη(και φυσικά σπρώξιμο υπέρ των αχώνευτων Λέικερς).Δεν είναι μηχανές οι παίχτες αλλά τόσο άσχημο επίπεδο δεν το περίμενα!!!Πρώτος γύρος είναι ακόμα.Ας κάνουμε υπομονή για μετά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στην αντεπίθεση Oklahoma και Chicago ανατροπή για Phoenix (vid)

Δημοσίευση : 23/04/2010

μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΕνδιαφέρον απέκτησαν και πάλι τα ζευγάρια των Oklahoma-LA Lakers και Chicago-Cleveland μετά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους τα ξημερώματα της Παρασκευής σε 2-1.

Στην Oklahoma, οι Lakers βρήκαν σκούρα απέναντι στον Kevin Durant ο οποίος με 29 πόντους και 19 ριμπάουντ ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 101-96, βάζοντάς την έτσι ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο Chicago οι Bulls μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Cavaliers και του LeBron James (39 πόντους) στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και να φτάσουν στη νίκη με 108-106, κάνοντας παράλληλα το 2-1 στη σειρά των αγώνων. Κορυφαίος για το Chicago ο Derrick Rose ο οποίος σημείωσε 31 πόντους.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τυπε μιας και φαινεται και παρακολουθεις τα του ΝΒΑ,ποιο θεωρεις το καλυτερο πλευ-μεικερ αυτη τη στιγμη?
Νας?Κιντ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μιας και φαινεται και παρακολουθεις τα του ΝΒΑ,ποιο θεωρεις το καλυτερο πλευ-μεικερ αυτη τη στιγμη?
Νας?Κιντ?
τυπε αναμεσα σε αυτους του 2 προτιμω τον νας
αλλα για μενα οι καλυτεροι πλευ μεικερ αυτη την στιγμη ειναι οι εξης
τσανσει μπιλαπς
ντερον ουιλιαμς ο λεγομενος και εμετος
κρις πολ
νας

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω εχω αδυναμια στο νας τυπε..
ανεβασε κανα βιντεακι απο τους αλλους!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σορυ τυπε αλλα τα μαυρακια ειναι πιο πολυ κομπο γκαρντς με κατεβασμα μπαλας παρα πλευ-μεικερς..
ο ανθρωπος ειναι μοιρογνωμονιο

εχω φανελα του απο τοτε που ηταν στους μαβς! :grin: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σορυ τυπε αλλα τα μαυρακια ειναι πιο πολυ κομπο γκαρντς με κατεβασμα μπαλας παρα πλευ-μεικερς..
ο ανθρωπος ειναι μοιρογνωμονιο

εχω φανελα του απο τοτε που ηταν στους μαβς! :grin: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
τυπε επρεπε να ειναι ο mouNINJA να εκανε αναλυσεις
χαθηκε ο τυπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom