Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τα power rankings (βαθμολογίας φορμαρίσματος) της week 2 με την φετινή έκπληξη στην 1η θέση! :o

Πόσο λέτε να κρατηθούν εκεί? :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όταν ο Allen Iverson υπέγραψε συμβόλαιο με τους Memphis Grizzlies πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως η σχέση των δύο πλευρών δεν θα κρατούσε ως το τέλος. Φαίνεται ότι δικαιώνονται, αφού ο “Answer” εγκατέλειψε την ομάδα πριν τον αγώνα με τους Los Angeles Clippers και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει.

Αυτό που φαίνεται να οδήγησε τον Iverson στην απόφαση να επιστρέψει στο πατρικό του στην Atlanta είναι το ότι δεν είχε θέση βασικού στους Grizzlies. Ο προπονητής της ομάδας, Lionel Collins, προσπάθησε να εξηγήσει την απόφαση του αυτή στον πρώην παίκτη των Detroit Pistons, αλλά δεν τον έπεισε. Ο Iverson πήρε τα πράγματα του και έφυγε από το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι Καναδοί, με τις επίσημες πηγές να κάνουν λόγο για προσωπικό πρόβλημα.

Στις αμερικάνικες ιστοσελίδες αναφέρεται πως ο εκπρόσωπος του “Answer”, Gary Moore, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Μιchael Heisley, παρουσία του 34χρονου shooting guard. Είναι εξαιρετικά πιθανό να του μετέφερε πως για τον πελάτη του ο Iverson είναι αδιανόητο να ξεκινά από τον πάγκο σε μία ομάδα όπως οι Grizzlies. Το ίδιο άλλωστε έγινε και στη θητεία του στους Detroit Pistons, οπότε ο “Answer” δεν είχε πρόβλημα να το πράξει και σε μία ομάδα μικρότερου βεληνεκούς.

Ο τύπος μας έχει φοβερό εγωισμό και απ' ότι φαίνεται θα μείνει πιστός στην παλιά δήλωσή του "όποτε δε θα είμαι στα 2 πρώτα ονόματα του scouting report των αντιπάλων ή θα ξεκινάω από τον πάγκο, θα αποσυρθώ". Μεγάλο πρόβλημα χημείας στο Μέμφις και με τα πρόσφατα καπρίτσια του Answer φαίνεται θα πάει χαμένη και αυτή η χρονιά. Προβλέπω να μένει εκτός για κανα μήνα ακόμα και στις 15 Δεκ. που επιτρέπεται να γίνουν ανταλλαγή οι free agents του καλοκαιριού, να καταλήγει σε καμια Charlotte (Larry Brown) ή New York (expiring contract). Πάντως είναι κρίμα γιατί έχει χαλάσει πολύ το όνομά του.

Δεν ήξερα οτι ο Αντρε Μίλερ πήγε στους Μπλέιζερς!!!Λοιπόν το Πόρτλαντ είναι πια υπερπλήρης ομάδα και με 2-3 χρόνια εμπειρίας ίσως μιλάμε για την καινούργια δυναστεία του ΝΒΑ.Πιστεύω οτι κι από φέτος θα κάνουν εκπλήξεις.Αν πιάσουν ρυθμό δύσκολα παίζονται απο οποιαδήποτε ομάδα.Απλά στερούνται εμπειρίας και ίσως αυτό τους κοστίσει.Αν πάντως κάνουν καλό ρεκόρ σε νίκες-ήττες στην σεζόν και έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφς θα φτάσουν ψηλά γιατί έχουν ίσως την πιο καυτή έδρα του ΝΒΑ.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά απ' ότι φαίνεται, δε θα βγει αυτή η κίνηση στο Portland. Έχω την εντύπωση ότι τα πιτσιρίκια έχουν δημιουργήσει κλίκα και δε γουστάρουν νέες προσθήκες στην ομάδα τους. Αρχικά ο Roy δήλωσε "περιμένω από τον Miller να κάνει το σωστό και να ξεκινάει από τον πάγκο ώστε να έχουμε το καλύτερο 2nd unit στη λίγκα. Δεν είναι καιρός να κάνουμε πειράματα με τη χημεία της ομάδας". Αποτέλεσμα? Ο Miller είναι ξενερωμένος, το πείραμα με Blake στο άσσο, Miller στο 2 & Roy στο 3 δεν έπιασε και ήδη ακούγονται σενάρια ανταλλαγής του. Πάντως έχουν ταλέντο και πολύ καλή έδρα οπότε και φέτος θα δυσκολέψουν αρκετές ομάδες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο τύπος μας έχει φοβερό εγωισμό και απ' ότι φαίνεται θα μείνει πιστός στην παλιά δήλωσή του "όποτε δε θα είμαι στα 2 πρώτα ονόματα του scouting report των αντιπάλων ή θα ξεκινάω από τον πάγκο, θα αποσυρθώ". Μεγάλο πρόβλημα χημείας στο Μέμφις και με τα πρόσφατα καπρίτσια του Answer φαίνεται θα πάει χαμένη και αυτή η χρονιά. Προβλέπω να μένει εκτός για κανα μήνα ακόμα και στις 15 Δεκ. που επιτρέπεται να γίνουν ανταλλαγή οι free agents του καλοκαιριού, να καταλήγει σε καμια Charlotte (Larry Brown) ή New York (expiring contract). Πάντως είναι κρίμα γιατί έχει χαλάσει πολύ το όνομά του.
τυπε λενε οτι ψαχνουν ομαδα να τον tradeαρουν αλλα δεν τον θελει καμια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προβλέπω να μένει εκτός για κανα μήνα ακόμα και στις 15 Δεκ. που επιτρέπεται να γίνουν ανταλλαγή οι free agents του καλοκαιριού, να καταλήγει σε καμια Charlotte (Larry Brown) ή [glow=red,2,300]New York [/glow] (expiring contract). Πάντως είναι κρίμα γιατί έχει χαλάσει πολύ το όνομά του.
οχι ρε γαμωτο τωρα που εφυγε ο σταρμπουρι
ατυχια :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τύπε είναι λογικό να μην τον θέλουν οι περισσότερες ομάδες. Ο ίδιος θέλει να πάει σε διεκδικήτρια πρωταθλήματος ενώ όλες αυτές ξέρουν ότι ο A.I. θα καταστρέψει το παιχνίδι τους. Εγώ θέλω να τον δω στους Bobcats γιατί είναι δυνατή αμυντική ομάδα και σε κάτι τέτοιες ο Iverson είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Η Νέα Υόρκη ακούστηκε γιατί όλοι θέλουν να πάνε εκεί (άρα ο τύπος δεν θα έχει πρόβλημα) συν το ότι έχει μονοετές συμβόλαιο (πράγμα που δεν τους χαλάει τα μεταγραφικά σχέδια για το επόμενο καλοκαίρι).
Για τους περισσότερους fans, η μαλακία είναι ότι ο Iverson είναι ένας λόγος να κάτσεις να δεις άνετα ένα παιχνίδι ακόμα και αν παίζει σε μία ομάδα όπως οι Grizzlies αλλά τώρα που φεύγει σιγά-σιγά από το προσκήνιο, όσο να 'ναι χάνει το ΝΒΑ λίγη από τη λάμψη του.

Δεν ξέρω αλλά ίσως έκανε μαλακία που δεν ήρθε στην Ευρώπη όταν είχε την ευκαιρία. :2funny:

edit: knicks update :grin:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Οι Σανς είναι φυσικά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα.Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα.Μου αρέσουν χρόνια τώρα αλλά πάντα έφταναν στην πηγή και δεν έπιναν νερό.Μια δυο φορές τους κατακρεούργησε η διαιτησία κατα τη γνώμη μου με Σπερς,άλλες είχαν τραυματισμούς και ποτέ δεν τα κατάφεραν.Πραγματικά λυπόμουν το Νας γιατί είναι πολύ μεγάλος παίχτης και συμπαθέστατος άνθρωπος και σίγουρα του αξίζει ένα πρωτάθλημα,αλλά δεν γύρισε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για να πάρει ένα δακτυλίδι κι έμεινε πιστός.Δε νομίζω να κρατήσουν για πολύ ακόμα πάντως και σίγουρα στα πλει-οφς υπάρχουν πολύ πιο πλήρεις ομάδες που σε μια σειρά πολλών ματς μάλλον θα επικρατήσουν έναντί τους.Πάντως χαίρομαι που τους βλέπω να πηγαίνουν καλά και πάνω απ'όλα να παίζουν καλό μπάσκετ.Ο Σακίλ είχε κάνει μεγάλο κακό και το είχα προβλέψει όταν είχε πρωτοπάει.Τώρα είναι πιο γρήγοροι και ευέλικτοι και μοιάζουν να έχουν καλή χημεία και καλό κλίμα μεταξύ τους.Ο Νας παίζει σαν 20άρης κάνοντας σπουδαία ματς και για πρώτη φορά μετά απο χρόνια υπάρχει ένας ταλαντούχος και φρέσκος μπακ-απ πλέι-μέικερ που προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά(Ντράγκιτς).Ο Ρίτσαρντσον έχει βρει τον ρόλο του και κάνει σπουδαία ματς και επιτέλους μετά απο χρόνια ο Μπαρμπόσα είναι στην κατάλληλη θέση.Αυτήν του αναπληρωματικού σούτινγκ-γκαρντ-σκόρερ.Στους ψηλούς σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις κι εκεί είναι το πρόβλημα που θα φανεί αργότερα.Θυμάμαι το 1995 όταν οι Ρόκετς είχαν πάρει το πρωτάθλημα απο το πουθενά βγάζοντας ουσιαστικά τη σεζόν με 7 παίχτες!!!!Αλλά η μεγάλη ποιότητα 2-3 παιχτών και η σφιχτοδεμένη χημεία και το πάθος τους,τους έδωσαν το πρωτάθλημα.Δυσκολο φέτος για τους Σανς αλλά πραγματικά θα το ήθελα πολύ να συμβεί.Μακριά απο τραυματισμούς μόνο!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι Σανς είναι φυσικά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα.Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα.Μου αρέσουν χρόνια τώρα αλλά πάντα έφταναν στην πηγή και δεν έπιναν νερό.
και φετος τυπε το ιδιο θα γινει θα δεις
κατι μου λεει οτι το ντενβερ θα παει καλα φετος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παρελθόν ο Byron Scott από τους Hornets
Παντελής Λουκίδης - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 12/11/2009 23:36 - Τελ. ανανέωση : 12/11/2009 23:46
μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΩς είθισται οι προπονητές πληρώνουν το μάρμαρο των αποτυχιών και ο Byron Scott δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η διοίκηση των New Orleans Hornets έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Scott για το 3-6 στο ξεκίνημα της σεζόν του ΝΒΑ.

"Η κίνηση αυτή δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της τη φετινή σεζόν", δήλωσε με νόημα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, George Shine ο οποίος έχρισε ως αντικαταστάτη του Scott τον μέχρι σήμερα γενικό διευθυντή, Jeff Bower.

Oι Hornets ανακοίνωσαν επίσης ότι χρέη βοηθού του Bower θα αναλάβει ο Tim Floyd, από τον οποίο είχε πάρει τη σκυτάλη ο Byron Scott το 2004 στη θέση του head coach!

O Scott είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς στο ΝΒΑ το 2008 οδηγώντας τον Chris Paul και την παρέα του σε ρεκόρ 56-26 στην κανονική περίοδο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η παράδοση του να απολύεται ο coach of the year 2-3 χρόνια μετά, καλά κρατεί. :think:

Τύπε μου είδα live τις προάλλες το Denver @ Chicago και το εξονυχιστικό video review των διαιτητών στο τέλος του αγώνα, αφαιρεί λίγο από την αγωνία. Οι κάμερες δε βοηθούσαν καθόλου γιατί από τις μισές φαινόταν ότι δεν ακουμπάει τη μπάλα ενώ από τις υπόλοιπες ότι την ακουμπάει. Στο τέλος "πάτησαν" σε έναν κανονισμό του ΝΒΑ που λέει ότι "δεν υφίσταται κατοχή & νικητήριο καλάθι με λιγότερα από 0,4 sec.". Εγώ δεν τον ήξερα από πριν, από την μετάδοση τον έμαθα και βγήκε επειδή τόσο ήταν του Fisher τότε που οι Spurs είχαν κυνηγήσει την πρόκριση στα playoffs. Χθες του Miller ήταν 0,3+ οπότε και γι' αυτό του το ακύρωσαν. Ματσάρα πάντως.

Brad Miller Buzzershot 11-10 Bulls and Nuggets

[youtube=640,385]ij74Ay8RV7c[/youtube]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Από τη χθεσινή μέρα:

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 124-101
Miami Heat - Cleveland Cavaliers 104-111

& από highlights, είχαμε το φετινό top play of the year μέχρι στιγμής. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dwyane Wade POSTERIZES Anderson Varejao 11-12-2009

[youtube=640,385]nWcI-0PKqAc[/youtube]

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Aπο τα καλύτερα καρφώματα όλων των εποχών!!!!!Πρέπει να είναι σίγουρα στο τοπ-5!Τρομερός ο Γουέιντ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Aπο τα καλύτερα καρφώματα όλων των εποχών!!!!!Πρέπει να είναι σίγουρα στο τοπ-5!Τρομερός ο Γουέιντ.

Σωστός, μέχρι και ο LeBron είπε μετά το ματς ότι είναι στο top 10 ever.

Ένα άλλο που μου άρεσε πολύ (δεν συγκρίνεται με του Wade) ήταν το τελευταίο του Shannon Brown από το άλλο ματς.
Ο τύπος έχει φοβερό άλμα και γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πάει στον φετινό dunk contest.

Shannon Brown "GETTIN UP" HD

[youtube=640,385]EYep1L9Rybc[/youtube]

Ένας antoninho που είδα κάπου στο forum είναι ο "Jason Williams - Shawn Kemp" τύπος από πέρυσι? :sunglasses:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Είναι αυτός που οποιαδήποτε κουβέντα στην γυρνάει στην λίβερπουλ! :grin:

Α μπράβο, είχε και για avatar το liver bird.
Άντε να ανέβει λίγο και το θέμα της premier league.
Πάντως gatto εμείς παπάρια γράφαμε στο campionato τόσο καιρό.
Να σου πω την αλήθεια έχω ξενερώσει φέτος με τη Γιούβε, σάπια εντελώς η ομάδα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κι εσύ ρε τύπε την λίβερπουλ διαλέγεις? :huh:
τυπε την διαλεξα κανα 2 φορες να δω τι παιζει αλλα η εχανα η κερδιζα με μαλακια παιχνιδι
απο αγγλικες ομαδες πολυ καλη μπαλα παιζεις με την αρσεναλ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τυπε την διαλεξα κανα 2 φορες να δω τι παιζει αλλα η εχανα η κερδιζα με μαλακια παιχνιδι
Είσαι τύπος,θες να προσφέρεις και θέαμα! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τύπε η Άρσεναλ είναι και γαμώ τις ομάδες, ειδικά ο Φαν Πέρσι είναι σπασμένος εντελώς.
Το μόνο κακό που έχει είναι οι τερματοφύλακες της που είναι ρόμπες.
Ποιά ομάδα παίρνεις συνήθως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom