SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να κατι που δεν περιμενα να βρω σε Ελληνικο φορουμ!Ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο!
χααχαχ,οντως.Τοσο καιρο σε αυτην την χωρα πρωτη φορα ακουω για NBA!Είδες? Είμαστε γεμάτοι εκπλήξεις
χααχαχ,οντως.Τοσο καιρο σε αυτην την χωρα πρωτη φορα ακουω για NBA!
Ολοι σκαλομα με Soccer!
Από Αμερική είσαι? Δεν πιστεύω να είσαι Wizards? ;)χααχαχ,οντως.Τοσο καιρο σε αυτην την χωρα πρωτη φορα ακουω για NBA!
Ολοι σκαλομα με Soccer!
yeap.Washington Dc-New york.:o :o :o :o
απτο αμερικα αν καταλαβα σωστα???
ποια πολη?
Ποτε δεν επελεξα ομαδα,παρολο που παρακολουθουσα συχνα.Απλα εκει ο κοσμος ενδιαφεροταν,ενω εδω καθολου!Από Αμερική είσαι? Δεν πιστεύω να είσαι Wizards? ;)
yeap.Washington Dc-New york.Ποτε δεν επελεξα ομαδα,παρολο που παρακολουθουσα συχνα.Απλα εκει ο κοσμος ενδιαφεροταν,ενω εδω καθολου!
Γιαυτο και μου εκανε εντυπωση!Εδω το μονο που ακουω ειναι γαι τον Ντεμη(Τι ονομα ειναι αυτο;)Που φευγει!
χαχαχα,κανα κουτσομπολια απο E!Tonight για κανεναν Mike D'Antoni βρισκω αμα θες!Αλλιως πρεπει να ροτισω κανεαν φιλο!αντε μαθε και πες μας κανα νεο απο νικς
Θα του σκισουμε την κωλοτρυπιδα λεμε ρε
Μονο και μονο επειδη τον συγκρινουν με τον ΘΕΟ Κομπε.
Οντως η Φιλαδελφεια εχει θεμα φετος.Ο Μπραντ ειναι μεγαλη δυναμη και Ιγκουονταλα-Μιλερ μετρανε.Οι Κινγκς για τον πουτσο.Μονο Κεβιν Μαρτιν.Και ενα ταλεντακι,εναν ψηλο που εχουν,τον Hawes.Δεν τον εχω δει αλλα πρεπει να ειναι καλος και εξελιξιμος...
Λοιπον μαγκες την καληνυχτα μου.Με καλει ο Ντιρκ και ο Τζος για να πιπωσουμε την βασιλισσα
χαχαχα,κανα κουτσομπολια απο E!Tonight για κανεναν Mike D'Antoni βρισκω αμα θες!Αλλιως πρεπει να ροτισω κανεαν φιλο!
Πρέπει να ξενέρωσε ο σουηδός. Τζάμπα το ξενύχτι.σουηδε το νταλας εχασε
ο τζειμς ηταν πολυ καλος στο παιχνιδι
σουηδε το νταλας εχασε
ο τζειμς ηταν πολυ καλος στο παιχνιδι
Α ρε μουνακιαΠρέπει να ξενέρωσε ο σουηδός. Τζάμπα το ξενύχτι.
Ο Dirk έβαλε 8 πόντους :S
Κινγκς-76ερς 91-125 :o
Περιμένουμε νέα & παρασκήνια από SecretSin^^
Α ρε μουνακια
Μας γαμησανε χθες.Ημασταν τραγικοι,στην επιθεση δεν εμπαινε τιποτα.Και φυσικα αν ο Ντιρκ μενει στους 8,δεν μπορουμε να νικησουμε ομαδα επιπεδου πλει-οφ...
Ομως δεν μασαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δευτερο σερι ξενυχτι σημερα για να χυσουμε στην μαπα τις ντροπες του Τεξας...
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αχαχαχα, πόσο γελάω με τέτοιες δηλώσεις.Δευτερο σερι ξενυχτι σημερα για να χυσουμε στην μαπα τις ντροπες του Τεξας...
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ειναι καυλιαρης ο J.R.Smith...
Εγω φιλε βλεπω σιγουρα στα πλει οφ της δυσης τους Blazers...Πολυ ταλεντο και πιστευω οτι φετος θα κανουν την υπερβαση...