SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να κατι που δεν περιμενα να βρω σε Ελληνικο φορουμ!Ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο!
χααχαχ,οντως.Τοσο καιρο σε αυτην την χωρα πρωτη φορα ακουω για NBA!Είδες? Είμαστε γεμάτοι εκπλήξεις![]()
χααχαχ,οντως.Τοσο καιρο σε αυτην την χωρα πρωτη φορα ακουω για NBA!
Ολοι σκαλομα με Soccer!
Από Αμερική είσαι? Δεν πιστεύω να είσαι Wizards? ;)χααχαχ,οντως.Τοσο καιρο σε αυτην την χωρα πρωτη φορα ακουω για NBA!
Ολοι σκαλομα με Soccer!
yeap.Washington Dc-New york.:o :o :o :o
απτο αμερικα αν καταλαβα σωστα???
ποια πολη?
Ποτε δεν επελεξα ομαδα,παρολο που παρακολουθουσα συχνα.Απλα εκει ο κοσμος ενδιαφεροταν,ενω εδω καθολου!Από Αμερική είσαι? Δεν πιστεύω να είσαι Wizards? ;)![]()
yeap.Washington Dc-New york.Ποτε δεν επελεξα ομαδα,παρολο που παρακολουθουσα συχνα.Απλα εκει ο κοσμος ενδιαφεροταν,ενω εδω καθολου!
Γιαυτο και μου εκανε εντυπωση!Εδω το μονο που ακουω ειναι γαι τον Ντεμη(Τι ονομα ειναι αυτο;)Που φευγει!
χαχαχα,κανα κουτσομπολια απο E!Tonight για κανεναν Mike D'Antoni βρισκω αμα θες!Αλλιως πρεπει να ροτισω κανεαν φιλο!αντε μαθε και πες μας κανα νεο απο νικς![]()
Θα του σκισουμε την κωλοτρυπιδα λεμε ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο και μονο επειδη τον συγκρινουν με τον ΘΕΟ Κομπε.
Οντως η Φιλαδελφεια εχει θεμα φετος.Ο Μπραντ ειναι μεγαλη δυναμη και Ιγκουονταλα-Μιλερ μετρανε.Οι Κινγκς για τον πουτσο.Μονο Κεβιν Μαρτιν.Και ενα ταλεντακι,εναν ψηλο που εχουν,τον Hawes.Δεν τον εχω δει αλλα πρεπει να ειναι καλος και εξελιξιμος...
Λοιπον μαγκες την καληνυχτα μου.Με καλει ο Ντιρκ και ο Τζος για να πιπωσουμε την βασιλισσα![]()
![]()
![]()
χαχαχα,κανα κουτσομπολια απο E!Tonight για κανεναν Mike D'Antoni βρισκω αμα θες!Αλλιως πρεπει να ροτισω κανεαν φιλο!
Πρέπει να ξενέρωσε ο σουηδός. Τζάμπα το ξενύχτι.σουηδε το νταλας εχασε
ο τζειμς ηταν πολυ καλος στο παιχνιδι
σουηδε το νταλας εχασε
ο τζειμς ηταν πολυ καλος στο παιχνιδι
Α ρε μουνακιαΠρέπει να ξενέρωσε ο σουηδός. Τζάμπα το ξενύχτι.
Ο Dirk έβαλε 8 πόντους :S
Κινγκς-76ερς 91-125 :o
Περιμένουμε νέα & παρασκήνια από SecretSin^^![]()
Α ρε μουνακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας γαμησανε χθες.Ημασταν τραγικοι,στην επιθεση δεν εμπαινε τιποτα.Και φυσικα αν ο Ντιρκ μενει στους 8,δεν μπορουμε να νικησουμε ομαδα επιπεδου πλει-οφ...
Ομως δεν μασαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
Δευτερο σερι ξενυχτι σημερα για να χυσουμε στην μαπα τις ντροπες του Τεξας...
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
![]()
![]()
![]()
Αχαχαχα, πόσο γελάω με τέτοιες δηλώσεις.Δευτερο σερι ξενυχτι σημερα για να χυσουμε στην μαπα τις ντροπες του Τεξας...
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι καυλιαρης ο J.R.Smith...
Εγω φιλε βλεπω σιγουρα στα πλει οφ της δυσης τους Blazers...Πολυ ταλεντο και πιστευω οτι φετος θα κανουν την υπερβαση...