Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Χθες αποδείχτηκε πόσο σιχαμένη ομάδα είναι η σπερς  :birdman: :birdman:.Κόντρα στους λος αντζελες κλιππερς,κέρδισαν το παιχνίδι,κάνοντας συνεχόμενα φάουλ στον ντε αντρε τζόρνταν για να τον στέλνουν στις βολές στις οποίες έχει δεδομένη αδυναμία  :tickedoff: :headbang:.Ξενέρωσαν όλοι με αυτή την μαλακία που δεν σταματούσαν να κάνουν από το πήξιμό τους οι μαλάκες οι σπερς  :jerking: :jerking:.Όλο το 4ο 12λεπτο κύλησε έτσι και μοιραία οι καλύτεροι κλιππερς γνώρισαν την ήττα από το ξεφτιλίκι των σπερς   :headbang: :headbang:.Ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιο χάλι  :orchestra:

Που είναι το λάθος τους? Στρατηγική λέγεται αυτό. Να πάρουν καλύτερο παίχτη οι Κλίπερς!  ;)

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
ξεφτιλικι ειναι να παιζουν στο ΝΒΑ παιχτες σαν τον Τζορνταν που δεν μπορουν να βαλουν βολες και μαλιστα να παιρνουν μαξιμουμ συμβολαιο.Που ειστε ρε Χακιμ ,ναυαρχε και Ντικεμπε?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ξεφτιλικι ειναι να παιζουν στο ΝΒΑ παιχτες σαν τον Τζορνταν που δεν μπορουν να βαλουν βολες και μαλιστα να παιρνουν μαξιμουμ συμβολαιο.Που ειστε ρε Χακιμ ,ναυαρχε και Ντικεμπε?
:thumbsup:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
γιατι ο σακιλ μπορουσε να βαλει βολες?

δεν ειναι κριτηριο ενος παιχτη οι βολες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Kostakis27 - master21

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.308
Πόντοι
2.420
γιατι ο σακιλ μπορουσε να βαλει βολες?

δεν ειναι κριτηριο ενος παιχτη οι βολες
Ο Σακιλ δεν πιανότανε μπροστά. Ο Ντε Αντρε μόνο για ριμπάουντ και καρφώματα κάνει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Που είναι το λάθος τους? Στρατηγική λέγεται αυτό. Να πάρουν καλύτερο παίχτη οι Κλίπερς!  ;)

Δεν λέγεται στρατηγική τύπε,λέγεται είμαι κότα και δεν παίζω στα ίσα τους αντιπάλους  :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:.Εδώ πριν καν γίνει η επαναφορά πήγαινε ένας παίχτης των σπερς και έπαιρνε αγκαλιά τον ντε αντρε τζόρνταν  :jerking: :jerking:.Μάλιστα σε μία φάση ο ντανκαν απορούσε που ενώ τόση ώρα είχε αγκαλιάσει τον αντίπαλο σέντερ οι διαιτητές δεν είχαν σφυρίξει φάουλ εις βάρος του  :S :S.Μάλιστα μόλις το έδωσαν ανακουφίστηκε λες και ήταν υπέρ του  :tickedoff: :headbang: :headbang:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
o  προπονητης του γιατι δεν το εβγαζε? μηπως κοιμοτανε?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
o  προπονητης του γιατι δεν το εβγαζε? μηπως κοιμοτανε?

Κι εγώ απορούσα τύπε,αλλά στην άμυνα είχε κατεβάσει όλα τα ριμπάουντ και είχε μπλοκάρει πολλές προσπάθειες των αντιπάλων  :rockon: :rockon:.Τον έβγαλε για λίγο στο 4ο 12λεπτο αλλά μόλις τον ξανάβαζε πάλι τα ίδια οι φλώροι  :headbang: :headbang:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
φιλε μου αν αυτος ο παιχτης αν  επαιζε στο ελληνικο πρωταθλημα ουτε να βγει απο το σπιτι του δεν θα μπορουσε. Δεν γινεται αυτος ο παιχτης να παιρνει 19 εκατομμυρια το χρονο. Αν επαιρνε 1 μυριο δεν θα ελεγα τιποτα. Αλλα δεν αξιζει τιποτα. Και ο Ντραμοντ δεν βαζει βολες αλλα ειναι οδοστρωτηρας στην επιθεση.Και ενα χουκ εμαθε να το κανει.Αυτος δεν εχει μαθει τιποτα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μύστη εχθές πάντως επιθετικά δεν ήταν κακός ο ντε αντρε τζόρνταν,χωρίς όμως να πάρει και πολλές προσπάθειες  :S :S.Τώρα για τα λεφτά δεν μπορώ να διαφωνήσω  :hi:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Kostakis27 - master21

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Χθες αποδείχτηκε πόσο σιχαμένη ομάδα είναι η σπερς  :birdman: :birdman:.Κόντρα στους λος αντζελες κλιππερς,κέρδισαν το παιχνίδι,κάνοντας συνεχόμενα φάουλ στον ντε αντρε τζόρνταν για να τον στέλνουν στις βολές στις οποίες έχει δεδομένη αδυναμία  :tickedoff: :headbang:.Ξενέρωσαν όλοι με αυτή την μαλακία που δεν σταματούσαν να κάνουν από το πήξιμό τους οι μαλάκες οι σπερς  :jerking: :jerking:.Όλο το 4ο 12λεπτο κύλησε έτσι και μοιραία οι καλύτεροι κλιππερς γνώρισαν την ήττα από το ξεφτιλίκι των σπερς   :headbang: :headbang:.Ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιο χάλι  :orchestra:

Το γνωστό hacking. Όλα ξεκίνησαν από την εποχή του Σακίλ, μετά τα 30 του. Κάποιοι το λένε στρατηγική, εγώ το λέω μπασκετική αηδία. Νομίζω πως πρέπει να βγει κάποιος κανονισμός και να δέχεται και τεχνική ποινή όποιος εκτός φάσης πάει και πηδάει σαν ουρακοτάγκος και καβαλάει κάποιον παίχτη της αντίπαλης ομάδας ή τον αγκαλιάζει σαν φλωρόπουστας. Η πρόθεση για φάουλ με σκοπιμότητα,ειδικά εκτός φάσης. Υπάρχει κόσμος που έχει πληρώσει για να δει ένα υποτυπώδες θέαμα κι όχι τις μαλακίες των και καλά προπονηταράδων. Αν δεν κάνω λάθος ο Πόποβιτς ήταν ο πρώτος αυτός που χρησιμοποίησε αυτή την παπαριά. Είναι μεγάλη ειρωνεία να χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές, ο ίδιος άνθρωπος που έχασε σίγουρα ένα Πρωτάθλημα από το Μαιάμι επειδή επέλεξε να μην κάνει φάουλ και μάλλον ένα ακόμα το 2004(το σουτ του Φίσερ στους ημιτελικούς της Δύσης στο 5ο ματς αν θυμάμαι καλά). Δεν βρίσκω καμία λογική.
Από την άλλη και ο κύριος Τζόρνταν είναι μία ακόμα μπασκετική αηδία. Ο τύπος έχει τα πιο τρομακτικά φυσικά προσόντα της τελευταίας 10ετίας και αν δεν καρφώσει την μπάλα, καλάθι δεν βάζει ούτε για πλάκα. Επαναλαμβάνω όμως, γνώμη μου είναι ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το ΝΒΑ δεν πρέπει να λάβει μέτρα. Το μόνο που χάνει απ' όλη αυτή την ιστορία είναι το δύσμοιρο το άθλημα.

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
εχει βελτιωθει φιλε απο τοτε που ξεκινησε. Ο Τζορνταν αμπαλος ξεκινησε αμπαλος παραμενει. Ουτε ενα χουκ δεν κανει ρε παιδια

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Για δύση βάζω 3 guard γιατί μου είναι αδύνατον να μην επιλέξω ΚΑΙ curry, ΚΑΙ lillard ΚΑΙ westbrook.
2ustycg.jpg

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
εγω ψηφισα στην Ανατολη Lowry , Butler,George, James, Drummond και στη Δυση Lillard, Curry, Leonard, Durant, Griffin

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

billy13 - Picker

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε ψηφιστε ολοι τον Γιανναρο για all star..

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το γνωστό hacking. Όλα ξεκίνησαν από την εποχή του Σακίλ, μετά τα 30 του. Κάποιοι το λένε στρατηγική, εγώ το λέω μπασκετική αηδία. Νομίζω πως πρέπει να βγει κάποιος κανονισμός και να δέχεται και τεχνική ποινή όποιος εκτός φάσης πάει και πηδάει σαν ουρακοτάγκος και καβαλάει κάποιον παίχτη της αντίπαλης ομάδας ή τον αγκαλιάζει σαν φλωρόπουστας. Η πρόθεση για φάουλ με σκοπιμότητα,ειδικά εκτός φάσης. Υπάρχει κόσμος που έχει πληρώσει για να δει ένα υποτυπώδες θέαμα κι όχι τις μαλακίες των και καλά προπονηταράδων. Αν δεν κάνω λάθος ο Πόποβιτς ήταν ο πρώτος αυτός που χρησιμοποίησε αυτή την παπαριά. Είναι μεγάλη ειρωνεία να χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές, ο ίδιος άνθρωπος που έχασε σίγουρα ένα Πρωτάθλημα από το Μαιάμι επειδή επέλεξε να μην κάνει φάουλ και μάλλον ένα ακόμα το 2004(το σουτ του Φίσερ στους ημιτελικούς της Δύσης στο 5ο ματς αν θυμάμαι καλά). Δεν βρίσκω καμία λογική.
Από την άλλη και ο κύριος Τζόρνταν είναι μία ακόμα μπασκετική αηδία. Ο τύπος έχει τα πιο τρομακτικά φυσικά προσόντα της τελευταίας 10ετίας και αν δεν καρφώσει την μπάλα, καλάθι δεν βάζει ούτε για πλάκα. Επαναλαμβάνω όμως, γνώμη μου είναι ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το ΝΒΑ δεν πρέπει να λάβει μέτρα. Το μόνο που χάνει απ' όλη αυτή την ιστορία είναι το δύσμοιρο το άθλημα.
η πλακα ειναι οτι το περνανε σαν κατι εξυπνο σαν καποιου ειδους τρομερη αμυντικη τακτικη.
και στην Ευρωπη τον εκαναν και το κανουν αυτο πολλες ομαδες.Πρωτος το ξεκινησε  ο Ομπραντοβιτς που εβαζε Χατζηβρεττα και Τσαρτσαρη (και Αλβερτη-Παπανικολαου στα τελευταια τους που επαιζαν ελαχιστα)μονο και μονο για να κανουν φαουλ σε καποιους αγωνες.Μολις σφυριζονταν τα φαουλ και φορτωνονταν οι δυο συγκεκριμενοι παικτες εδιναν το χερι στο προπονητη και περνουσαν χαρουμενοι στο παγκο τρομαρα τους.Με αυτο το τροπο σπανια επαιζαν πανω απο 10 λεπτα δεν τους ενοιαζε γιατι ηταν ευτυχισμενοι.
Τεσπα το μιμηθηκαν πολλες ομαδες απο τοτε.Ακομα και ο Ολυμπιακος κανει τετοιες πουστιες τελευταια χρονια σε μερικους αγωνες με τους μαυρους του.Ο Πετγουει μου
ρχεται στο μυαλο.
Τωρα για τον Τζορνταν τι να πεις.Κλασσικος παικτης ''ειμαι δυνατος και σπρωχνω αρα ειμαι καλος σεντερ''.Πολλα σεντερ ειναι ετσι εκει..Απλα ο Τζορνταν ειναι αστειο να παιρνει τοσα λεφτα και να θεωρειται τοπ 3 σεντερ.Λυπαμαι που θα το πω ετσι χυμα και ισως ακουστει καπως υπερβολικο αλλα πανω απο 2 εκατομμυρια το χρονο αυτος ο παικτης δεν αξιζει.Κοροιδευει τη στατιστικη με φουσκωμενα στατιστικα παιρνοντας καλπικα συμβολαια
Και ο Μπλεικ τωρα εχει 2 χρονια που βελτιωθηκε.παλια θυμαμαι να κανει κατι jump shoot αιρμπολια ή να δινει πασες αλλου για αλλου.
Τελος καθε σεντερ στην Αμερικη που σεβεται τον εαυτο του πρεπει οπωσδηποτε να κανει 2 φορες βηματα σε καθε αγωνα,οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα...Ο Περκινς υπαρχει βιντεο στο γιουτιουμπι που κανει 9(!!!!!!)βηματα.Τι διαλο καθυστερημενος ειναι?
Δεν τους πολυενδιαφερει να μαθουν τα βασικα πολλα σεντερ και 4αρια.Ξερουν οτι με τα πικ εν ρολ θα εχουν μερικα ετοιμα καλαθια,μερικα αλει ουπ και κανας αιφνιδιασμος οπως κανει ο Μπλεικ και τσουπ να αμεσως αμεσως 18-20 ποντοι στη στατιστικη...
O Τζορνταν περα οτι κανει μια ωρα να σημαδεψει το καλαθι και να σουταρει (λες και ειναι σκοποβολη)εχει ενα περιεργο τροπο που κραταει τη μπαλα.Σαν να φοβαται μην του γλυστρισει απο τα χερια
O ρολος του σεντερ αλλα και του 4ριου στο ΝΒΑ τα τελευταια χρονια ειναι καθαρα αμυντικος.Και οτι καλαθι βαζουν στην επιθεση ειναι απο γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας που οδηγει σε καρφωμα ή ενα αμαρκαριστο σουτακι απο τα 4 μετρα.
Παντα οι προπονητες εδιναν προτεραιοτητα στην αμυνα στη θεση 4 -5 αλλα το κακο εχει πλεον παραγινει
Ο Μπλεικ και ο τζορνταν ομως ειδικα πρεπει να κανουν το σταυρο τους που εχουν τοσα χρονια το Πολ (και Μπιλαπς παλαιοτερα) και τους δινει καμια πασουλα και τους κανει μαγκες αλλιως πανω απο 10-12 ποντους μ.ο εκαστως δεν θα εβαζαν με τιποτα
Ο Ολαζουον, ο Τζαμπαρ  ο Μοουζες Μαλοουν και ο Γουολτον πρεπει να βλεπουν τους συγχρονους αμπασκετους σεντερ (ψευτο)σταρ και να λυνονται στα γελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom