Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
το θεμα ειναι οτι το κωλοΜαιαμι θα φτασει με περιπατο στους τελικους, ενω απο τη Δυση οποια ομαδα περασει θα εχει φτυσει αιμα...
εχω παιξει κατι ψιλα στους Κλιπερς με αποδοση κοντα στο 20.00, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος...
το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι οτι ουτε φετος θα το παρουνε ο Ντουραντ και ο WestBrick!

update: το Μπρουκλιν μολις ολοκληρωσε season swap απεναντι στους Χιτ!!!
δηλαδη τους νικησαν 4/4 για την regular season... βεβαια οι τρεις νικες ειναι με ακριβως εναν ποντο, ενω η τεταρτη ειναι στη δευτερη παραταση!!
το γεγονος ειναι οτι αν τους πετυχουν στους τελικους της Ανατολης, δεν θα τους φοβηθουνε...
ομως για να φτασουν ως εκει, θα πρεπει να αποκλεισουν τα μαντροσκυλα απο το Σικαγο... δυσκολο αλλα οχι αδυνατο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το θεμα ειναι οτι το κωλοΜαιαμι θα φτασει με περιπατο στους τελικους, ενω απο τη Δυση οποια ομαδα περασει θα εχει φτυσει αιμα...
εχω παιξει κατι ψιλα στους Κλιπερς με αποδοση κοντα στο 20.00, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος...
το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι οτι ουτε φετος θα το παρουνε ο Ντουραντ και ο WestBrick!
η ανατολη ειναι παντα πιο δυσκολη απτην δυση τυπε
φαντασου οτι το τοροντο ειναι τριτο στην ανατολη και με αυτο το ρεκορ που εχει αν ηταν στην δυση θα ηταν 9ο :grin:

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
οι ιντιανα πεισερς πολυ δυνατοι φετος, θα ζορισουν πολλους στα πλει οφ

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
ναι τωρα τα ειδα φιλαρακι κ συμφωνω με αυτα που γραφεις για πρωταθλημα πολυ δυσκολο,αλλα παιζουν πολυ ξυλο στην αμυνα και εχουν αυτον τον george που ειναι παιχτουρα μεγαλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι οπως εμφανιζονται αυτη τη στιγμη, θα ειναι αουτσαιντερ ακομα και στον 1ο γυρο με τη Σαρλοτ!
την Παρασκευη παιζουν μεσα στο Μαιαμι... ενδεχομεη νικη πιθανοτατα θα αποτελεσει turning point, αλλα δυσκολο διοτι παιζεται και η 1η θεση της Ανατολης...
λες να τους γαμησει ο τζεφερσον τυπε?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ναι τωρα τα ειδα φιλαρακι κ συμφωνω με αυτα που γραφεις για πρωταθλημα πολυ δυσκολο,αλλα παιζουν πολυ ξυλο στην αμυνα και εχουν αυτον τον george που ειναι παιχτουρα μεγαλη

ετσι οπως εμφανιζονται αυτη τη στιγμη, θα ειναι αουτσαιντερ ακομα και στον 1ο γυρο με τη Σαρλοτ!
την Παρασκευη παιζουν μεσα στο Μαιαμι... ενδεχομενη νικη πιθανοτατα θα αποτελεσει turning point, αλλα δυσκολο διοτι παιζεται και η 1η θεση της Ανατολης...

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
την Παρασκευη παιζουν μεσα στο Μαιαμι... ενδεχομενη νικη πιθανοτατα θα αποτελεσει turning point, αλλα δυσκολο διοτι παιζεται και η 1η θεση της Ανατολης...
ποιους βλεπεις για τελικο?
οκλαχομα δυσκολο?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
λες να τους γαμησει ο τζεφερσον τυπε?

δεν ειναι μονο ο Big Al, ο οποιος γαμαει και δερνει, αυτοι εχουνε βελτιωθει παρα πολυ φετος γενικως...
Χεντερσον, Κιντ-Τζιλκριστ κανουν φοβερη χρονια, ακομα και ο ΜακΡομπερτς που τον εβλεπες στους Λεικερς και εκανες τον σταυρο σου που αυτος ο ανθρωπος παιζει ΝΒΑ... αν ειναι καλα ο Γουοκερ, θα τους το κανουνε το κλυσμα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ποιους βλεπεις για τελικο?
οκλαχομα δυσκολο?

Οκλαχομα ειναι ο ορισμος του "πολυ κλο κλο αλλα αυγο τιποτα"...
ξεκινησαν 2ο φαβορι και τωρα ειναι μακραν 4ο... δεν ξερω, κατι δεν κανουνε σωστα, με 2 παιχτες κανεις δεν εφτασε μακρια...
προσωπικα δεν τους βλεπω ουτε για τελικο Ανατολης, αλλα δεν ειμαι και ο Τζακ Μπαουερ...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Το να κάνει κανείς πρόβλεψη για το ποιές ομάδες θα προχωρήσουν και μέχρι που θα φτάσουν και ακόμα περισσότερο ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, είναι μάλλον αστείο. Έχουν γίνει πολλά και διάφορα στο παρελθόν και συνεχίζουν να γίνονται κάθε χρόνο. Είναι τελείως απρόβλεπτο πρωτάθλημα γι' αυτό και κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε σπορ κι όχι μόνο στο μπάσκετ, απ' όποια πλευρά κι αν το δούμε.
Φέτος το Μαϊάμι δείχνει σημάδια κόπωσης και αστάθειας αλλά διαθέτει τον μακράν καλύτερο παίχτη στον κόσμο, οπότε δεν μπορείς να το ξεγράψεις εύκολα. Βέβαια υπάρχουν κάποιες ομάδες που την δυσκολεύουν πολύ στα ματσαρίσματσα, όπως η Ιντιάνα, το Μέμφις ή τώρα το Μπρούκλιν. Ομάδες που παίζουν σκληρή άμυνα και μπάσκετ στο μισό γήπεδο, με αξιόλογους κι έμπειρους ψηλούς. Νομίζω όμως πως σε σειρά 4 νικών έστω και δύσκολα, πάλι θα τα καταφέρουν. Ο Γουέιντ είναι μεγάλη απώλεια. Οι τραυματισμοί θα παίξουν μεγάλο ρόλο για όλες τις ομάδες.
Η Οκλαχόμα δεν με πείθει σαν ομάδα. Όταν σφίξουν τα γάλατα, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.
Οι Σπερς είναι πάντα υπολογίσιμοι, αλλά η κόπωση και η ηλικία των παικτών-κλειδιά, νομίζω θα τους κοστίσει.
Οι Κλίπερς δείχνουν πιο έτοιμοι φέτος και με τον Ρίβερς στον πάγκο αλλά πρέπει να είναι πλήρεις(λείπει ο Κρόφορντ που είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ στην λειτουργία τους)συν το γεγονός ότι δεν έχουν εμπειρία από πίεση πλέι-οφς. Μέχρι τώρα δεν τα κατάφερναν στα δύσκολα.
Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορεί να κάνουν εκπλήξεις βέβαια.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις προβλέψεις κι ας αράξουμε στους καναπέδες μας να απολαύσουμε πλέι-οφς, γιατί φέτος θα έχουμε ωραία ματσάκια.........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ωραιο παιχνιδι το μαιαμι ιντιανα
η αμυνα του μαιαμι εμπαζε αγρια μεχρι να μπει ο μπερντμαν
η ιντιανα βαρετη στην επιθεση

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Eρωτηση. O Rose τι στο διαολο τραυματισμο εχει τωρα? Χιαστο? Γονατο? Ρε πουστη μου πολυ κριμα. Τον γουσταρα περισσοτερο απο ολους τους προσφατους. Μην γινει σαν toy Grant Hill την περιπτωση. Απιστευτος παικταρας και ξαναεκανε αγαπητους τους bulls....πολυ γκαντεμης ομως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eρωτηση. O Rose τι στο διαολο τραυματισμο εχει τωρα? Χιαστο? Γονατο? Ρε πουστη μου πολυ κριμα. Τον γουσταρα περισσοτερο απο ολους τους προσφατους. Μην γινει σαν toy Grant Hill την περιπτωση. Απιστευτος παικταρας και ξαναεκανε αγαπητους τους bulls....πολυ γκαντεμης ομως
ολο και κατι παθαινει τυπε :S
οπως ο λασμε που καθε βδομαδα κολλαει γριπη :S

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε ειχε χιαστους και μετα καπακι μηνισκο.Δυστυχως αυτος ο παιχταρας ειναι τελειωμενος.
Ακουγεται φαντασου και για κρουση μεγαλων ευρωπαικων ομαδων.
Μακαρι να επανελθει αλλα χλωμο. :S

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Φιλε ειχε χιαστους και μετα καπακι μηνισκο.Δυστυχως αυτος ο παιχταρας ειναι τελειωμενος.
Ακουγεται φαντασου και για κρουση μεγαλων ευρωπαικων ομαδων.
Μακαρι να επανελθει αλλα χλωμο. :S

Για μενα ανωτερος ολων των προσφατων. Το Σικαγο με αυτον επαιρνε πρωταθλημα. Μακαρι να γυρισει και να κανει αυτο που περιμενουμε πολλοι παντως.....ελα στους Σελτικς ρε Ντερικ, εμεις θα σε αναστησουμε  :rockon:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Για μενα ανωτερος ολων των προσφατων. Το Σικαγο με αυτον επαιρνε πρωταθλημα. Μακαρι να γυρισει και να κανει αυτο που περιμενουμε πολλοι παντως.....ελα στους Σελτικς ρε Ντερικ, εμεις θα σε αναστησουμε  :rockon:

Πέστα Χρυσόστομε! Τριφυλλάρα ΚΑΙ στο ΝΒΑ!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom