You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 215K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Η νοικοκυρά φαίνεται!
Δεν την εχεις παρει πρεφα αλλα παρα πολυ γνωστη!!
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τα σαρωσε όλα ο τυποςΛεμπρον..........MVP
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Ωραία παρέα!!!Δεν την εχεις παρει πρεφα αλλα παρα πολυ γνωστη!!
Μεγάλοι τελικοί. Έτσι όπως πρέπει να είναι. Παρά την φοβερή κούραση όλοι οι παίχτες τα έδωσαν όλα. Ο Λεμπρόν απέδειξε ότι ΕΙΝΑΙ βασιλιάς.Πολύ καλό ματς κι από Γουέιντ, ενώ είδαμε την πραγματική αξία κάποιων παιχτών που ..........ξεκωλώθηκαν στα τρίποντα από το πουθενά σε πολλά ματς στη σειρά(Γκριν,Νιλ). Όσον αφορά τις επιλογές του Ποποβιτς, παρά τα λάθη που έκανε και μόνο το γεγονός ότι οδήγησε αυτή την ομάδα μέχρι εδώ είναι καθαρά δικό του έργο και δε νομίζω ότι του αξίζει το κράξιμο.Συν τοις άλλοις να πω την αλήθεια μου αρέσει και η νοοτροπία "δεν κάνω φαουλ στην τελευταία φάση" γιατί είναι πιο έντιμη και καθαρή.Άλλωστε όπως έχει αποδειχτεί και στατιστικά, περισσότερες φορές κέρδισαν ομάδες που ήταν 3 πόντους μπροστά και επέλεξαν να μην κάνουν φάουλ, παρά το αντίθετο. Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανόνες υποθέτω. Όσο και να θες τη νίκη, τελικά κατά βάθος μετράει και η ακεραιότητά σου και ο τρόπος που πορεύεσαι,οι επιλογές και η νοοτροπία που θα έχεις στη ζωή.Ίσως αυτό να είναι και πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Κατά τα άλλα θα πω ότι είμαστε τυχεροί που βλέπουμε να παίζει μπάσκετ στην εποχή μας αυτό το παλικάρι ο Λεμπρόν.
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Το Μιάμι αγχώθηκε στους τελικούς, αλλά σε μια σειρά στο μπάσκετ ο καλύτερος επικρατεί. Οι προπονητές αρνητικοί για μένα καλύτερος ο Ποπ με λάθη στα τελειώματα των παιχνιδιών, άζαξ τα κάνει αόρατα ο Σποέλστρα. Ειδικά στο 7ο η επιμονή στον Μπος ήταν πολύ περίεργη όταν στην αρχή το πήγε καλά και τον είχε στον πάγκο.Μεγάλοι τελικοί. Έτσι όπως πρέπει να είναι. Παρά την φοβερή κούραση όλοι οι παίχτες τα έδωσαν όλα. Ο Λεμπρόν απέδειξε ότι ΕΙΝΑΙ βασιλιάς.Πολύ καλό ματς κι από Γουέιντ, ενώ είδαμε την πραγματική αξία κάποιων παιχτών που ..........ξεκωλώθηκαν στα τρίποντα από το πουθενά σε πολλά ματς στη σειρά(Γκριν,Νιλ). Όσον αφορά τις επιλογές του Ποποβιτς, παρά τα λάθη που έκανε και μόνο το γεγονός ότι οδήγησε αυτή την ομάδα μέχρι εδώ είναι καθαρά δικό του έργο και δε νομίζω ότι του αξίζει το κράξιμο.Συν τοις άλλοις να πω την αλήθεια μου αρέσει και η νοοτροπία "δεν κάνω φαουλ στην τελευταία φάση" γιατί είναι πιο έντιμη και καθαρή.Άλλωστε όπως έχει αποδειχτεί και στατιστικά, περισσότερες φορές κέρδισαν ομάδες που ήταν 3 πόντους μπροστά και επέλεξαν να μην κάνουν φάουλ, παρά το αντίθετο. Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανόνες υποθέτω. Όσο και να θες τη νίκη, τελικά κατά βάθος μετράει και η ακεραιότητά σου και ο τρόπος που πορεύεσαι,οι επιλογές και η νοοτροπία που θα έχεις στη ζωή.Ίσως αυτό να είναι και πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Κατά τα άλλα θα πω ότι είμαστε τυχεροί που βλέπουμε να παίζει μπάσκετ στην εποχή μας αυτό το παλικάρι ο Λεμπρόν.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Oι Σπερς είναι μια άξια διαχρονική ομάδα που όμως κατά την διάρκεια των χρόνων και της δυναστείας τους την προηγούμενη δεκαετία είχαν σχεδόν πάντα και την τύχη και τα σφυρίγματα με το μέρος τους. Οπότε νομίζω πως ήταν ίσως και θέμα χρόνου και μοιραίο, κάποια στιγμή να βρεθούν στην άλλη πλευρά. Ωραίοι τελικοί πάντως. Και θέαμα και πάθος και ένταση και αγωνία.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τους γαμησε χτες ο λεμπρον
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τους γαμησε χτες ο λεμπρον
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι καθαλι εχασε ο ντανκαν στο τελος ρε τυπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το ειδες το ματσακι ρε τυπε;τι καθαλι εχασε ο ντανκαν στο τελος ρε τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το ειδες το ματσακι ρε τυπε;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Μεγάλος παίχτης αλλά καραγκιόζης μια ζωή...........
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
γιατι καραγκιοζης τυπε ο τζορνταν τα ιδια και χειροτερα εκανε.Μεγάλος παίχτης αλλά καραγκιόζης μια ζωή...........
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
γιατι καραγκιοζης τυπε ο τζορνταν τα ιδια και χειροτερα εκανε.
Μην τα παραλες. Ο Τζορνταν κυριος