Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aerid

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
αν και δεν υποστηριζω καμια απτις ομαδες που εχουν μεινει μεχρι στιγμης....το miami θα το παρει κ πολυ χαλαρα κιολας...γι να μην πω με σκουπα κ γινω κακος...αλλα στο πολυ χαλαρο....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το 1 και το 2 είναι εξαιρετικά
το 2 δείχνει το τι κάνουν τα 4άρια στο ΝΒΑ

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Τι να τα κάνω όμως τα ακροβατικά του Γουέστμπρουκ,όταν βλέπω τον Ντιρκ που δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα,να βάζει 40ρες σε κάθε ματς,με απίστευτη μπασκετική ευφυεία? Αυτό με εντυπωσιάζει πολύ περισσότερο.

ο nowitzki εχει μετα το sky hook  του jabbar το πιο θανατηφορο επιθετικο οπλο.
με υψος 2.13 σουταρει με τα χερια τεντωμενα πηδωντας προς τα πισω. μιλαμε η μπαλα πρεπει να φευγει απ τα χερια του σχεδον στα τρια μετρα .
ο τυπος ειναι παιχταρας κ δειχνει κ πολυ ενταξει
ειχα παει το 2007 με τους πελαργους στο ευρομπασκετ της ισπανιας κ τον εβλεπα στα ταιμ αουτ , στο ζεσταμα κ επισης οταν αραζε να δει αλλουσ αγωνες κ ηταν παντα χαμογελαστος κ προσιτος.
αν κ ειμαι απ αυτους που μεγαλωσαν με ντραζεν, σαμπονις, κουκοτς, γκαλη ο ντιρκ ειναι με διαφορα κλασης ο καλυτερος ευρωπαιος ολων των εποχων

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τι κάνουν τα παληκάρια??? είναι δυνατόν??

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο nowitzki εχει μετα το sky hook  του jabbar το πιο θανατηφορο επιθετικο οπλο.
με υψος 2.13 σουταρει με τα χερια τεντωμενα πηδωντας προς τα πισω. μιλαμε η μπαλα πρεπει να φευγει απ τα χερια του σχεδον στα τρια μετρα .
ο τυπος ειναι παιχταρας κ δειχνει κ πολυ ενταξει
ειχα παει το 2007 με τους πελαργους στο ευρομπασκετ της ισπανιας κ τον εβλεπα στα ταιμ αουτ , στο ζεσταμα κ επισης οταν αραζε να δει αλλουσ αγωνες κ ηταν παντα χαμογελαστος κ προσιτος.
αν κ ειμαι απ αυτους που μεγαλωσαν με ντραζεν, σαμπονις, κουκοτς, γκαλη ο ντιρκ ειναι με διαφορα κλασης ο καλυτερος ευρωπαιος ολων των εποχων
το μυστικο στο fade away σουτ του νοβιτσκι ειναι η καμπυλη της μπαλας..η κινηση ειναι αυτοματοποιημενη πλεον..
2-3 jabsteps,τα οποια θα χαλασουν την ισορροπια και τη συγκεντρωση του προσωπικου του αντιπαλου,
και σουτ ειτε κατακορυφα ειτε με πισω αλμα/γωνια.
με 2,13 υψος και τετοιο σουτ ειναι λογικο να μη σταματιεται..δεν εχει υπαρξει ισουψης παιχτης στην ιστορια του ΝΒΑ με τετοιο σουτ..
ισως ο κεβιν στα ντουζενια του να ειχε επισης ψηλα ποσοστα εντος πεδιας,αλλα ποτε τετοια αμειλικτη ευστοχια απο τα 5-7 μετρα.

μη μενουμε ομως μονο στην εκτελεστικη του δυνοτητα..ειναι επισης εκπληκτικος πασερ..μολις αποπειραθει ο αντιπαλος παγιδα στη baseline ή νταμπλ,βρισκει αμεσως τον ελευθερο συμπαικτη του στην αδυναμη πλευρα της αμυνας ή στην κορφη της ρακετας..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
τι κάνουν τα παληκάρια??? είναι δυνατόν??

Φιλε,μαλλον δεν ειναι αληθινα ολα τα καλαθια...Ειδικα το τελευταιο.
Επισης,σε καποιες φασεις που βαζουν 3 και 4 στη σειρα, απο τα 15-20 μετρα, σκεψου ποσο δυσκολο ειναι να τυχει κατι τετοιο
Εχω δει κι εγω πολλα παρομοια βιντεο, που περιειχαν εξισου απιστευτα καλαθια, αλλα πιο αληθοφανη

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Φιλε,μαλλον δεν ειναι αληθινα ολα τα καλαθια...Ειδικα το τελευταιο.
Επισης,σε καποιες φασεις που βαζουν 3 και 4 στη σειρα, απο τα 15-20 μετρα, σκεψου ποσο δυσκολο ειναι να τυχει κατι τετοιο
Εχω δει κι εγω πολλα παρομοια βιντεο, που περιειχαν εξισου απιστευτα καλαθια, αλλα πιο αληθοφανη

Δε νομίζω να έιναι ψεύτικα.

Απλά μάλλον τα παληκάρια φεύγουν από το γήπεδο μόνο άμα είναι να χέσουν ή να κοιμηθούν.

Ωραίοι πάντως!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εχουμε λοιπόν επανάληψη των τελικών του 2006.Θα έχουμε πολύ καλούς τελικούς!!!!!
Από 31 Μαϊου, θα πέσει πολυ ξενύχτι.Κρίμα που θα τα δείχνει μόνο το συνδρομητικό κι έτσι εμείς οι μη προνομιούχοι θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην πειρατεία του διαδικτύου με ότι αυτό συνεπάγεται.Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά το πλεονέκτημα έδρας θα το έχει το Μάιάμι.Ίσως αυτό να παίξει τον ρόλο του.Προβλέψεις δεν χωρούν.Μακάρι να γίνουν 7 ωραία ματς.Και οι δυο ομάδες μου είναι πολύ συμπαθείς αλλά η καρδιά μου είναι με Ντιρκ.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

σιγουρα το ονομα του μπαινει επαξια διπλα σε αυτα που αναφερεις, ομως πολλοι θα εχουν ενστασεις για το Νο1 ολων των εποχων...
αντε ρε Ντιρκ σηκωσε το, να γυρισει και ο Πετζα, να αναλαβει τη μΠΑΟΚαρα με το δαχτυλιδι στο χερι...

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πως γινεται να μην εχει υπαρξει ακομα ελληνας με καλη παρουσια στο ΝΒΑ δε μπορω να το καταλαβω...
ειναι το συνδρομο γεωργατου?
θυμαμαι που διαβαζα παλια σε περιοδικα οτι τα τρια μεγαλα ταλεντα του ευρωπαικου μπασκετ ηταν
Γκασολ- Φωτσης-Κιριλενκο με αυτη τη σειρα κ ο δικος μας σκουπισε το παγκο του Μεμφις κ γυρισε πισω τρεχοντας

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πραξη δευτερη αποψε..με τους χιτ να προηγουνται 1-0.

πρεπει να αναφερουμε το γεγονος που εχει κανει τους χιτ τοσο αντιπαθεις στον κοσμο του μπασκετ..
αποτελουν την προσωποποιηση της πουστιας..2 κακομαθημενα κωλοπαιδα που ξεφτιλιζοντας το θεσμο του σαλαρι καπ πηγαν στην ομαδα του γουειντ για να βγαλουν τα απωθημενα τους και να καταφερουν να παρουν πρωταθλημα..το πιθανοτερο ειναι να το καταφερουν,αλλα τι αξια θα χει αυτο στη συνειδηση του φιλαθλου κοινου;;ποιος θα εχει τη μεγαλυτερη εκτιμηση;;
ο ηρωικος ντιρκ που κουβαλαει σ'ολα τα πλει οφ την ομαδα του στην πλατη του,ή η ολ σταρ ομαδα που βρηκε απεναντι του;;

καλα ξενυχτια!!

υ.γ.ντραξ σε χασαμε.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!! ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

τους εκανε ρομπες και με αριστερα λει-απ, με το χερι που ειχε κομμενο τενοντα!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
πραξη δευτερη αποψε..με τους χιτ να προηγουνται 1-0.

πρεπει να αναφερουμε το γεγονος που εχει κανει τους χιτ τοσο αντιπαθεις στον κοσμο του μπασκετ..
αποτελουν την προσωποποιηση της πουστιας..2 κακομαθημενα κωλοπαιδα που ξεφτιλιζοντας το θεσμο του σαλαρι καπ πηγαν στην ομαδα του γουειντ για να βγαλουν τα απωθημενα τους και να καταφερουν να παρουν πρωταθλημα..το πιθανοτερο ειναι να το καταφερουν,αλλα τι αξια θα χει αυτο στη συνειδηση του φιλαθλου κοινου;;ποιος θα εχει τη μεγαλυτερη εκτιμηση;;
ο ηρωικος ντιρκ που κουβαλαει σ'ολα τα πλει οφ την ομαδα του στην πλατη του,ή η ολ σταρ ομαδα που βρηκε απεναντι του;;

καλα ξενυχτια!!

υ.γ.ντραξ σε χασαμε.

Δεν χάθηκα φίλε μου.Πάντα στις επάλξεις βρίσκομαι και παρακολουθώ,εδώ και πάαααααρα πολλά χρόνια.Απλά μερικές φορές έχω το πρόβλημα που έχει ο περισσότερος κόσμος:Έλλειψη χρόνου!Αλλά χαλάλι το ξενύχτι!!!!
Μόλις τελείωσε λοιπόν το 2ο ματς και έχω να πω ότι παρακολουθώ πολλά χρόνια ΝΒΑ και μπάσκετ γενικά και τέτοια ανατροπή δεν έχω ξαναδεί!!!!! Ούτε η εθνική μας στα καλά της δεν έκανε τέτοια.Το Μαιάμι πραγματικά αυτοκτόνησε.Είχε άπειρες ευκαιρίες να το τελειώσει στα τελευταία λεπτά και αναλώθηκε σε λάθη, προσωπικές τραβηγμένες ενέργειες κυρίως από τον Λεμπρόν και τεμπέλικες άμυνες.Το Ντάλας από την άλλη έπαιξε αυτά τα 5 τελευταία λεπτά μυαλωμένα και συνετά και επιτέλους βρήκε το χέρι του ο ΜΕΓΑΣ ΝΤΙΡΚ και εμφανίστηκαν σε άμυνα και επίθεση και οι Κιντ και Τέρι, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν αρνητικοί,με πολλή αστοχία,λάθη κακές επιλογές και κακές άμυνες.Η τελευταία φάση ήταν πολύ κακή διαχείριση στην άμυνα από το Μαιάμι.Έφοσον έχεις κι ένα φάουλ να δώσεις, το κάνεις και ξαναοργανώνεις καλύτερα την άμυνά σου στα 7-8 δεπτερόλεπτα που θα απέμεναν.Ούτε βοήθεια πήγε πάνω στον Ντιρκ,όταν αυτός άδειασε μαεστρικά τον Μπος.Βέβαια οφείλω να πω ότι το Μαιάμι έπαιξε εξαιρετική άμυνα σε όλο το ματς αλλά να που στην πιο κρίσιμη φάση έδειξαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.
Ηταν ένα μεγάλο χαστούκι για τον εγωισμό αυτών των "κακομαθημένων" όπως είπες και τώρα πρέπει να δείξουν αν όντως έχουν αρχίδια.Περιμένω να δω πως θα διαχειριστούν το 3ο ματς.Πιστεύω πως η σειρά έχει ακόμα δρόμο και θα έχει ανατροπές και μεγάλες στιγμές από αυτούς τους μεγάλους παίχτες.
Το σημερινό ματς το θεωρώ πραγματικά μεγάλη ματσάρα.Είχε ρυθμό,είχε ανατροπές εκατέρωθεν, είχε πάθος,είχε θέαμα και βέβαια κρίθηκε και στο τελευταίο σουτ.Τι άλλο να ζητήσουμε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πως γινεται να μην εχει υπαρξει ακομα ελληνας με καλη παρουσια στο ΝΒΑ δε μπορω να το καταλαβω...
ειναι το συνδρομο γεωργατου?
θυμαμαι που διαβαζα παλια σε περιοδικα οτι τα τρια μεγαλα ταλεντα του ευρωπαικου μπασκετ ηταν
Γκασολ- Φωτσης-Κιριλενκο με αυτη τη σειρα κ ο δικος μας σκουπισε το παγκο του Μεμφις κ γυρισε πισω τρεχοντας
ειχε καλη παρουσια ο τσακαλιδης τυπε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Stories