Νέα

NBA 2K για (PC, XBOX, PS3 & PS2)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Περιμένουμε ενημέρωση πορνο-κονσολο-ρεπόρτερ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Από το Πλαίσιο τα είχα πάρει και εγώ αλλά δεν ξέρω αν έχει τις καλύτερες τιμές (σε όλα τα άλλα είναι αχτύπητο). Αυτή η προσφορά με το ΧΒΟΧ που έγραψες είχε καλά παιχνίδια ή τίποτα πίπες?

Επισκέπτης
δεν εχει το πλαισιο αυτη την προσφορα.Στο πλαισιο ΔΕΝ αξιζει να παρεις κονσολες κ παιχνιδια.Το μαγαζι που ειχα τσιπαρει το ps2 ειναι στην Αθηνα εκει θ παρω να ρωτησω τα σχετικα κ παιζει να το εχω 3 χρονια συνεχωμενης απροβληματιστης λειτουργιας παρολο που το λειζερ του ps2 ηταν για τον πουτσο κ ειχαν αναφερθει προβληματα με τα τσιπαρισματα οπως κ με dvd απο βιντεοκλαμπ που ειχαν πολυχρησιμοποιηθει

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Aυτό με τα DVD που λες το έχω ακούσει από όλους όσους έχουν PS2, αλλά ίσως να φταίνε και τα DVD μιας και τα παλιά είναι συνήθως γαμημένα. Περιμένουμε νέα σου! :dancing: :rockon:

Επισκέπτης
Aυτό με τα DVD που λες το έχω ακούσει από όλους όσους έχουν PS2, αλλά ίσως να φταίνε και τα DVD μιας και τα παλιά είναι συνήθως γαμημένα. Περιμένουμε νέα σου! :dancing: :rockon:

ναι παιζουν κ τα δυο.Εγω ειχα ξεχωριστο dvd player οποτε δεν με ενοιαζε το θεμα.Oσοι εχουν ps2 k εχουν προβλημα με dvd πολυχρησιμοποιημενα η με μεταχειρισμενα παιχνιδια απο βιντεοκλαμπς μπορουν να του φτιαξει το λεισερ καποιος καλος τεχνικος κ ετσι να μπορει να τα διαβαζει.Το ιδιο γινεται κ οταν στο τσιπαρουν.Καποιες πρωτες παρτιδες ps2 ειχαν το χοντρο προβλημα τα μετεπειτα βελτιωθηκαν καπως.στο δικο μου δεν χρειαστηκε να πειραξω το λειζερ οταν το τσιπαρα απλα μερικες φορες δεν πιανει απο την αρχη την κοπια κ πρεπει να παταω το reset κ καποιες φορες συνεχομενα το start απο το χειριστηριο.Δοκιμαστε το κ αυτο ;)

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το παιχνιδακι ΣΠΕΡΝΕΙ!
Το παιζω σε τουμπανιασμενο pc με ολα τα graphics φουλ και εχω χασει την μπαλα απο τη λεπτομερεια του!
Ειναι τοσα πολλα που μπορει να πει κανεις!
Πανω που λες,εχω δει ολες τις κινησεις κτα καρφωματα καθε φορα σαφηνει μαλακα με κατι νεο παλι!
Για τα περι sliders και ρεαλιστικων gameplay να σημειωσω πως σε πρωταθλημα με cavaliers εχω χασει απο 28 αγωνες καμια 10αρια
ολα σε default βεβαια,διχως να ρυθμισω κατι απο μονος και μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει κατι μεμπτο για να το κανω.

Σημειωτεον σε ενα σερι 10-0 επαιξα all star και εχασα χαλαρα με 30 ποντους,η και ακομα σε ματσακι απο το πουθενα
ενω στο 1 μισο ειμουν μπροστα με 20 εγινε η τουμπα και εχασα με 20!Ολα αυτα και πολλα ακομα στη διαρκεια ενος
αγωνα  δειχνουν την τεραστια γκαμα του και τα γαματα momentum που σε αφηνουν με το στομα ανοικτο.

Παρεπιπτοντως εδω

Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι... με τα όλα του, πηγαίνετε στο C:cheesy:ocuments and SettingsUsernameApplication Data2K SportsNBA 2K9Saves (όπου username το όνομα χρήστη σας στα windows) και θα βρείτε ένα αρχείο Config.cfg. Το ανοίγετε με το notepad και αλλάζετε τα εξής:

VIDEOSETTING_SHADERDETAIL = 2 (από 1)
VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 (από 2)
STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 (από 0)
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 (από -1, μόνο αν έχετε 2πύρηνο επεξεργαστή)

ενα τιπ που το εκανα κδεν ειδα και τεραστια διαφορα παντως.

Οποιος εχει τα κομματια απο το game ,να τα σπρωξει Plz..

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το μόνο slider που είναι αρκετά ενοχλητικό και θέλει λίγο πείραγμα είναι το clutch factor. Ιδιαίτερα στα υψηλά επίπεδα, το CPU κάνει τρελά πράγματα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αν χάνει με πολλούς πόντους διαφορά. Επίσης θα το δεις και στο Association που έχεις ξεκινήσει, όταν μπεις στα Playoffs το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει λίγο αυτόματα.
Καλό λιώσιμο  :rockon: :rockon: :rockon:

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Παιδια πηρα το 2k09  σε ΧΒΟΧ360.
Δεν μπορω να καταλαβω πως παιζω αμυνα, κλεψιμο κτλ.
Επιθεση ολα οκ, αλλα αμυνα δεν καταλαβαινω τι γινεται...  :huh:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Kapoies erotiseis gia to play station 3!thelo na paro dyo kainouria paixnidia alla den ksero poia.ti protinete loipon NBA 2K10 h NBA LIVE 2010 kai NHL 2K10 h NHL 10?

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
NBA 2k10 & για NHL προτίμησε EA sports.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε δεν ειναι απογοητευτικη η EA sports?
για το χοκευ δεν ξερω γιατι δεν τοχω δει καν
για ποδοσφαιρο και μπασκετ λεω

Τύπε έχεις δίκιο, ούτε εγώ πάω την EA γιατί τα παιχνίδια της είναι περισσότερο arcade παρά simulation. Το FIFA ήταν τραγικό για πολλά χρόνια και τώρα κάπως έχει φτάσει το PES (χωρίς να έχει κερδίσει ακόμα το hardcore κοινό του). Tο NBA Live πέρα από καλύτερο commentation δεν έχει τίποτα άλλο ανώτερο από το 2k (να φανταστείς δεν έχει καν παιχνίδι με πλάτη). Παρ'όλα αυτά, από όλα τα περσινά αθλητικά παιχνίδια, το NHL 09 βγήκε το καλύτερο μιας και ήταν πράγματι φοβερό (γενικά στο hockey την έχει την 2k) οπότε είπα να του το προτείνω.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παντως για το χοκευ που διαβαζα κατεληξα στο NHλ 2010 tis easports ειναι καλυτερο λενε ολοι.τωρα για του nba lene oti einai kalytero to 2k10 alla meionektei para polu sta online paixnidia k mexri na brei adipalo kanei deka ores eno to live einai gamato safto.afto to kritirio me endiaferei polu giati paizo online sunexeia.AN den isxuei as me diapsefsei kapois.opote k sta dio athlimata tha paro tis easports...

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Κοίτα να δεις, στα 2 μπασκετάκια που λες οι διαφορές είναι χαώδεις. Το NBA Live είναι για μόνο καρφώματα και ντρίπλες. Αν θες ρεαλιστική προσέγγιση να προτιμήσεις την 2k. Δε μιλάμε για διαφορές επιπέδου FIFA-PES ή NHL 2010-2k10. Μιλάμε για άλλο παιχνίδι εντελώς. Γενικότερα τα NBA Live προτιμούνται από μαθητές δημοτικού-γυμνασίου ή από τύπους που δεν είναι πολύ μπασκετικοί και δεν την ψάχνουν πριν το αγοράσουν. Online δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις πουθενά γιατί και με τα 2 γίνεται χαμός. Αλλά από την μία έχεις το "όνομα" & εγγύηση για χαβαλέ ενώ από την άλλη έχεις το πιο προσεγμένο αθλητικό παιχνίδι που υπάρχει αυτή την στιγμή.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες πηρα σημερα το NBA2K10 για το PLAYSTATION3.φοβερο παιχνιδι ειναι κ πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του.Αλλα εχω ενα προβλημα οταν παω να παιξω online game moy bgazei pada afti thn frash:this game could not be started.Refer to the online faq or 2ksports website for information on this topic.Ksereis kaneis kati re paides den katalabaino to logo.dld apo ta deka paixnidia online paizo to ena k se ola ta alla mou bgazei to parapano mhnyma.exo ksenerosei!as voithisei kapoios....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom