tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
...ή είσαι μαζί τους ή είσαι εναντίον τους..και μετά καταλαβαίνεις οτι με κάτι τέτοιους το δεύτερο ειναι η μόνη σου επιλογή..
...ή είσαι μαζί τους ή είσαι εναντίον τους..και μετά καταλαβαίνεις οτι με κάτι τέτοιους το δεύτερο ειναι η μόνη σου επιλογή..
Αμάν! Τι ακούν τα αυτάκια μου?και για να μην ξεχνιομαστε μια απο τισ πιο γλαφυρες σκηνες της ελληνικης τηλεορασης με προταγωνιστες αριστερο-αναρχικους ιλιθιους και σαλεμενους παπουδες!!!!
[youtube=212,175]fQoDELxFzTQ&NR[/youtube]
δυστυχως η Ελλαδα εχει γεμισει απο ακυρους υποστηρηκτες των αλλοδαπων και βρισκουν και το μπελα τους οι πολιτες!
Πλευρης said Q
..."Ποια κυρια με διεκοψε..." ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γιατί όχι? Είναι όπως το έλληνας και κομμουνιστής.Μαλακιες,ελληνας και ναζιστης δεν πανε μαζι.
Α΄ ἐξάδελφος.Exει καμια συγγενεια αυτος ο Μιχαλολιακος με τον δημαρχο του Πειραια ;
εγω γελασα πολυ οτι για ακομη μια φορα οι αριστεροι απλυτοι προβοκατορες οπως "η κυρια" του βιντεο, χρησιμοποιησαν την λεξη μπαλαντερ "πολιτικη/πολιτικο" για να συκοφαντισουν!Αμάν! Τι ακούν τα αυτάκια μου?
Δεν μπορεί να ήταν προβοκάτσια λέει ο Γιαννόπουλος το κάψιμο του τζαμιού... (4:30-4:45)
"Προβοκάτσια από ποιον? Να το κάνουν οι ίδιοι να αυτοκαούν?"
Το κρατάω αυτό για future reference.
Exει καμια συγγενεια αυτος ο Μιχαλολιακος με τον δημαρχο του Πειραια ;
...δυσκολα τα πράματα στο λιμάνι..Μιχαλολιάκος δήμαρχος,παπάς ακροδεξιόςΑ΄ ἐξάδελφος.
Εσύ πάντως το έριξες, ε;
Μαλακιες,ελληνας και ναζιστης δεν πανε μαζι.
οοοουυ ειδικότης τους.. σεχταριστής, οπορτουνιστής, αντεπαναστάτης, τροτσκιστής, μονεταριστής κλπ κλπ.. είναιαπίστευτο τι εφευρίσκουν
..γουστάρεις πεινασμένους γύρω σου εσύ έτσι καλα΄εντάξει ρε τυπε μην αγχωνεσαι ..θα αφήσουμε μερικούς εξω απ το σπίτι σου...για να μη μου στεναχωριέσαι δηλαδή καλά δε παίζεστε ρε πούστη το χετε κάψει... εντελώς όμωςαληθεια ρε γατονια.. αμα φυγουν οι απανταχου πεινασμενοι που εχουμε μαζεψει εδω, τι θα κανετε? εχει σκεφτει κανενας σας?
O Θάνος Βερέμης στο βιβλίο του για τον Μεταξά γράφει ότι ποτέ δεν χαιρέτησε "ρωμαικά". Αν το είχε κάνει δε θα υπήρχε φωτογραφία? Ξέρω ότι η ΕΟΝ χαιρετούσε έτσι Και κάτι άλλο ... Η μόνη χώρα που διαμέλησε ο Χίτλερ όταν την κατέλαβε ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ πριν καν τελειώσει ο πόλεμος ...Και ο Μεταξας χαιρετουσε Ρωμαικα αλλα ειπε οχι στα Μουνια.....
Το 5% πού το είδες;;;διοτη δεν μπορει σε μικρο χρονικο διάστημα απο το 0,κατι ποσοστο που εχεις να πας στο 5 %
Ενώ οι υπόλοιποι χωρίς τους λαθροελληνες.... τρομερά ποσοστάΤο 5% πού το είδες;;;
Αν είναι στο 0,5% η Χ.Α. πανελλαδικά!!!