fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.903
- Πόντοι
- 456
μαλλον ο απο πανω ειναι μετοχος , υπαλληλος η τελως παντων εχει συμφεροντα.... κοινως του θιξανε το σπιτι.....
με πλησιασε και μου ειπε ...ζωο εισι και πινεις απο το μπουκαλι?το σαβουαρ βιβρ απαιτει να σερβιρουμε σε ποτηρι...
μαλλον ο απο πανω ειναι μετοχος , υπαλληλος η τελως παντων εχει συμφεροντα.... κοινως του θιξανε το σπιτι.....
εχω το 49%, αποκαλυφθηκα......
Αναμενόμενο από τη στιγμή που μιλάμε για πολυεθνική, με 2-3 γνωστά σκάνδαλα, και άλλα τόσα άγνωστα...
καλα μην το παιρνεις και πολυ επανω σου , ισως εισαι απλα ενας υπαλληλακος βολεμενος εκει μεσα και φοβασαι να χασεις την καρεκλιτσα σου ..
και σαν υπαλληλακος παλι σε παιρνω
τοσο ασχετοι τελικα και μιλατε και στους υπολοιπους και για γυναικες ρεεεε που εχουμε καταντησει
ανατρίχιασα.
μια φορα λιγο πριν αρισω τη δουλεια...δουλεψα σε μια ψαροταβερνα σερβιτορα,,,,η αγγελια δεν κατεβηκε ποτε...κρατουσε τις γυναικες 3 μερες και μετα δρομο...αλλη..
δουλευα 2 το μεσημερι με 2 τη νυχτα...με εδιωξε την τριτη μερα γιατι ανημερα της Παναγιας 12 το βραδυ και με καυσωνα σηκωσα ενα πλαστικο μικρο μπουκαλακι νερου καιτο ηπια γιατι διψουσα..
με πλησιασε και μου ειπε ...ζωο εισι και πινεις απο το μπουκαλι?το σαβουαρ βιβρ απαιτει να σερβιρουμε σε ποτηρι...
την αλλη μερα πηγα κανονικα αλλα βρηκα αλλη κοπελα στο ποστο μου ...με πληρωσε κι εφυγα
Η Trafigura ΔΕΝ ειναι αμιγως ναυτιλιακη εταιρια, ουτε Ελληνικη.....το τι κανουν δεν ειναι για εμας να το ρωταμε, πολυ περισσότερο της καθε τανας που δουλεψε καποτε σερβιτορα ή του καθε αργοσχολου που κανει κουτσομπολιο με το τι διαβαζει στις εφημεριδες
για μενα το νημα πρεπει να σβηστει
παίζει να διαβάζουν πολλοί επιχειρηματίες αυτό το θρεντ...
επομένως να σας ενημερώσω ότι είμαι διαθέσιμος, και για βιογραφικό μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα :-*
κάνω τα πάντα...
από δουλειά εννοώ
Μια χαρά είναι.Τεράστια και σοβαρότατη εταιρία.Εάν σε πάρουν είναι μιά πολύ καλή εταιρία για να αποκτήσεις μία πρώτη εμπειρία.Σύνήθως σε παίρνουν στα claims.Μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια καλό θα ήταν να μεταπηδήσεις σε άλλο τομέα γιατί σε τρώει η μαρμάγκα.Εάν τραβάς σε επιμορφώνουν και γενικά σου δίνόνται κάποιες,μικρές,ευκαιρίες.Παλιά ήταν 10-6 το ωράριο πενθήμερο λεφτά γύρω λίγο πριν το χιλιάρικο και κάτι μικρά μπόνους.Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει πλέον.Πιθανότατα να έχει αποκτήσει'Ελληνικές"συνήθειες όσο αφορά τα ωράρια και τις πληρωμές αλλά επειδή η ναυτιλία είναι κλειστό κύκλωμα είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις.Οι αγγελίες είναι συνέχεια επάνω για να έχουν συνεχή ροή βιογραφικών.Μπορεί να σε καλέσουν και μετά από ένα χρόνο για συνέντευξη.
Συμφωνώ απόλυτα
Υπάρχουν εταιρίες και (εταιρίες) !!!!!!!
Και ποσο μαλλον μετα το 1990......