Νέα

Ναυτιλιακή εταιρία ζητά κάθε 2 βδομάδες υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
μαλλον ο απο πανω ειναι μετοχος , υπαλληλος η τελως παντων εχει συμφεροντα.... κοινως του θιξανε το σπιτι.....

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
εχω το 49%, αποκαλυφθηκα......

:uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

καλα μην το παιρνεις και πολυ επανω σου , ισως εισαι απλα ενας υπαλληλακος βολεμενος εκει μεσα και φοβασαι να χασεις την καρεκλιτσα σου ..

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.517
Πόντοι
1.706
καλα μην το παιρνεις και πολυ επανω σου , ισως εισαι απλα ενας υπαλληλακος βολεμενος εκει μεσα και φοβασαι να χασεις την καρεκλιτσα σου ..

και σαν υπαλληλακος παλι σε παιρνω  :birdman: :birdman:

τοσο ασχετοι τελικα και μιλατε και στους υπολοιπους και για γυναικες ρεεεε που εχουμε καταντησει :rockon: :rockon:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.903
Πόντοι
456
και σαν υπαλληλακος παλι σε παιρνω  :birdman: :birdman:

τοσο ασχετοι τελικα και μιλατε και στους υπολοιπους και για γυναικες ρεεεε που εχουμε καταντησει :rockon: :rockon:

Καλά σαν υπάλληλος το πολύ πολύ να μου κανείς καμμία  :pipa1:

Άμα πεις ότι είσαι μεγαλοστέλεχος η μεγαλομέτοχος το συζητάμε ...

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι.Τεράστια και σοβαρότατη εταιρία.Εάν σε πάρουν είναι μιά πολύ καλή εταιρία για να αποκτήσεις μία πρώτη εμπειρία.Σύνήθως σε παίρνουν στα claims.Μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια καλό θα ήταν να μεταπηδήσεις σε άλλο τομέα γιατί σε τρώει η μαρμάγκα.Εάν τραβάς σε επιμορφώνουν και γενικά σου δίνόνται κάποιες,μικρές,ευκαιρίες.Παλιά ήταν 10-6 το ωράριο πενθήμερο λεφτά γύρω λίγο πριν το χιλιάρικο και κάτι μικρά μπόνους.Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει πλέον.Πιθανότατα να έχει αποκτήσει'Ελληνικές"συνήθειες όσο αφορά τα ωράρια και τις πληρωμές αλλά επειδή η ναυτιλία είναι κλειστό κύκλωμα είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις.Οι αγγελίες είναι συνέχεια επάνω για να έχουν συνεχή ροή βιογραφικών.Μπορεί να σε καλέσουν και μετά από ένα χρόνο για συνέντευξη.

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ήσουν εκεί και μεταπήδησες αλλού ??

v21sex

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καπιταλισμός λέγεται

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715

Είναι για να ανατριχιάζεις όμως...

Trafigura, one of the world’s biggest commodity traders, has moved to increase the size of its shipping fleet, joining forces with an Asian investor to buy up to 32 new crude oil and product tankers in a deal that could be worth more than $1.35bn.

Under the deal, Trafigura has agreed to lease the vessels from what it called a “close Asian financial partner”, which will pay for their construction in Korean and Chinese shipyards.

“This development comes at an opportune time, involving the purchase of vessels by a close Asian financial partner who was attracted by the guaranteed employment of the tankers by a strong counterparty,” said Rasmus Bach Nielsen, global head of wet freight at Trafigura.

“They are being constructed to a high technical specification, and we look forward to employing them within our trading division.”

Trafigura’s wet freight trading division was responsible for around 3,000 fixtures in 2016, up from 1,970 in 2015.

Last year, Trafigura sold five medium-range oil tankers to China’s Bank of Communications Financial Leasing and then leased back the vessels.

Trafigura, which has reduced its capital expenditure after several years of heavy spending, is scheduled to release interim results next week.

Πηγή FT

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
μια φορα λιγο πριν αρισω τη δουλεια...δουλεψα σε μια  ψαροταβερνα σερβιτορα,,,,η αγγελια δεν κατεβηκε ποτε...κρατουσε τις γυναικες 3 μερες και μετα δρομο...αλλη..

δουλευα 2 το μεσημερι με 2 τη νυχτα...με εδιωξε την τριτη μερα γιατι ανημερα της Παναγιας 12 το βραδυ και με καυσωνα σηκωσα ενα πλαστικο μικρο μπουκαλακι νερου  καιτο ηπια γιατι διψουσα..

με πλησιασε και μου ειπε ...ζωο εισι και πινεις απο το μπουκαλι?το σαβουαρ βιβρ απαιτει να σερβιρουμε σε ποτηρι...

την αλλη μερα πηγα κανονικα αλλα βρηκα αλλη κοπελα στο ποστο μου ...με πληρωσε κι εφυγα

κουκλίτσα μου  :-*
δεν του κάνατε τίποτα?

(πχ να του προτείνατε καμία πιπούλα, ή φίλη σας να του την πέσει και να του τον δάγκωνε?  :grin:)

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Η Trafigura ΔΕΝ ειναι αμιγως ναυτιλιακη εταιρια, ουτε Ελληνικη.....το τι κανουν δεν ειναι για εμας να το ρωταμε, πολυ περισσότερο της καθε τανας που δουλεψε καποτε σερβιτορα ή του καθε αργοσχολου που κανει κουτσομπολιο με το τι διαβαζει στις εφημεριδες :uzi: :bottom:  

για μενα το νημα πρεπει να σβηστει

προφανώς θα έχει καμιά "επιχείρηση"  :vomit: ο συγκεκριμένος και θα κάνει το ίδιο οπότε του κακοφάνηκε...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
παίζει να διαβάζουν πολλοί επιχειρηματίες αυτό το θρεντ...  :rolleyes:
επομένως να σας ενημερώσω ότι είμαι διαθέσιμος, και για βιογραφικό μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα  :-*
κάνω τα πάντα...
από δουλειά εννοώ  :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
παίζει να διαβάζουν πολλοί επιχειρηματίες αυτό το θρεντ...  :rolleyes:
επομένως να σας ενημερώσω ότι είμαι διαθέσιμος, και για βιογραφικό μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα  :-*
κάνω τα πάντα...
από δουλειά εννοώ  :grin:

άμα δε φοβάσαι να λερώσεις τα χέρια σου...ή τη συνείδησή σου εμπρός/ μαρς.
Την παρακολουθώ αυτή την Τραφιγούρα να κάνει φιγούρα και σκέφτομαι ότι το πλυντηρέξ σε κάθε πλήση είναι ιδανική συνταγή. Κάνει τώρα ντηλ 1.5 δις κοντά για 30τόσα καράβια...σε μια αγορά που είναι πλήρης. Δημιουργία φούσκας και πάλι και για πάντα με λεφτά και leveraging.

Raphael7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρά είναι.Τεράστια και σοβαρότατη εταιρία.Εάν σε πάρουν είναι μιά πολύ καλή εταιρία για να αποκτήσεις μία πρώτη εμπειρία.Σύνήθως σε παίρνουν στα claims.Μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια καλό θα ήταν να μεταπηδήσεις σε άλλο τομέα γιατί σε τρώει η μαρμάγκα.Εάν τραβάς σε επιμορφώνουν και γενικά σου δίνόνται κάποιες,μικρές,ευκαιρίες.Παλιά ήταν 10-6 το ωράριο πενθήμερο λεφτά γύρω λίγο πριν το χιλιάρικο και κάτι μικρά μπόνους.Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει πλέον.Πιθανότατα να έχει αποκτήσει'Ελληνικές"συνήθειες όσο αφορά τα ωράρια και τις πληρωμές αλλά επειδή η ναυτιλία είναι κλειστό κύκλωμα είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις.Οι αγγελίες είναι συνέχεια επάνω για να έχουν συνεχή ροή βιογραφικών.Μπορεί να σε καλέσουν και μετά από ένα χρόνο για συνέντευξη.

Μαλιστα ναυτιλιακή με ποντοπορα που πληρωνει (κατω απο χιλιαρικο"... πολυ για το πουτσο καβαλα φιλε μου

πλοιοκτήτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
155
Πόντοι
280
όπως σε καθε κλαδο δεν ειναι ολες οι εταιρίες ίδιες. Εξαρτάται από τον εργοδότη και την ανθρωπιστική πλευρά του

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα
Υπάρχουν εταιρίες και (εταιρίες) !!!!!!!
Και ποσο μαλλον μετα το 1990......

πλοιοκτήτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
155
Πόντοι
280
Συμφωνώ απόλυτα
Υπάρχουν εταιρίες και (εταιρίες) !!!!!!!
Και ποσο μαλλον μετα το 1990......

Και να συμπληρώσω ότι πολλές είναι οι εταιρίες που ζητούν και ναυτολογούν μόνο Έλληνες

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω οτι έχουν αρκετές ακομα Έλληνες Αξιωματικούς και πολυ λιγότερο κατώτερα πληρώματα
Ας ευχηθούμε να έχουν καλα ναύλα για να έρχονται πλοία που θα νηολογουνται στην Ελλάδα μας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom