Νέα

Ναύπλιο ή Άργος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baader-meinhof

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οχι για αυτο και ρωταω αν γνωριζεις απαντησε μου εστω και σε πμ,ευχαριστω

gerogriniaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0
ειναι στην λεωφορο ασκληπιου λιγο πριν το στρατοπεδο, απο την πλευρα του στρατοπεδου, με κατευθυνση απο ναυπλιο προς τολο..

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα προς Τολο ειχε ένα μπαρ σε ένα βενζινάδικο δίπλα και ένα στρίπ λίγο πριν το Τολο λειτουργουν?

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Ποια μαγαζια δουλευουν ακομα στο Ναυπλιο αν ξερει κανεις? Ελεγα να κατεβω για ΣΚ γιατι εχω πολυ καιρο να παω προς τα εκει. Αξιζει αραγες η να την κανω προς Αθηνα μερια!

gerogriniaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνισται. Στο ναυπλιο σιγουρα λειτουργει το μελι το οποιο ειναι μεσα και λιγο εξω απο το ναυπλιο 3-4 λεπτα με αυτοκινητο το ελληναδικο το οποιο ειχε καποιες αξιολογες  παρουσίες.

koumpater2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
280
Συντροφοι συναγωνιστές

Σε λιγες μέρες θα ειμαι Ναυπλιο ( χωρίς την Στρατονομία  :grin: :grin:) για πρωτη φορά μετα απο 5 6 χρόνια ..
Απ οσο ξερω μεσα στο Ναυπλιο δεν παιζει τιποτα
Το ματι του παλιου εχει κοψει κατι πονηρα στεκια στον δρόμο για το Αργος
Υπάρχει κανένα σιγουράκι  :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1:... να μην τρεχουμε τσαμπα και βερεσε

ευχαριστω προκαταβολικά
Τυπε δε τσιμπας κανενα μουνι απο Αθηνα καλυτερα να το παρεις μαζι σου; Που να ψαχνεις στην ερημια..

ioannis1983

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα εγώ είχα ακούσει για το μέλι μπαρ εδώ και καιρό και τελικά αποφάσισα να πάω το προηγούμενο Σάββατο βράδυ 6/1 εκεί. Καλή φάση είναι..5 ευρώ κάνει το ποτό και 15 της κοπέλας.
Κάτι ρωσίδες είχε εκεί καλές γκόμενες που μου είπαν ότι πηγαινοέρχονται Αθήνα...4-5 είχε εκέι όταν πήγα..Πίσω έχει και δωματιάκι, με καναπέ δεν ξέρω ακριβώς δεν πήγα εκεί να δω...νομίζω αν πληρώσεις παραπάνω δεν ξέρω πόσο, κανα 50 άρι ίσως μπορέι να κάνεις σεξ μαζί της. Οι περισσότεροι πάνε για παρέα εκεί, χούφτωμα κλπ ...Το μαγαζί ανοίγει κάθε μέρα από τις 23:30 με 00:00 εκέι μέχρι τις 5-6 πρωί...

kingvasilis

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα εγώ είχα ακούσει για το μέλι μπαρ εδώ και καιρό και τελικά αποφάσισα να πάω το προηγούμενο Σάββατο βράδυ 6/1 εκεί. Καλή φάση είναι..5 ευρώ κάνει το ποτό και 15 της κοπέλας.
Κάτι ρωσίδες είχε εκεί καλές γκόμενες που μου είπαν ότι πηγαινοέρχονται Αθήνα...4-5 είχε εκέι όταν πήγα..Πίσω έχει και δωματιάκι, με καναπέ δεν ξέρω ακριβώς δεν πήγα εκεί να δω...νομίζω αν πληρώσεις παραπάνω δεν ξέρω πόσο, κανα 50 άρι ίσως μπορέι να κάνεις σεξ μαζί της. Οι περισσότεροι πάνε για παρέα εκεί, χούφτωμα κλπ ...Το μαγαζί ανοίγει κάθε μέρα από τις 23:30 με 00:00 εκέι μέχρι τις 5-6 πρωί...

Που να τις βρει τις Ρωσίδες.... Πήγα μιας και ήμουν στην περιοχή... Παρακμή... Μια Μπαργουμαν, 2 ξανθιές Ελληνίδες η μια 60 σιγουρα, η άλλη 30 και μια μελαχρινή που δεν μιλήσαμε οποτε δεν ξερω και περισσότερα, δεν βλεπόταν καμία και μου το ρίξαν στο κέρνα να κάνουμε σεφτέ...

TommyWaits

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καταγωγή από Άργος (ναι ξέρω, ξερνάω μαζί σας) και φέτος θα κατέβω κανά 15ήμερο. Ξέρετε αν παίζει αυτή την περίοδο τίποτα ενδιαφέρον σε Άργος ή Ναύπλιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom