Φίλε δεν ξέρεις γιατί πράγμα μιλάς... Βρες ένα χειρουργό με τις περγαμηνές της κυρίας και απλά ρώτα τον πόσο ετών είναι.άσε ρε φίλε....από φήμες και δημοσιεύματα κωλοφυλλάδων...ήσουνα σε καμιά επιτροπή ή συμβούλιο πανεπιστημίου ή νοσοκομείου και τα ξέρεις από πρώτο χέρι?...
δεν την υπερασπίζομαι,αλλά δεν είναι και από τις γυναίκες που έχουν προκαλέσει...
σκέψου τι όργια κάνουν οι πανεπιστημιακοί,με κλίκες,στημένες ψηφοφορίες,προώθηση φίλων και κολλητών....αυτά είναι σοβαρά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νατάσσα. Το παιδί-θαύμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δηλαδή με λίγα λόγια θες να μας πεις ότι στην Ελλάδα υπάρχει αξιοκρατία ??? Ε ???τι άρρωστος κομπλεξισμός να ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα,για πράγματα που δεν γνωρίζεις...ούτε εμείς οι υπόλοιποι...δηλαδή πώς έκανε τη διατριβή,αν δούλεψε σκληρά,αν ξόδεψε ώρες σε έρευνα κλπ...
γιατί υποτιμάς τη φιλοδοξία αλλά και τους κόπους ενός ανθρώπου?....
που στο κάτω κάτω ως σύζυγος πρωθυπουργού, θα μπορούσε να τα γράψει όλα στα τέτοια της και να γυρίζει σε σαλέ και δεξιώσεις κάνοντας χλιδάτη ζωή...τι διδακτορικά τώρα
(Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ??)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
μπορεί να έχεις δίκιο,δεν ξέρω λεπτομέρειες...αλλά μην το αναγάγουμε και σε μείζον θέμα της κοινωνίας μας...
Ειναι αδικια για αυτους που λιωνουν στο διαβασμα φιλε μου.
Δηλαδή με λίγα λόγια θες να μας πεις ότι στην Ελλάδα υπάρχει αξιοκρατία ??? Ε ???
(Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ??)
όχι βέβαια...τα πανεπιστήμια είναι ένα απέραντο...φρενοκομείο...
πανεπιστημιακές και πρυτανικές εκλογές,ποιότητα σποουδών,μετεγγραφές από εξωτερικό,κτίρια,υποδομές....αυτά είναι πιο σοβαρά νομίζω
σχετικα με τις σπουδες και επειδη ειπαμε για τον ζαχοπουλο ακουσα οτι η τσεκου που κατηγορειται για εκβιασμο ειχε μπει πρωτη στην φιλοσοφικη αθηνων.ασχετα με το οποιος εκμεταλευτηκε η εκβιασε ποιον ειναι κριμα να βλεπεις εναν ανθρωπο που κουραστηκε (γιατι για να μπεις πρωτος σε μια σχολη σιγουρα διαβασες και κουραστηκες)να παρακαλα και να εξευτελιζεται για να μονιμοποιηθει μετα απο τοσα χρονια
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
1)ο τιτλος του thread αποδεικνυει την ξεφτιλα της χωρας
2)στο φοντο της φωτογραφιας στην πρωτη σελιδα διακρινεται ο υπεργαμιας ζαχοπουλος...lol
3)τι τυχερος ο καραμανλης...εχει γυναικα νηπιαγωγο με γνωσεις ιατρικης
2)στο φοντο της φωτογραφιας στην πρωτη σελιδα διακρινεται ο υπεργαμιας ζαχοπουλος...lol
3)τι τυχερος ο καραμανλης...εχει γυναικα νηπιαγωγο με γνωσεις ιατρικης
σχετικα με τις σπουδες και επειδη ειπαμε για τον ζαχοπουλο ακουσα οτι η τσεκου που κατηγορειται για εκβιασμο ειχε μπει πρωτη στην φιλοσοφικη αθηνων.ασχετα με το οποιος εκμεταλευτηκε η εκβιασε ποιον ειναι κριμα να βλεπεις εναν ανθρωπο που κουραστηκε (γιατι για να μπεις πρωτος σε μια σχολη σιγουρα διαβασες και κουραστηκες)να παρακαλα και να εξευτελιζεται για να μονιμοποιηθει μετα απο τοσα χρονια
Απλα αυτη εκανε την βλακεια να την βιντεοσκοπησει,ενω ολλες οι αλλες απλα γαμιουνται απο παχυδερμα κ απλα περιμενουν τον διορισμο τους.Αυτη βιαζοταν...
Οσο για την Νατασσα,ειμαι σιγουρος οτι εχουνε γινει παρατυπιες,αλλα αποκλειεται να χρησιμοποησει ποτε το πτυχιο της για να διοριστει κ να φαει την θεση καποιου αλλου.Ειναι ενα χαρτι που απλα θα το εχει κορνιζομενο κ το χρειαζοταν για να ικανοποιησει την ματαιοδοξια της.
Ειναι μια αγαπητη γυναικα-εντυπωσικα ομορφη στα νιατα της-προερχεται απο τα λαικα στρωματα,που προσπαθησε αρκετα στην ζωη της να καταφερει καποια πραγματα,μεχρι που γνωρισε τον πρωθυποργο.Απο εκει κ μετα,ο δρομος ειχε την δικη του ιστορια.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Eιναι θεμα ανθρωπου οχι πτυχιων. Αν δεν εχεις αξιοπρεπεια εκει καταληγεις.
Σαν και αυτη υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες γυναικες.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
Ειναι μια αγαπητη γυναικα-εντυπωσικα ομορφη στα νιατα της-προερχεται απο τα λαικα στρωματα,που προσπαθησε αρκετα στην ζωη της να καταφερει καποια πραγματα,μεχρι που γνωρισε τον πρωθυποργο.Απο εκει κ μετα,ο δρομος ειχε την δικη του ιστορια.
[/quote]συγκινηθηκα...
[/quote]συγκινηθηκα...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Απλα αυτη εκανε την βλακεια να την βιντεοσκοπησει,ενω ολλες οι αλλες απλα γαμιουνται απο παχυδερμα κ απλα περιμενουν τον διορισμο τους.Αυτη βιαζοταν...
Οσο για την Νατασσα,ειμαι σιγουρος οτι εχουνε γινει παρατυπιες,αλλα αποκλειεται να χρησιμοποησει ποτε το πτυχιο της για να διοριστει κ να φαει την θεση καποιου αλλου.Ειναι ενα χαρτι που απλα θα το εχει κορνιζομενο κ το χρειαζοταν για να ικανοποιησει την ματαιοδοξια της.
Η εκφραση "θεμα ηθικης ταξεως" σου λεει τιποτα?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Για ποιες απο τις 2?
Για τη Νατασα. Για την αλλη χεστηκαμε
Συμφωνω για την αλλη.Για τη Νατασα. Για την αλλη χεστηκαμε
Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος για να ορισει τι ειναι ηθικο κ πως πρεπει αυτο να διαμορφωνεται.Ποσο μαλλον σε μια Ελληνικη κοινωνια που τοσα εχουμε δει απο τους πολιτικους μας κ γνωριζουμε πως κινουνται τα νηματα.Στις καρδιες μας κ στο μυαλο μας σιγουρα...
Το μονο παρηγορο σε αυτην την υποθεση ειναι ,οτι δεν πιστευω οτι η κυρια αυτη,θα εχει την απαιτηση να διοριστει,να κανει αγροτικο-που το εχει ηδη κανει!!!-εδεικευση, να διοριστει σε παραμεθωριο για καποια χρονια, να μετατεθει μετα στην πολη της-θεσσαλονικη η Αθηνα- κ να γινει μια καταξιωμενη επιστημων.Ουτε τις γνωσεις εχει ουτε την ορεξη με 2 παιδια κ τα προβληματα που κουβαλαει καθε πρωθυπουργος σπιτι του!
Αν ποτε γινει θα εχει να κανει με τον διορισμο της σε μια θεση που ειναι ραμμενη κ γραμμενη στα μετρα της-αντι να παει καποιο λαμογιο καλυτερα να παει αυτη.Για παραδειγμα: Στην Θερμη θεσσαλονικης υπαρχει πλανο να κατασκευαστει μια πρωτυπη παιδιατρικη κλινικη σε μια 10ετια.Μπορει με το νομιμο πτυχιο της,την διαθεση της για φιλανθρωπικο εργο κ το πτυχιο αυτο της ιατρικης-που ολοι ξερουμε πως απεκτησε-να αναλαβι εναν ρολο.Δεν νομιζω οτι θα πιασει ποτε νυστερι η θα κατσει να τραβηξει ολα τα λουκια που τραβανε οι Ελληνες γιατροι.
Επεσε ενα σκατοξυλο στην νομαρχια Αθηνων περσι νομιζω,για τα αγροτικα των εκκολαπτωμενων γιατρων..αλλες κλικες εκει.
giorgosaravalo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τι άρρωστος κομπλεξισμός να ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα,για πράγματα που δεν γνωρίζεις...ούτε εμείς οι υπόλοιποι...δηλαδή πώς έκανε τη διατριβή,αν δούλεψε σκληρά,αν ξόδεψε ώρες σε έρευνα κλπ...
γιατί υποτιμάς τη φιλοδοξία αλλά και τους κόπους ενός ανθρώπου?....
που στο κάτω κάτω ως σύζυγος πρωθυπουργού, θα μπορούσε να τα γράψει όλα στα τέτοια της και να γυρίζει σε σαλέ και δεξιώσεις κάνοντας χλιδάτη ζωή...τι διδακτορικά τώρα
Αναφέρεσαι σε μένα για τον άρρωστο κομπλεξισμό;.......
Δεν πρόκειται να κάτσω να σου αναλύσω κάτι που πας μη κομματικοποιημένος και λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει με την πρώτη.
Με κάλυψε ο pisoxostis και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί ακόμη σ αυτή τη χώρα που συμμερίζονται την άποψή μου αυτή. Όπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε, είναι αδικία γι αυτούς που διαβάζουν και σκίζονται.... αν μη τι άλλο δηλαδή...
Καθώς επίσης είναι αδικία και για τη νοημοσύνη μας, όσων από μας έχουμε ακόμα....
Σ αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να τρώμε καρπαζά από παντού και να λέμε ευχαριστώ.
Ε, λοιπόν, κι εγώ Ευχαριστώ, δε θα πάρω!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Επίσης να πω ότι δεν έχω κόμπλεξ με το επάγγελμα κανενός. Αντιθέτως όταν κάποιος κατέχει μία σημαντική θέση/αξιοθαύμαστο επάγγελμα, λόγω προσπαθειών και κόπων του (αν υποθέσουμε ότι υφίστανται) μόνο δηλώνω το σεβασμό μου και χαίρομαι όταν ξέρω ότι έχουν ανέλθει αξιοκρατικά.
Θέλω οι άνθρωποι να πηγαίνουν μπροστά και να προκόβουν στη ζωή τους. Θέλω επίσης αυτό να γίνεται αξιοκρατικά.
Μη με ρωτήσεις πώς είμαι τόσο σίγουρη ότι της συγκεκριμένης η άνοδος δεν ήταν αξιοκρατική....
Θέλω οι άνθρωποι να πηγαίνουν μπροστά και να προκόβουν στη ζωή τους. Θέλω επίσης αυτό να γίνεται αξιοκρατικά.
Μη με ρωτήσεις πώς είμαι τόσο σίγουρη ότι της συγκεκριμένης η άνοδος δεν ήταν αξιοκρατική....
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 506
το ότι ο "κύριος" Ζαχόπουλος ήταν καθηγητής της στη Θεσσαλονίκη και το πως από το υπουργείο πολιτισμού έπαιρνε συνεχώς επιχορηγήσεις ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ήταν καθαρά για λόγους πραγματικής τέχνης...απλή σύμπτωση Ε?
[/quote]
Και ο Σπανουδάκης, φίλος της οικογένεια Καραμανλή, το απόλυτο φασιστάκι, πρωην πρεζόνη πολυτελειάς, που έγινε καλά σύμφωνα με δηλώσεις του, με πολύ προσευχή, που θεωρεί τον Παπαναστασίου μεγαλύτερο συνθέτη από τον Μίκη, ο απόλυτος σαχλαμάρας, που δεν έκανε λέει παιδί μήπως του γινόταν πασοκάκι
[/quote]
Και ο Σπανουδάκης, φίλος της οικογένεια Καραμανλή, το απόλυτο φασιστάκι, πρωην πρεζόνη πολυτελειάς, που έγινε καλά σύμφωνα με δηλώσεις του, με πολύ προσευχή, που θεωρεί τον Παπαναστασίου μεγαλύτερο συνθέτη από τον Μίκη, ο απόλυτος σαχλαμάρας, που δεν έκανε λέει παιδί μήπως του γινόταν πασοκάκι
Η ΟΧΙΑ έχει απόλυτα δίκαιο. Δεν κρίνουμε κομματικά κανένα γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανήκει όπυ θέλει, όμως τι παράδειγμα παίρνουν όλοι αυτοί που ξενυχτάν και ξοδεύουν τα μαλιοκέφαλά τους μέχρι να πάρουν ένα χαρτί. Τα πανεπιστήμιά μας έχουν την χειρότερη φήμη μην τα ξευτιλίζουμε περισσότερο. Δεν τίθεται θέμα διορισμού της αλλά μην το πατραβάμε δείχνοντας οι κρεατομηχανές ( Μ.Μ.Ε) το πώς έκανε την πρώτη εξέταση ή την πρώτη αφαίρεσι λιπώματος κλπ." Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις