Νέα

Νατάσσα Παζαΐτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

power-petran

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
14/04/1966 δεν έχει δηλώσει?

Ναι τοσο ειναι κοντα στα 47, αλλα τα συγκεκριμενα σκανς που ανεβασα ειναι σε περιοδους που η ηλικια της ηταν στα 40 και στα 30, ειναι απο παλια περιοδικα

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ναι τοσο ειναι κοντα στα 47, αλλα τα συγκεκριμενα σκανς που ανεβασα ειναι σε περιοδους που η ηλικια της ηταν στα 40 και στα 30, ειναι απο παλια περιοδικα

Αλβανόφατσα /// τόσο οπτικά όσο και απο καταγωγής .... μέχρι και το όνομά της καθαρά Αλβανικό ......

σα να λένε στην ελλάδα .... οτι καταλήγει σε - - όπουλος ...

power-petran

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πρωτοσελιδα περιοδικων με Νατασα σε εμφανισεις με μαγιο, φυσικα θα υπηρχαν και αλλα τευχη, αλλα αυτα τα εξωφυλλα βρηκα μονο στο ιντερνετ και τα ανεβασα, δυστυχως το υλικο αυτο δεν ανεβηκε ποτε σε καποιο σαιτ ή φορουμ και ετσι χαθηκε η ευκαιρια να τη δουμε και σε αλλες εμφανισεις με μαγιο

power-petran

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
η σημερινη Νατασα

(δεξι κλικ view image για πραγματικο μεγεθος)

alma221.jpg

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
τέλειωσε δηλαδή το αγροτικό της?
Ναι. Μάλιστα όταν ήταν πρωθυπουργός ο μπουχέσας ήταν γιατρός σε κάποιο κρατικό νοσοκομείο των Αθηνών και όλοι την τρέμανε και την γλύφανε. Η νηπιαγωγός που έγινε χειρουργός. Α ρε Ελλάδα με τους ιθαγενείς σου!!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ναι. Μάλιστα όταν ήταν πρωθυπουργός ο μπουχέσας ήταν γιατρός σε κάποιο κρατικό νοσοκομείο των Αθηνών και όλοι την τρέμανε και την γλύφανε. Η νηπιαγωγός που έγινε χειρουργός. Α ρε Ελλάδα με τους ιθαγενείς σου!!
και με αγροτικό στην Κόρινθο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εντυπωσιακή γκόμενα. Την έχω δει από κοντά στο "Ιπποκράτειο". Μοιάζει περισσότερο με Βορειοευρωπαία παρά με Ελληνίδα.
Τυχερός ο μπουχέσας.

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Καυλωτική η πρώην πρώτη κυρία. Βέβαια δεν ξέρω αν κρατιέται ακόμα, έχουν περάσει και κάτι χρόνια...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Εντυπωσιακή γκόμενα. Την έχω δει από κοντά στο "Ιπποκράτειο". Μοιάζει περισσότερο με Βορειοευρωπαία παρά με Ελληνίδα.
Τυχερός ο μπουχέσας.
Στις φωτογραφίες πάντως είναι ο ορισμός της βλαχόφατσας

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Τυχερός ο μπουχέσας.
Ναι καλα και δεν την γαμαει ο Μπουχεσας. Που ανοιγει το στομα του και κανει ρευμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom