Νέα

Νατάσσα Μποφίλιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το χειρότερο στο βίντεο που παρέθεσες είναι άλλο. Παίρνει το μαλακισμένο η κόρη του Ζουγανέλη ένα από τα πιο εσωτερικά τραγούδια του σπουδαιότερου μας συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη, και το κάνει παρτο-τράγουδο. Δεν φαίνεται να σκέφτεται έστω και για λίγο ποιο είναι το νόημα των στίχων που τραγουδάει. Δεν μπορείς να λες τον στίχο ''και τότε ποιος θα ρωτήσει να μάθει ποτέ το γιατί'' και να χτυπιέσαι σαν χταπόδι. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα με τους ''έντεχνους''. Είναι συνήθως κενοί και ελαφρόμυαλοι, ωστόσο αυτοπαρουσιάζονται πάντοτε ως γνήσιοι και ξεχωριστοί.    
+1000

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
αποψε ο Παπαδοπουλος ξαναειχε καλεσμενη ολη την κουστωδία!
ρε μπας και εχουν κανει συμβολαιο διαρκειας μαζι του και τους καλει ολους συνεχως?
ολοι μαζι ρε:μαραβεγιας,μουζουρακης,ζουγανελη,μποφιλιου..
Λες και δεν πανε πουθενα χωριστα !

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε μπας και εχουν κανει συμβολαιο διαρκειας μαζι του και τους καλει ολους συνεχως?
Κλίκα είναι,τι δεν καταλαβαίνεις ο άλλος έχει εκπομπή στην ξεφτίλα νεριτ.....ψάξου λίγο..... :lheel:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Εχω μια φίλη που παίρνει κάθε τρεις και λίγο τις κολλητές της και πηγαίνουν στο Μαραβέγια . Χύνουν για πάρτη του , δεν κάνω πλάκα . Και μιλάμε για εναν αστείο τύπο , ατάλαντο , που του κόβεις την βρώμα από πάνω του με μαχαίρι .
Ηλίθιες ή απλά Ελλεηνίδες ?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εχω μια φίλη που παίρνει κάθε τρεις και λίγο τις κολλητές της και πηγαίνουν στο Μαραβέγια . Χύνουν για πάρτη του , δεν κάνω πλάκα . Και μιλάμε για εναν αστείο τύπο , ατάλαντο , που του κόβεις την βρώμα από πάνω του με μαχαίρι .
Oλοι προβατα  :zfuck: σαν τον Μαραβεγια εχει πολλους  :bigdick:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το φετινο rockwave ηταν μακραν το πιο αποτυχημενο...κ εισπρακτικα κ απο προσελευση κοσμου...ο πολυς Λωρης εβγαινε κ ''διαφημιζε'' την πολυσυλεκτικοτητα κ εναλλακτικοτητα του φεστιβαλ με headliners την Μποφιλιου,Χαρουλη κτλ...αυτα τα ''τρανταχτα'' ονοματα που αντικατεστησαν ονοματα σαν τους Metallica,guns n roses,iced earth κτλ αλλων εποχων...ολα εδω πληρωνονται... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το φετινο rockwave ηταν μακραν το πιο αποτυχημενο...κ εισπρακτικα κ απο προσελευση κοσμου...ο πολυς Λωρης εβγαινε κ ''διαφημιζε'' την πολυσυλεκτικοτητα κ εναλλακτικοτητα του φεστιβαλ με headliners την Μποφιλιου,Χαρουλη κτλ...αυτα τα ''τρανταχτα'' ονοματα που αντικατεστησαν ονοματα σαν τους Metallica,guns n roses,iced earth κτλ αλλων εποχων...ολα εδω πληρωνονται... :grin:
Υπάρχει ακόμα το Rockwave?  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
του χρονου μπιλυ μπορει να παιξει headline η Ελεωνορα...η αδυναμια σου... :tooth:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μαραβεγιας , μουτζουρακης και πρεζα μου ομορφη ....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

μονο οι ελλεηνιδες ακουνε τετοια .. εχεις δει καμια ρουμανα να ακουει τετοιου ειδους, ολες ειναι του ρουμανικου τσιφτετελιου  

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

νομίζω από όλο το συνάφι που αναφέρεται παραπάνω (αλλά και εκείνο που δεν αναφέρεται), ο μαραβέγιας είναι ο πιο τίμιος απ'όλους

το σύγχρονο μπουρδοέντεχνο είχε έτσι κι αλλιώς μια σχετική προϊστορία (βλ. χαρακτηριστικότατο παράδειγμα ζακ στεφάνου και πλήθος άλλων ημιεπώνυμων "καλλιτεχνών" που νόμιζαν ότι δημιουργούσαν όντας πολύ μπροστά από την εποχή τους :shit: ), ο μαραβέγιας όμως κατά την γνώμη μου ήταν εκείνος που το εξέλιξε προσθέτοντας έντονα στοιχεία τζαζ και εν τέλει του έδωσε μια σχετική ταυτότητα από απροσδιόριστη μπούρδα σε κάτι τζαζοειδές

εξακολουθεί το υβρίδιο αυτό να μην είναι του γούστου μου αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει (στις ψωνάρες αρέσει επειδή είναι τάση, άλλο αυτό)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τον ποιοτικό/εναλλακτικό καλλιτέχνη ζακ στεφάνου υπερασπιζόταν πριν από λίγα χρόνια στο σάιτ η λουκρητία είχε φάει πολύ χέσιμο θυμάμαι :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν δεν της ανοιγατε θεμα στο σαιτ ουτε καν θα την ηξερα.....το ειδος που υπηρετει μου ειναι παντελως αδιαφορο αλλα αν τυχει και το ακουσω πουθενα απο λαθος κανω εμετο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom