Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ετσι! no mercy!!!!
Μύστη τώρα τελευταία έχεις γίνει αδυσώπητος τραμπούκος!
ετσι! no mercy!!!!
Μύστη τώρα τελευταία έχεις γίνει αδυσώπητος τραμπούκος!
ΓΑΜΑΣ !!!!!Μου'ρθε ξαφνικά σαν εγκεφαλικό πριν λίγα λεπτά, τη θέλω τρίο με την άλλη ηδονιστική λάγνα Ελεονώρα, αν όχι απόψε το πολύ ως αύριο ή τέλος πάντων σύντομα
Και τι δεν θα'δινα (ο,τι έχω στο πορτοφόλι και τις τσέπες του μποξερακίου) για να χαθώ στις δίπλες των κοιλιών τους, να συντριβώ στις συμπληγάδες του φακλανισμού τους, να χαστουκίσω τα αγύμναστα μπράτσα τους, να κάνω κατάθεση αισθαντικής ψυχούλας, να γλείψω τον ίδρωτα από τα λακκάκια των κυτταριτιδιασμένων μπουτοκωλομεριών τους, να καταπιώ ολάκερα τα βυζεκλίκια τους και να μασουλήσω τις ρωγάρες τους, να συγκινηθώ από το μελωδικό και αναμφισβήτητα έντεχνο μουνοκλάνι τους
να κάνουμε ένα διάλειμμα για φαγητό, ίσως πιτόγυρα, ενδεχομένως κανένα κλαμπ σάντουιτς, γιατί όχι μερικά πατζάρια με χέλι και ελιές, μπορεί και λίγο κινόα με κολοκάσι για τη δίαιτα
να συνεχίσουμε το δεύτερο γύρο, με την Νόρα στο φαγκότο και αυτήν εδώ να μου κάνει ποδολαγνεία στις γυμνασμένες πατούσες και στη συνέχεια αλλαγή ρόλων με τη Ζουγανέλαινα σε cowgirl και την αυτήν εδώ να κάθεται στη γυμνασμένη μούρη μου για γλειφομούνι όπου και μάλλον θα προκαλέσει τον αποθεωτικό θάνατό μου από ασφυξία/πνιγμό μέσα τα μουνόχειλα/μουνοζούμια της
εποςΜου'ρθε ξαφνικά σαν εγκεφαλικό πριν λίγα λεπτά, τη θέλω τρίο με την άλλη ηδονιστική λάγνα Ελεονώρα, αν όχι απόψε το πολύ ως αύριο ή τέλος πάντων σύντομα
Και τι δεν θα'δινα (ο,τι έχω στο πορτοφόλι και τις τσέπες του μποξερακίου) για να χαθώ στις δίπλες των κοιλιών τους, να συντριβώ στις συμπληγάδες του φακλανισμού τους, να χαστουκίσω τα αγύμναστα μπράτσα τους, να κάνω κατάθεση αισθαντικής ψυχούλας, να γλείψω τον ίδρωτα από τα λακκάκια των κυτταριτιδιασμένων μπουτοκωλομεριών τους, να καταπιώ ολάκερα τα βυζεκλίκια τους και να μασουλήσω τις ρωγάρες τους, να συγκινηθώ από το μελωδικό και αναμφισβήτητα έντεχνο μουνοκλάνι τους
να κάνουμε ένα διάλειμμα για φαγητό, ίσως πιτόγυρα, ενδεχομένως κανένα κλαμπ σάντουιτς, γιατί όχι μερικά πατζάρια με χέλι και ελιές, μπορεί και λίγο κινόα με κολοκάσι για τη δίαιτα
να συνεχίσουμε το δεύτερο γύρο, με την Νόρα στο φαγκότο και αυτήν εδώ να μου κάνει ποδολαγνεία στις γυμνασμένες πατούσες και στη συνέχεια αλλαγή ρόλων με τη Ζουγανέλαινα σε cowgirl και την αυτήν εδώ να κάθεται στη γυμνασμένη μούρη μου για γλειφομούνι όπου και μάλλον θα προκαλέσει τον αποθεωτικό θάνατό μου από ασφυξία/πνιγμό μέσα τα μουνόχειλα/μουνοζούμια της
Το επιθετο της μου θυμιζει "Μποτόφιλου" και μου κανει πολυ κινκυ γιατι τη φαντασιωνομαι να φοραει ψηλες μποτες...
+1000000000Αυτή δεν ήταν που έλεγε ψόφο σε όλους όσους ψηφίζουν Χ.Α;
Μακάρι οι αρτηρίες της να φράξουν από το λίπος και να ψοφήσει επώδυνα
ρε μαγκες,συμβαση εργου εχουν με τον Παπαδοπουλο και τον Αλφα?
σχεδον καθε 2μηνο τους εχει καλεσμενους στην εκπομπη του το σαββατοβραδο!
Ολη την "μαγικη" θολοκουλτουριαρικη τριπλετα ζουγανελη-μποφιλιου-μουζουρακης
ποσο σκατο πια θα ταισουν τον κοσμο?
Προσπαθούν με το ζόρι να τους επιβάλουν στον κόσμο μέσω της υπερπροβολής...ρε μαγκες,συμβαση εργου εχουν με τον Παπαδοπουλο και τον Αλφα?
σχεδον καθε 2μηνο τους εχει καλεσμενους στην εκπομπη του το σαββατοβραδο!
Ολη την "μαγικη" θολοκουλτουριαρικη τριπλετα ζουγανελη-μποφιλιου-μουζουρακης
ποσο σκατο πια θα ταισουν τον κοσμο?
Ο Παπαδοπουλος,στον αλφα,παλι ειχε καλεσμενη τη Ζουγανελη!
Ειναι απιστευτη η προβολη αυτης της εκπομπης σε αυτο το παρεακι!
σχεδον ανα δυο εκπομπες τις εχει καλεσμενες!
βαζω στοιχημα πως δεν ειναι τυχαιο..
δεν ειναι δυνατον ρε μαγκες,καθε δυο εκπομπες να ειναι καλεσμενη αυτη η παρεα!
κατι αλλο συβαινει!!!
συριζαιοι του κερατα νομιζω..Παπαδόπουλος - Ζουγανέλης - Ζουγανέλη - Μποφίλιου: Ὅλοι ἀκροαριστεροί. Ἐξ αὐτοῦ καὶ ἡ προβολή.
συριζαιοι του κερατα νομιζω..
συριζαιοι του κερατα νομιζω..