Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.930
- Πόντοι
- 456
πανεμορφη
Αστην για μας ..κλασικη ελλεινιδα
Ξέρουμε ποιος πλούσιος τη γαμαει? Γιατι δεν νομίζω να ζει με τα λεφτά που παίρνει από τον τροχό της τυχης
για σενα δουλευωμας γαμησες
αι ρεε να πα να πνιγει η μπαζολαγια σενα δουλευω
για να μην την γαμησεις και χάσεις χρόνο
προσπέρασε την .. μην χάνεις χρόνο με αυτην , ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙαι ρεε να πα να πνιγει η μπαζολα
Συνάδελφος που πήγε να παίξει στον τροχό μου είπε τα αντίθετα. Από κοντά είναι πιο μούναρος, στις φωτογραφίες χάνει αρκετά.καμία σχέση απο κοντα με τις φωτο ,, μια απλη γκόμενα της σειρας , μια παρασκευη να πας σε ενα μαγαζι για ποτο βρισκεις πολυ καλυτερες
τι να σου πω , γουστα ειναι αυταΣυνάδελφος που πήγε να παίξει στον τροχό μου είπε τα αντίθετα. Από κοντά είναι πιο μούναρος, στις φωτογραφίες χάνει αρκετά.
Ρωτα πρωτα που δουλευει ο τυπος για να βγαλεις συμπερασματα.τι να σου πω , γουστα ειναι αυτα
εγω την ειδα τετ α τετ σε μαγαζι εξω , και ηταν σε σχεση με τις αλλες πελατισσες μέτρια εντελως
Αυτος που την ειδε η αυτος που μου εγραψε ;Ρωτα πρωτα που δουλευει ο τυπος για να βγαλεις συμπερασματα.
Aφου σου λεει ειναι συναδελφοι.Μπορει να πεσαμε σε κανεναν τσομπανη,λιμενεργατη ή στην χειροτερη μισθωτο σε καποια "δουλεια"Αυτος που την ειδε η αυτος που μου εγραψε ;
Ποια πιστευεις μου αξιζει?προσπέρασε την .. μην χάνεις χρόνο με αυτην , ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Με τι να παμε ρε μαν, μας πηδηξε ο Κουλης για τα καλα, ουτε για ποτο δεν εχουμεκαμία σχέση απο κοντα με τις φωτο ,, μια απλη γκόμενα της σειρας , μια παρασκευη να πας σε ενα μαγαζι για ποτο βρισκεις πολυ καλυτερες
Για να πηγε στον τροχό της τυχης λες να ειναι τιποτα μεγαλοστελεχοι της Ιντρακομ ;Aφου σου λεει ειναι συναδελφοι.Μπορει να πεσαμε σε κανεναν τσομπανη,λιμενεργατη ή στην χειροτερη μισθωτο σε καποια "δουλεια"