Νέα

Νατάσσα Καραμανλή: το φαινόμενο της ιατρικής επιστήμης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν εννοείς το τωρινό του George, δεν μπορούμε να έχουμε ακόμη ολοκληρωμένη άποψη διότι μόλις πέρασαν οι 100 ημέρες.

Αν όμως εννοείς ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ το θέμα τίθεται σε άλλη βάση.

Είναι και αργά όμως και δεν έχω όρεξη να πηγαίνουμε πάλι 30 χρόνια πίσω...
Βρε και διαχρονικά να το δεις τα χρόνια του Πασόκ της 20ετίας ήταν τόσο καταστροφικά όσο η 5ετία της ΝΔ!!! :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ααααααα, καλά.

Είναι ένας τρελλός που έχει γεμίσει το διαδίκτυο με ασυναρτησίες.
Από εκεί τα διαβάζει ο παπάρας, ο άρρωστος:

Ο aigeas μάλλον ασθενής είναι και κάτι έχει για τον γιατρό του.

Aigeas να πέρνεις τα φάρμακα σου και να πηγαίνεις στις συνεδρίες σου και να ακούς τον γιατρό σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγώ δεν κατάλαβα τι σκατά προσπαθείς να αποδείξεις τόση ώρα ρε aigeas,οτί το Πασόκ έχει χειρότερα λαμόγια από την ΝΔ;;; :think:
Εεεε δεν έχει πως να το κάνουμε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
αν πάρεις και κοιτάξεις τι έκανε το πασόκ στα χρόνια που κυβέρνησε θα δεις ότι έχουν κάνει τα απίστευτα.
απλά οι δεξιοί δεν ήταν τόσα χρόνια στην εξουσία, οπότε δεν πρόλαβαν να φάνε όσα μπορούσαν.
ειδικά με ένα χρηματηστήριο και κάτι εξοπλιστικά προγράμματα έφαγαν μέχρι σκασμού

Επισκέπτης
αν πάρεις και κοιτάξεις τι έκανε το πασόκ στα χρόνια που κυβέρνησε θα δεις ότι έχουν κάνει τα απίστευτα.
απλά οι δεξιοί δεν ήταν τόσα χρόνια στην εξουσία, οπότε δεν πρόλαβαν να φάνε όσα μπορούσαν.
ειδικά με ένα χρηματηστήριο και κάτι εξοπλιστικά προγράμματα έφαγαν μέχρι σκασμού
Δεν είπα δεν έφαγαν οι Πασόκοι,αλλά αν δεις την ταχύτητα της ΝΔ μπορείς να καταλάβεις τι θα είχε συμβεί αν κυβερνούσε τα ίδια χρόνια!!! :cheesy:
Απλή αναλογική!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Βρε και διαχρονικά να το δεις τα χρόνια του Πασόκ της 20ετίας ήταν τόσο καταστροφικά όσο η 5ετία της ΝΔ!!! :grin:

Δε θέλω, δε θέλω, αλλά με τσιγκλάς και δεν θα αποφύγω την πρόκληση.

Λοιπόν η τελευταία 5ετία ήταν όντως μια πρωτοφανής άρνησης αναγνώρισης της πραγματικότητας και λήψεως των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή της (φοβούμαι αναπόφευκτης πλέον) πτωχεύσεως.

Ωστόσο η αρχή των δεινών για τη χώρα είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη, αλλά και το Σημίτη να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει!!) η 8ετία 81-89.
Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Αν με το καλό βρεθούμε και καμιά φορά τα λέμε και εκτενέστερα...

Επισκέπτης
Δε θέλω, δε θέλω, αλλά με τσιγκλάς και δεν θα αποφύγω την πρόκληση.
Λοιπόν η τελευταία 5ετία ήταν όντως μια πρωτοφανής άρνησης αναγνώρισης της πραγματικότητας και λήψεως των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή της (φοβούμαι αναπόφευκτης πλέον) πτωχεύσεως.
Ωστόσο η αρχή των δεινών για τη χώρα είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη, αλλά και το Σημίτη να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει!!) η 8ετία 81-89.
Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Αν με το καλό βρεθούμε και καμιά φορά τα λέμε και εκτενέστερα...
Δεν είπα δεν έφαγαν οι Πασόκοι,αλλά αν δεις την ταχύτητα της ΝΔ μπορείς να καταλάβεις τι θα είχε συμβεί αν κυβερνούσε τα ίδια χρόνια!!!  ;)

Απλή αναλογική!!! :dancing: 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν είπα δεν έφαγαν οι Πασόκοι,αλλά αν δεις την ταχύτητα της ΝΔ μπορείς να καταλάβεις τι θα είχε συμβεί αν κυβερνούσε τα ίδια χρόνια!!!  ;)

Απλή αναλογική!!! :dancing: 

Και απλή μέθοδος των τριών θα έλεγα...

Επισκέπτης
Να το πω απλά: πιστεύω το Πασόκ είναι αναγκαίο κακό γιατί υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο η ΝΔ!!! :grin:

Y.Γ.Θα δούμε και το Πασοκ του George!!! :huh:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Νομίζω πως το ύψιστο κακό που μας κληροδότησε η 8ετία 81-89 δε είναι το πόσα έφαγε ο Μαυράκης π.χ., αλλά τί λογική καλλιεργήθηκε στο μέσο Έλληνα, ρίζωσε μέσα του και έκτοτε κανείς δεν τολμάει να τη θίξει (της Ν.Δ. συμπεριλαμβανομένης).

Ήταν η λογική της ισοπέδωσης των αξίων, της καλοπεράσεως δια της ήσσονος προσπαθείας, του να ζούμε με δανεικά, κοινοτικές επιχορηγήσεις (βλ. αγρότες), να κάνουμε κομπίνες για να κοροϊδεύουμε τους "κουτόφραγκους" κλπ, ΧΩΡΙΣ κανείς να αντελαμβάνετο τότε πως μια μέρα αυτά θα τελειώσουν.
Ο Α. Παπανδρέου προφανώς το ήξερε, γιατί ήταν έξυπνος, αλλά ήταν και αμοραλιστής και υπελόγιζε πως το πρόβλημα θα βγει στην επιφάνεια αρκετά χρόνια μετά. Δίκιο είχε. Τώρα βγαίνει σε όλη του την τρομακτική έκταση! Και κυβερνάει ο γιος του...

Επισκέπτης
Νομίζω πως το ύψιστο κακό που μας κληροδότησε η 8ετία 81-89 δε είναι το πόσα έφαγε ο Μαυράκης π.χ., αλλά τί λογική καλλιεργήθηκε στο μέσο Έλληνα, ρίζωσε μέσα του και έκτοτε κανείς δεν τολμάει να τη θίξει (της Ν.Δ. συμπεριλαμβανομένης).

Ήταν η λογική της ισοπέδωσης των αξίων, της καλοπεράσεως δια της ήσσονος προσπαθείας, του να ζούμε με δανεικά, κοινοτικές επιχορηγήσεις (βλ. αγρότες), να κάνουμε κομπίνες για να κοροϊδεύουμε τους "κουτόφραγκους" κλπ, ΧΩΡΙΣ κανείς να αντελαμβάνετο τότε πως μια μέρα αυτά θα τελειώσουν.
Ο Α. Παπανδρέου προφανώς το ήξερε, γιατί ήταν έξυπνος, αλλά ήταν και αμοραλιστής και υπελόγιζε πως το πρόβλημα θα βγει στην επιφάνεια αρκετά χρόνια μετά. Δίκιο είχε. Τώρα βγαίνει σε όλη του την τρομακτική έκταση! Και κυβερνάει ο γιος του...
Ο γιος του ο Μεσσίας,να σημειωθεί αυτό παρακαλώ!!! :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο γιος του ο Μεσσίας,να σημειωθεί αυτό παρακαλώ!!! :2funny: :2funny:

Άμα σου πω πως παρά το ότι δεν τον κόβω για πανέξυπνο, πιστεύω πως και ο ίδιος και ο πολύ στενός του κύκλος έχουν σωστές ιδέες και καλές προθέσεις. Το ζήτημα είναι πως ελέγχει κανείς το "τέρας" που λέγεται Ελληνικό Δημόσιο και τους από αυτό σιτιζομένους, όπως διεμορφώθησαν τα τελευταία 30 χρόνια που λέγαμε.
Τα μικρομεσαία κομματικά στελέχη νομίζω πως μπορεί να τα ελέγξει, αλλά και ο τελευταίος δημόσιος υπάλληλος είναι διεφθαρμένος και δεν δέχεται να χάσει κάτι από τις αποδοχές ( και τα τυχερά ;) ;) ) του...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άμα σου πω πως παρά το ότι δεν τον κόβω για πανέξυπνο, πιστεύω πως και ο ίδιος και ο πολύ στενός του κύκλος έχουν σωστές ιδέες και καλές προθέσεις.
εδώ γελάμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λίγο ακόμα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εσύ γέλα! Εγώ πιστεύω πως ο Γιώργος έχει πραγματικά μια "πατροκτονική" διάθεση ΚΑΙ πολιτική (πέραν της προσωπικής επειδή ο Γιώργος είναι παιδί της μαμάς την οποία ο μακαρίτης κεράτωνε ασυστόλως ως γνωστόν!)

Τώρα αν θα μπορέσει να την εκφράσει στη πράξη θα δούμε.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Προς τιμήν του, την ίδια περίοδο ο σημερινός πρωθυπουργός είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις των ΛΟΚ, εκουσίως!

Δεν ξέρω για τα ΛΟΚ, αλλά ξέρω ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει υπηρετήσει 3 μήνες με φωτογραφική ρύθμιση που κράτησε μόνο για μια σειρά και πήρε μόνο 3 άτομα, και το ξέρω γιατί γνωρίζω ένα από τα άλλα 2 άτομα που ακόμα γελάει με την κωλοφαρδία του.

OP
OP
pisoxostis

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλα τι φλασια ηταν αυτη? τωρα θυμηθηκε ο φιλος να μας πει για τη γυναικα του χοντρου? Ρε παιδα τι ασχολειστε με αυτους τωρα,αυτοι εχουν ξοφλησει,ακομα και οι ιδιοι βλεπουν τις φατσες τους στο καθρεπτη και ανακατευονται.

Ειλικρινα πιο ετεροχρονισμενη αντιπολιτευση δεν εχω ξαναδει,πως δεν μας ειπε για τη δευτερη γυναικα του Παπαδοπουλου,τη κυρα Γιωργαινα.

Δηλαδη τωρα που δεν ειναι πρωθυπουργος ο Καραμανλης, το ξεχναμε.
Αφηνουμε τη κυρατσα να αλωνιζει. Ωραια λογικη.
Ο λαος τους τιμωρησε ε?
Οπως τους πολιτικους που κλεβουν εκατομμυρια ευρω και μετα αφου τους "τιμωρησει
ο λαος" (τους κλασει τα @@ λεω εγω) αυτοι καθονται περιλυποι και τα ξεκοκκαλιζουν.
ΟΧΙ λοιπον. Δε παει ετσι. Ουτε τον Βουλγαρακη ουτε τον Ρουσοπουλο ουτε τη Νατασα
ουτε τον Τζοχατζοπουλο ουτε τον Κουτσογιωργα ουτε κανενα @ δε θα ξεχασουμε.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
και οχι μόνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντι να τοποθετηθει σε μοιρα καταδρομων κα να υπηρετήσει ως ελληνας στρατιωτης , την εβγαλε στον προθάλαμο του πολιτικού γραφείου τυ πατέρα του ,πρωθυπουργου της χώρας και υπουργού εθνικής αμύνης, ρεζιλεύοντας ακόμη καΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom