Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 690
- Πόντοι
- 81
Na doume tin theia sou..Με εκνευρίσει αφάνταστα η μαπα της. Μου θυμίζει μια θεία μου (η θεία είχε και ελιά στην μύτη)
Na doume tin theia sou..Με εκνευρίσει αφάνταστα η μαπα της. Μου θυμίζει μια θεία μου (η θεία είχε και ελιά στην μύτη)
Για μεγάλη πέτσα...Αυτά είναι...![]()
Γιατί τι γίνεται σε 2 μήνες...18?Χαμός έχει να γίνει σε 2 μήνες. Θα τα πετάει όλα μετά.
Συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον, να έκαναν αυτό για το οποίο φαίνεται πως είναι φτιαγμένες: να πηδιουνται με κόσμο. Αλλά δυστυχώς το παίζουν ντίβες. Μακάρι η Ναταλία σύντομα να καταστεί διαθέσιμη για παιχνίδι με το κατάλληλο αντίτιμο!Έχουν ξεφύγει τα πορνίδια γαμώ την τεχνολογία μου,που αν δεν υπήρχε ινστα και τα σχετικά ούτε η τελευταία θείτσα του χωριού δεν θα την γνώριζε
απ το χωριό του Light είναι; γυφτοφέρνει λίγο
Σαν την Λάμπρου στην Τσιμισκή βλέπεις 1000 την ώρα.α ρε Σειρηνακη λαθος εποχη βρηκες να κοψεις τις ταινιες...με αυτες τις τικτοκερ/ινσταγκραμερ/γλαστρες στα κλαμπ που κυκλοφορουν πλεον, αν τα εσκαγες χοντρα σε 4-5 απαυτες θα ειχαμε υλικο να τον παιζουμε μεχρι τα γεραματα
Γιατί ρε σταμάτησε ταινίες...δεν νομίζω!!!α ρε Σειρηνακη λαθος εποχη βρηκες να κοψεις τις ταινιες...με αυτες τις τικτοκερ/ινσταγκραμερ/γλαστρες στα κλαμπ που κυκλοφορουν πλεον, αν τα εσκαγες χοντρα σε 4-5 απαυτες θα ειχαμε υλικο να τον παιζουμε μεχρι τα γεραματα
Μουνακι τρελό για πολυ πουτσα…Μεγάλη Καύλα!..
![]()