Νέα

Ναταλία Δραγούμη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
επρεπε οι αραπακλες να της σκισουνε τη σουφρα και να τη ψωλοχυσουνε χοντρα τη καριολα! :pipa2:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Αυτος ο πιπας πρ. αντιπρυτανης Θεσσαλονικης νυν Προεδρας σε ΔΕΚΟ  το iphone της το χαρισε μετα το  :knockinb: η πριν;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ηταν λεσβομουναρα στα νιατα της. Τωρα μπαζεψε. Στην Ελλαδα οι γυναικες μαθαινουν απο μικρες οτι μπορουν να φερονται σαν αλητες αντρες και να μην τις πειραζει κανεις. Ειχα στο σχολειο κανα δυο τετοιες συμμαθητριες που το επαιζαν αντρακια και προκαλουσαν χυδαια. Ποτε δεν εφαγαν ουτε ενα χαστουκι! Να αγιασουν τα χερια των μαυρων για το καλο που μας εκαναν! Τετοιους μαυρους να τους προσκαλεσουμε και στη χωρα μας.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
Απο τις πιο σιχαμενες ελλεινιδες :vomit:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ηταν λεσβομουναρα στα νιατα της. Τωρα μπαζεψε. Στην Ελλαδα οι γυναικες μαθαινουν απο μικρες οτι μπορουν να φερονται σαν αλητες αντρες και να μην τις πειραζει κανεις. Ειχα στο σχολειο κανα δυο τετοιες συμμαθητριες που το επαιζαν αντρακια και προκαλουσαν χυδαια. Ποτε δεν εφαγαν ουτε ενα χαστουκι! Να αγιασουν τα χερια των μαυρων για το καλο που μας εκαναν! Τετοιους μαυρους να τους προσκαλεσουμε και στη χωρα μας.
Ηταν παρατεταγμενα τα Ταξι σε νοσοκομειο και περιμεναν πελατη στη σειρα τους.Ξαφνικα ερχεται μια Ταξιτζου απο το πουθενα και τους παιρνει τον πελατη παρακαμπτοντας ολους τους αλλους.Κανει να φυγει και ολοι οι συναδελφοι τη παρακολουθουν αγανακτισμενοι φωναζοντας,δε ντρεπεσαι,τι πραγματα ειναι αυτα.Εκεινη αταραχη σαν να μη συμβαινει τιποτα,συνεχιζει προς την εξοδο αγνοωντας τους.Τη προλαβαινει ενας σε εξαλη κατασταση που δεν αρκεστηκε στα λογια και ηταν ετοιμος να χειροδικισει.Εκει τα χρειαστηκε η καριολα αλλα τελικα επενεβησαν οι αλλοι και εφυγε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

hksera μια που εκλανε μπροστα στις αλλες

κ αλλη μια που ελεγε στο μουνι μου σε γραφω

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Προσωπικά το θεωρώ τρελή μαλακία να χτυπήσεις γυναίκα αλλά πραγματικά είναι μερικές που τις τρώει ο κώλος τους.Μου έχουν τύχει 2-3 περιστατικά που είπα άμα ήταν άλλος στη θέση μου θα την είχε τουλουμιάσει την τύπισσα.Μάλιστα το πιο πρόσφατο η τύπισσα έκανε χειρονομία (όταν είχε απομακρυνθεί βέβαια).Το γαμάτο είναι ότι το παρουσιαστικό μου είναι τέτοιο που τέτοιες μαλακίες δεν μου τις έχουν κάνει άντρες.

Μου θυμίζει όταν ήμασταν πιτσιρικάδες στο σχολείο και σου έσκαγε κάνα μαλακισμένο  που ήταν 3-4 χρόνια μικρότερο και σου πούλαγε μαγκιές γιατί ήξερε ότι άμα σηκώσεις χέρι θα σε κράξουν.

Επισκέπτης
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
Ειδικα η συγκεκριμενη ειναι ο ορισμος της ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ..
της ταχα μου χειραφετημενης..
πηρε λοιπον το εγχρωμο μαθημα της πως ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ..
και επανηλθε στα ισια της..
ουστ μωρη!!
εμετος ολο αυτο το στυλακι της ψευτοχειραφετημενης με την μεγαλη γλωσσα!  

δειτε το

«Ἔκανα χειρονομία καὶ ὁ ἄλλος τὸ πῆρε προσωπικά»  :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προσωπικά το θεωρώ τρελή μαλακία να χτυπήσεις γυναίκα αλλά πραγματικά είναι μερικές που τις τρώει ο κώλος τους.Μου έχουν τύχει 2-3 περιστατικά που είπα άμα ήταν άλλος στη θέση μου θα την είχε τουλουμιάσει την τύπισσα.Μάλιστα το πιο πρόσφατο η τύπισσα έκανε χειρονομία (όταν είχε απομακρυνθεί βέβαια).Το γαμάτο είναι ότι το παρουσιαστικό μου είναι τέτοιο που τέτοιες μαλακίες δεν μου τις έχουν κάνει άντρες.

Μου θυμίζει όταν ήμασταν πιτσιρικάδες στο σχολείο και σου έσκαγε κάνα μαλακισμένο  που ήταν 3-4 χρόνια μικρότερο και σου πούλαγε μαγκιές γιατί ήξερε ότι άμα σηκώσεις χέρι θα σε κράξουν.

Στο σχολειο μου ενα νυμφιδιο που το επαιζε ροκου και αλητισσα εβαλε στυλο μπικ στο καθισμα του μπροστινου της κρατωντας το ορθιο με τα δαχτυλα. οταν ο συμμαθητης μας που ειχε σηκωθη στιγμιαιως πηγε να κατσει του εισηλθε στα οπισθια!!!!

Για αυτη την πραξη εξευτελισμου στη γεννετησια αξιοπρεπεια του ανδρα θα της αξιζε να τη βιασουν και να την κουρεψουν γουλι. Ωστοσο δεν εδεχθη καμια τιμωρια...

Τωρα την ελληνιδα που ειναι γαλουχημενη ετσι πιαστην εσυ αν μπορεις και καντην γκομενα, συντροφο και μητερα των παιδιων σου...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το ονομα αυτης Θεανω! Τη διαπομπευω δεκαετιες μετα!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Eιναι   οντως μεγάλο νουμερα και αχώνευτη.  :headbang:
Δυστυχώς έχει   εναν πατέρα,  που- αν  και  απο παλιο τζακι  - είναι  πολυ   σημαντικος ανθρωπος και  επιστήμων
>>

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Eιναι   οντως μεγάλο νουμερα και αχώνευτη.  :headbang:
Δυστυχώς έχει   εναν πατέρα,  που- αν  και  απο παλιο τζακι  - είναι  πολυ   σημαντικος ανθρωπος και  επιστήμων
>>

Όντως αλλά παραμένει μια κακομαθημένη και ανώριμη που παριστάνει μια την μπεμπέκα και μια την καθώς πρέπει μαμά που παραδίδει κιόλας μαθήματα μαγειρικής.

iceman21

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
7.489
Πόντοι
1.056
+1

Συνημμένα

• images-2-1.jpg
    images-2-1.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 224

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

Kαι η τουμασατου εχει φαει ξυλο μετα απο βρισιμο που εριξε σε οδηγο..
ΡΕ ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ?
ΟΛΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
[size=20pt]ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ[/size]

Stories

Νέο!

Stories