You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναταλία Δραγούμη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 268
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
σου φαινεται για γκομενα που δεν εχει παρει αραπακο?επρεπε οι αραπακλες να της σκισουνε τη σουφρα και να τη ψωλοχυσουνε χοντρα τη καριολα!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ηταν λεσβομουναρα στα νιατα της. Τωρα μπαζεψε. Στην Ελλαδα οι γυναικες μαθαινουν απο μικρες οτι μπορουν να φερονται σαν αλητες αντρες και να μην τις πειραζει κανεις. Ειχα στο σχολειο κανα δυο τετοιες συμμαθητριες που το επαιζαν αντρακια και προκαλουσαν χυδαια. Ποτε δεν εφαγαν ουτε ενα χαστουκι! Να αγιασουν τα χερια των μαυρων για το καλο που μας εκαναν! Τετοιους μαυρους να τους προσκαλεσουμε και στη χωρα μας.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ηταν παρατεταγμενα τα Ταξι σε νοσοκομειο και περιμεναν πελατη στη σειρα τους.Ξαφνικα ερχεται μια Ταξιτζου απο το πουθενα και τους παιρνει τον πελατη παρακαμπτοντας ολους τους αλλους.Κανει να φυγει και ολοι οι συναδελφοι τη παρακολουθουν αγανακτισμενοι φωναζοντας,δε ντρεπεσαι,τι πραγματα ειναι αυτα.Εκεινη αταραχη σαν να μη συμβαινει τιποτα,συνεχιζει προς την εξοδο αγνοωντας τους.Τη προλαβαινει ενας σε εξαλη κατασταση που δεν αρκεστηκε στα λογια και ηταν ετοιμος να χειροδικισει.Εκει τα χρειαστηκε η καριολα αλλα τελικα επενεβησαν οι αλλοι και εφυγε.Ηταν λεσβομουναρα στα νιατα της. Τωρα μπαζεψε. Στην Ελλαδα οι γυναικες μαθαινουν απο μικρες οτι μπορουν να φερονται σαν αλητες αντρες και να μην τις πειραζει κανεις. Ειχα στο σχολειο κανα δυο τετοιες συμμαθητριες που το επαιζαν αντρακια και προκαλουσαν χυδαια. Ποτε δεν εφαγαν ουτε ενα χαστουκι! Να αγιασουν τα χερια των μαυρων για το καλο που μας εκαναν! Τετοιους μαυρους να τους προσκαλεσουμε και στη χωρα μας.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ηταν λεσβομουναρα στα νιατα της. Τωρα μπαζεψε. Στην Ελλαδα οι γυναικες μαθαινουν απο μικρες οτι μπορουν να φερονται σαν αλητες αντρες και να μην τις πειραζει κανεις. Ειχα στο σχολειο κανα δυο τετοιες συμμαθητριες που το επαιζαν αντρακια και προκαλουσαν χυδαια. Ποτε δεν εφαγαν ουτε ενα χαστουκι! Να αγιασουν τα χερια των μαυρων για το καλο που μας εκαναν! Τετοιους μαυρους να τους προσκαλεσουμε και στη χωρα μας.
hksera μια που εκλανε μπροστα στις αλλες
κ αλλη μια που ελεγε στο μουνι μου σε γραφω
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αυτα δεν ειναι τιποτα.hksera μια που εκλανε μπροστα στις αλλες
κ αλλη μια που ελεγε στο μουνι μου σε γραφω
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Και με πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τηςΑπο τις πιο σιχαμενες ελλεινιδες
Προσωπικά το θεωρώ τρελή μαλακία να χτυπήσεις γυναίκα αλλά πραγματικά είναι μερικές που τις τρώει ο κώλος τους.Μου έχουν τύχει 2-3 περιστατικά που είπα άμα ήταν άλλος στη θέση μου θα την είχε τουλουμιάσει την τύπισσα.Μάλιστα το πιο πρόσφατο η τύπισσα έκανε χειρονομία (όταν είχε απομακρυνθεί βέβαια).Το γαμάτο είναι ότι το παρουσιαστικό μου είναι τέτοιο που τέτοιες μαλακίες δεν μου τις έχουν κάνει άντρες.
Μου θυμίζει όταν ήμασταν πιτσιρικάδες στο σχολείο και σου έσκαγε κάνα μαλακισμένο που ήταν 3-4 χρόνια μικρότερο και σου πούλαγε μαγκιές γιατί ήξερε ότι άμα σηκώσεις χέρι θα σε κράξουν.
Μου θυμίζει όταν ήμασταν πιτσιρικάδες στο σχολείο και σου έσκαγε κάνα μαλακισμένο που ήταν 3-4 χρόνια μικρότερο και σου πούλαγε μαγκιές γιατί ήξερε ότι άμα σηκώσεις χέρι θα σε κράξουν.
Επισκέπτης
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
Ειδικα η συγκεκριμενη ειναι ο ορισμος της ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ..
της ταχα μου χειραφετημενης..
πηρε λοιπον το εγχρωμο μαθημα της πως ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ..
και επανηλθε στα ισια της..
ουστ μωρη!!
εμετος ολο αυτο το στυλακι της ψευτοχειραφετημενης με την μεγαλη γλωσσα!
δειτε το
«Ἔκανα χειρονομία καὶ ὁ ἄλλος τὸ πῆρε προσωπικά»
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
σου φαινεται για γκομενα που δεν εχει παρει αραπακο?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Προσωπικά το θεωρώ τρελή μαλακία να χτυπήσεις γυναίκα αλλά πραγματικά είναι μερικές που τις τρώει ο κώλος τους.Μου έχουν τύχει 2-3 περιστατικά που είπα άμα ήταν άλλος στη θέση μου θα την είχε τουλουμιάσει την τύπισσα.Μάλιστα το πιο πρόσφατο η τύπισσα έκανε χειρονομία (όταν είχε απομακρυνθεί βέβαια).Το γαμάτο είναι ότι το παρουσιαστικό μου είναι τέτοιο που τέτοιες μαλακίες δεν μου τις έχουν κάνει άντρες.
Στο σχολειο μου ενα νυμφιδιο που το επαιζε ροκου και αλητισσα εβαλε στυλο μπικ στο καθισμα του μπροστινου της κρατωντας το ορθιο με τα δαχτυλα. οταν ο συμμαθητης μας που ειχε σηκωθη στιγμιαιως πηγε να κατσει του εισηλθε στα οπισθια!!!!
Για αυτη την πραξη εξευτελισμου στη γεννετησια αξιοπρεπεια του ανδρα θα της αξιζε να τη βιασουν και να την κουρεψουν γουλι. Ωστοσο δεν εδεχθη καμια τιμωρια...
Τωρα την ελληνιδα που ειναι γαλουχημενη ετσι πιαστην εσυ αν μπορεις και καντην γκομενα, συντροφο και μητερα των παιδιων σου...
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το ονομα αυτης Θεανω! Τη διαπομπευω δεκαετιες μετα!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Eιναι οντως μεγάλο νουμερα και αχώνευτη.
Δυστυχώς έχει εναν πατέρα, που- αν και απο παλιο τζακι - είναι πολυ σημαντικος ανθρωπος και επιστήμων
>>
Δυστυχώς έχει εναν πατέρα, που- αν και απο παλιο τζακι - είναι πολυ σημαντικος ανθρωπος και επιστήμων
>>
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Καριολα η Θεανω
Delegate
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eιναι οντως μεγάλο νουμερα και αχώνευτη.
>>
Όντως αλλά παραμένει μια κακομαθημένη και ανώριμη που παριστάνει μια την μπεμπέκα και μια την καθώς πρέπει μαμά που παραδίδει κιόλας μαθήματα μαγειρικής.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
[size=20pt]ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ[/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 236